Αρχιτεκτονική εμπορευματοκιβωτίων: Τα 5 πιο δημιουργικά σπίτια εμπορευματοκιβωτίων από την Ευρώπη

Αρχιτεκτονική κοντέινερ αξιοθαύμαστο δοχείο στέγαση σπίτι από τα εμπορευματοκιβώτια

Ζώντας σε ένα δοχείο: δημιουργικά σπίτια εμπορευματοκιβωτίων από την Ευρώπη

 

Νέοι χρόνοι σπάνε για την αγορά ακινήτων. Η κατασκευαστική βιομηχανία αναπτύσσεται και πολλοί βλέπουν την πιθανότητα να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι στα σημερινά χαμηλά επιτόκια. Αλλά εδώ έχει αναπτυχθεί μια νέα τάση που σιγά σιγά αλλά σίγουρα κερδίζει έδαφος στην Ευρώπη και βρίσκει όλο και περισσότερη ευχαρίστηση: το σπίτι των εμπορευματοκιβωτίων.

Στη Γερμανία, ειδικότερα, πολλοί συνδέουν ένα οικιστικό εμπορευματοκιβώτιο με καταφύγια, αλλά τα σπίτια των εμπορευματοκιβωτίων είναι κάτι περισσότερο από λειτουργικός χώρος διαβίωσης ως έσχατη λύση. Εν τω μεταξύ, οι ονειρικές παραλλαγές σπίτι χτισμένο στην Ευρώπη, οι οποίες χαρακτηρίζονται από τη μοναδική δημιουργικότητα και θα πρέπει να εφαρμόζονται ως πηγή έμπνευσης για κάθε αρχιτέκτονα, δοχείο σπίτι-ιδιοκτήτες ή εκείνους που θέλουν να είναι εκεί. Να εντυπωσιαστεί από τις πέντε πιο δημιουργικές σπίτια εμπορευματοκιβωτίων από την Ευρώπη και να μάθουν ποια είναι τα οφέλη που θα περιμένατε με ένα σπίτι εμπορευματοκιβωτίων, και τι χρειάζεται για να την ανοικοδόμηση μια simplem εμπορευματοκιβωτίων θαλάσσιων ναύλων σε ένα κομψό σπίτι.

Αρχιτεκτονική κοντέινερ

Δοχεία αρχιτεκτονικής εμπορευματοκιβωτίων αγοράζουν σπίτι από δοχεία
CG Architectes maison Crossbox Αρχιτεκτονική κοντέινερ σπίτια

Τα απλά θαλάσσια εμπορευματοκιβώτια μετατρέπονται σε κομψό χώρο διαβίωσης

Η βάση κάθε οικιακού δοχείου είναι το “γυμνό” μεταλλικό δοχείο, το οποίο χρησιμοποιείται παγκοσμίως για τη μεταφορά θαλάσσιων εμπορευματικών μεταφορών. Ένα μεταχειρισμένο δοχείο μπορεί να αγοραστεί συνήθως γύρω στα 1.000 ευρώ (βλέπε για παράδειγμα https://www.containerbasis.de/20-fuss-container/), ενώ εν τω μεταξύ, οι εταιρείες έχουν επικεντρωθεί στην παροχή τελικών μονάδων κατοικίας που μεμονωμένα μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους.
Εάν το οικιστικό εμπορευματοκιβώτιο κατοικείται μόνιμα σε μία τοποθεσία, στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτείται «άδεια οικοδόμησης». Λεπτομερέστερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε οποιαδήποτε δημοτική αρχή.

Ζώντας στο δοχείο αξιοσημείωτη σπίτια δοχείοΑρχιτεκτονική κοντέινερ αξιόλογες κατοικίες εμπορευματοκιβωτίων παγκοσμίως

Όταν ένα κοντέινερ με τη δική του ισχύ για να γίνει το νέο σπίτι, θα πρέπει ακόμα κάποια ειδικούς, όπως ηλεκτρολόγοι ή θέρμανσης και ενέργειας οικοδόμος για να εξασφαλίσει τα εκ του νόμου κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία των νέων κατοικιών τηρούνται και να μπορεί να επιβεβαιωθεί από την εμπειρία. Είναι επίσης σαν ένα Bauhaus, για να εξασφαλίσει ασφάλεια, για τον δομικό μηχανικό, ιδιαίτερα χρήσιμο αν ληφθούν τα τοιχώματα των δοχείων λίμνης και τα δάπεδα προστεθούν. Η σταθερότητα δεν είναι μια ερώτηση με την οποία ο πελάτης πρέπει να αντιμετωπίσει, αλλά ένα υποχρεωτικό μούτο που είναι αγκυροβολημένο στο νόμο.

