Ψυχαγωγικές ιδέες αποθήκευσης για την κουζίνα σας – εξοικονομήστε χώρο με στυλ

cool ιδέες αποθήκευσης ανοιχτό σύστημα ραφιών

Ψυχαγωγικές ιδέες αποθήκευσης – καθώς εξοικονομείτε περισσότερο χώρο στην κουζίνα

Μέχρι πρόσφατα, ήμουν εμμονή με την ιδέα να έχουν πολλή αποθηκευτικό χώρο στην κουζίνα. Ας αντιμετωπίσουμε την αλήθεια: οι περισσότεροι από εμάς στερούνται χώρο εκεί.

Αυτό σίγουρα δεν είναι ο τόπος όπου μπορούμε να αποσυσκευάσουμε και να παρουσιάσουμε μια πληθώρα διακοσμήσεων για να δημιουργήσουμε μια μυστηριώδη εμφάνιση.

Στην πραγματικότητα, τα αντικείμενα που αποθηκεύουμε εδώ είναι η διακόσμηση του δωματίου.

Σωστό: Τα πιάτα και τα ράφια είναι τα πιο σημαντικά αντικείμενα στον χώρο της κουζίνας μας.

Πρέπει να σχεδιάσουμε αυτά με τον πιο κομψό τρόπο.

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για την καλά σχεδιασμένη εμφάνιση στην καλά οργανωμένη κουζίνα. Τα μεταλλικά πλέγματα, τα έγχρωμα κουτιά και τα βιομηχανικά κομμάτια μπορούν να συνδυαστούν με την έννοια μιας χρήσιμης περιοχής, η οποία ταυτόχρονα φαίνεται μοντέρνα και λεπτή.

Αυτό το βλέμμα είναι στο σημερινό άρθρο. Παρουσιάζουμε και τα δύο καλάθια γεμάτα φρούτα, καθώς και μεγάλα ράφια.

Επιλογές αποθήκευσης φρούτων και λαχανικών

Πρώτον, πρόκειται για όμορφες επιλογές για φαγητό και ποτά, που μας αρέσει να τρώμε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το καλάθι δύο επιπέδων από το Crate & βαρέλι

δροσερές ιδέες αποθήκευσης χάλυβα δύο επίπεδα
Όταν μετέφερα στη νέα κατοικία μου, αναζητούσα απεγνωσμένα ένα καλάθι στο οποίο θα ήθελα να αποθηκεύσω τα προϊόντα μου.

Αφού έμπαινα, ανακάλυψα τα εξής: Δεν είναι πρακτικά ότι τα πάντα ταξινομούνται αποθηκευμένα. Και εδώ είναι ιδέες όπως αυτό το καλάθι για να βοηθήσει: έχει την εμφάνιση ενός vintage καλάθι, αλλά στηρίζεται πρακτικά στον πάγκο της κουζίνας. Εδώ έχετε χώρο για τα φρούτα και για τα ειδικά λαχανικά όπως τα κρεμμύδια και το σκόρδο.

Τώρα ας μιλήσουμε για δοχεία από γυαλί; Βρίσκετε επίσης ότι η καθαρή σειρά των συστατικών στην κουζίνα σας παρακινεί να μαγειρέψετε; Είμαι αρκετά της άποψης αυτής.

Αυτά τα γυάλινα δοχεία παράγονται από το 1940

cool ιδέες αποθήκευσης κομψά γυαλιά

Είναι προϊόν του Crate & Βαρέλι. Με αυτούς μπορείτε να δείτε ακριβώς τι είναι μέσα του και το βρίσκω πολύ βολικό. Ποιος θέλει να χάσει χρόνο μαγειρεύοντας ενώ μαντεύει πού βρίσκεται αυτό;

Τι πιστεύετε για τα δοχεία γυαλιού Williams-Sonoma στην παρακάτω εικόνα;

Αυτά είναι κλειστά από τις θαυμάσιες, φτερωτές μεταλλικές οροφές. Έχουν ένα βλέμμα κατάλληλο για μπιστρό και μικρά εστιατόρια και μπορούν να δώσουν στην κουζίνα σας μια πιο επαγγελματική εμφάνιση.

