Εσωτερικά φυτά για σκοτεινά δωμάτια

thai aglaonemata φυτά φύτευσης

Χρήσιμες συμβουλές για τους λάτρεις των φυτών

Τα 10 φυτά εσωτερικού χώρου που εμφανίζονται εδώ δεν παρουσιάζουν έλλειψη ηλιοφάνειας. Μπορείτε επίσης να ευδοκιμήσετε στη σκιά, αρκετά μακριά από το παράθυρο. Καλλιεργούν σε σκοτεινά δωμάτια, όπου δεν κατευθύνονται προς τον ήλιο. Οι άμεσες ηλιακές ακτίνες είναι ακόμη και επιβλαβείς γι ‘αυτούς. Τα περισσότερα από τα φυτά που περιγράφονται εδώ δεν έχουν λουλούδια, αλλά χαρακτηρίζονται από το σχήμα και το μέγεθος του φυλλώματος τους.

Βύσμα εμβολοφόρο – φυτά εσωτερικού χώρου για σκοτεινά δωμάτια

Aglaonema Firecracker εσωτερικούς χώρους για σκοτεινά δωμάτια
Βίδα εμβόλου – πράσινο-λευκό φύλλωμα

aglaonemata εσωτερικούς χώρους για σκοτεινά δωμάτια

Η ομορφιά του νήματος εμβόλου είναι το επίμηκες, πολύχρωμο φύλλωμά του. Το φυτό αναπτύσσεται πολύ αργά, οπότε θα πρέπει να το μεταμοσχεύσετε κάθε 3-4 χρόνια. Αγαπά τη λίπανση, τη ζεστασιά και τον υγρό αέρα. Δεν μπορεί να αντέξει τα ρεύματα αέρα και να καπνίσει στο δωμάτιο. Κατασκευάστε το φυτό σε ένα μικρό ανθοπωλείο και προστατέψτε το από το άμεσο ηλιακό φως.

Schattenblume

aspidistra φυτά εσωτερικού χώρου για σκοτεινά δωμάτια κορεσμένα πράσιναΑυτό είναι ένα από τα πιο εύρωστα φυτά εσωτερικού χώρου, έτσι οι Άγγλοι έχουν ονομαστεί “σίδηρος”. Οι ατμοσφαιρικοί ρύποι, δεν πότισμα ή ξηρός αέρας είναι για το λουλούδι σκιά δεν είναι επιβλαβές. Οι άμεσες ακτίνες του ήλιου μπορούν να κάψουν τα φύλλα τους, οπότε κρατήστε την γλάστρα μακριά από το παράθυρο. Μεταμοσχεύστε το λουλούδι κάθε 5 χρόνια.


Asplenium Ceterach

Asplenium αναρρίχηση φυτά εσωτερικού χώρου για σκοτεινά δωμάτια Asplenium trichomanes εξωτικά είδη

Κομψή, μακριά φύλλωμα

απομακρυσμένα φυτά εσωτερικού χώρου γλάστραςs

Η γνωστή φτέρη είναι η φτέρη της σπλήνας, την οποία ο αγγλικός κλήση λυρικό “φωλιά πουλιών φτερό”. Αυτό το φυτό ανήκει στην οικογένεια φτέρη. Τα φύλλα σπαθί έχουν μήκος 60 cm. Η φτέρη της σπλήνας αγαπά τη σκιά και τον υγρό αέρα. Ο ξηρός, ζεστός αέρας είναι πολύ επιβλαβής για αυτό το πράσινο φυτό εσωτερικού χώρου.

βαρίδι

Helksine φρέσκα πράσινα φύλλα bibokopf

Φαίνεται παρόμοια με το βρύα με τα λεπτότατα, κοντό φύλλα του, αλλά μπορείτε επίσης να τα αναπτύξετε σε ένα κρεμαστό καλάθι με λουλούδια. Καλύπτει το πάτωμα με μια επιλογή, πράσινο χαλί. Αλλά να είστε προσεκτικοί – κρατήστε αυτό το φυτό μακριά από τα χαμηλά είδη φυτών, μπορεί να τα πνίξει. Συχνά θα πρέπει να το νερό και να τα εκτοξεύσετε.