  Τα λουλούδια Συμβολισμός με μια ματιά - να γνωρίσετε καλύτερα τα λουλούδια

Επιπλέον, πρέπει να περιμένετε τις ακόλουθες εργασίες αν θέλετε επίσης να μετατρέψετε ένα εμπορευματοκιβώτιο στη θάλασσα σε ένα κοντέινερ:

– Αστικές συνδέσεις νερού και αποχέτευσης
– Σύνδεση στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας
– υποχρεωτική στη Γερμανία: θερμική μόνωση ενέργειας
– Εγκατάσταση παραθύρων και θυρών
– εάν είναι απαραίτητο, εγκαταστάσεις κλιμακοστασίου
– Εγκατάσταση θέρμανσης
– Κατασκευή εγκαταστάσεων υγιεινής
– Τοποθέτηση ηλεκτρικών καλωδίων
– Εάν είναι απαραίτητο, επενδύστε το σχεδιασμένο με θερμομονωτικά εσωτερικά τοιχώματα, για παράδειγμα, από το Rigipsplatten

Αρχιτεκτονική κοντέινερ αξιόλογα σπίτια εμπορευματοκιβωτίων ζουν στο δοχείο

Ποιότητα διαβίωσης για κάθε αξίωση

Ένα ζωντανό δοχείο μπορεί να επεκταθεί και να επεκταθεί όπως είναι επιθυμητό. Με να δημιουργηθεί το Flex Fenstereinlässe, η απομάκρυνση των πλευρικών τοιχωμάτων έχουν ένα πλήθος από παρατιθέμενα Wohncontainern μεγάλου χώρου δαπέδου, χωρία στην οροφή δοχείο επιτρέπουν τον καθορισμό ενός πλήθους ζουν ορόφους περιέκτη με τα συνδεδεμένα εσωτερική σκάλα. Η φαντασία δεν γνωρίζει όρια, όπως θα δείξουν τα πέντε πιο δημιουργικά σπίτια από την Ευρώπη.

Φορτηγό κουτί Σπίτι δοχείο εμπορευματοκιβωτίων δοχείο

Αρχιτεκτονική κοντέινερ αξιοσημείωτα παραδείγματα σπιτιών

Κατοικίες κοντέινερ Seattle Container Houses

Και ακριβώς εδώ τα σπίτια των εμπορευματοκιβωτίων αποτελούν μια πραγματική πρόκληση για πολλούς αρχιτέκτονα ή διακοσμητές εσωτερικών χώρων. Από τις ορθογώνιες διαστάσεις δοχείου μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει πολλά και ακόμη και να δημιουργήσει πολυτελή χώρο διαβίωσης αρκετών εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων. Είτε με πισίνα μπροστά από τις κατοικίες δοχεία, με μεγάλη βεράντα ή roof garden, ως single-family ή το σπίτι πολλών οικογενειών, όπως ένα σπίτι στον κήπο ή τη διάρκεια των διακοπών τους επισκέπτες των διακοπών σας, καμπίνες του πληρώματος ευέλικτο.
Προσφέρουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να εφαρμοστούν ανά πάσα στιγμή, έτσι ώστε κανείς να μην είναι δεσμευμένος σε ένα μέρος εξαιτίας ενός σπιτιού. Η μετακίνηση είναι ένα αεράκι με ένα σπίτι των δοχείων.
Η ζήτηση για προσιτές ενότητες κατοικιών αυξάνεται συνεχώς και οι αρχιτέκτονες και οι κατασκευαστές από τη βιομηχανία ακινήτων ανακαλύπτουν τα δοχεία στέγασης για τον εαυτό τους, τη δημιουργικότητά τους και, φυσικά, τις πωλήσεις. Με το σπίτι των εμπορευματοκιβωτίων επωφελούνται τόσο οι εταιρείες από διάφορες βιομηχανίες όσο και οι άνθρωποι όλων των ηλικιών που θέλουν να έχουν τη δική τους σφαίρα μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, για τις οποίες δεν χρειάζεται να δαπανήσουν πολλά.

  Shabby Chic Deco - δώστε στο δωμάτιο μια μαλακή και θηλυκή εμφάνιση

Κοντέινερ αρχιτεκτονικής εμπορευματοκιβωτίων στέγαση σπίτι δοχείο αγορά

Αρχιτεκτονική εμπορευματοκιβωτίων Δοχείο εμπορευματοκιβωτίων

Οικιστικά δοχεία – οι 5 πιο δημιουργικές ιδέες διαβίωσης στην Ευρώπη

Ένα δοχείο 40 ποδών με μήκος 12,19 μέτρα, και έξι εμπορευματοκιβώτιο 20 ποδών με μήκος 6.096 μέτρα συναρμολογήθηκαν στη Σουηδία ως ένα από τα κορυφαία 5 από τους πιο δημιουργικούς κατοικιών δοχεία. Στον επάνω όροφο 32, 28 τετραγωνικά μέτρα παρέχουν άφθονο χώρο για ύπνο και κολύμβηση. Το διπλανό μπαλκόνι θα μπορούσε να έχει το πρωινό σε μια ζεστή πλευρά σπιτιού, ενώ ενθουσιασμένοι με την άλλη πλευρά σπιτιού δοχείο πανοραμική θέα μέσα από ένα πλήρες παράθυρο μπροστά.
Στο ισόγειο καμπίνες έξι πληρώματος αρμαθιές από κοινού κατά μήκος και πλευρικά τοιχώματα των κεντρικών τεσσάρων κατοικιών δοχεία έχουν αφαιρεθεί, έτσι ώστε ένας μεγάλος χώρος που δημιουργήθηκε, από το οποίο πηγαίνει στα πλαϊνά τμήματα στην κουζίνα, γραφείο και τουαλέτα επισκεπτών. Ο χαμηλότερος χώρος είναι κάτω από 90 τετραγωνικά μέτρα. Το εξωτερικό είναι επιστρωμένο σε φυσικό ξύλο, το οποίο δίνει στο σπίτι των δοχείων μια κομψή γοητεία.

