Ανακαίνιση της παλιάς κουζίνας – Δώστε μια νέα εμφάνιση στην κουζίνα!

η παλιά κουζίνα ανακαίνιση πέτρινο τοίχο ιδέα φωτισμού έπιπλα από ξύλο

Ανακαίνιση της παλιάς κουζίνας – Δώστε στην κουζίνα μια νέα νέα εμφάνιση!

Συχνά χρειάζεστε μια ανακαίνιση στην κουζίνα και για διάφορους λόγους. Μερικές φορές το Fixelmittel είναι από δεκαετίες. Σε άλλες περιπτώσεις, οι ελασματοποιημένες επιφάνειες και το δάπεδο από λινέλαιο είναι ήδη υπερβολικά ξεπερασμένες.

Μην ανησυχείτε πάρα πολύ, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να βρείτε πολύ απλές και γρήγορες λύσεις.

Μπορείτε να εφαρμόσετε νέα εξαρτήματα και καινοτόμα υλικά. Αυτά δεν πρέπει απαραίτητα να κοστίζουν πολλά, αλλά θα φέρουν την κουζίνα σας στον κόσμο του εκσυγχρονισμού.

Είτε ζείτε στο σπίτι σας για μεγάλο χρονικό διάστημα είτε θέλετε να το πουλήσετε, οι επόμενες δέκα ιδέες θα προσθέσουν πολλά στην ευημερία στην κουζίνα σας.

1. Αντικαταστήστε τα παλιά μέταλλα με σύγχρονα εναλλακτικά υλικά

Οι παλιές κουζίνες κατασκευάστηκαν φυσικά με παλιά υλικά. Αλλά τίποτα δεν μιλάει στην ανακαίνιση ενάντια στη χρήση νέων και καινοτόμων μέσων! Αυτό μόνο θα δώσει στην κουζίνα μια πιο πρόσφατη εμφάνιση.

Πλήρως μοντέρνα είναι τα σχέδια κουζίνας από χρώμιο, βουρτσισμένο αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι. Νικέλιο και χαλκό. Δοκιμάστε αυτά τα υλικά στην κουζίνα σας! Άλλες σούπερ chic λύσεις είναι το Gegenlicher και τα ευρύχωρα καλύμματα.

 Εκσυγχρονίστε την κουζίνα, αλλάζοντας τις παλιές επιφάνειες ή τις υφέςη παλιά κουζίνα ανακαινισμένο ξύλινο δάπεδο τοποθετηθεί ντουλάπι κουζίνας
  2. Αντικαταστήστε το παλιό πάτωμα με σύγχρονα υλικά

Το πάτωμα είναι μια από τις συχνά παραμελημένες περιοχές στην κουζίνα. Αλλά αυτό πρέπει να αλλάξει αν θέλετε να δώσετε στην κουζίνα σας μια μοντέρνα εμφάνιση. Επειδή το πάτωμα τελικά καταλαμβάνει ολόκληρη την κουζίνα. Σίγουρα το υλικό κάνει τη μεγάλη διαφορά!

Συγκρίνετε το παραδοσιακό έλασης βινυλίου ή λινέλαιο με ένα ελαστικό υλικό όπως ξύλο, κεραμίδια ή πέτρα.

Αυτά τα υλικά θα διαρκέσουν περισσότερο και θα αυξήσουν την αξία του σπιτιού σας. Τα τελευταία χρόνια, πολλά παλιότερα παραμελημένα υλικά έχουν γίνει δημοφιλείς και πάλι. Αυτό περιλαμβάνει ένα είδος κεραμικής, που μοιάζει με ξύλο, ή με το Traverline και το σχιστόλιθο.

3. Αντικαταστήστε τα επάνω καμπίνα με κομψή σχεδίαση

Για δεκαετίες αυτό ήταν πολύ δημοφιλές. Έχουν δημιουργηθεί νέα και νέα ντουλάπια για την αποθήκευση μαχαιροπίρουχων και άλλων ειδών οικιακής χρήσης. Εκείνη την εποχή, αυτό αισθανόταν και κάτι άνετο και άνετο.

