Εσωτερικοί χώροι κουζίνας – 16 πρακτικές προτάσεις

στενή εσωτερική κουζίνα ηλιόλουστη ιδέα

 Κομψές κουζίνες Sunny – στενοί εσωτερικοί χώροι κουζίνας

 Οι κουζίνες στενής κουζίνας έχουν συχνά απλό σχεδιασμό τοίχων και ασφαλίζουν τους χρήστες τους σε απόσταση λίγων μέτρων. Αυτές οι πλήρεις κουζίνες είναι πολύ αποδοτικές – μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε στυλ, όσο και σε μεγαλύτερα δωμάτια.

Αυτή η στενή κουζίνα προσφέρει αρκετό χώρο και άφθονο χώρο για ντουλάπια και κουζίνες για να προετοιμάσει γεύματα στην αριστερή πλευρά, δίπλα στο νεροχύτη.

Οι απλές γραμμές σε αυτή την κουζίνα κάνουν πάντα το δωμάτιο να φαίνεται καθαρό. Οι συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα δίνουν σε ολόκληρη την ατμόσφαιρα μια πολυτελή εμφάνιση, ενώ το κίτρινο και λευκό χρώμα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο.

Περιορίστε τα εσωτερικά της κουζίνας – Σχεδιάστε την κουζίνα των ονείρων σας με τη γωνιά αναδιαμόρφωσης στην κουμπωμένη κουζίνα

στενές κουζίνες εσωτερικούς χώρους τραπεζαρία σφιχτά
Πολλές από αυτές τις στενές κουζίνες παρέχουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο και ταυτόχρονα έχουν αρκετό χώρο για μια σειρά παραθύρων. Το μόνο ανώτερο ντουλάπι κουζίνας χαρακτηρίζει εδώ το στυλ επίπλωσης, το οποίο επίσης μιμείται στο σχεδιασμό των παραθύρων. Αυτό δίνει στο μικρό δωμάτιο μια κομψή εμφάνιση με επαναλαμβανόμενα στοιχεία.

Στο τέλος της θέσης της κουζίνας υπάρχει ένα μικρό τραπέζι χτισμένο στον τοίχο του βάθρου, το οποίο καλωσορίζει τους πάντες σε ανεπίσημα γεύματα ή σε συνομιλία για τα τελευταία νέα για ένα φλιτζάνι πρωινό καφέ.

 Κόκκινες κουζίνες

κόκκινο κουζινάκι στενοί εσωτερικοί χώροι κουζίνας

Αυτή η πολύχρωμη, στενή κουζίνα χωρίζεται σε δύο περιοχές – μία για μαγείρεμα και μία για καθαρισμό. Στην αριστερή πλευρά υπάρχει ο νεροχύτης με μπροστινό φτερό και ένα πλυντήριο πιάτων. Ένας χώρος αποθήκευσης για τα πιάτα παρέχεται στρατηγικά σε αυτόν τον τοίχο, ώστε να μπορείτε να τον απομακρύνετε όσο πιο γρήγορα γίνεται σαν αστραπή. Η άλλη πλευρά στεγάζει τα ντουλάπια της κουζίνας, το φούρνο μικροκυμάτων, και είναι ανοιχτή στη σειρά των παραθύρων που πλημμυρίζουν ολόκληρη την κουζίνα με φυσικό φως.

Το κόκκινο παλλόμενο είναι το κυρίαρχο χρώμα εδώ, ισορροπημένο από τα λευκά ψηλά ντουλάπια της κουζίνας και τις μαρμάρινες πλάκες στους τοίχους. Τοποθετώντας ψηλότερα ανοιχτότερα χρώματα, σε ντουλάπια ή στους τοίχους, ο στενός χώρος γίνεται πολύ πιο ευρύχωρος.

