Ιδέες διακόσμησης για το δωμάτιο με διπλή λειτουργία

Διακόσμηση ιδέες για το δωμάτιο κόκκινο καναπέ μαλακό χαλί

Οι ιδέες διακόσμησης για τον ξενώνα για πολλαπλούς σκοπούς

Έχετε ένα τέτοιο δωμάτιο στο σπίτι που κατά κάποιο τρόπο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί; Ένας χώρος για πολλαπλούς σκοπούς, ο οποίος θα πρέπει να είναι ξενώνας και γραφείο στο σπίτι, αλλά στην πραγματικότητα δεν προσφέρει ύπνο; Ή ένα τρίτο υπνοδωμάτιο, το οποίο θα γίνει παιδί στο μέλλον και τώρα χρειάζεται μια διαφορετική λειτουργία;

.. Σήμερα επικεντρωνόμαστε στην επίπλωση των δωματίων. Παρόλο που λειτουργεί επίσης ως παιδικός σταθμός, γραφείο στο σπίτι ή αίθουσα άσκησης, υπάρχει ένας τρόπος να ενσωματωθούν τα διάφορα στοιχεία σε μια ενιαία μονάδα. Και για να γίνει το FABULOUS …

Πολυλειτουργικές λύσεις δωματίων

Η βάση σε τέτοια Zweivweckräumen είναι το κρεβάτι. Και θα πρέπει να είναι συμπαγής. Ο κλασικός καναπές-κρεβάτι στην παρακάτω εικόνα είναι καλά ενσωματωμένος σε αυτό το δωμάτιο, έτσι δεν είναι;

Μοντέρνο γραφείο στο σπίτι με πλούσια χρώματα

Διακόσμηση ιδέες για το δωμάτιο του σπιτιού ράφια γραφείο τοίχο από τούβλα
Μια πηγή για πολλές ιδέες μπορεί να είναι οι εσωτερικοί χώροι που προσφέρουν οι έφηβοι, καθώς η λειτουργικότητά τους λαμβάνει επίσης υπόψη το παιχνίδι και τον ύπνο. Αυτό ακριβώς κάνει αυτό το υπνοδωμάτιο, γραφείο και αίθουσα μουσικής πολυλειτουργικό στην εικόνα. Μια πολύ προσαρμόσιμη εμφάνιση για ένα δωμάτιο που χρησιμεύει επίσης ως γραφείο στο σπίτι ή ως ένας άλλος δημιουργικός χώρος.

Μοντέρνο δωμάτιο πολλαπλών χρήσεων

Διακοσμητικές ιδέες για το χαλί γραφείου γραφείου μπλε λευκό

Το δωμάτιο / δωμάτιο συνδυασμού είναι ιδιαίτερα έξυπνο. Πολλοί συστήνουν ότι ο αθλητικός εξοπλισμός δεν πρέπει να είναι σε μια ωραία διακόσμηση, αλλά πολύ λίγοι είναι εκείνοι που έχουν αρκετό χώρο για μια επιπλέον αίθουσα άσκησης. Βάλτε έναν άνετο καναπέ στην οροφή και αυτό είναι. Τα χρώματα στο δωμάτιο είναι υπέροχα.

Αίθουσα άσκησης με πολύχρωμα καθίσματα

Διακόσμηση ιδέες για το δωμάτιο γυμναστήριο του σπιτιού γυναικεία επίπλωσηΠοιες λύσεις υπάρχουν για ύπνο σε πολυλειτουργικά δωμάτια; Τι γνώμη έχετε για ένα κρεβάτι τοίχου; Τη νύχτα, χρησιμεύει για ύπνο και στη συνέχεια ξεδιπλώνεται στον τοίχο. Ή στα ράφια. Ή στα γραφεία.

Μοντέρνο γραφείο με τζάκι

Διακόσμηση ιδέες για το δωμάτιο ξύλινο δωμάτιο τοίχο ράφια

Ακόμα και οι κουκέτες είναι αρθρωτές. Επομένως, δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε χώρο για ένα κρεβάτι queen size στο γραφείο του σπιτιού σας. Και τα κουκέτα δεν είναι μόνο για παιδιά. Η μεγάλη ξυλογλυπτική κάνει το δωμάτιο εξαιρετικά υψηλό.