Έχετε τέτοια και ήδη βρίσκετε ξεπερασμένη; Στη συνέχεια, αφαιρέστε τα ντουλάπια και αφήστε μόνο τα χαμηλότερα. Τότε οι τοίχοι θα φαίνονται οπτικά πολύ μεγαλύτεροι και μπορείτε να επισυνάψετε νέα βαφή. Για να διακόψετε το κλείσιμο του ανοιχτού χώρου, τοποθετήστε ανοιχτά ράφια και τοποθετήστε τα διακοσμητικά κομμάτια και πιάτα πάνω τους.

Θα εκπλαγείτε από τη νέα εμφάνιση της κουζίνας σας μετά από αυτές τις αλλαγές. Θα είναι πιο πρακτικό και θα σας φέρει πολύ ευχαρίστηση ενώ παρακολουθείτε.

Αφαιρέστε τα ντουλάπια

να ανακαινίσουν την παλιά κουζίνα λευκό συρταριέρες ντουλάπι κουζίνας

4.Ανατοποθετήστε τις επιφάνειες χρησιμοποιώντας καινοτόμα υλικά

Οι επιφάνειες των επιφανειών είναι ένα άλλο στοιχείο που απαιτεί χώρο. Αυτά πρέπει επομένως να εγκατασταθούν πολύ έξυπνα. Στην αγορά υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία υλικών για τις επιφάνειες: ρητίνη, πολυμερή, διαφορετικές παραλλαγές φυσικής πέτρας (μάρμαρο, γρανίτη) και άλλα. Έτσι δεν θα σας αρέσει μια μικρή επιλογή.

Τα τελευταία χρόνια, οι σχεδιαστές γίνονται όλο και πιο δημιουργικοί. Κατά το σχεδιασμό των επιφανειών χρησιμοποιούνται υλικά τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για δομικές κατασκευές.

5. Ενσωματώστε σύγχρονα καθίσματα στην πιο πολυσύχναστη περιοχή της κουζίνας σας.

Είναι η κουζίνα σας. Όλο και συχνότερα ονομάζεται “καρδιά” του σπιτιού. Αυτό δείχνει τη λειτουργία τους ως κοινωνικό σώμα. Εκεί συγκεντρώνονται για να μαγειρέψουν μαζί και να απολαύσουν το νόστιμο φαγητό. Η οικογενειακή ζωή «παλλόει» στην κουζίνα.

Δεν χρειάζεται να κοιτάτε τόσο κοντά στην τραπεζαρία με τις σύγχρονες κουζίνες. Μην το σχεδιάζετε ως ζώνη αποκοπής, αλλά κατανέμετε καθίσματα σε όλο το δωμάτιο. Μπορείτε να επιλέξετε σκαμπό μπαρ ή σκαμπό μπαρ ή γύρω από ένα πάγκο ή banquette από το παράθυρο. Όλες αυτές οι λύσεις μπορούν να κάνουν μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα στην κουζίνα.

Τώρα φανταστείτε πόσο αστείο θα είναι με όλους τους φίλους και τους συγγενείς σας στην κουζίνα!

Τοποθετήστε έναν καναπέ στην κουζίνα

η παλιά κουζίνα ανακαινιστεί ξύλινο δάπεδο τραπεζαρία τραπέζι καρέκλα6. Νέες συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας αντί του παλιού εξοπλισμού κουζίνας 

Ας αντιμετωπίσουμε την αλήθεια: Ζούμε στην εποχή της εξοικονόμησης πόρων και αυτό πρέπει να γίνει αισθητό και στην κουζίνα σας.

Οι ενεργειακά αποδοτικές συσκευές πρέπει να αντικαταστήσουν τις παλιές και να φέρουν μοντέρνο στυλ στην κουζίνα σας. Θα είναι επίσης μια καλή επένδυση οικονομικά για εσάς, επειδή οι λογαριασμοί είναι τώρα αισθητά μικρότεροι.

