Φροντίδα Φυτών – Οι εγκαταστάσεις αέρα σαν μια μεγάλη διακόσμηση

φροντίδα φυτών κρέμεται παράθυρο λουλούδια

Προτάσεις φυτικής φροντίδας

 

Έχετε φέρει ποτέ ένα εργοστάσιο σε κακό τέλος; Μην το παίρνετε ως καταδίκη! Αυτό μου συνέβη αρκετές φορές. Επίσης με τις εγκαταστάσεις αέρα. Αν και αυτά είναι πραγματικά εύκολο να συντηρηθούν, μπορούν επίσης να φιλοξενηθούν. Ίσως είναι εν μέρει επειδή πιστεύουμε ότι δεν μπορούν να σπάσουν.

Γι 'αυτό ξεχνάμε γρήγορα να τα χύσουμε.

Αλλά αν είμαστε ο κανόνας του Φροντίδα φυτών μάθουν, τότε τους βοηθούμε να επιβιώσουν και να μεγαλώσουν.

Φροντίστε τα φυτά σας

Φυτά ποτσελάνης φυτών αέρος φυτών
Έτσι πώς μπορείτε να κρατήσετε τα φυτά αέρα σε καλή υγεία; Πρέπει να ευδοκιμούν σε μια μεγάλη περιοχή χωρίς άμεσο ηλιακό φως και πρέπει να βυθίζονται στο νερό από καιρό σε καιρό. Είναι εύκολο; Περισσότερο ή λιγότερο ... Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες!

Όμορφα φυτά ως διακόσμηση

φυτικά φυτά διακόσμηση των φυτών

Φροντίστε τις μονάδες αέρα

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι σχεδόν όλες οι μονάδες αέρα, οι οποίες παρουσιάστηκαν στο σημερινό άρθρο, βρίσκονται στο κατάστημα Etsy. Ναι, αυτό είναι σίγουρα ένα καλό μέρος για να αγοράσετε αέρινα φυτά. Μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε σε φυτώρια, κέντρα κήπου και μερικές φορές ακόμη και στο τμήμα λουλουδιών του τοπικού καταστήματος μανάβης σας.

Αεροσκάφη ως διακόσμηση τραπέζι

φυτό pfelge γλάστρα Πουλί και φτερόΜια από τις πιο κοινές παρανοήσεις είναι ότι αυτοί οι τύποι φυτών εξάγουν όλες τις απαραίτητες ουσίες από τον αέρα. Στην πραγματικότητα χρειάζονται νερό! Εδώ είναι το πιο εντυπωσιακό σημάδι που τους λείπει αυτό: Τα φύλλα αρχίζουν να καμπυλώνουν. Και ένας άλλος σημαντικός κανόνας είναι: Νερό τα φυτά βυθίζοντας τα σε νεροχύτη, μπολ ή άλλο τύπο δοχείου.

Φροντίστε τα φυτά με νερό

φυτικό νεροχύτη φροντίδας φυτών

Είναι η ατμόσφαιρά σας κάπου σε ξηρό μέρος; Μπορείτε να κάνετε νερό 2 έως 3 φορές την εβδομάδα για να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη φροντίδα. Η υγρή ατμόσφαιρα σας προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία. Η εμβάπτιση του φυτού για 15 έως 20 λεπτά είναι πολύ χρήσιμη. Μπορείτε επίσης να τα ανανεώσετε χάρη σε ένα μπουκάλι ψεκασμού ανάμεσα στα ποτίσματα. [Εικόνα του τρόπου ζωής και του σχεδιασμού σε απευθείας σύνδεση]

Αφήστε το να στεγνώσει σε ένα πανί

φυτικά φυτά διακόσμηση των φυτών

Πριν μεταφέρετε τη μονάδα κεραίας πίσω στη γωνία, πρέπει να αφεθεί να στεγνώσει σε καλά αεριζόμενο χώρο. Αυτό μπορεί να γίνει σε μια αντίστοιχη επιφάνεια ή σε ένα πανί. Ορισμένοι ειδικοί συστήνουν ότι το φυτό παραμένει για μερικές ώρες. Αυτό θα τους προστατεύσει από τη συσσώρευση νερού στις βολβώδεις περιοχές και θα αποφύγει την σήψη.