Αρθρωτά κρεβάτια σε ένα γραφείο στο σπίτι

Διακόσμηση ιδέες για το κρεβάτι σοφίτα κρεβάτι ξύλινα σκαλοπάτια σκαλοπάτια

Και τώρα έρχομαι στο συνδυασμό νηπιαγωγείο / δωμάτιο επισκεπτών. Φυσικά, θα πρέπει να δημιουργήσετε αυτό το δωμάτιο σύμφωνα με τα συμφέροντα των παιδιών. Το δωμάτιο μπορεί επίσης να εκτιμηθεί από τους ενήλικες, ειδικά αν ξεκινά ως ξενώνας και στη συνέχεια αλλάζει σε φυτώριο. Στην εικόνα βλέπουμε αστεία δάση από τον Numi Numi Design σε ένα δωμάτιο που σχεδιάστηκε από το Nursery Project. Και εκεί έχουμε ξανά κουκέτες.

Παιδικό δωμάτιο με κουκέτες

Διακοσμητικές ιδέες για το κρεβάτι κιγκλίδωμα του ξενώνα του ξενώνα

Ένα άλλο βασικό στοιχείο ενός πολυλειτουργικού χώρου είναι τα ευρύχωρα ράφια. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ένα γραφείο στο σπίτι, το οποίο επίσης χρησιμεύει ως δωμάτιο φιλοξενουμένων. Στην επόμενη εικόνα βλέπουμε ένα εξαιρετικό στυλ σχεδιασμού σε ένα έφηβό υπνοδωμάτιο.

Αρκετά ράφια σε ένα γραφείο στο σπίτι και στο υπνοδωμάτιο

Διακόσμηση ιδέες για το δωμάτιο γκρίζο τοίχο σχεδιασμό τοίχο πίνακα

Εδώ βλέπουμε την ομορφιά ενός καναπέ, το οποίο είναι ένα σημαντικό κομμάτι επίπλων κατά τη διάρκεια της ημέρας και μια άνετη επιλογή ύπνου τη νύχτα. Αυτός ο αφαιρούμενος καναπές δίπλα στο CB2 είναι εύκολος στη χρήση και ως μπόνους, οι πλευρές γίνονται κεφαλάρι και πάγκο όταν κοιμάται.

Κομψό καναπέ

Διακόσμηση ιδέες για τον καναπέ του ξενώνα επεκτάσιμη μοκέτα κόκκινο κρεβάτι

Μια άλλη επιλογή κρεβάτι από CB2 είναι η καναπέ-κρεβάτι Lubi Turquoise, η οποία εντυπωσιάζει με μια βαθιά μπλε απόχρωση. Αυτό το κομμάτι των επίπλων είναι μικρό και μπορεί να σταθεί στη γωνία ενός πολυλειτουργικού δωματίου, όπως το γραφείο στο σπίτι. Μπορείτε να χαλαρώσετε εκεί και οι επισκέπτες μπορούν να κοιμηθούν εκεί.

Ένα καναπέ-κρεβάτι σε ζωντανό χρώμα

Διακόσμηση ιδέες για το δωμάτιο λυχνία δαπέδου μπλε κουρτίνες

Το τελευταίο εύρημα στο CB2 είναι μια δυνατότητα ύπνου, η οποία μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως μια φωτεινή βουτιά χρώματος στο δωμάτιο. Αυτός ο καναπές ευέλικτος πορτοκαλί τραπέζι μπορεί να ρυθμιστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις. Με τη φωτεινή σκιά και το πλαίσιο χρώμιο, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ύπνο για δωμάτια πολλαπλών χρήσεων.

Συμπαγής καναπές τραπέζης πορτοκαλί με λειτουργία ύπνου

Διακόσμηση ιδέες για το δωμάτιο κόκκινο καναπέ μαλακό χαλί

Πολλαπλών στυλ δωματίου

Πώς ενσωματώνονται οι διαφορετικές λειτουργίες σε σταθερό ύφος;

Το πρώτο παράδειγμα είναι ένα δωμάτιο πολλαπλών χρήσεων στο Ώστιν του Τέξας από το Matt Garcia Design. Το στυλ: ρουστίκ. Μια απρόσκοπτη συγχώνευση του χώρου διαβίωσης, του γραφείου στο σπίτι και του υπνοδωματίου:

Μοντέρνο δωμάτιο πολλαπλών χρήσεων

Διακόσμηση ιδέες για το ξυλόφουρνο ξύλινο δωμάτιο κρεμασμένο τοίχο ράφια

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το φωτεινό και ζωντανό δωμάτιο άσκησης … και στη συνέχεια θα δείτε ένα κρεβάτι στη δεξιά πλευρά της εικόνας. Το καταπραϋντικό χρώμα αυτής της προπόνησης / κρεβατοκάμαρας ενοποιεί με τον καλύτερο τρόπο, καθώς και τα ευρύχωρα παράθυρα σε λευκά πλαίσια.