  Κουζίνα νησί Ιδέες για το μικρό χώρο κατάλληλο

 Ρουστίκ σφιχτή κουζίνα

ρουστίκ στενό στενό εσωτερικό εσωτερικό κουζίνα ιδέα λευκό μαύροΑυτή η λευκή σφιχτή κουζίνα έχει τέλεια ρουστίκ ματιά. Τα κλασικά λευκά ντουλάπια αντανακλούν το φως από τα παράθυρα και κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Μια καμάρα οροφής προσθέτει επίσης σε αυτό και σας εμποδίζει να αισθάνεστε περιορισμένος στον αγρό. Ένα σετ σακάκι με ένα μικρό μοτίβο λυγαριάς προσθέτει την περιστασιακή ρουστίκ ατμόσφαιρα.

 Συμπαγής μετά από τεχνίτη

στενός εσωτερικός χώρος κουζίνας τεχνίτης κουζίνας καρέκλες κουζίνα ντουλάπια νησιού

Αυτή η μικρή κουζίνα με ντουλάπα κουζίνας προωθεί τη δουλειά και ανοίγει το χώρο για μια ωραία συναντηση. Τα διάφορα ντουλάπια, πάγκοι και κεραμίδια γεφυρώνουν τη σιωπή ανάμεσα στο μπανγκαλόου του τεχνίτη του 1920 και το μοντέρνο οικογενειακό δωμάτιο.

 Πολύχρωμη κουζίνα – μπλε γυάλινη πόρτα γραφείου κουζίνας

πολύχρωμο πολύχρωμο στενό εσωτερικό χώρο κουζίνας συμπαγές μαγειρείο

Φέρτε λίγη ενέργεια στα χάδια – με χρώμα! Χρωματίστε το εσωτερικό αυτών των λευκών, μπροστινών τζαμιών κουζίνας και θα φανεί φωτεινό καινούργιο! Το παλιομοδίτικο γυαλί λάμπει στο ίδιο τιρκουάζ και εκπέμπει το χρώμα μέσα από ολόκληρο το εσωτερικό της κουζίνας σας! Μια ανέξοδη πολυστρωματική επιφάνεια εργασίας ολοκληρώνει την πολύχρωμη ανακαίνιση σε αυτή την απλή, στενή κουζίνα.

Εξαιρετική άψογη κουζίνα

άψογα άψογα στενό εσωτερικό ξύλινο ξύλο φωτεινό

Το κέντρο εργασίας αυτής της περιορισμένης κουζίνας είναι συμπαγής και λειτουργεί καλά, υπάρχουν μόνο μερικά βήματα μεταξύ του νεροχύτη και των άλλων συσκευών κουζίνας. Η κουζίνα είναι ανοιχτή στην τραπεζαρία / αίθουσα ψυχαγωγίας, στο μεταξύ είναι ένα καμπύλο νησί κουζίνας ή ένα τραπέζι, που συνδέει τις δύο περιοχές. Απλές γραμμές συμπληρώνουν το προφίλ αυτής της κουζίνας με επίπεδες επιφάνειες στο δωμάτιο, ενώ οι γυαλιστερότατοι γρανιτένιοι πάγκοι δεν έχουν σκόπιμα άκαμπτες γραμμές.

 Κουζίνες με συρόμενες πόρτες (1)

στενοί στενοί εσωτερικοί χώροι κουζίνας

Οι κουζίνες των κουζινών είναι κοινές σε παλαιότερα σπίτια όπου η κουζίνα ήταν ένα ξεχωριστό στενό δωμάτιο. Σήμερα, βλέπουμε ένα πλεονέκτημα να μπορούμε να χωρίζουμε την κουζίνα από το υπόλοιπο σπίτι. Αυτή η κομψή συρόμενη πόρτα θυμίζει τις παλιές πόρτες του αχυρώνα, καλύπτει τους ήχους και καλύπτει το χάος όταν είναι κλειστό. Αλλά οι υαλοπίνακες στην πόρτα αφήνουν το φως να διεισδύσει στον στενό χώρο.