Εξετάστε επίσης την αντικατάσταση των εγκαταστάσεων υγιεινής. Οι βρύσες με χαμηλή πίεση μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολλά προβλήματα. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στην κουζίνα όσο και στο μπάνιο. Υπάρχουν επίσης τεχνολογίες χωρίς αφή. Σε αυτές το υδατόδρομο μπορεί να ενεργοποιηθεί χωρίς να αγγίξει. Αυτό βοηθάει στην εξάπλωση των βακτηριδίων στο σπίτι. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε την εγκατάσταση ορισμένων αισθητήρων θερμοκρασίας. Εξοικονομήστε τα χρήματά σας και τους πόρους της γης.

7. Βαμμένα ντουλάπια κουζίνας σε μοντέρνα χρώματα

Βάλτε τα ντουλάπια σε μοντέρνα χρώματα. Αγαπάτε την κουζίνα σας, αλλά θέλετε να το κάνετε πιο μοντέρνο; Στη συνέχεια, κάντε αυτό εύκολα πραγματοποιώντας αυτό με ένα νέο χρώμα. Μπορείτε να βάψετε, να βάψετε ή ακόμα και να αντικαταστήσετε την πόρτα των ντουλαπιών κουζίνας με καινούργια. Έτσι μπορείτε να ανανεώσετε την κουζίνα με ένα μικρό ποσό. Υπάρχουν επίσης πολλές “πλαστικές” επιφάνειες τόσο για τους τοίχους όσο και για τα ντουλάπια κουζίνας. Αλλά γιατί να μην ξεκινήσετε το δικό σας βιοτεχνικό έργο στην κουζίνα; Μπορείτε να φέρετε χαλαρά χρώματα, γυάλινες επιφάνειες και δημιουργικές χρωματικές σειρές. Οι προσπάθειές σας σίγουρα θα αποπληρωθούν και τα γραφεία σας θα φανούν ολοκαίνουργια.

Βάλτε τις επιφάνειες των ντουλαπιών κουζίνας

η παλιά κουζίνα ανακαινίσει λευκό ντουλάπι κουζίνας σύγχρονο ελκυστικό

8. Εγκαταστήστε νέο φωτισμό

Μόλις ανανεώσετε τα μεγάλα στοιχεία της κουζίνας σας, πρέπει επίσης να αντικαταστήσετε τον φωτισμό. Η φωτεινή κουζίνα σημαίνει περισσότερη ασφάλεια, πιο όμορφη ατμόσφαιρα και ποικιλία. Έχετε ποτέ βασανιστεί από φωτισμό οροφής στην κουζίνα; Ψάξτε για λύσεις για ενσωματωμένο φωτισμό ή “μπορεί να ανάψει”. Έτσι, δημιουργείτε μια πρακτική και μοντέρνα κουζίνα. Επίσης, αναζητήστε διακόπτες χαμηλού φωτισμού. Έτσι μπορείτε να αλλάξετε τον φωτισμό ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεση. Η κουζίνα θα είναι διαφορετική ανάλογα με την περίσταση και η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι κατάλληλη για μαγείρεμα, διασκέδαση ή χαλάρωση. Ακόμη και στο μεσημεριανό πρωινό, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό.

Αντίθεση Τα φώτα πάνω από το νησί της κουζίνας είναι επίσης πολύ δημοφιλή. Μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα επιτυγχάνεται από τις φωτιζόμενες επιφάνειες εργασίας κουζίνας και τους πολυελαίους. Αυτές είναι επίσης εξαιρετικές επιλογές για προσαρμοστικές επιλογές φωτισμού.

Ενημερώστε την εγκατάσταση κουζίνας

η παλιά κουζίνα ανακαινίσει τις λευκές επιφάνειες από ξύλινα δάπεδα

9. Προσθέστε διακοσμητικά στοιχεία

Θέλετε να μετατρέψετε την κουζίνα σας σε μια θέση επικόλλησης διακοσμητικών στοιχείων; Μπορείτε να κάνετε το δωμάτιο πολύ ξεχωριστό και να το κάνετε απίστευτα όμορφο.

