Τα καρφιά του τζελ ενυδρείου – η τελευταία κραυγή μοντελισμού νυχιών

gel νυχιών ενυδρείο τυρκουάζ χρώμα ασήμι γυαλάδα

Πώς να κάνετε τα καρφιά του τζελ ενυδρείου

Έχει συμβεί τελικά: ο σχεδιασμός των νυχιών έχει φτάσει στο σημείο όπου μπορεί να ειπωθεί ότι αυτή είναι μια πραγματική επανάσταση στην τέχνη των νυχιών. Τα νύχια με γέλη ενυδρείου είναι η αδιαμφισβήτητη καυτή τάση σε αυτόν τον τομέα για το 2015. Αυτή η συγκεκριμένη μέθοδος δεν είναι πλέον μόνο για γέλη ή βερνίκι νυχιών.

Όχι, εδώ οι γυναίκες φορούν ένα είδος σφαίρας χιονιού στα νύχια. Κατ ‘αρχήν, πρόκειται για κοίλα ακρυλικά καρφιά που είναι γεμάτα με μωρό πετρέλαιο, λάμψη, μικρά αυθαίρετα σωματίδια όπως ψάρι, λουλούδια, καρδιές και στην πραγματικότητα σχεδόν όλα τα δυνατά. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ένα αποτέλεσμα ενυδρείου, εξ ου και το όνομα.

Συχνά τέτοια νύχια ονομάζονται επίσης Aqua Nails

gel νυχιών σχέδιο ενυδρείου διαφανές
Έχουμε ερευνήσει και βρεθεί ένας καλός οδηγός για σας εάν θέλετε ποτέ να κάνετε τα νύχια σας gel Aqarium. Είναι σαφές εκ των προτέρων ότι αυτό δεν είναι μια πολύ απλή υπόθεση, έτσι δεν είναι; Πρέπει να έχετε μια καλή δόση δεξιοτήτων χεριών και φυσικά πολλή υπομονή. Εάν είστε πεπεισμένοι ότι έχετε περισσότερες ή λιγότερες από αυτές τις ιδιότητες και έχετε αποφασίσει να τις δοκιμάσετε, τότε οι ακόλουθες οδηγίες είναι για σας.

7 βήματα για τα νύχια τζελ ενυδρείου:

1ο βήμα:

Πρώτα, αποφασίστε ποια συμβουλές για τα νύχια μεγέθους θα θέλατε να έχετε. Αποκτήστε τα σωστά νύχια του τζελ ενυδρείου, είτε σε απευθείας σύνδεση, είτε στο φαρμακείο σας είτε φυσικά σε εξειδικευμένα καταστήματα. Κάθε σετ έχει επίσης μια σύριγγα που είναι απαραίτητη για αυτό το σχεδιασμό νυχιών.

  Βρείτε την τέλεια τούρτα γενεθλίων για όλες τις ηλικίες

2ο βήμα:

Πρώτα κόψτε δύο άκρες νυχιών σε σταθερό μήκος, αν δεν τα βρείτε στο σετ. Στη συνέχεια, κολλήστε τα μαζί δημιουργώντας μια κοιλότητα στο μεταξύ. Αφήστε το όλο πράγμα να στεγνώσει καλά.

Η φαντασία δεν γνωρίζει όρια

τζελ νύχια τάση σχεδιασμού νυχιών ενυδρείου

3ο βήμα:

Αφήστε να σκληρύνει κάτω από τη λάμπα UV. Με τη βοήθεια των λαβίδων ή της σύριγγας προσθέτετε τώρα τα μικρά διακοσμητικά σωματίδια ή τη λάμψη.

4ο βήμα:

Στη συνέχεια, γεμίστε την κοιλότητα με απεσταγμένο νερό ή παιδικό λάδι χρησιμοποιώντας τη σύριγγα. Μπορείτε επίσης να αφήσετε λίγο ελεύθερο χώρο για ένα ακόμη πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

5ο βήμα:

Στο τέλος, το άνοιγμα κλείνει με την ακρυλική κόλλα και στη συνέχεια κολλάει στο νύχι.

Το αποτέλεσμα είναι απλά συναρπαστικό. Υπάρχουν όμως και ορισμένα μειονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη σε κάθε περίπτωση.

Τα καρφιά του τζελ ενυδρείου δυστυχώς δεν είναι πολύ κατάλληλα για καθημερινή χρήση και αισθάνονται λίγο άβολα. Αυτά δεν είναι πραγματικά ανθεκτικά και φυσικά δεν μπορούν να κατατεθούν.

Η προσπάθεια αξίζει ούτως ή άλλως. Απλά το κάνετε! Είναι σίγουρα πολύ διασκεδαστικό.

Δημοφιλή μοτίβα είναι η θάλασσα και οι γλάροι

gel νυχιών ενυδρείο νέα τάση θαλάσσια πουλιάΜπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε με πολλά λαμπερά πλακάκια

gel νυχιών σχεδιασμό διαφανές νυχιών ενυδρείου

Κόψτε επίσης Dekosteinchen σε αυτό

gel νυχιών ενυδρείο λάμπει πέτρες

Δημιουργήστε μια χαριτωμένη θαλάσσια πανίδα στα χέρια σας

τα νύχια ενυδρείο θαλάσσια πανίδα ψαριών

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε με γαλλικά νύχια

gel νύχια τέχνη νυχιών ενυδρείο διαφανές

Αν σας αρέσει περισσότερο διακριτική

gel νύχια τάση ενυδρείου διαφανή

Εμπλουτίστε το σχεδιασμό των νυχιών με τα πολύχρωμα κτυπήματα και τα στρας

gel νυχιών σχεδιασμός νυχιών τεχνολογία νερού ενυδρείου