Κουρτίνες ιδέες και μερικές ενδιαφέρουσες εναλλακτικές λύσεις

κουρτίνες ιδέες κουρτίνες αποθήκευση rollos ιδέες διακόσμησης

12 μεγάλες διακοσμητικές κουρτίνες

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσθέσετε μοτίβα σε ένα δωμάτιο. Ένα από αυτά είναι τα παράθυρα. Μπορείτε να τα εφαρμόσετε με διάφορους τρόπους, όπως μέσω των υφασμάτων. Αυτά θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν όγκους κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων ή προσαρμοσμένες λειτουργικές μορφές. Αυτές είναι δύο μεγάλες παραλλαγές, αλλά σίγουρα δεν εξαντλούν τις δυνατότητες.

Τα ίδια τα παράθυρα θα μπορούσαν να παρουσιάσουν ενδιαφέροντα σχέδια. Το ζωγραφισμένο γυαλί θα ήταν μια παραδοσιακή λύση. Αλλά τα βιομηχανικά παράθυρα και οι πόρτες θα μπορούσαν να έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα. Ωστόσο, θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό με πολύ πιο σύγχρονο τρόπο. Υπάρχουν επίσης χαραγμένο γυαλί, ομπρέλες, ηλιοστάτες και πολλά άλλα Κουρτίνες ιδέες. Έτσι, δεν είναι μόνο το φως που εισάγεται στο φιλτραρισμένο, αλλά προβλέπει τη δημιουργία διαφόρων μορφών.

Η πρώτη από τις ιδέες των εικονογραφημένων κουρτινών είναι το γυαλί μολύβδου

κουρτίνες ιδέες εναλλακτικές κουρτίνες μολύβι γυαλί προστασίας ιδιωτικού ήλιου
Αυτά τα υπέροχα παράθυρα από βιτρό γεμίζουν το δωμάτιο με χιούμορ και δράμα. Σίγουρα δεν είναι για όλους. Αλλά δείχνουν πώς η κύρια ιδέα σχεδιασμού ενός δωματίου μπορεί να αναπαρασταθεί μέσω του παραθύρου.

 1. μέταλλο οθόνες

κουρτίνες ιδέες εναλλακτικές κουρτίνες mettallleinkodeko ιδέες παιχνίδι σκιά

Οι οθόνες αλουμινίου με κοπή νερού παρέχουν αυτές τις περιστρεφόμενες αράβειες φωτός και σκιάς. Τι καλύτερη διακόσμηση μπορεί να φανταστεί κανείς σε αυτά τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή;

 1. Γλυπτικές καμβάδες

κουρτίνες και κουρτίνες ιδέες εναλλακτικές επιφάνειες κουρτίνας προστασία ιδιωτικού ήλιουΕδώ έχουμε να κάνουμε με ένα γλυπτό εμπνευσμένο από φύκια. Κρεμάται μπροστά από τον τοίχο του παραθύρου παρόμοια με τις κουρτίνες. Επιπλέον, προσφέρει μια ενδιαφέρουσα και στιβαρή εμφάνιση σε αυτόν τον ευρύ χώρο.

 1. Πρότυπα που προστατεύουν το απόρρητο

κουρτίνες και κουρτίνες ιδέες γεωμετρικό σχέδιο

Αυτά τα ζωγραφισμένα σχέδια σκιαγραφούν την ιδιωτικότητα αυτού του παραδοσιακού χώρου. Επίσης, μαλακώνουν το εισερχόμενο φως, προστατεύοντας έτσι τα μαλακά υφάσματα και το ξύλο.

 1. Εθνικά τυφλά

κουρτίνες ιδέες κουρτίνες αποθήκευση rollos ιδέες διακόσμησης

Οι τυφλούς εδώ ήταν εφοδιασμένοι με μωσαϊκά μοτίβα του Μαρόκου. Παρέχουν έναν εθνοτικό και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα χαρακτήρα στη σοφίτα. Ωστόσο, η ιδιωτικότητα είναι ακόμα ασφαλής.

 1. Πόρτες με μεταλλικό πλαίσιο

κουρτίνες και κουρτίνες ιδέες rollos μεγάλη παράθυρο παράθυρο παράθυρο διακόσμηση

Οι μεταλλικές πόρτες σε στυλ εργαστηρίου αντιπροσωπεύουν μια πραγματική γεωμετρική προσέγγιση στην εκτέλεση των έργων παραθύρων. Τα ακατέργαστα μεταλλικά πλαίσια παραμένουν από τους πίνακες Mondrian.

 1. Γυαλισμένα παράθυρα

κουρτίνες και κουρτίνες ιδέες έγχρωμη γυάλινη στρογγυλή

Τα σύγχρονα γυάλινα στρογγυλά παράθυρα αντιπροσωπεύουν το επίκεντρο του δωματίου. Είναι μια τολμηρή και επιτυχημένη επιλογή.

 1. Μορφοποιημένα σχήματα

κουρτίνες και κουρτίνες ιδέες κρεβατοκάμαρες ιδέες κουρτίνας ύφασμα με σχέδια

Κρυμμένο πίσω από το δάπεδο μέχρι την οροφή και τα λευκασμένα κουρτίνες, το σχήμα με μοτίβο προσθέτει το σωστό άγγιγμα της έντασης σε αυτό το γαλήνιο μπάνιο. Γνωρίζατε ότι δεν ταιριάζει ακόμη και με το χαλί που συνδέεται με μοτίβο; Αλλά στην πραγματικότητα φαίνονται καλά, σωστά;

 1. Πλαίσια με λέιζερ

κουρτίνες και κουρτίνες ιδέες κουρτίνες πάνελ λέιζερ κομμένα ξύλο πάνελ

Εδώ βλέπουμε μια δροσερή και εντελώς νέα ερμηνεία των κλασικών κουρτίνες καφέ. Τα ξύλινα πλαίσια που έχουν κοπεί με λέιζερ επιπλέουν πάνω από τα παράθυρα, διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα και τον έλεγχο του φωτός. Τυλίξτε τους πάνω από το λευκό τοίχο και θα μετατραπούν σε έργα τέχνης.

 1. Μοναδικές τέντες

κουρτίνες κουρτίνες κουρτίνες ιδέες κουρτίνες τέντες

Αυτά τα δροσερά τεντωμένα τέντες αποτελούν μια αστεία εναλλακτική λύση στην τυπική διακοσμητική ταινία.

 1. Οθόνες φιλμ

ζεστό καθιστικό διάδρομος ιδέες επίπλωσης ιδέες διακόσμησης παραθύρων

Αυτά χρησιμοποιούνται για πολλά χρόνια στο καυτό κλίμα έρημο και έτσι εξασφαλίζουν δροσιά στα ηλιόλουστα περιβάλλοντα. Η ίδια προσέγγιση κάνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο γκαρνταρόμπα και στην ντουλάπα. Η Delia Solarform φιλτράρει το φως και προστατεύει τον ιδιωτικό χώρο.

 1. γυάλινες φιάλες

κουρτίνες και κουρτίνες ιδέες έγχρωμη γυάλινη βάζα μπουκαλιών

Χρωματιστά μπουκάλια γυαλιού γεμίζουν τα παράθυρα αυτού του χώρου κρασιών. Αντίστοιχα ανταποκρίνονται στα μπουκάλια vintage που βρίσκονται κοντά. Ως αποτέλεσμα, επιτυγχάνεται όχι μόνο ένα όμορφο, αλλά και πρακτικό αποτέλεσμα, επειδή τα μπουκάλια κρασιού προστατεύονται από το ηλιακό φως.