Σκεφτήκατε επίσης για ράφια με φυτά πάνω από τα ράφια της κουζίνας; Αυτά μπορούν να συμπληρωθούν περαιτέρω από έργα τέχνης, γλυπτά και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Τα ενσωματωμένα ράφια κάτω από το νησί της κουζίνας μπορούν επίσης να δείξουν πολλά αναμνηστικά και για τα αγαπημένα σας βιβλία μαγειρικής. Τα κληρονομικά κινέζικα σύνολα, τα οποία έχουν παραδοθεί σε πολλές γενιές, είναι επίσης κατάλληλα για εκεί. Μάλλον λείπει μόνο ένα βάζο με λουλούδια και ίσως ένα μπολ με λεμόνι ή ασβέστη. Αυτά θα φέρουν περισσότερη φρεσκάδα και πρωτοτυπία στην κουζίνα σας.

10. Μεγαλώστε την κουζίνα σας κάνοντας “χτυπώντας” τους τοίχους

Για τις παλαιότερες κουζίνες, ο τμηματικός και πολλοί χώροι που περιέχουν κουτιά είναι πολύ χαρακτηριστικοί. Αν ψάχνετε για μια πιο ανοιχτόμυαλη αίσθηση και θέλετε να συνδέσετε το χώρο μαγειρέματος με την τραπεζαρία, σκεφτείτε τις πόρτες και τους τοίχους που χτυπάνε.

Προσέξτε! Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λύση σε φέροντες τοίχους. Διαφορετικά θέτετε σε κίνδυνο την κατασκευή του κτιρίου. Μέσω αυτής της μεθόδου, η κουζίνα μπορεί να διευρυνθεί ή να συμβάλει σε μεγαλύτερη διαφάνεια μεταξύ των διαφόρων δωματίων.

Αν η κουζίνα σας φαίνεται υπέροχη, πώς θα είναι χωρίς τους τοίχους; Ωστόσο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν αρχιτέκτονα πριν προχωρήσετε σε μια τέτοια λύση.

Κάντε την κουζίνα να φαίνεται μεγαλύτερη και να αφαιρέσετε τα χωρίσματα

η παλιά κουζίνα ανακαίνιση πέτρινο τοίχο κρεμαστό κόσμημα φωτισμό σόμπα μαγειρέματος

Με αυτές τις απλές συμβουλές η κουζίνα σας μπορεί να μεταμορφωθεί και να εκσυγχρονιστεί πλήρως. Προσαρμόστε τα πάντα σύμφωνα με το γούστο σας.

Ίσως να μπορείτε να προσαρμόσετε μία από αυτές τις ιδέες ή θα εμπνευστείτε για μια εντελώς νέα λύση. Είμαστε χαρούμενοι αν μπορούσαμε να βοηθήσουμε.

Οι δυνατότητες είναι πάρα πολύ και μπορεί να είναι απλές ή πολύ δημιουργικές

Η παλιά κουζίνα ανακαινίστηκε μαύρο ξύλινο κουτί κουζίνας βαμμένο λευκόΑν η κουζίνα σας φαίνεται υπέροχη, πώς θα είναι χωρίς τους τοίχους;

Η παλιά κουζίνα ανακαινίσει μαύρη τραπεζαρία κουζίνα νιπτήρα τραπεζαρία

Σκούρο ντουλάπια κουζίνας – εντυπωσιακές κρεμαστές λάμπες

Η παλιά αναπαλαίωση κρεμαστού κουζίνας μαύρο μαύρο κουτί επιφάνειας κουζίνας

Μεγάλη κουζίνα – ξύλινο εξοπλισμό

η παλιά κουζίνα ανακαινίζει τις ξύλινες επιφάνειες πάνω νεροχύτη της κουζίνας

Ο εκσυγχρονισμός της κουζίνας δίνει στο δωμάτιο μια νέα όψη

η παλιά κουζίνα ανακαινισμένο μεταλλικά καρέκλες νησί ενσωματωμένο ντουλάπι κουζίνας

Τα κλασσικά στοιχεία και οι σύγχρονοι τόνοι συνδυάζονται σε έναη παλιά κουζίνα ανακαίνιση μεταλλικές καρέκλες νησί τραπέζι κορυφή εσοχή ντουλάπι