Κορνίζα στον κήπο με πέτρες – Όμορφες ιδέες σχεδίου κήπου

κήπο με πέτρινες σκάλες

Πώς μπορούμε να σχεδιάσουμε τον κήπο με πέτρες;

Η πέτρα είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα υλικά στο σχεδιασμό του τοπίου. Είναι οικουμενικό. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με ξύλο και πράσινο. Ακριβώς όπως συμβαίνει στη φύση.

Αν τους μιμείεις, θα δίνεις, όπως πάντα, περισσότερη εγγύτητα στη φύση και την αρμονία

κήπους πέτρες φυτά εξωτερικές ιδέες
Διακοσμήστε τη λίμνη με πέτρες

κήπος σχήμα λίμνη νερό πέτρες

Τι είδους πέτρες στον κήπο πρέπει να επιλέξετε;

Sandstone θα είναι η καλύτερη επιλογή για την κηπουρική. Έτσι συγκαλύπτετε όλα τα πιθανά στοιχεία στο ναυπηγείο.

Αυτό μπορεί επίσης να δημιουργήσει θαυμάσια προστατευτικά τοιχώματα. Οι τελευταίοι είναι σε θέση να αντέξουν ακόμη μεγαλύτερο φορτίο

πέτρινο τοίχο στον κήπο aleen φυτά εξωτερικόΓρανιτένια πέτρα στον κήπο

Αν έχετε το Τοποθέτηση κήπου με πέτρες Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι πραγματικά σταθερές και σταθερές τότε θα πρέπει να επιλέξετε γρανίτη. Άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αντοχή στο νερό και υψηλή αντοχή σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Όμορφη εικόνα στον κήπο στη μέση των βότσαλων

μορφή κήπου στοιχεία τέχνης πέτρες εξωτερικό

Σχηματίστε τον κήπο με ασβεστόλιθο

Θέλετε να κάνετε τον κήπο με πέτρα, το οποίο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για γλυπτική εργασία; Αν ναι, φροντίστε να εξετάσετε το ασβεστόλιθο. Μπορείτε να το βρείτε σε πολλές διαφορετικές μορφές. Διάφορα στοιχεία μπορούν να καλυφθούν με αυτό. Είναι πολύ κατάλληλο για τη διακόσμηση των μονοπατιών και την περιοχή γύρω τους. Ο σχεδιασμός φαίνεται πολύ φυσικός.

Η αυλή φαίνεται αρκετά ελκυστική

μορφή κήπου πέτρινα στοιχεία εξωτερικές ιδέες

Βασικές οδηγίες για το μονοπάτι του κήπου

Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ιδιαίτερα για τρόπους όταν πρόκειται για τον εξωραϊσμό με πέτρες. Αλλά εδώ υπάρχουν πολλές δυνατότητες. Αυτό είναι που έμαθαν ορισμένοι από τα πρώτα μας άρθρα. Αλλά ας συνοψίσουμε ξανά το όλο θέμα.

Steinweg και πολλά φυτά

Κήπος με πέτρινη διαδρομή κήπου

Αρχικά, να είστε προετοιμασμένοι να ενθαρρύνετε τη φαντασία σας σε αυτό το θέμα. Δεν μπορείτε να πειραματιστείτε μόνο με τη φύση της πέτρας κήπου. Οι μεγάλες δημιουργικές ιδέες θα μπορούσαν να σχετίζονται με τη διαμόρφωση των λεωφόρων με τα φυτά. Αν νομίζετε και στις δύο κατευθύνσεις, έχετε πολύ χώρο. Τότε μπορείτε σίγουρα να επιτύχετε ένα στυλ που θα πάει καλά με τη γενική απρόσκοπτη εμφάνιση. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάτε τη λειτουργικότητα της διαδικασίας. Αυτό πρέπει πάντα να είναι το πρώτο.

Πέτρινη διαδρομή των πλακών και των βότσαλων

κήπο με πέτρες σχήμα βότσαλα ελκυστικό σχεδιασμό κήπου

Εκκενώστε το Aleen μέσα από πέτρες

Κήπος με πέτρες σχήμα πράσινο γκαζόν

Κήπος με πέτρα και στη συνέχεια να συνδυαστεί με άλλα υλικά

Ήδη από την αρχή σας υποδείξαμε ότι η πέτρα μπορεί να συνδυαστεί με πολλά άλλα υλικά. Και πάλι, η χρήση της δημιουργικότητάς σας ανακοινώνεται. Η πέτρα μπορεί να συνδυαστεί με χαλίκι, ξύλο, γρασίδι.

Κάντε τον κήπο να φαίνεται πιο όμορφο μέσα από πέτρες

κήπο με πέτρες σχήμα βότσαλα

Σε αντίθεση με το ξύλο, το οποίο μπορεί να αντέξει τις κλιματολογικές συνθήκες, πρέπει να φροντίσετε το γρασίδι για το καλό και πολλά. Ρεαλιστικά σκεφτείτε ποια παραλλαγή θα ήταν καταλληλότερη για εσάς. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να αναφερθεί ότι η πέτρα εξασφαλίζει μια πιο φυσική εμφάνιση.

Το νερό και οι πέτρες συνδυάζονται μαζί

κήπο με πέτρες σχήμα όμορφο εξωτερικό

Βασικά βήματα του σχεδιασμού

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη γνώμη μας, εάν έχετε τα δικά σας Τοποθέτηση κήπου με πέτρες θέλετε. Καθορίστε πρώτα το σχήμα. Αποφασίστε εάν πρέπει να υπάρχει χώρος ανάμεσα στις πέτρες ή όχι. Πώς συμπληρώνετε τα κενά; Αγοράστε τα υλικά τώρα. Πρέπει να επιλέξουν τη συνέπεια και την προσαρμοστικότητα στις άλλες.

Ο κήπος έχει σχεδιαστεί όμορφα

κήπο με πέτρες ιδέες διακόσμησης φυτών

Τώρα ολοκληρώστε το έδαφος. Αφαιρέστε από το επάνω στρώμα 10 έως 15 cm. Τότε μπορείτε να δείτε ότι η επιφάνεια είναι πολύ επίπεδη. Κάντε το πρώτο στρώμα από πέτρες. Πρέπει να έχει πάχος περίπου 10 cm.

Κομψό πέτρινο μονοπάτι στον κήπο

 κήπο πέτρινο δρόμο πράσινα φυτά γκαζόν

 Βότσαλο στη μέση του πράσινου χλοοτάπητα

κήπο με πέτρες δημιουργούν αυθεντικούς δένδρους δέντρων

Γεμάτα βήματα στον κήπο

κήπο με εξωτερικές πέτρινες σκηνές

Πέτρες και ξύλινο φράκτη στον κήπο

κήπο με πέτρες σχήμα φυτό γρασίδι φράχτη