Εικόνες του Feng Shui: Μάθετε τη σημασία των τυπικών συμβόλων του Feng Shui

Η κρυμμένη έννοια των συμβόλων Feng Shui για το εσωτερικό σχέδιο

Οι εικόνες του Φενγκ Σούι φέρουν έναν σημαντικό συμβολισμό. Είναι κρυμμένο σε μεμονωμένα στοιχεία της Άπω Ανατολής, στα επιλεγμένα υλικά, στα αντικείμενα που εμφανίζονται. Κάθε στοιχείο έχει τη δική του έννοια και πρέπει να τοποθετείται σε ένα ή το άλλο σημείο για συγκεκριμένο σκοπό.

Αν ακολουθήσετε τους κανόνες, φέρνετε περισσότερη ευτυχία, χαρά και γαλήνη στο σπίτι χάρη στα σύμβολα του Feng Shui. Επιτυγχάνουν επίσης περισσότερη αρμονία στη ζωή.

Εικόνες Feng Shui

Feng Shui εικόνες έπιπλα ιδέες anheomelnde ατμόσφαιρα

Ο στόχος της μονάδας Feng Shui είναι να μας προστατεύσει από την ακατάλληλη τοποθέτηση των αντικειμένων. Τα εσφαλμένα τοποθετημένα αντικείμενα φέρνουν μαζί τους αρνητική ενέργεια και δυστυχία.

Σήμερα παρουσιάζουμε μερικές τυπικές εικόνες και σύμβολα του Feng Shui. Επιπλέον, γράφουμε για το κρυφό τους νόημα.

Τυπικά σύμβολα του Φενγκ Σούι

Feng Shui εικόνες αξεσουάρ σπίτι Feng shui εικονίδια
δράκων

Ο δράκος είναι ένα από τα πιο σημαντικά σύμβολα στο δόγμα του Φενγκ Σούι. Είναι ένα από τα τέσσερα ουράνια ζώα και ως εκ τούτου έχει πολύ ισχυρή ενέργεια. Ο δράκος στέκεται στο εσωτερικό για προστασία και ευημερία. Αυτός μας προστατεύει από την αρνητική ενέργεια.

Ο χαρταετός πρέπει να καθίσει στο γραφείο καλύτερα. Πρέπει να δουλεύουμε πιο συχνά. Ο χαρταετός πρέπει να είναι μακριά από εκεί που κοιμάστε.

Ο δράκος είναι ένα από τα πιο σημαντικά σύμβολα στο δόγμα του Φενγκ Σούι

Feng Shui εικόνες αξεσουάρ σπίτι θετική ενέργεια δράκος σχήμα

μπαμπού

Το μπαμπού αντιπροσωπεύει τη γη και τα δώρα που μας δίνει. Συμβολίζει το καταφύγιο και το σπίτι. Το μπαμπού παρέχει ευτυχία και θετικισμό και διατηρεί τα προβλήματα και την αρνητική ενέργεια μακριά από εμάς.

Τα έπιπλα μπαμπού και μπαμπού, καθώς και τα αξεσουάρ μπορούν να διανεμηθούν σχεδόν οπουδήποτε στο σπίτι και στον κήπο.

Το μπαμπού συμβολίζει το καταφύγιο και το σπίτι

Feng Shui εικόνες αξεσουάρ σπίτι θετική ενέργεια μπαμπού8 σύμβολο

8 είναι ένας τυχερός αριθμός στην Κίνα. Σύμφωνα με το Feng Shui, διπλασιάζει την ευτυχία και την ευημερία των ιδιοκτητών σπιτιού που το έχουν στο εσωτερικό τους. Συμβολίζει επίσης την αιωνιότητα. Τοποθετώντας αυτό το σύμβολο στο σπίτι, θα δημιουργήσετε την ευτυχία στην αγάπη και την επιτυχία στην εργασία. Είναι καλό αν έχετε αυτό το σύμβολο στην κρεβατοκάμαρα.

Γελώντας ο Βούδας

Ο γέλιος Βούδας είναι ένα άλλο σύμβολο που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι. Υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες της έννοιας του. Ο γέλιος Βούδας φέρνει τύχη σύμφωνα με όλες τις θεωρίες. Μετά από μερικούς, παρέχει κυρίως για οικονομική επιτυχία.