Τα μεγάλα ανοίγματα διευκολύνουν την αφαίρεση των συστατικών

δροσερές ιδέες γυαλιών αποθήκευσης με καθρέφτη χάλυβα κορυφήΕπιθυμείτε επίσης περισσότερο χρώμα στην ουδέτερη κουζίνα σας; Πόσο περίπου κόκκινο ή πορτοκαλί, ή κάτι στη μέση όπως στην εικόνα εδώ; Αυτά τα αφρώδη βάζα των μπισκότων είναι απλά υπέροχα, δεν σκέφτεστε;

Είναι προϊόν της εταιρείας West Elm

cool ιδέες αποθήκευσης πορτοκαλί-κόκκινο πλαστικό δοχείο

Οι ερμητικές κουβέρτες εξασφαλίζουν τη φρεσκάδα των προϊόντων σε αυτά. Η λακαρισμένη επιφάνεια φέρνει τα κομμάτια να λάμψουν.

Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τον οργανισμό στο ψυγείο! Αυτό είναι γεγονός που αγνοείται από πολλούς ανθρώπους. Ειδικά οι ιδιοκτήτες παλιών μοντέλων με έλλειψη αποθηκευτικού χώρου θα εκτιμήσουν αυτήν την ιδέα. Προσφέρουμε κουβάδες, διοργανωτές και κύπελλα από το κιβώτιο & Βαρέλι.

Αυτά τα υγρά και τα ραβδωτά κομμάτια δίνουν στο ψυγείο ένα αρθρωτό στυλ

δροσερές ιδέες αποθήκευσης διαφανή πλαστικά δοχεία στο ψυγείο

Τα υγρά χρειάζονται επίσης τη δική τους θέση στην κουζίνα. Ψάξτε για μερικά κομψά μπουκάλια που θα εξυπηρετήσουν αυτό το σκοπό.

Πώς βρίσκεις τα γυάλινα μπουκάλια και τα ξύλινα κλεισίματα από το West Elm. Περιλαμβάνουν όμορφα σχεδιασμένους κάδους και κομψές ξύλινες σφαίρες. Μια θαυμάσια λύση, αν δεν θέλετε να συμβιβαστείτε με την καλή εμφάνιση σε αυτό το θέμα.

Επιπλέον, μπορεί κανείς να επιδείξει περήφανα αυτό το έργο στο ράφι

δροσερές ιδέες αποθήκευσης γυάλινες φιάλες με ξύλινα καπάκια

Τώρα είναι για το κρασί …

Έχετε επίσης δυσκολία να βρείτε καλά ράφια για το κρασί; Στην πραγματικότητα, είναι συχνά δύσκολο να τοποθετήσουμε τα αντικείμενα στα επιθυμητά μέρη. Ο λόγος είναι τα διαφορετικά μεγέθη.

Γι ‘αυτό η επιλογή όπως CB2 είναι μεγάλη.

Η κυβιστική δομή με τη βιομηχανική εμφάνιση κάνει ένα κομψό αποτέλεσμα με την αντίκα κάλυψη ψευδαργύρου. Επιπλέον, ολόκληρη η λύση είναι εξαιρετικά πρακτική.

Κάθε κομμάτι μπορεί να συνδεθεί σε διαφορετικό rack

δροσερές ιδέες αποθήκευσης μπουκαλιών από χαλύβδινο σύρμα

Ράφια και εξοπλισμό κουζίνας

Τώρα πρόκειται για μεγαλύτερα αντικείμενα αποθήκευσης που μπορούν να χωρέσουν πολλά είδη κουζίνας. Για παράδειγμα, θα ήθελα να σας δείξω αυτό το παραδοσιακό οβάλ πιάτο Enclume από το Williams-Sonoma. Αυτό θα αγοραστεί από σφυρήλατο ανοξείδωτο χάλυβα ή καλυμμένα με χαλκό. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς τη σωστή εμφάνιση για την κουζίνα σας.

Τα μεταλλικά πλέγματα από βαρέα μέταλλα δίνουν στο σύνολο τους ένα στερεό, πολλά προβλήματα που διαρκούν την κατασκευή

δροσερές ιδέες αποθήκευσης οβάλ κουζίνα με άγκιστρα

Γιατί δεν προσθέτετε κάποιο φως στο σχέδιο; Εδώ βλέπουμε ένα κεραμικό ράφι με κρεμασμένο φωτισμό της εταιρείας Pottery Barn. Αυτό περιλαμβάνει την κάλυψη του νικελίου.

Και κοιτάξτε τους κάτω φανούς κρέμες! Η κατασκευή γίνεται τόσο πρακτική όσο και αισθητικά ευχάριστη. Θαυμάσια, σωστά;

Αυτή η λύση είναι επίσης υπέροχη για τους ανθρώπους που αγαπούν το Bistrolook

Cool ιδέες αποθήκευσης γυαλιστερό ράφι από χάλυβα για σκεύη κουζίνας

Από την οροφή μέχρι το πάτωμα. Μερικές φορές χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χώρο στη γωνία ή στο ντουλάπι. Γι ‘αυτό το κομμάτι με τα τέσσερα συρτάρια Crate & Βαρέλι τόσο δημοφιλής. Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον καλύμματα συρταριού αν δεν θέλετε το στυλ με ραβδώσεις.