Sansevieria

Sanseviera φυτά εσωτερικού χώρου για σκοτεινά δωμάτια

Η κάνναβη τόξου ευδοκιμεί τόσο στον ήλιο όσο και στη σκιά, ο ξηρός αέρας, τα ρεύματα και το ακανόνιστο πότισμα δεν το βλάπτουν. Δεν μπορείτε να το μεταμοσχεύσετε για πολλά χρόνια και πάντα παραμένει τόσο υγιές και όμορφο. Το χειμώνα, μπορείτε ακόμη να ξεχάσετε το πότισμα.

Efeutute

Scindapsus κρέμεται εύκολο δοχείο φυτών φροντίδας Διατηρείτε εύκολα τα φυτά εσωτερικού χώρου Scindapsus για σκοτεινά δωμάτια

Στην Αγγλία, αυτή η λιάνα ονομάζεται κισσός του διαβόλου με πολύχρωμα φύλλα κεριών. Οι κίτρινοι ή λευκοί βλαστοί είναι διακοσμημένοι με φωτεινά πράσινα φύλλα Στη σκιά, μπορούν να λευκανθούν πολύ γρήγορα. Αυτό το εργοστάσιο φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και ελκυστική σε ένα κρεμασμένο καλάθι στον τοίχο. Τα ρεύματα, ο ξηρός αέρας και το άμεσο ηλιακό φως δεν τους αρέσουν τα είδωλα.

φιλόδενδρο

αναρριχητικά φυτά εσωτερικού χώρου crawling αργυρόχρους εξωτικά φυτά σκοτεινούς χώρους

Το philodendron είναι ένα τροπικό φυτό που του αρέσει ο υγρός αέρας και το απαλό φως. Τα λαμπερά φύλλα και το ανοιχτό πράσινο χρώμα είναι χαρακτηριστικά αυτού του είδους. Στη σκιά, αναπτύσσεται πολύ καλά. Αυτή είναι μια λιάνα, βάλτε έτσι ένα βρύο που καλύπτεται στέλεχος που θα χρησιμεύσει ως υποστήριξη. Μην ξεχνάτε τον κανονικό ψεκασμό.


δράκος δέντρο

Dragon δέντρο δοχείο φυτών ιδέες φροντίδα φυτά εσωτερικού χώρου για σκοτεινά δωμάτια

Φυλλοειδή φύλλα

δέντρο δέντρων εξωτικά εσωτερικά φυτά σκοτεινά διαστήματα

Το δέντρο δράκων έχει λεπτές, μακριά φύλλα (70 cm) και μπορεί να ευδοκιμήσει στην σκιά σκιά και να υπομείνει ακανόνιστη περιποίηση. Τοποθετημένο σε δυτικό ή ανατολικό παράθυρο, η δέντρο δράκων ευδοκιμεί καλύτερα.

φτέρες

Σπίτι φυτά για σκοτεινά δωμάτια μακριά

Περισσότερα από 2000 είδη φτέρνας είναι εύκολο να αναπτυχθούν στο σπίτι. Πασπαλίστε τα φύλλα ειδικά το χειμώνα, βεβαιωθείτε ότι το υγρό έδαφος στο γλάστρα.

Τσουκνίδα

κισσός εσωτερικών εγκαταστάσεων για σκοτεινά δωμάτια

Πολύ δημοφιλής, δημοφιλής liana είναι ο κισσός, ο οποίος αναπτύσσεται γρήγορα και καλύπτει τους τοίχους.

κισσός εσωτερικών εγκαταστάσεων για σκοτεινά δωμάτια

 Τα είδη του κισσού είναι ατελείωτα – ωοειδή, σε σχήμα αστεριού, κυματιστά φύλλα. Τα φυτά με μονόχρωμο φύλλωμα είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από τα πολύχρωμα – κίτρινα και άσπρα – πράσινα. Μερική σκιά, μίσχος (ως στήριγμα), συχνός ψεκασμός (ακόμη και το χειμώνα), μεταφύτευση κάθε δύο χρόνια σε ένα μεγαλύτερο ανθοπωλείο – το χρειάζονται. Και τη φροντίδα σας, φυσικά!