Λευκό μακροσκόπιο

άσπρη γλάστρα με μακρά φύλλα Thrifted Made Φροντίδα φύτευσης

Αυτό φαίνεται να είναι αρκετό, έτσι; Όμως, όταν πρόκειται για μονάδες αέρος, θα βρείτε άπειρες πληροφορίες στο Διαδίκτυο. Κάποιοι συνιστούν να ξεπλένετε τα φυτά κάτω από τρεχούμενο νερό και άλλα - να μουσκεύετε. Εάν επιλέγετε τη δεύτερη εναλλακτική λύση, θα πρέπει να περιμένετε 20 με 30 λεπτά.

Πώς ξέρετε τι είναι σωστό για το φυτό; Στο επόμενο μέρος του άρθρου, ερχόμαστε επίσης να μιλήσουμε γι 'αυτό.

Όμορφα κρέμονται φυτά εναέρια

Γλάστρες για φροντίδα φυτών Χειροποίητο Sammade

Φροντίστε τα φυτά σας

Θυμάσαι τι είπαμε νωρίτερα, ότι τα τυλιγμένα φύλλα δείχνουν αφυδάτωση; Στην πραγματικότητα, είναι πραγματικά αξιοσημείωτο πόσο μπορείτε να μάθετε για το εργοστάσιό σας μόνο μέσω παρατήρησης.

Οι περισσότερες εγκαταστάσεις αέρα βρίσκονται σε δοχεία και όχι σε γλάστρες. Μπορείτε να τα βγάλετε έξω χωρίς πολύ στρες. Μπορείτε εύκολα να τα παραλάβετε και να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει. Δεν υπάρχει τίποτα για να σταματήσει να συμβαίνει σε τακτική βάση.

Γεωμετρικό γυάλινο terrarium

γεωμετρικό σχέδιο τεράριου Meg A Myers

Όπως προαναφέρθηκε, υπάρχουν γενικές οδηγίες για τη φροντίδα των φυτών. Αλλά δεν πρέπει να συγχέουμε αυτά με μια μαγική φόρμουλα. Συχνά θα πρέπει να βάλετε επί της αρχής "δίκη και λάθος". Ένας ή δύο από αυτούς συμπεριφέρονται εξαιρετικά καλά και άλλοι αρχίζουν να σαπίζουν.

Ορισμένοι μπορεί επίσης να αποδειχθούν πιο ανθεκτικοί από άλλους. Παρακολουθήστε και μάθετε!

Γλάστρα σε μαύρο και άσπρο

ανθοδέσμη Melissa Maya Κεραμική φροντίδα φυτών

Επιπλέον, μπορούμε να πούμε τα εξής: εάν τα φυτά αέρος δεν αναπτύσσονται όπως αναμένεται, αυτό μπορεί επίσης να οφείλεται στην έλλειψη φωτός. Μια άλλη εξήγηση θα ήταν η πολύ χαμηλή θερμοκρασία στην οποία αναπτύσσονται.

Τα αεροσκάφη μπορούν να επιβιώσουν σε εξωτερικούς χώρους. Θυμηθείτε ότι το άμεσο φως είναι το καλύτερο για εσάς και ότι η καλύτερη θερμοκρασία είναι μεταξύ 10 και 30 βαθμών.

Χρωματική ομορφιά

εναέρια φυτά Περιτριγυρισμένα στρέμματα φυτών

Μην φοβάστε να φροντίσετε τον κήπο του δέντρου σας. Αυτό περιλαμβάνει την αφαίρεση των νεκρών φύλλων και την αποκοπή των άκρων των φυτών. Με τη σωστή φυτική φροντίδα επιτυγχάνετε καλή υγεία για τα φυτά σας.