Χώρος αποθήκευσης Ιδέες και δημιουργικές ιδέες διαβίωσης – συρτάρια για κάθε δωμάτιο

 ζουν ιδέες κουζίνα ιδέες ιδέες ράφι ράφι ράφι τοίχου

 Χώρος αποθήκευσης Ιδέες που μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας

Ποια είναι η πρώτη ένωση που συσχετίζετε με τη λέξη “συρματόσχοινα”; Σκέφτομαι τον αποθηκευτικό χώρο στο γκαράζ!

Αλλά θέλω να αλλάξω αυτή τη γενική ιδέα και να σας κάνει να σκεφτείτε τα ράφια, κάτι κομψό, μοντέρνο, χρήσιμο, γεμάτο νόημα και ύφος.

Είστε έτοιμοι για αυτό;

Ράφι καλωδίων στην κουζίνα

Όταν εξετάζω αυτή την εικόνα εδώ, σκέφτομαι ένα ευτυχές μέρος. Τα μαλακά ροζ χρώματα, τα πράσινα, οι λευκές και ασημένιες αποχρώσεις στα μέταλλα παίζουν μαζί τόσο όμορφα, σχεδόν ξεχνάτε ότι πρόκειται για μονάδα κουζίνας. Είναι απίστευτο το πώς αυτά τα ράφια εναρμονίζονται με τα μέταλλα του φούρνου μικροκυμάτων, καθώς και με τα γλάστρες και τα τηγάνια. Αυτή η απλή μονάδα είναι τόσο κομψή και τόσο εντελώς χρήσιμη και έχει σημαντικό σκοπό στην κουζίνα.

11 ράφια για κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας

ιδέες αποθήκευσης ιδεών ζωντανών ραφιών κουζίνας ιδέες κουζίνας
Ο συνδυασμός μετάλλου και ξύλου θα μπορούσε να φαίνεται πολύ βαρετός, αλλά το αντίθετο ισχύει εδώ. Αυτός ο πολύχρωμος συνδυασμός είναι άψογος και ιδανικός για την εμφάνιση όμορφων πιάτων και ειδικών μονάδων.

Η ικανότητα να παίζει με τα ύψη των ράφια είναι επίσης πολύ πρακτική και αναδεικνύει το μεταλλικό σκελετό ολόκληρης της μονάδας. Είναι έργο της δημιουργίας της εταιρείας Mezzanine Interiors.

Επιπλέον δυνατότητες αποθήκευσης στην κουζίνα

έπιπλα κουζίνας ιδέες αποθήκευσης ιδέες ιδέες διαβίωσης σύρμα ράφια πρακτική

Το στυλ ντουλάπι αυτών των στοιχείων έχει επιτευχθεί με τη χρήση συρμάτινων καθισμάτων, τα οποία είναι πραγματικά ξεχωριστά. Ζήστε την ελευθερία να κρύψετε μερικά πράγματα εδώ και να τα δείξετε ταυτόχρονα. Η ανοιχτή επιφάνεια στην οροφή είναι ιδανική για χρήση και μιμείται πραγματικά τα φυσικά στοιχεία του ανώτερου ράφι. Εξασφαλίζει μια υπέροχη ισορροπία. Αγαπώ απόλυτα αυτό το αγροτικό κομψό και θα το ονομάζω επίσης σύγχρονο και χρήσιμο.

  Armoire de coin et autres meubles de coin ou comment tirer le meilleur parti des endroits difficiles

Ράφι καλωδίων σε μια ρουστίκ κουζίνα

ιδέες ιδέες δεξαμενών κουζίνας ιδέες ζωντανών ράφιαΑυτό το ράφι, όπως και το προηγούμενο, έχει γίνει με εντελώς διαφορετικό ύφος. Λόγω της ναυτικής εμφάνισης φαίνεται πολύ καλύτερο. Τα υφαντά καλάθια είναι πολύ καλά στη χρήση και υπάρχει κάτι γοητευτικό μόνο και μόνο επειδή δεν ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους.

Αυτό είναι σίγουρα το νικητήριο βλέμμα για μια ναυτική κουζίνα

κουζίνα ιδέα ιδέες ιδέες ιδέες διαβίωσης συρτάρια ράφια κιβώτια καλαθιού

Ράφι καλωδίων για το καθιστικό

Πρώτον, οι ορθογώνιες μονάδες ελέγχου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό το παράδειγμα δείχνει επίσης ποιος είναι ο λόγος. Τα τετράγωνα παρέχουν αρκετές οπτικές διακοπές για μια μοντέρνα εμφάνιση. Τα ορθογώνια κενά μεταξύ της οροφής και του δαπέδου είναι πραγματικά φρέσκα. Τώρα ας δούμε το τέλειο στυλ! Τα βιβλία ταξινομούνται ανά χρώμα και όχι με την τυπική αλφαβητική σειρά και αυτό κάνει πραγματικά μια ελκυστική εμφάνιση. [Εικόνα από το Dehn Bloom Design]

Ταιριάζει σε ένα συρμάτινο ράφι στο σαλόνι;

σαλόνι σχεδιασμός κάδοι ιδέες ιδέες ιδέες ζωής συρτάρια ράφια βιβλιοθήκη

Εδώ έχουμε ένα άλλο μίγμα από σύρμα και ξύλο και λειτουργεί πολύ καλά. Αγαπώ ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν όλα τα ράφια. Ορισμένοι είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο κάθετα. Αυτά τα στοιχεία σχεδιασμού προσθέτουν τις πολύ απαραίτητες οπτικές διακοπές σε μεγάλες μονάδες όπως αυτές που βλέπουμε παραπάνω. Είναι φρέσκο ​​και νέο και σίγουρα συμβάλλει στη συνολική κομψή εμπειρία.

