Ιαπωνικές ιδέες διακόσμησης για το ευρωπαϊκό σπίτι σας

Ιαπωνική διακόσμηση ιδέες διακόσμησης τοίχων από την Ιαπωνία

Μεγάλη ιαπωνική διακόσμηση

 

Τι πραγματικά ξέρετε για την Ιαπωνία; Πρόκειται για μια χώρα, η οποία σύμφωνα με τη γεωγραφία βρίσκεται στο ανατολικότερο σημείο της γης. Γι ‘αυτό ονομάζεται η γη του ανατέλλοντος ήλιου. Η Ιαπωνία είναι επίσης μια χώρα αιώνων παράδοσης. Αλλά ταυτόχρονα, οι άνθρωποι που ζουν εκεί είναι μερικές από τις πιο δυναμικές στον κόσμο.

Όσο καιρό η ιστορία τους μπορεί να είναι, κατέχουν 10 χρόνια για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το παραδοσιακό ιαπωνικό ύφος μας εμπνεύστηκε

Ιαπωνικά διακοσμητικά στοιχεία διακόσμησης σε γιρλάντες στιλ Ιαπωνίας
Η αποτελεσματικότητα είναι από όλες τις πλευρές. Αυτό ισχύει τόσο για την κατασκευή ουρανοξυστών, όσο και για τη δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας στο σπίτι.

Εορταστική διακόσμηση δρόμου στην Ιαπωνία

Ιαπωνική διακοσμητική διακοσμητική διακόσμηση διακόσμησης γιρλάντα

Ιαπωνικό εσωτερικό σχέδιο

Πώς αντανακλώνται αυτά τα χαρακτηριστικά στην ιαπωνική διακόσμηση; Ας δούμε πώς λειτουργεί πριν συζητήσουμε την ένταξή τους στο δικό μας σχέδιο στο σπίτι. Η ιαπωνική διακόσμηση αντιπροσωπεύει την πεποίθηση ότι μπορείτε να επιτύχετε μόνο τέτοιες μεγάλες επιτυχίες εάν είστε σε θέση να διατηρήσετε την εσωτερική αρμονία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ καλά αποδεκτοί ανεξάρτητα από το πολιτιστικό πλαίσιο.

Εσωτερικές ιδέες σχεδίου στο ιαπωνικό στυλ

Ιαπωνικά στυλ υπνοδωμάτιο στυλΤην Ιαπωνία και την Άπω Ανατολή

Όπως σε όλες τις παραδόσεις της Άπω Ανατολής, η τάξη του σύμπαντος και η αρμονία του βασιλεύουν εδώ. Οι κορυφαίες για την επίτευξή τους είναι στην ιαπωνική διακόσμηση, τα χρώματα. Γι ‘αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή χρωμάτων.

Συνδυάστε επιδέξια τα χρώματα

Ιαπωνικό στιλ τραπεζαρίας σε στυλ ιαπωνικής κουζίνας

Τα πιο σημαντικά μεταξύ των χρωμάτων είναι μαύρα και άσπρα. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Πρώτον, περιέχουν όλες τις άλλες αποχρώσεις και αποχρώσεις. Επιπλέον, δείχνουν τα δύο αντίθετα – καλά και κακά. Ας δούμε λίγο περισσότερο στο θέμα και να δούμε τι είδους εφαρμογή έχουν τα δύο χρώματα.

  Vintage έπιπλα τραπεζαρίας - 25 φρέσκες ιδέες

Οι ουδέτερες χρωματικές αποχρώσεις εξασφαλίζουν την ισορροπία στο εσωτερικό

Ιαπωνικές ιδέες διακόσμησης με φυτά εσωτερικού χώρου Ιαπωνικό κρεβάτι

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια των φυτών

Ιαπωνικές ιδέες διακόσμησης με φυτά εσωτερικών χώρων succulents

Μαύρο στο Ιαπωνικό Deco

Το μαύρο χρησιμοποιείται στους εξωτερικούς τοίχους και σε πολλά διαφορετικά στολίδια. Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι στην Ιαπωνία αυτό που ονομάζουμε μινιμαλισμό έχει επικρατήσει εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι εννοούμε με στολίδια πολύ λεπτοί λεπτομέρειες κοσμήματος.