  44 πάνελ τοίχου κουζίνας που αντιπροσωπεύουν πραγματικό ανταγωνισμό με τα πλακάκια τοίχου

 Κουζίνες με πόρτες (2)

στενές εσωτερικές πόρτες κουζίνα ιδέα στενό χώρο

Οι ελαφριές αποχρώσεις του ξύλου και οι φυσικές αποχρώσεις στους τοίχους αντιπαραβάλλονται με το σκούρο χρώμα και τις σκούρες επιφάνειες εργασίας, με στόχο να προσδίδουν στον στενό χώρο της κουζίνας μια ζεστή, σύγχρονη εμφάνιση. Τα ανοιχτά ράφια πάνω από τον νεροχύτη σας εμποδίζουν να αισθάνεστε γεμάτοι ή καταθλιπτικοί. Οι συσκευές κουζίνας από ανοξείδωτο ατσάλι συμπληρώνουν την πολυτελή εμφάνιση.

 Κουζίνες με πόρτες (3)

στενές συμπαγείς πόρτες κουζίνας φωτεινό εξοπλισμό κουζίνας

Οι σφιχτές κουζίνες απαιτούν συχνά εφευρετικές λύσεις σύμφωνα με τις διαστημικές προκλήσεις. Για να εξοικονομήσετε χώρο, αυτοί οι ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν επιλέξει μια βρύση που απλώς συνδέεται με τον τοίχο πάνω από τον ενσωματωμένο νεροχύτη και μπορεί να γυρίσει. Μια μικρή βρύση για το νερό του φίλτρου βρίσκεται στην άκρη του νεροχύτη. Στον επάνω όροφο, υπάρχουν ανοικτά ράφια, όχι πολύ μακριά από το πλυντήριο πιάτων, για να διευκολύνεται η εκφόρτωση της συσκευής από την νοικοκυρά.

 Προϋπολογισμός σοφή ανακαίνιση της κουζίνας (Θέα 1)

προϋπολογισμός έξυπνη ανακαίνιση στενό εσωτερικό χώρο κουζίνας συμπαγής σχεδιασμός

Σε αυτό το φιλικό κουζίνες εκσυγχρονισμό του ταψιού έχει παραμείνει στην ίδια θέση, αλλά οι ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν παραπάνω, μακρύ έναν από τους τοίχους, πρόσθεσε ένα ανοιχτό ράφι για να δείτε τα κομμάτια στη συλλογή τους. Χρησιμοποίησαν πλακάκια δαπέδου για να καλύψουν τόσο το άνοιγμα και την επιφάνεια εργασίας, που είναι μια ανθεκτική, ανθεκτική λύση. Για τα κατώτερα ντουλάπια έχουν επιλέξει κουρτίνες από πλεξιγκλάς που πλένονται – αυτό είναι επίσης μια εναλλακτική λύση σε χαμηλές τιμές των θυρών του ντουλαπιού.

Προϋπολογισμός ανανέωση της κουζίνας (Θέα 2)

προϋπολογισμός έξυπνη ανακαίνιση στενό εσωτερικό χώρο κουζίνας σχεδόν σκοτεινό

Με ένα νέο παλτό χρωμάτων, λαβές χρωμίου και διακοσμητικά στοιχεία από ξύλο σφενδάμου, τα λευκά ντουλάπια παίρνουν πάντα μια μοντέρνα εμφάνιση και έχουν ανακαινιστεί για λιγότερα από $ 500. Τα παράθυρα του νέου παραθύρου πηγαίνουν στην δασωμένη αυλή. Είναι επίσης φθηνότερα από την αγορά μιας σειράς νέων ντουλαπιών κουζίνας. Τα απλά ράφια από ξύλο πεύκου σε σκούρους τόνους εξασφαλίζουν τον απαραίτητο χώρο αποθήκευσης εδώ.

