Πρωτότυπες και υπερβολικές ιδέες για ρετρό κουζίνες

ρετρό κουζίνες κόκκινο λαμπερό έπιπλα τραπεζαρία έπιπλα γωνιά καναπέ  Diner style banquets – εξωφρενικές ιδέες για ρετρό κουζίνες

Παρακαλώ δείτε αυτή την εικόνα! Δεν σας υπενθυμίζει ένα συμπόσιο του 50’s Diner Style; – Ναι, ένα τέτοιο στυλ επίπλωσης θα προσφέρει πολλά καθίσματα στην κουζίνα σας, είναι πρακτικό και κομψό, όχι μόνο στο δείπνο αλλά και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Συνεχίστε να απολαμβάνετε τη συλλογή μας από ιδέες ρετρό κουζίνας γεμάτες προσωπικό στιλ από το παρελθόν!

  Ένας επιτύμβιος τοίχος – ασπρόμαυρος

ρετρό μαξιλαροθήκη κουζίνας τοίχο λευκό πάγκο
Αν θέλετε, μπορείτε να έχετε το βλέμμα ενός τραπεζομάντιλου στο πάτωμα. Μια σόμπα μέσα του αιώνα ολοκληρώνει το ντεμοντέ σχέδιο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που χρειάζονται για τον πολυάσχολο τρόπο ζωής.

 Τα μέσα του αιώνα μόδας

ρετρό κουζίνες στη μέση του λευκού πλαστικές καρέκλες του αιώνα

 Θέλετε να δώσετε στην κουζίνα σας ένα άγγιγμα της ιστορίας με τις καρέκλες με στυλ στα μέσα του αιώνα; Ένα ζεστό ξύλινο τραπέζι απαλύνει τις καθαρές γραμμές και τις μεταλλικές λεπτομέρειες των καρεκλών.

Κόκκινο νησί κουζίνας

ρετρό κουζίνες κόκκινη κουζίνα επιφάνεια νησίΈνας κλασικός χώρος συνάντησης για την οικογένεια είναι το νησί της κουζίνας σε σχήμα νεφρού – αυτό είναι επίσης το μέρος για την προετοιμασία των τροφίμων και το μπαρ της κουζίνας. Αυτό είναι ένα μέρος για ανεπίσημα γεύματα, σε συνδυασμό με ρετρό καρέκλες. Το κόκκινο κεράσι προσθέτει πολύ ενέργεια στην ασπρόμαυρη παλέτα της κουζίνας.

   Ο κήπος στην κουζίνα σας

ρετρό κουζίνες κόκκινο δάπεδο κουζίνα μετρητή στυλ κήπου

Θέλετε να διατηρήσετε τη δροσιά του κήπου σας στην κουζίνα σας όλο το χρόνο; Στη συνέχεια, πάρτε φρέσκα φρούτα και φως υφάσματα εκεί. Τα κόκκινα εργαστηριακά στρώματα και τα φωτεινά ψηφιδωτά πλακάκια στο πάτωμα ανανεώνουν τα χρώματα στην κουζίνα και όλο το σχέδιο εκεί.

   Αξεσουάρ σε κλασικό στιλ

ρετρό κουζίνες ντεμοντέ αξεσουάρ στυλ ύφασμα

 Κορνίζες με μεταλλική ταινία και λεπτή γραμμή κόκκινου υφάσματος, αυτές οι καρέκλες είναι αναπαραγωγές καθισμάτων από μια εποχή που πέρασε. Τα ανοιχτά ράφια και τα μπροστινά ντουλάπια γυαλιού ολοκληρώνουν την τέλεια σκηνή για την προβολή vintage πιάτων και άλλων συλλεκτικών αντικειμένων.

   Ένα μίγμα παλιών και νέων ρετρό κουζίνες ντεμοντέ σύγχρονο συνδυασμό λαμπερό

 Μια ρετρό συσκευή μπορεί να έχει τη ιδιαίτερη θέση της στη σύγχρονη κουζίνα και δεν χρειάζεται να σταματήσετε να ψάχνετε ακόμα περισσότερη άνεση. Εδώ, οι ιδιοκτήτες σπιτιών δημιούργησαν μια περιοχή αντίκες δίπλα στη σύγχρονη εστία, όπου μίγαγαν παλιά και νέα. Εάν θέλετε να κάνετε ένα τέτοιο μίγμα στο σπίτι, αυτό θα ήταν δυνατό. Πολλές νέες συσκευές στην αγορά σήμερα μοιάζουν με αντίκες, αλλά τα στοιχεία και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους βρίσκονται στο υψηλότερο τεχνικό επίπεδο.

 Vintage στυλ

ρετρό κουζίνες παλιομοδίτικο ξύλινο δάπεδο λευκή επιλογή

 Η περιοχή vintage στυλ προσθέτει στη διάθεση στην κουζίνα. Οι πόρτες και τα συρτάρια από το μαργαριτάρι ολοκληρώνουν την εμφάνιση του παρελθόντος. Άφθονοι χώροι αποθήκευσης πλαισιώνουν την περιοχή που χρησιμεύει ως ζώνη προετοιμασίας.

  Ντεμοντέ θεραπεία

αντίκες γυαλιστερό τραπέζι ρετρό σχεδιασμό κουζίνας

 Οι λεπτομέρειες δημιουργούν την ατμόσφαιρα σε ένα δωμάτιο, γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό. Ο κόκκινος πάγκος προσθέτει προσωπικότητα στο δωμάτιο και τα βάζα μπισκότων θυμίζουν το γωνιακό κατάστημα στη γωνία.

Midcentury στοιχείο

μεσαίο αιώνα μοτίβο χαμηλά έπιπλα ταπετσαρία καρέκλα

 Δώστε στον τραπεζαρία σας μια μοντέρνα εμφάνιση αγοράζοντας αυτές τις μοντέρνες καρέκλες στα μέσα του αιώνα. Ένα φως τυμπάνου κρέμεται χαμηλά πάνω από το τραπέζι και συμπληρώνει την ατμόσφαιρα.

 Στυλ του Diner

δείπνο κουζίνα στυλ ρετρό λαμπερό κόκκινο

 Μια πλήρης ανακαίνιση δεν είναι απαραίτητη για να κάνει το ντεκόρ της κουζίνας σας κλασικό. Οι κερασιές-κόκκινες ξαπλώστρες είναι ένας εύκολος τρόπος να φέρει λίγο χρώμα στην τραπεζαρία.

 Κοίλη εμφάνιση του δαπέδου

Πλακάκι δαπέδου κεραμίδι κόκκινη κουζίνα επίπλων

Ένα κλασικό στοιχείο σχεδιασμού της δεκαετίας του ’50 είναι ο κατώτερος όροφος. Σήμερα κοιτάζει ξανά μέχρι σήμερα.

γωνιά μπαρ ποτών bar μπαρ κέντρο κουζίνας