Εσωτερική διακόσμηση σε εξοχικό στυλ – ρουστίκ ατμόσφαιρα

εσωτερική διακόσμηση σε στυλ χώρα διακόσμηση ξύλινο τοίχο σχεδιασμό λευκό

Εσωτερική διακόσμηση σε εξοχικό στυλ - ρουστίκ ατμόσφαιρα

Οι εσωτερικοί χώροι του αγροκτήματος χαρακτηρίζονται από απλές λεπτομέρειες. Αυτό το ιδιαίτερο αμερικανικό ύφος βιώνει μια μεγάλη έκρηξη τον τελευταίο καιρό και είναι ελκυστικό για όσους προτιμούν το κλασικό, παρήγορο στυλ. Πρόκειται για ένα μείγμα αρχιτεκτονικών στοιχείων που είναι πιο αισθητά σε καλυμμένες βεράντες, κληρονομούμενα αντικείμενα, φωτεινά χρώματα και χοντροειδείς επιφάνειες.

Αυτή η συναισθηματική εμφάνιση δεν είναι πλέον αποκλειστική για τους ανθρώπους που ζουν στις ιδιότητές τους. Ο καθένας μπορεί να το κάνει οπουδήποτε. Εδώ είναι μερικές πτυχές αγροικία που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το βλέμμα στο σπίτι σας επίσης.

Η γύρω βεράντα

Δημιουργήστε παραδοσιακό εσωτερικό σχεδιασμό βεράντας σε στυλ χώρας
πρώτος Αρχικά προοριζόταν ως τόπος για να ξεφύγει από τη ζέστη, είναι τώρα ένας χώρος συγκέντρωσης για συζήτηση για την οικογένεια και τους φίλους.
Αν δεν έχετε μια βεράντα περιτυλίγματος, τότε θα μπορούσατε να φτιάξετε τη σκεπαστή βεράντα ή το μπαλκόνι έτσι. Αν το δωμάτιο δεν είναι αρκετά μεγάλο τότε μπορείτε να βάλετε μπανιέρες λουλουδιών αγριολούλουδου.

Κλασικά φώτα τοίχου

Εσωτερική διακόσμηση σε στυλ χώρα διακόσμηση απλίκες πόρτα εισόδου

δευτερόλεπτο Αυτός ο φωτισμός έχει γίνει σύμβολο της διακόσμησης του αγροκτήματος.

Λάβετε αυτό το εξής: Σκεφτείτε να αντικαταστήσετε τον φωτισμό σας με τα φώτα τοίχου. Αν αυτό δεν ταιριάζει με τα οικονομικά σας τώρα, τότε επιλέξτε κάποιους λαμπτήρες που κρέμονται από τον προϋπολογισμό.

Η θερμότητα του ξύλου

εσωτερικός σχεδιασμός σε ύφος χώρας διακοσμώντας λευκό καθρέφτη τοίχουτρίτος  Το ξύλο χρησιμοποιήθηκε πολύ σε αγροικίες, καθώς ήταν εύκολα προσβάσιμο από τον ιδιοκτήτη σπιτιού. Οι γρατζουνιές και η διάβρωση που έρχονται με το χρόνο παραμένουν ως η ιστορία του σπιτιού. Έτσι, όσο πιο ρουστίκ φαίνεται το ξύλο, τόσο πιο νοσταλγική είναι η ατμόσφαιρα.

Πάρτε το σωστό: Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να βάλει πατώματα σκληρού ξύλου παντού, δοκιμάστε το μέρος του σπιτιού που βλέπετε περισσότερο - το οικογενειακό δωμάτιο. Τα ξύλινα έπιπλα, τα πάνελ τοίχων και τα στοιχεία βοηθούν επίσης την αγροικία να αισθάνεται ζεστή χωρίς να χρειάζεται να ανακαινίσει ολόκληρο το σπίτι.

