Ιαπωνικά Zodiac – τα μυστικά του ιαπωνικού ωροσκοπίου

 Ιαπωνικό ζωολογικό ωροσκόπιο

Ιαπωνικά Zodiac – Γνωρίστε καλύτερα ο ένας τον άλλον

Είμαστε ακόμα στις αρχές του έτους και οι προβλέψεις για την ανάπτυξή της είναι πολύ επίκαιρες. Οι αστρολόγοι και οι μεταφυσικοί συμφωνούν όλοι ότι πρέπει να εξεταστούν όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές πληροφοριών προκειμένου να αποκτηθεί μια αντικειμενική εικόνα του 2015.

Ξέρετε τον Ιαπωνικό Ζωδιακό; Θέλετε να μάθετε ποιο σύμβολο θα πρέπει να αναγνωρίσετε και ποια τύχη θα έχετε σύμφωνα με την πρόβλεψη του Ιαπωνικού ωροσκοπίου; Αν ναι, τότε δεν χρειάζεται να αναζητήσετε μια κατάλληλη πηγή. Συνοψίζουμε τα πάντα για σας τώρα.

Πανοραμική θέα στην Ιαπωνία

Ιαπωνικά ζωδιακό παγόδα άνοιξη λουλούδια βουνά
Τα 12 ιαπωνικά ζώδια

Τα ιαπωνικά ζώδια είναι ακριβώς όπως τα δικά μας. Έτσι είστε δώδεκα. Αλλά έχουν διαφορετικά ονόματα, αλλά αποκλίνουν από τη δική μας κατά την περίοδο. Τα χαρακτηριστικά είναι επίσης πολύ διαφορετικά από αυτά που γνωρίζουμε καλύτερα.

Cherry Blossom (15.02 – 20.03)

Είστε αυθόρμητοι, παθιασμένοι, ενθουσιώδεις, γεμάτοι θετική ενέργεια, έχετε μια καθαρή καρδιά. Δεν θα ήταν κακό αν είστε πιο επίκαιροι και εμπιστεύεστε περισσότερο τους φίλους και την οικογένειά σας.

Λεπτό πάθος σε ροζ

Ιαπωνικό αστέρι άνθος κερασιού

Κυρ (21.03 – 29.04)

Είναι οι ιδεαλιστές όλων των ιαπωνικών ζωδιακών σημείων. Η σοφία και η ομορφιά είναι οι κινούμενες δυνάμεις σας στη ζωή. Ζητούν τη δικαιοσύνη όλη την ώρα. Εάν ακολουθείτε πάντα τη διαίσθησή σας, δεν θα λάθος.

Fiery και δίκαιη

Ιαπωνικά αστέρι σημάδι ήλιος θάλασσαΜπαμπού (30.04- 04.06)

Είναι ελαφριά και ευέλικτα. Ανήκουν στα ιαπωνικά ζώδια, τα οποία προσαρμόζονται πιο εύκολα σε διαφορετικούς ανθρώπους και περιστάσεις. Είναι ωραία για ομαδική εργασία. Αλλά θα πρέπει να εμπιστεύεστε περισσότερο την εσωτερική σας αίσθηση.

  Επαγγελματικές συμβουλές και κόλπα σχετικά με το θέμα "ζωγραφική νύχια"?

Ευέλικτη και ισορροπημένη

ιαπωνικά ζωδιακά μπαμπού στρογγυλά πέτρες

Βόδι από τα πεδία ρύζι (05.06 – 06.07)

Δουλεύουν όλη την ώρα και υπερβολικά υπερβάλλουν στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν παραπονιούνται και φτάνουν τέλεια. Αν ξεκινήσετε μια οικογένεια, μπορείτε να βασιστείτε στους συγγενείς σας καλά.

Ισχυρή και πιστή

Ιαπωνικά πεδία ρύζι βόδι ζώα

Lotus Blossom (07.07- 01.08)

Αυτά είναι πολύ ευαίσθητα, απαλά και κάπως αδιάφορα πρόσωπα. Η συμπόνια είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά τους. Οι άνθρωποι αυτού του ιαπωνικού ζωδιακού κύκλου αγαπούν τη ζωή, την οικογένεια και τα παιδιά. Με λίγο πιο πεθαίνουν, μπορούν να πάρουν ό, τι ονειρεύονται.