Αγορά δοχείου εμπορευματοκιβωτίων

Ένα τέλειο παράδειγμα ενός δημιουργικού και μοναδικού σχεδίου είναι το σπίτι των εμπορευματοκιβωτίων που αποτελείται από 18 μονάδες ζωντανής διανομής σε τρεις ορόφους, προσφέροντας πάνω από 400 τετραγωνικά μέτρα χώρου διαβίωσης. Αυτή η ναυαγοσωστική κατοικία εντυπωσιάζει με τα κομψά μάτια του ταύρου του πλοίου, τα οποία δίνουν στο σπίτι αυτό ένα υπερβολικό στυλ. Τοποθετώντας ξυλοπόδαρα κάτω από κυρίαρχα κινούμενα δοχεία δημιουργήθηκαν επιπρόσθετα χώροι στάθμευσης. Οι πόρτες των εμπορευματοκιβωτίων χρησιμεύουν ως ευφυείς οθόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων σε μπαλκόνια Αυτό το κτίριο διαμερισμάτων βρίσκεται στο Λονδίνο.

Container House Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Αρχιτεκτονική κοντέινερ αξιόλογες κατοικίες εμπορευματοκιβωτίων από την Ευρώπη

Ένα ονειρεμένο αποκλειστικό οικιστικό ακίνητο θα βρείτε επίσης την Κύπρο. Εδώ, έχουν τρία εμπορευματοκιβώτια 40 ποδών έχουν διακοσμηθεί διαβίωσης τοποθετημένα σε δύο ορόφους, δημιουργώντας μια συνολική επιφάνεια περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο είναι συνδεδεμένο ένα τεράστιο κατάστρωμα που χωρίζει ένα ποτήρι μπροστά βάθος του εδάφους από την εσωτερική περιοχή. Το παιχνίδι με την τοποθέτηση των ζωντανών ενοτήτων κάνει το σχεδιασμό του νέου σπιτιού μια πολύ ιδιαίτερη πρόκληση και δίνει σε κάθε δοχείο του σπιτιού ένα πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα.

  55 Handprint Εικόνες που κάνουν μικρές και μεγάλες ευτυχείς

Το κοντέινερ στεγάζει κτίριο σπίτι δοχείο

Μια δημιουργία από αρχιτέκτονες της Μαδρίτης είναι το σπίτι των εμπορευματοκιβωτίων, το οποίο έχει εξωτερικό σχεδιασμό με παλέτες Euro και έχει βρει το δρόμο του προς τη Χιλή ως οπτικό φως. Στο δομοστοιχειωτό σύστημα, το σπίτι σχεδιάστηκε και τα θαλάσσια δοχεία διευθετήθηκαν έτσι ώστε η κατοικία του δοχείου να μπορεί να επεκταθεί όπως ήταν επιθυμητό. Αποτελείται από καθαρά ανακυκλώσιμα υλικά και ηλιακά στοιχεία καθιστούν ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον οικιακά δοχεία που βρίσκονται σήμερα στην Ευρώπη.

 

Αρχιτεκτονική κοντέινερ αξιόλογες κατοικίες εμπορευματοκιβωτίων
Αρχιτεκτονική κοντέινερ αξιοθαύμαστο δοχείο σπίτια κτίριο σπίτι από παλέτες

Δοχεία αρχιτεκτονικής εμπορευματοκιβωτίων Σπίτι από παλέτες

Ένα αριστούργημα σχεδιαστεί αρχιτέκτονες για μια καναδική, που ζει στην Αυστρία και εκεί ήθελε μια χαμηλή τιμή το σπίτι, το οποίο μπορεί να είναι κοντά του σε κάθε στιγμή της φύσης και ταυτόχρονα να φιλοξενήσει και την άνεση. Οι δοχείο οικιστικών μονάδων επιτρέπει μοναδικά σχέδια που μπορεί να ενσωματωθεί ακόμα και την κλασική αέτωμα στέγες., Μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά και δίνει μια προσωπική πινελιά στη συνολική εμφάνιση στις στροφές, προβολές και γωνίωση του σπιτιού, όπως ένα συμβατικό σπίτι σε ένα κλασικό ευθεία σχεδιασμού είναι δύσκολη και θα ήταν πολύ δαπανηρό να εφαρμοστεί.

Οι τιμές των εμπορευματοκιβωτίων των εμπορευματοκιβωτίων της Ευρώπης