Οι τροχοί αυξάνουν επίσης τη σταθερότητα

δροσερές ιδέες αποθήκευσης κουζίνας τολμούν με ρολά

Μια άλλη μεγάλη επιλογή για την επέκταση του χώρου αποθήκευσης στο δωμάτιό σας είναι η χρήση φορητών επιφανειών εργασίας όπως στο νησί της κουζίνας. Ορισμένοι έχουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο κάτω.

Στην παρακάτω εικόνα μπορούμε να δούμε τον μεταλλικό κορυφαίο μετρητή και μπαρ της εταιρείας West Elm

Ψυχρός αποθηκευτικός χώρος ιδεών για αποθηκευτικούς χώρους

Έχουν τροχούς και κάλυμμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Μπορείτε να προετοιμάσετε το φαγητό στην επιφάνεια και στη συνέχεια να τοποθετήσετε επιπλέον αντικείμενα κάτω.

Σε αυτή την περίπτωση, τα καλάθια συγκεντρώθηκαν εκεί.

Η εταιρεία Restoration Hardware φέρνει στην αγορά πολλές λύσεις βιομηχανικού ραφιού. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια κατασκευή ξύλου και χάλυβα που χρησιμοποιήθηκε ξανά.

Κατασκευάστηκε από ξύλο πεύκου με μη επεξεργασμένη επιφάνεια

δροσερές ιδέες αποθήκευσης ανοιχτό ράφι σε τροχούς

Για να γίνει αυτό, κάποιος έλαβε βιομηχανικό χάλυβα υψηλής ποιότητας. Τα γήινα στοιχεία συναντούν τη νεωτερικότητα εδώ!

Ένα ελαφρώς θαλάσσιο στυλ ομορφύνει αυτό το σύστημα ναυτιλιακών ραφιών εδώ. Αυτό είναι ένα άλλο έργο της εταιρείας Hardware Restoration. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, εμπνεύστηκαν σε αυτό το έργο από τους σωλήνες μορφής στα ακραία τείχη των μεγάλων πλοίων.

Φέρτε αυτό το ράφι στον τοίχο και γεμίστε το με πολλά διαφορετικά προϊόντα

cool ιδέες αποθήκευσης ανοιχτό ράφι τοποθετημένο στον τοίχο

Θέλετε μια πιο ζεστή εμφάνιση στην κουζίνα; Ίσως τότε χρειάζεστε ένα ράφι τοίχου, όπως αυτό του Studio Narrow! Αυτό είναι ένα μεγάλο μάτι-catcher σε αυτό το λευκό τοίχο! Συμφωνείτε;

Υγιεινή και άνετη

δροσερές ιδέες αποθήκευσης χαριτωμένο κουτί νησί σκούρο ξύλο

Θέλετε να έχετε ένα σημαντικό αλλά κινητό κομμάτι; Ρίξτε μια ματιά στο κινητό πλαίσιο της εταιρείας Williams-Sonoma παρακάτω! Μπορείτε δύσκολα να παραμείνετε αδιάφοροι με την εμφάνιση του βιομηχανικού αυτού κομματιού.

Τα σκελετά από σίδερο και τα ξύλινα ράφια είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στη μοντέρνα κουζίνα

δροσερές ιδέες αποθήκευσης τροχαίο ράφι από χάλυβα και ξύλο

Έχετε ράφια του μετρό στην κουζίνα σας; Αυτός ο πτυσσόμενος διαχωριστής καλαθιού από την εταιρεία Williams Sonoma ταιριάζει υπέροχα σε τέτοια κομμάτια. Κατασκευάστηκαν από χαλύβδινο χάλυβα και κάθε καλάθι περιλαμβάνει δύο συνδεδεμένες ράγες. Αυτά μπορούν να στερεωθούν στα ράφια με τη βοήθεια μερικών εργαλείων συναρμολόγησης.

Ποια είναι η κατάστασή σας; Ας ελπίσουμε ότι σας φέραμε λίγο πιο κοντά στην απόφαση για το επόμενο κομμάτι των επίπλων σας στην κουζίνα;

δροσερά καλάθια ιδεών αποθήκευσης από χάλυβα