Τρυφερό και συμπονετικό

Ιαπωνικό ζωδιακό λουλούδι λουλούδι βιολετί

Ιαπωνική Γέφυρα (02-27.08)

Κάνουν τη σύνδεση μεταξύ δύο κόσμων, δύο ακτών … ακόμη και μεταξύ δύο κόσμων μπορεί κανείς να πει. Γεννήθηκαν για να βοηθήσουν τους άλλους. Τους προσελκύονται από τις συναρπαστικές εμφανίσεις, τα μυστικιστικά ταξίδια και την τέχνη. Με τη σειρά τους τείνουν να εγκαταλείψουν το σκοπό τους στη μέση του μονοπατιού. Μάθετε να ελέγχετε αυτήν την ιδιότητα.

Χρήσιμες και περιπετειώδεις

Ιαπωνική ζωδιακή γέφυρα

Πέτρινο κήπο (28.08-10.10)

Περίεργος, γοητευτικός και πολύ καλός. Με αυτήν την προσέγγιση, είναι εύκολο να επηρεάσετε τις απόψεις άλλων ανθρώπων. Αλλά πάντα θα λυπηθείτε από τη συνειδητοποίηση ότι δεν μπορείτε να είστε τέλειοι. Εξετάστε αν αυτό δεν είναι ένας σχετικός όρος και δεν εξαρτάται από τα μάτια του θεατή.

Χαρισματικός και δυναμικός

Ιαπωνική ζωδιακή κηπουρική ζωηρόχρωμη

Imperator (11.10 – 18.11)

Θεωρούν τη ζωή ως μια απείλητη περιπέτεια. Αντιμετωπίζουν πολλά εμπόδια ξανά και ξανά. Αλλά παραμένετε πεπεισμένοι για την επιτυχία σας. Η ποιότητα που πρέπει να ξεπεράσετε είναι ο τραχύς χαρακτήρας σας.

Θετική στάση και ρεαλιστική

Ιαπωνικός αστερίσκος

Αυτοκράτειρα (19.11 – 26.12)

Ξέρετε τι θέλετε και ακολουθήστε τους στόχους σας σε οποιαδήποτε τιμή. Ωστόσο, αναζητούν επίσης ισχυρή υποστήριξη. Συνήθως το κάνετε αυτό με έναν άνδρα – τον φίλο σας, τον αδελφό, τον σύζυγό σας.

  Ψάχνετε για απλά μοντέλα βελονιών; - 15 ιδέες για πρωτότυπα και απλά χειροτεχνήματα

Αποφασισμένο και επικοινωνιακό

Ιαπωνικό αστέρι επιταχυντή imperator imperator

Σελήνη (27.12 – 18.01)

Το φεγγάρι παίζει ιδιαίτερο ρόλο στα ιαπωνικά ζώδια. Αυτοί είναι μαγικοί, ήσυχοι, μυστικοί άνθρωποι. Αλλά έχουν την τάση να αποκηρύξουν την προσωπική τους ανάπτυξη λόγω της μεγάλης αγάπης. Σκεφτείτε καλά, αν αυτό είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Ακόμα και αινιγματική

Ιαπωνική νύχτα σεληνιακού φεγγαριού

Ιερά χελώνα (19.01-14.02)

Αυτό το ιαπωνικό ζωδιακό σύμβολο υποδηλώνει ανθρώπους που είναι συνήθως εύθραυστες, σοφοί και πολύ προσεκτικοί. Οι γυναίκες συνήθως μπαίνουν στη μάσκα μιας «βασίλισσας πάγου». Όμως κάτω από το ένα ανακαλύπτει ένα άτομο με ελεύθερη βούληση, που είναι ταυτόχρονα πολύ παθιασμένος και πρόθυμος να πολεμήσει. Μάθετε να εκφράζετε πάντα τη γνώμη σας ελεύθερα.

Ευαίσθητο και σοφό ταυτόχρονα

ιαπωνική ζωδιακή ιερή χελώνα

Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες στο ιαπωνικό ετήσιο ωροσκόπιο και μην τις συγχέετε με τα κινεζικά ζώδια. Αυτά δεν έχουν ονομαστεί μετά από ζώα, αλλά μετά από φυτά. Συχνά αυτά είναι συγκεχυμένα και αυτό είναι λυπηρό. Επειδή η γνώση για τα ιαπωνικά ζώδια είναι αρκετά εμπλουτιστική, όπως πιθανότατα έχετε ήδη παρατηρήσει.