 Κάντε το δικό σας ανακαίνιση της κουζίνας

Κάντε τη δική σας ανακαίνιση των στενών εσωτερικών χώρων κουζίνας ανοιχτό πράσινο χρώμα

Υπερβολικά επεξεργασμένα ντουλάπια και ένα ζεστό μίγμα υλικών ζωντανεύουν αυτή την κουζινέτα, η οποία ανακατασκευάστηκε σχεδόν πλήρως από τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Για να ενημερώσουν τα ντουλάπια με μια νέα ματιά στην χώρα, έχουν προσθέσει λαϊκές ζεύξεις στις πόρτες. Τα άνω ντουλάπια ήταν βαμμένα ώστε να ταιριάζουν με τις εκτεθειμένες δοκούς στην οροφή. Τα ντουλάπια βάσης έχουν σβηστό χρώμα. Νέες συσκευές σε φθαρμένο χάλκινο συμπληρώνουν τη νοσταλγική εμφάνιση.

  Πολύχρωμη κουζίνα - Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός πολύχρωμου σχεδιασμού κουζίνας;

 Κουζίνα για μάγειρακουζίνα μαγειρέψτε συμπαγή ράφια σκεύος στενό

Μικρές κουζίνες, όπως 2,40 Χ 3 μέτρα, σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν μόνο για ένα μάγειρα. Μπορούν όμως να είναι πολύ λειτουργικά. Αυτό το δωμάτιο έχει ανοιχτό τέλος και ο χώρος ανάμεσα στην τραπεζαρία και τη βεράντα είναι πολύ κατάλληλος για συναντήσεις με φίλους. Τα ξύλινα δάπεδα βοηθούν πολύ στη σύνδεση της μικρής κουζίνας με την μεγάλη τραπεζαρία και κάνουν την ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική. Τα μαύρα γυαλισμένα γρανίτη έχουν ελαστικές επιφάνειες και είναι ιδανικά για την παρασκευή τροφίμων στη στενή κουζίνα.

Έντυπο σκακιέρας στο πάτωμασκαλιστό πάτωμα στενό εσωτερικό κουζίνα σφιχτό σχέδιο

Ένας κλασικός σχεδιασμός κεραμιδιών σκακιέρας – ενημερωμένος με ένα πράσινο και λευκό σχέδιο χρωμάτων – προσθέτει διάσταση στο πάτωμα, καθιστώντας τη μικρή κουζίνα μεγαλύτερη και πιο ευρύχωρη. Οι κουζίνες των κουζινών μπορούν να ανακαινιστούν όμορφα με ιδιαίτερη προσοχή στις μεμονωμένες λεπτομέρειες. Εδώ οι γυάλινες μπροστινές πόρτες και οι γυάλινες λαβές συνδυάζονται με λευκό ντουλάπι για μια εμφάνιση vintage. Κοιτάξτε πώς η επιφάνεια εργασίας είναι ανοιχτή στο νεροχύτη, σκόπιμα, για μέγιστη χρήση!

 Σκούρο κομψό ντουλάπια κουζίναςσκούρο κομψό ντουλάπι κουζίνα ιδέα συμπαγής τραπεζαρία χαλί floral μοτίβο

Αυτή η μικροσκοπική κουζίνα έχει επανασχεδιαστεί από ένα μεγάλο δωμάτιο σε ένα μετασχηματισμένο σπιτάκι. Η προσεκτική τοποθέτηση των συσκευών κουζίνας κάνει την εργασία σε αυτή τη μικρή κουζίνα πολύ εύκολη. Σε αυτή την αίθουσα δεν αισθάνεστε κατάθλιψη, γιατί όλα είναι εφικτά – ένα ή δύο βήματα μακριά από το νεροχύτη. Για να προσθέσετε ένα κομμάτι της τάξης στη στενή κουζίνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όμορφες σκούρες επιφάνειες και συσκευές κουζίνας, όπως έκανε εκεί ο ιδιοκτήτης σπιτιού.

              Λευκή στενή κουζίνα – πρακτικά ράφια κουζίνας και πιάτα σε μπλε και κίτρινο χρώμα
συμπαγές στενό κουζίνες σχεδιασμό λευκά ράφια σκεύη πολύχρωμα