Ο γέλιος Βούδας εξακολουθεί να είναι μια τυχερή γοητεία

Feng Shui εικόνες αρχική αξεσουάρ διακόσμηση άγαλμα του Βούδα

Κινέζικα νομίσματα

Οι επόμενες εικόνες του Feng Shui δείχνουν κινεζικά νομίσματα. Περιέχουν ιερογλυφικά και μια τρύπα στη μέση. Αυτά προβλέπουν εισροή τύχης και χρημάτων. Σημαντικός είναι ο αριθμός αυτών. Πρέπει να έχουμε 3, 6, 7 ή 8 νομίσματα. Ένας άλλος αριθμός θα έφερνε κακή τύχη.

Τα κινεζικά κέρματα παρέχουν εισροή τύχης και χρημάτων

Feng Shui εικόνες Feng shui σύμβολα τυχερός γοητεία

Κινέζικο κόμπο

Ο κινεζικός κόμπος συμβολίζει το πνευματικό μέρος της ύπαρξής μας. Η πιο σημαντική σημασία της είναι η αιώνια αγάπη. Σημαντικό είναι το χρώμα – αυτό πρέπει να είναι κόκκινο. Ο τόπος του κινεζικού κόμπου είναι στο υπνοδωμάτιο. Αυτός προσελκύει την ευτυχία και όλοι οι λάτρεις ή ζευγάρια αισθάνονται πραγματικά άνετα στην περιοχή του.

Ο κινεζικός κόμπος αντιπροσωπεύει την αιώνια αγάπη

Feng Shui εικόνες αξεσουάρ σπίτι θετική ενέργεια Feng Schui κόμπο κόκκινο

Fu Dogs

Εάν ενδιαφέρεστε για τη διδασκαλία του Feng Shui, τότε γνωρίζετε και τα σκυλιά Fu. Αυτά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Άπω Ανατολή. Προστατεύουν όλους μας από τις κακές σκέψεις και την αρνητική ενέργεια. Με την παρουσία τους, υπάρχει μόνο Qi ενέργεια και θετικές σκέψεις.

Συχνά τοποθετούνται δίπλα στην μπροστινή πόρτα. Εκεί μπορούν να μας προστατεύσουν από οτιδήποτε αρνητικό

Feng Shui εικόνες αξεσουάρ σπίτι θετική ενέργεια Fu σκυλιά

Αφήστε την ευτυχία να μεταφερθεί στο σπίτι σας

Feng Shui εικόνες αξεσουάρ σπίτι θετικές ιδέες διακόσμησης ενέργειαςFeng Shui εικόνες αξεσουάρ σπιτιού θετική ενεργειακή διακόσμηση ιδέες ελέφαντα

Φενγκ Σούι φυτά σπίτι και περισσότερες εικόνες 

Feng Shui Εικόνες Σπίτι Αξεσουάρ Αγαλματίδια Άγαλμα Βούδα Feng Shui εικόνες αξεσουάρ σπίτι θετική ενέργεια φυτά εσωτερικού χώρου

Γιν και Γιανγκ

Feng Shui εικόνες αξεσουάρ σπίτι θετική ενέργεια Γιν και Γιανγκ

Πυραμίδα πέτρας ως διακόσμηση παραθύρων

Feng Shui εικόνες αξεσουάρ σπίτι θετική ενεργειακή πέτρα διακόσμηση παράθυρο

Mandala των κρυστάλλων

Φενγκ Σούι εικόνες αξεσουάρ σπιτιών θετική ενέργειας πετράδια mandala

Θιβετανικά τραγούδια

Feng Shui εικόνες αξεσουάρ σπίτι θετική ενέργεια τραγουδώντας μπολFeng Shui εικόνες αξεσουάρ σπίτι θετική ενέργεια

Αρωματοθεραπεία

Feng Shui Εικόνες Σπίτι Αξεσουάρ Φυτά εσωτερικού χώρου Κεριά ΑρωματοθεραπείαFeng Shui Εικόνες Έπιπλα ιδέες Αρχική αξεσουάρ

Θετική ενέργεια μέσω θετικών σκέψεων

Feng Shui εικόνες πετράδια αξεσουάρ σπίτι θετικά λόγια