Κόλαση. Στην αρχή, τα τείχη ήταν ελαφριά, επειδή οι ιδιοκτήτες απλά δεν είχαν την επιλογή για ακριβά χρώματα γραμμής

εσωτερική διακόσμηση σε στυλ χώρας που δημιουργούν ξύλινες πλάκες σχεδιασμού τοίχων

4ο Ορισμένες οικογένειες έχουν χρησιμοποιήσει μερικές φορές ταπετσαρίες σε σημαντικά μέρη, όπως στην είσοδο, για να επιδείξουν το ύφος τους. Στο τέλος, τα φωτεινά τείχη έχουν γίνει ένα κλασικό στοιχείο των εσωτερικών αγροικιών.
Πάρτε αυτό το κάνετε: ζωγραφίστε τους τοίχους σας, διακοσμητικά στοιχεία, πόρτες και baseboards σε ένα ελαφρύ τόνο. Το ξύλο δεν πρέπει απαραιτήτως να ζωγραφίζεται σε αυτά τα σπίτια, αλλά εάν το σπίτι σας είναι περιορισμένο στο φως, τότε εξετάστε το πώς ζωγραφίζετε το σκοτεινό ξύλο για να φωτίσετε το δωμάτιο.

Απλά υφάσματα. Οι αγροικίες δεν είναι πάνω από την κορυφή

εσωτερική διακόσμηση σε στυλ χώρα διακόσμηση ξύλινο τοίχο σχεδιασμό λευκό

5οΤα υφάσματα και η ταπετσαρία ήταν χειροποίητα ή παραδόθηκαν από γενιά σε γενιά. Έτσι, τα υφάσματα είναι συνήθως μικτά και άνετα.

Βρείτε το σωστό: Το βαμβάκι ήταν όλα στο αρχικό χωριό της Αμερικής. Έτσι, πάρτε το βαμβάκι ως το κύριο ύφασμα.

Η καρδιά του σπιτιού. Η κουζίνα είναι η καρδιά της αγροικίας.

εσωτερική διακόσμηση σε στυλ χώρα που δημιουργούνται πόρτες γυάλινη ντουλάπα κουζίνας

6ο  Δεδομένου ότι η κίνηση στο σπίτι στην κουζίνα είναι έντονη, οι επιφάνειες χρησιμοποιούνται. Οι τραχίες πάγκοι και τα τεράστια γραφεία έρχονται ως αποτέλεσμα ενός σπιτιού γεμάτου επισκέπτες.

Πάρτε το σωστό: Με περιορισμένα οικονομικά, μπορείτε να αγοράσετε κεραμικά αξεσουάρ, όπως δοχεία σκευών ή πιάτα. Ορισμένες χονδροειδείς πλάκες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν.

Ισχυρή τραπεζαρία

εσωτερική διακόσμηση στυλ χώρα που δημιουργήθηκε μαζική τραπέζι από ξύλο τραπεζαρία

7ο Τραπεζαρία. Ένας όρος μπορεί να περιγράψει το κεντρικό σημείο κάθε τραπεζαρίας στην αγροικία: ανθεκτικό. Το κλασικό τραπέζι ήταν συνήθως χειροποίητο και παραδόθηκε από γενιά σε γενιά.

Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τίποτα άλλο, τότε ένα μεγάλο ξύλινο κοπτικό μπορεί να είναι το ρουστίκ κεντρικό τεμάχιο.

Ανακατέψτε και ταιριάξτε στο υπνοδωμάτιο

εσωτερική διακόσμηση σε στυλ χώρα διακόσμηση ξύλινο κρεβάτι κρεβάτι πλαίσιο

8ο Στην κρεβατοκάμαρα, πολλά κληρονομούνται από τους φίλους και την οικογένεια. Τα ελαφρά και λεπτά λινά και τα ασβεστωμένα τοιχώματα συμπληρώνουν την ρουστίκ ματιά.

Αντιμετωπίστε αυτό: Βρείτε πράγματα με εμφάνιση 19ου ή αρχές 20ου αιώνα. Θα ήταν καλύτερα τα άρθρα να φαίνονται απλά συγκεντρωμένα.

Πολυτελής μπανιέρα στα πόδια

εσωτερική διακόσμηση σε στυλ χώρα που δημιουργήθηκε μπανιέρα πετσέτες μπάνιο

9ο   Δεν θα μπορούσατε να παραγγείλετε αυτές τις μπανιέρες μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα. Στην αρχή κατασκευάστηκαν από χυτοσίδηρο και πορσελάνη.

Καταπολέμηση ότι: replicas ινών μπορεί να αγοραστεί για χίλια δολάρια. Εάν δεν είστε έτοιμοι για αυτό, τότε κάντε το ύφος με τα αξεσουάρ. Κρεμάστρες στους τοίχους, ξύλινες καρέκλες για ντύσιμο, βοηθητικό τραπέζι στο πλάι. Ένα υφαντό χαλί αντί για bathmat.

Δημιουργήστε παραδοσιακό εσωτερικό σχεδιασμό βεράντας σε στυλ χώρας