Μοντέρνο Κήπος – Ιδέες για το πώς να φτιάξετε έναν τέλειο κήπο

μοντέρνο κήπο φανταχτερό κήπο διακόσμηση

Μοντέρνο Κήπος – Όμορφες ιδέες σχεδίασης για το ύπαιθρο

Έχετε ένα μεγάλο και σύγχρονο σπίτι; Τώρα ανήκει σύγχρονος κήπος επίσης να. Θέλετε να το δημιουργήσετε έτσι ώστε όλοι να σας ζηλεύουν; Τότε το κάνεις! Είναι δύσκολο, λέτε; Όχι, κάνετε λάθος.

Απλή είναι η λέξη-κλειδί! Σας παρουσιάζουμε τώρα! Η δημιουργικότητα και η επιδίωξη δημιουργίας χώρου αναψυχής είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο.

Καταρράκτης στον κήπο; Γιατί όχι;

σύγχρονος κήπος καταρράκτη πράσινο κομψό κήπο φράχτη
Κάντε για ελκυστικό φωτισμό στον κήπο

ιδέες κηπουρικής κομψή έπιπλα rattan φωτισμού

Τη νύχτα, αυτός ο κήπος μετατρέπεται σε όνειρο

ιδέες κηπουρικής σύγχρονες εγκαταστάσεις φωτισμού κήπουένα μοντέρνο κήπο είναι ένας καλά διατηρημένος κήπος

Ο σύγχρονος κήπος είναι η τηλεφωνική κάρτα για έναν ιδιοκτήτη σπιτιού. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Ενδιαφέρουσα διαδρομή κήπου που περνά μέσα από τον κήπο

ιδέες κηπουρικής που βλέπουν τα μάτια του χωριού που χωρίζουν διάφορους τομείς

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι η σαφής και ομαλή εμφάνιση έχει θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους που είναι εκεί. Έτσι δομήστε τον κήπο σας λόγω της εντύπωσης που αφήνετε στους άλλους, αλλά και με την έννοια της δικής σας εσωτερικής ειρήνης.

βασικές αρχές

Παρόλο που έχετε μεγάλη ελευθερία σε έναν σύγχρονο κήπο, υπάρχουν ορισμένες αρχές που εξακολουθούν να ισχύουν. Αλλά μην το βλέπετε ως περιορισμό. Έχουν πολύ νόημα και χρησιμεύουν ως πλαίσιο. Δίνουν μία τη σταθερότητα και την ειρήνη που οι περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τη δική τους δημιουργικότητα.

Πολυτελής κήπος με σκάλες που φωτίζεται από φωτισμό

κηπουρική ιδέες σκάλες σε εσοχή περιέκτη εργοστάσιο

Κομψό κήπο

μοντέρνο κήπο όμορφες ιδέες σχεδιασμού κομψά ξύλινα έπιπλα

Εργαστείτε στο έδαφος

Πρώτον, θα πρέπει να γνωρίζετε τις ιδιαιτερότητες του εδάφους. Έχετε πολλές ανισότητες, ένα λοφώδες έδαφος; Μπορεί να χρειαστεί να περάσετε, να καλύψετε ή ίσως να εισάγετε διαφορετικούς σωλήνες που αποστραγγίζουν το νερό, λαμβάνοντας υπόψη το δάπεδο του κήπου.

Βότσαλα για το δάπεδο και την πρόσοψη του σπιτιού με πέτρες

ιδέες κηπουρικής βότσαλα φυτών πέτρινο τοίχο

Το εσωτερικό σπίτι και ο κήπος πρέπει να αντιστοιχούν μεταξύ τους

Η απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του σημερινού σχεδιασμού του σπιτιού. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό ένας μοντέρνος κήπος να ταιριάζει με τον εσωτερικό σχεδιασμό του σπιτιού.

Για να κάνετε την εξωτερική περιοχή άνετη

μοντέρνο κήπο άνετο εξωτερικό εργοστάσιο επίπλων

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να οργανώνετε τα πάντα τόσο στον κήπο όσο και στο εσωτερικό. Αρκεί να εναρμονίζετε τα ορατά μέρη της αυλής με αυτά που βρίσκονται στο εσωτερικό. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας μόλις εστιάσετε το εσωτερικό σπίτι.

συμμετρία

Ο μοντέρνος κήπος έχει σχεδιαστεί για χαλάρωση και η συμμετρία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Υπάρχουν διαφορετικές παραλλαγές για αυτό. Το κλασικό είναι να δημιουργήσετε μια κεντρική περιοχή ακριβώς απέναντι από την είσοδο και να διανείμετε γύρω της πολλές διαφορετικές πράσινες οάσεις. Επίσης, μερικοί μπορεί να χρησιμεύσουν ως λειτουργικές περιοχές, όπως μια παιδική χαρά ή ζώνη μπάρμπεκιου, ή ακόμα και μια ολόκληρη υπαίθρια κουζίνα.

Κάντε τον κήπο μινιμαλιστικό

πλαισιώνοντας τον σύγχρονο εξωτερικό μινιμαλιστικό στυλ κήπου

Στο κέντρο ενός σύγχρονου κήπου μπορεί να είναι μια πισίνα. Γύρω από αυτό, οι θέσεις για την αναψυχή των ανθρώπων μπορούν να διανεμηθούν.

Οι σκάλες του κήπου πηγαίνουν σε μια πισίνα. Δεν είναι δροσερή αυτή η λύση;

ιδέες κηπουρικής πισίνα recliner

Αλλά δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια κεντρική περιοχή, έτσι δεν πυρήνα, αλλά αντί να δημιουργήσει ένα απολύτως συμμετρικό κήπο με πολλές διαφορετικές μεγάλες γραμμές, με τη μορφή των μονοπατιών κήπου και φράκτες.