Έτσι, διακοσμείτε ένα πάρτι κήπου

Διακοσμήστε ιαπωνικό πάρτι με κήπο

Το λευκό και τα άλλα ουδέτερα χρώματα όπως το μπεζ εμφανίζονται πάντα στα εσωτερικά των κτιρίων της αρχιτεκτονικής. Αυτό βρίσκει μια αντιστοιχία ακόμη και με τα μικρότερα αντικείμενα.

Και έτσι μπορείτε να διακοσμήσετε το τείχος του καθιστικού σας

Ιαπωνικά διακοσμητικά τοίχου διακοσμητικά τοίχου ιδέες

Η διακόσμηση στην Ιαπωνία ως μια απέραντη αναζήτηση

Η διακόσμηση στην Ιαπωνία μπορεί να χαρακτηριστεί ως αδιάκοπη αναζήτηση αρμονίας. Αυτά ανακαλύπτονται ξανά στην ισορροπία μεταξύ χρώματος και μορφής. Τα φυσικά υλικά, και συγκεκριμένα το ξύλο, το μπαμπού και το χαρτί, παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ. Ακόμα και οι ευθείες και οι καθαρές γραμμές έχουν θεμελιώδη σημασία.

Σε αναζήτηση αρμονίας

Ιαπωνικές ιδέες διακόσμησης με φυτά εσωτερικού χώρου Feng Shui

Δωρεάν τείχη

Μέσα στο εσωτερικό της Ιαπωνίας έχετε αρκετό χώρο για διακόσμηση. Αυτό συμβαίνει επειδή τα έπιπλα είναι τοποθετημένα στη μέση του δωματίου. Αυτό αφήνει πολύ χώρο σε όλους τους τοίχους.

Αρκετός χώρος για διακόσμηση

Διακοσμήστε το καθιστικό της ιαπωνικής διακόσμησης και διακοσμήστε

Ο πίνακας

Πολύ σημαντικό κατά την ιαπωνική διακόσμηση είναι ο σχεδιασμός του πίνακα. Ο πίνακας είναι το κεντρικό στοιχείο ενός δωματίου. Εδώ θα βρείτε επίσης την εκπόνηση των κανόνων που είναι σημαντικοί. Όλα τα αντικείμενα πρέπει να είναι πολύ αυστηρά γεωμετρικά. Κάθε γραμμή πρέπει επίσης να αντιπροσωπεύει ένα διάνυσμα.

Μια ιαπωνική τραπεζαρία

Ιαπωνική διακόσμηση τραπεζαρία σε ιαπωνική διακόσμηση τοίχου τοίχου

Ο ίδιος ο πίνακας είναι χαμηλός και βαμμένος με μαύρο χρώμα. Είναι επίσης φαρδιά και από ξύλο κέδρου. Τα πιάτα αυτά είναι παραδοσιακά κατασκευασμένα από ξύλο. Για συνεδρίαση έχετε μόνο λεπτά στρώματα.

  Shabby Chic Deco - δώστε στο δωμάτιο μια μαλακή και θηλυκή εμφάνιση

Μινιμαλιστικά ξύλινα έπιπλα στο σαλόνι

Ιαπωνικό διακοσμητικό καθιστικό σε ιαπωνικό στιλ

Ο σχεδιασμός σε κάθε μορφή, ακόμη και με τη διακόσμηση στο ιαπωνικό ύφος, έχει πολύ αυστηρό χαρακτήρα. Κάποιος παραγγέλνει με προσοχή κάθε λεπτομέρεια. Οι λεπτομέρειες πρέπει να εναρμονίζονται υπέροχα μεταξύ τους.

Ένα λαμπερό χρώμα τοίχου ως προφορά

Ιαπωνικό σαλόνι διακόσμησης σε ιαπωνικό στιλ χρώματος τοίχου πράσινο

Υπάρχουν σύγχρονα χαρακτηριστικά, αλλά αυτά τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά δεν έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Θα ήταν η ιαπωνική διακόσμηση και εσωτερική διακόσμηση να έχουν μια θέση στο σπίτι σας;

Ενεργειακή ατμόσφαιρα σε παραδοσιακά ιαπωνικά χρώματα

Ιαπωνικό σαλόνι διακόσμησης σε ιαπωνικές ιδέες διακόσμησης τοίχων τοίχων