Κεριά Διακόσμηση – Μεγάλες ιδέες DIY για το πώς να κάνετε διακοσμήσεις με τηγμένα κεριά σε γυαλί

Κεριά διακόσμηση με λιωμένα κεριά σε γυαλί: Αυτό το DIY έργο αξίζει τον κόπο!

Η διακόσμηση με κεριά είναι ωραία όλο το χρόνο. Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο: μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές μορφές. Μην πετάτε τα πολύχρωμα και όμορφα αρωματικά κεριά αν δεν τα χρησιμοποιείτε πλέον με τον παραδοσιακό τρόπο. Ακόμα κι αν είναι σχεδόν καμένα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε υπέροχα έργα DIY. Σήμερα θα μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια βήμα-βήμα διακόσμηση λιωμένων κεριών ή / και βάζων μαρμελάδας και άλλων προϊόντων. Στη συνέχεια, θα λάβετε συμβουλές από εμάς για το πώς να ολοκληρώσετε με επιτυχία το εσωτερικό σχέδιο μαζί τους.

Διακόσμηση κεριών - ιδέες DIY με λιωμένα κεριά

deco κεριά μαστοριά βάζα σκάφη ιδέες

Κεριά διακόσμηση - ιδέες με γυαλιά

Dekko κεριά glasgefase dekoideen κάνετε τις ιδέες σας
  • Αποκτήστε τα απαραίτητα υλικά

Χρειάζεστε λίγα υλικά για αυτό το έργο DIY. Καθορίστε πρώτα την ποσότητα των κεριών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Καταρχάς χρειάζεστε γυαλί, κερί κεριών και επιπλέον σουβλάκια και σύρμα (στον κατάλληλο αριθμό για τα κεριά).

Ασυνήθιστες ιδέες για το πώς μπορείτε να κάνετε διακοσμήσεις με κεριά μόνοι σας

deco κεριά επίπεδη διακοσμούν ιδέες τέχνη ιδέες

Διακόσμηση με κεριά - Έγχρωμες ιδέες για διακόσμηση σπιτιού

deco κερί κερί χρήση γυάλινο βάζοΑν αγοράσετε άχρωμο κερί, μπορείτε να βάψετε αυτό με τα κατάλληλα έλαια.

Το κερί κεριών μπορεί να αποτελείται από παλιά, άχρηστα κεριά ή μπορεί να θέλετε να αγοράσετε κάποια για αυτό το έργο. Μπορείτε να επιλέξετε κερί για κάθε φακό ή μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδυάσετε μερικές αποχρώσεις μαζί.

Το όμορφο μείγμα χρωμάτων καθιστά το κερί αρκετά πρωτότυπο

κεριά διακόσμηση DIY ιδέες διακόσμηση

Κάντε μόνοι σας πολύχρωμα κεριά

τα ίδια τα κεριά δημιουργούν χρώματα

Σε αυτό το σημείο, είναι λογικό να σκεφτόμαστε τη θέση των κεριών. Για τα διαφορετικά δωμάτια μπορεί να χρειαστείτε διαφορετικές αποχρώσεις, ώστε να μπορούν να εκπληρώσουν με επιτυχία τον διακοσμητικό τους ρόλο.

Δημιουργήστε τα δικά σας κεριά σε αυθεντικά μπουκάλια

deco κεριά DIY μπουκάλια ιδέες

  • DIY κεριά με σύρμα - βήμα προς βήμα

Λιώστε το κερί!

Για να λιώσετε τα κεριά χρειάζεστε ένα γυάλινο βάζο, το οποίο τοποθετείτε σε μια κατσαρόλα γεμάτη με νερό. Φέρτε αυτό στην πλάκα μαγειρέματος και βράστε το νερό. Προσθέστε το κερί στο γυάλινο βάζο και περιμένετε μέχρι να λιώσει σωστά. Μπορείτε να το ανακατεύετε με ένα ξύλινο κουτάλι. Μπορεί να μπορείτε να προσθέσετε χρώματα αρώματος ή κεριού.

Ετοιμάστε τα γυαλιά για τα κεριά!

Καθώς συμβαίνει αυτό, μπορείτε να προετοιμάσετε το υπόλοιπο έργο DIY. Πάρτε ένα συρματόσχοινο και συνδέστε το περίπου στο μέσο ενός σουβλάκι. Τοποθετήστε την τελευταία κατακόρυφα στο άνοιγμα γυαλιού. Το καλώδιο πρέπει να αγγίξει τη γείωση.

Τοποθετήστε πολλά χρώματα το ένα δίπλα στο άλλο

κεριά διακόσμηση δοχεία βάζο χρωματιστά

Κάνετε το ίδιο για όλα τα υπόλοιπα κεριά που θέλετε να φτιάξετε.

Ρίξτε το κερί μέσα στο γυαλί

Αρχικά, ρίχνουμε μια πολύ μικρή ποσότητα κεριού στα γυάλινα δοχεία που προορίζονται για τα κεριά. Αφήστε το να κρυώσει. Μόλις κρυώσει, μπορείτε να ρίξετε τα υπόλοιπα. Μπορείτε επίσης να το κάνετε σε μερίδες. Αυτό θα διασπείρει το κερί ομοιόμορφα και το σύρμα θα παραμείνει ίσιο.

Διακοσμήστε το διαμέρισμα με κεριά

κεριά διακόσμηση κερί λιωμένο βάζα του deco

Συμβουλές για τη διανομή των κεριών στο σπίτι

Ανάλογα με το πόσο γεμάτα είναι τα γυαλιά με το κερί, αυτά τα κεριά μπορεί να είναι ελαφρώς ασφαλέστερα από τα συνηθισμένα, επειδή η φλόγα προστατεύεται από την επαφή με άλλα αντικείμενα. Έτσι έχετε μεγάλη ελευθερία στη διανομή αυτών.

Χρησιμοποιήστε κεριά και λουλούδια για την διακόσμηση του σπιτιού

κεριά διακόσμηση ιδέες τέχνη διακόσμηση ιδέες

Πηγαίνουν καλά με βιβλιοθήκες και άλλα ανοικτά ράφια. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε ένα κατάλληλο άρωμα για κάθε δωμάτιο. Μερικοί έχουν μια αναζωογονητική και άλλοι - ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα.

Φυσικά αυτά τα DIY κεριά έχουν ένα διακοσμητικό αποτέλεσμα και πρέπει να ταιριάζουν με το χρώμα του υπόλοιπου ντεκόρ: θα πρέπει είτε να προσελκύσουν την προσοχή ως φρικτές προκρίσεις είτε να αντιστοιχούν στο χρώμα του φόντου.

 Πρωτότυπη διακόσμηση που φέρνει μια ατμόσφαιρα ρομαντισμού στην ατμόσφαιρα

deco κεριά διακόσμηση DIY διακόσμηση με κεριά