Ξεχωρίστε διαφορετικούς χώρους κήπου

μοντέρνο κήπο κομψό εξωτερικό ευρύχωρο

Το σύγχρονο είναι επίσης ο σχεδιασμός σύμφωνα με τις ανατολικές φιλοσοφικές πεποιθήσεις και κανόνες. Δείτε επίσης αυτά! Τώρα υπάρχουν πολλές πληροφορίες σε όλες τις μορφές.

Απόκρυψη άσχημων στοιχείων

Σημαντική είναι η απρόσκοπτη εμφάνιση. Ωστόσο, σύμφωνα με τη σύγχρονη κατανόηση του κήπου, δεν είναι απαραίτητα μόνο ότι έχετε μόνο νέα και τέλεια έπιπλα. Αντίθετα, θα πρέπει να μάθετε να δώσετε στα χρησιμοποιημένα στοιχεία μια γοητευτική γοητεία και να κρύψετε τους άλλους – μέσα από τα φυτά, καθώς και δημιουργική και καλαίσθητη διακόσμηση από την άποψη.

Γυρίστε το μπαλκόνι σε δροσερό κήπο

μοντέρνο κήπο δροσερό πλακάκια δαπέδου λευκό μαύρο δοχείο εργοστάσιο

Ζώνες στην αυλή

Κατ ‘αρχήν, αναφέραμε τον τρόπο διανομής των ζωνών στο ναυπηγείο. Αλλά ας πούμε περισσότερα για το σχεδιασμό τους. Πολλά εξαρτώνται από τον αριθμό των ανθρώπων που ζουν μόνιμα στο σπίτι. Επιπλέον, πρέπει να εξεταστούν τα συμφέροντά τους.

Δημιουργήστε μια ωραία περιοχή χαλάρωσης

ιδέες κηπουρικής φωτισμός κήπου άνετα καναπέδες

Εκτός από τη φύση της διανομής, θα πρέπει να εξετάσετε τις διάφορες μεθόδους με τις οποίες διακρίνετε αυτό. Με τον κλασικό τρόπο, τα γλυπτά του κήπου είναι απαραίτητα από αυτή την άποψη. Επιπλέον, θα ήταν δυνατό οι φράκτες, τα μονοπάτια και τα πηγάδια να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο.

Τα κομψά γλυπτά κήπων μπορούν να διακοσμήσουν όμορφα τον κήπο

κηπουρική ιδέες κήπο γλυπτά πτηνά κομψή διακόσμηση κήπων

Βοηθάει πάρα πολύ αν κοιτάξετε από ψηλά κατά το σχεδιασμό. Αυτό μπορεί να γίνει από τη βεράντα ή την οροφή. Κατά τον προγραμματισμό μιας όρασης του πτηνού βοηθά πολύ περισσότερο.

Τα διακοσμητικά στοιχεία

Για τη δημιουργία ενός σύγχρονου χαρακτήρα στον κήπο, τα διακοσμητικά στοιχεία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Μπορείτε επίσης να κάνετε χωρίς αυτό αν προτιμάτε μια μινιμαλιστική εμφάνιση. Εναλλακτικά, ορίστε έντονους τόνους σε μια καθαρή εμφάνιση.

Το μοντέρνο τζάκι μπορεί να είναι μια υπέροχη διακόσμηση στον κήπο

κηπουρική ιδέες σύγχρονη εστία κομψό δοχείο εργοστάσιο

Φανταστική στρογγυλή ανοιχτή εστία θα προσελκύσει την προσοχή

μοντέρνο κήπο δροσερό σχεδιασμό τζάκι

Διακοσμήστε τη μικρή πισίνα με φυτά

μοντέρνο κήπο μικρή πισίνα πισίνα μονοπάτι οδόστρωμα

φωτισμός

ένα σύγχρονος κήπος πρέπει να ανάβει κατάλληλα. Ο φωτισμός στον κήπο μπορεί και πρέπει να μεταμορφώσει εντελώς τη διάθεση στον υπαίθριο χώρο. Οι δημιουργικές λύσεις που συνδυάζουν φωτισμό και γλυπτική γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς.

Κάντε μια ονειρική εμφάνιση του κήπου τη νύχτα

κηπουρική ιδέες κήπο φως διακόσμηση

Φροντίστε τον κήπο σας σαν εσωτερικό: σκεφτείτε το φως του περιβάλλοντος και τη φωτεινότητα των επιμέρους ζωνών. Επίσης, ο φωτισμός μέσα στο σπίτι και στις εξωτερικές ορατές ζώνες πρέπει να αντιστοιχεί καλά μεταξύ τους. Έτσι, συμβάλλετε επίσης στη γενική αρμονική εμφάνιση που ήδη αναφέρθηκε στην αρχή.

 Οι μεμονωμένες περιοχές φωτίζονται

ιδέες κηπουρικής δροσερές εγκαταστάσεις φωτισμού κήπου

Τη νύχτα ο κήπος πρέπει να είναι καλά φωτισμένος.

κηπουρική ιδέες κήπο ιδέες φωτισμού τραπεζαρία

Τοποθετήστε άνετα έπιπλα γύρω από την πισίνα

σύγχρονο κήπο πισίνα καταρράκτη δροσερό έπιπλα κήπου

Αυτά τα φλαμίνγκο είναι όμορφα γλυπτά κήπων

σύγχρονο κήπο υπέροχο κήπο γλυπτά κηπουρική βότσαλα