Αυτό που δεν ταιριάζει, είναι κατάλληλο

σαλόνι σχεδιασμός ιδέες αποθήκευσης ιδέες ιδέες ζωής συρτάρια ράφια ξύλο

Εδώ βλέπουμε μια πολύ απλή και μινιμαλιστική οντότητα. Μπορείτε να δείτε πόσο αποτελεσματική είναι όταν δουλεύει ως διαιρέτης δωματίων. Αυτές οι αρθρωτές μονάδες είναι τόσο μεγάλες επειδή είναι πολύ εύκολο να μετακινηθούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Μου αρέσει ιδιαίτερα ότι αυτό το κομμάτι της ενότητας παραμένει μινιμαλιστικό και έχει μονοχρωματικά βιβλία στα ράφια. Αλλά δείχνει επίσης μια ζωντανή επαφή με τις οργανικές μορφές που διανέμονται εκεί. [Εικόνα μέσω Stardust]

  The bar at home - a modern tradition not just for men

Τα κομψά ράφια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως διαχωριστικά δωματίων στο σαλόνι σας

Καθιστικό Σχεδιασμός Κάδος Σχεδιασμός Σχεδιασμός Σχεδιασμός Καθιστικό Σχεδιασμός Καθρέφτης Σχεδιασμός Καθρέφτης Σχεδιασμός Καμπίνας

Ράφια συρμάτων για υπνοδωμάτια, μπάνια και χώρους εργασίας

Ναι, αυτό είναι το ίδιο μεταλλικό ράφι που είδατε στις προηγούμενες δύο κουζίνες. Βρήκατε μια τέτοια φανταστική χρήση στην κρεβατοκάμαρα και εξακολουθεί να φαίνεται υπέροχη. Στη μονάδα αυτή, αποθηκεύετε τηλεόραση, αξεσουάρ, βιβλία και έχετε επίσης χώρο μακιγιάζ. Το πολύ ενδιαφέρον πράγμα είναι ότι η μονάδα κανόνων είναι ουδέτερη και όπως μπορείτε να δείτε για τον εαυτό σας, μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε.

Τι μπορεί να τοποθετηθεί σε ράφι από σύρμα

υπνοδωμάτιο ζουν ιδέες κουκέτα αποθήκευσης συρτάρια συρτάρι ράφι

Αυτό το μίνι γραφείο είναι τόσο λειτουργικό που σχεδόν εγγράφεται στον τοίχο. Το συρταρωτό ράφι κάνει το όλο πράγμα να φαίνεται πλωτό και η συμπληρωματική χρήση της καρέκλας Ghost προσθέτει σε αυτή την ελαφρότητα της εμφάνισης. Έτσι, χρησιμοποιείτε το μικρό χώρο με έναν υπέροχο τρόπο. Όχι μόνο είναι όμορφοι, αλλά είναι επίσης πολύ χρήσιμοι. [Εικόνα μέσω Mezzanine Interiors]

Ράφι τοίχου από σύρμα και ξύλινα πλαίσια στη μελέτη

ιδέες μελέτης ιδέες σαλόνι συρτάρι εργασίας γραφείο ράφι

Αυτή η κομψή εμφάνιση της χώρας φαίνεται θαυμάσια στο μπάνιο. Τα ράφια είναι κλασικά, αγροτικά και ενδιαφέροντα, χωρίς να είναι πολύ αγχωτικά. Αποτελούν κομψές “λιχουδιές”, που ταιριάζουν απόλυτα με τον κρυπτό καθρέφτη. Αυτός είναι επίσης ένας θαυμάσιος τρόπος να παρουσιάζετε όμορφα πράγματα, όπως τα αρώματα. [Εικόνα της χώρας διαβίωσης]

Μια κομψή λύση για το μπάνιο σας

μπάνιο καθρέφτη καθιστικό δωμάτιο κουκέτα κρεβάτι ράφι

Αυτή η τελική εμφάνιση είναι πολύ εντυπωσιακή και αποδεικνύει πραγματικά ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα ράφια σύρμα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Η πινελιά του πράσινου στα φυτά είναι τρομερή και μου αρέσουν οι μεταβάσεις μεταξύ των διαφορετικών δωματίων. Ποικιλία είναι το καλύτερο! Το ράφι θα πρέπει να συνδυάζει τη λειτουργία και το χώρο αποθήκευσης ταυτόχρονα! Κανένα από αυτά τα θέματα δεν μπορεί να λείπει. [Οι εικόνες είναι από τον Απρίλιο και τον Μάιο]

  5 ideer til trappeløbere og tæpper til trætrapper

Αισθητική και πρακτική ταυτόχρονα

διαβίωσης ιδέες διάδρομο μόδας σκάλα κάδος ιδέες τοίχο σχεδιασμό ράφια σύρμα

Ελπίζω να καταλάβετε τώρα πόσο όμορφα και μοναδικά ράφια μπορεί πραγματικά να είναι. Δώστε τους την ευκαιρία να γεμίσετε το σπίτι σας με φρεσκάδα!