Φωτεινή και ζωντανή καλεσμένους / αίθουσα εκπαίδευσης

Διακόσμηση ιδέες για το δωμάτιο πράσινο χρώμα γυμναστήριο τοίχο

Ή μπορείτε να σχεδιάσετε ένα παραδοσιακό πολυτελές σύνολο καθισμάτων και επιλογών για ύπνο και κουρτίνες υψηλής ποιότητας. Παρακάτω βλέπουμε ένα δωμάτιο επισκεπτών και ένα γραφείο στο Centsational Girl:

Χώρος γραφείου στο δωμάτιο

Διακόσμηση ιδέες για το δωμάτιο υπνοδωμάτιο κλασικό άνετο

Ένα άλλο λαμπερό ύφος με καθρέφτες και λαμπερά πλακάκια στο γραφείο με καθίσματα κάτω. Αλλάζει στο κρεβάτι. Και οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τα ταχυδρομεία τους στην άνεση των καταλυμάτων τους.

Κομψό δωμάτιο με γραφείο

Διακόσμηση ιδέες για τον ξαπλώστρα του καθρέφτη στον καναπέ στρογγυλό καναπέ

Όλο και πιο δημοφιλές στους χώρους των παιδιών είναι το σύγχρονο, αλλά φιλικό προς το παιδί στυλ. Οι γεωμετρικές τοιχογραφίες, τα κρεμαστά φώτα, οι καθρέφτες και τα εκλεκτικά μαξιλάρια είναι εντυπωσιακά και διαχρονικά. Αυτό το δωμάτιο / μωρό δωμάτιο είναι πραγματικά φιλόξενο. Ο καναπές-κρεβάτι είναι Parsons του West Elm.

Σύγχρονο παιδικό δωμάτιο με δυνατότητα ύπνου

Διακοσμητικές ιδέες για το δωμάτιο επισκεπτών

Μια άλλη επιλογή είναι να κάνει το δωμάτιο κομψό. Όμορφη ταπετσαρία, έργα τέχνης σε γκαλερί και κουρτίνες δίνουν τον κομψό τόνο στο δωμάτιο που βρίσκεται κάτω. Τα χρώματα επίτοιχης τοιχοποιίας και οι φωτεινές λεπτομέρειες είναι αντικείμενα φιλικά προς το παιδί.

Η ιδέα του μωρού / ξενώνα

Διακοσμητικές ιδέες για το δωμάτιο επισκεπτών. Μωρό δωμάτιο με διαμάντι σχήμα μαύρο άσπρο

Το επόμενο μοντέρνο δωμάτιο για μωρά είναι ένας καναπέ-κρεβάτι στο Χόλιγουντ. Τα εντυπωσιακά στοιχεία είναι έντονα χρώματα, κομψός φωτισμός, μοντέρνα έργα τέχνης και γλυπτικός καθρέφτης. Πρόκειται για ένα φανταστικό δωμάτιο όπου οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τη νύχτα, αλλά όπου συναντώνται οι ανάγκες των παιδιών.

Μοντέρνο δωμάτιο μωρού με καναπέ-κρεβάτι

Οι ιδέες διακόσμησης για το δωμάτιο για τα παιδιά δωμάτιο μοκέτα δωμάτιο μωρού

Το τελευταίο παράδειγμα παιδικού δωματίου με δυνατότητα ύπνου είναι σε καλλιτεχνικό ύφος. Πολλά κομψά στοιχεία συνδυάζονται σε αυτό το δωμάτιο. Υπάρχουν ακρυλικές καρέκλες γύρω από ένα τραπέζι Isamu Noguchi. Μια μοβ πολυθρόνα με βινυλίου βλέμμα παιχνίδι είναι η εστίαση. Μια συλλογή διαφορετικών μαξιλαριών καθιστά το στυλ του δωματίου αόριστο.

Μοντέρνο δωμάτιο για μωρά με κρεβάτι

Οι ιδέες διακόσμησης για το δωμάτιο του δωματίου του μωρού μαύρη λευκή επίπλωση

Έχουμε λύσει κάποια διλήμματα διακόσμησης με αυτά τα παραδείγματα; Πώς φιλοξενείτε τους επισκέπτες σας στο σπίτι; Πείτε μας τις σκέψεις σας σε ένα σχόλιο παρακάτω …