Ιδρύματα στον κήπο για ένα πιο όμορφο τοπίο

Findlings στο τοπίο κήπο όμορφο καταρράκτη καταρράκτη

Ιδρύματα στον κήπο για ένα πιο όμορφο τοπίο

Τα θεμέλια για το τοπίο μερικές φορές παραβλέπονται από τους ιδιοκτήτες σπιτιού, αλλά αυτές οι πολύ μεγάλες πέτρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές κατευθύνσεις. Ίσως οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι όταν κάτι είναι μεγάλο και βαρύ, είναι ακριβό. Αλλά οι αρχιτέκτονες τοπίου γνωρίζουν ότι οι ογκόλιθοι είναι συχνά μια εξαιρετικά φθηνή λύση στα προβλήματα τοπίου.

Εδώ σας παρουσιάζουμε μερικές παραδοσιακές και όχι τόσο συνηθισμένες εφαρμογές των ογκόλιθων

ευρήματα στον κήπο τοπίο όμορφη πέτρα τραπεζαρία ξύλο
Είναι ο βράχος ένας μεγάλος βράχος; Στην πραγματικότητα, ανάλογα με. Η διαφορά είναι σε μέγεθος. Κανονικά, το μπλοκ θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 cm. Θα μπορούσε να είναι ομαλή ή ανθεκτική, στρογγυλή ή επίπεδη, το μέγεθος είναι κρίσιμο. Κάθε γεωγραφική περιοχή έχει τις δικές της φυλετικές ομάδες όπως ασβεστόλιθο, βράχο, βασάλτη ή γρανίτη.

foundlings στον κήπο τοπίο όμορφο πέτρινο νερό φυτό ενσωματωμένο

Οι ογκόλιθοι πωλούνται και έχουν τόνο τιμή. Το κόστος είναι περίπου $ 100 έως $ 200 ανά τόνο, ανάλογα με τον τύπο των λίθων και την πυκνότητα τους.

Συνήθως παίρνετε τους ογκόλιθους που παραδίδονται στο σπίτι. Εξετάστε εκ των προτέρων πόσο κοστίζει αυτή η υπηρεσία και εάν πρέπει να παραγγελθεί μια ελάχιστη ποσότητα. Τότε χρειάζεστε βοήθεια ή μηχανές για να μετακινήσετε το μπλοκ στη σωστή θέση. Τέτοιες μηχανές είναι προς ενοικίαση.

Πώς χρησιμοποιούνται οι βράχοι;

Σκάλισμα στο τοπίο στον κήπο όμορφο πέτρινο καταρράκτηΣτην άκρη των εγκαταστάσεων νερού. Οι ογκόλιθοι στην άκρη των συστημάτων νερού και λιμνών είναι πολύ οργανικοί και φυσικοί. Μπορείτε επίσης να κάνετε καταρράκτες ή πέτρινους τοίχους κατά μήκος της πισίνας νερού.

Για υποστήριξη τοίχων

φυτά στο τοπίο κήπων όμορφα φυτά χλοοτάπητα

 Αν το έδαφος είναι απότομο, οι ογκόλιθοι μπορούν να σχηματίσουν βεράντες. Οι ογκόλιθοι μπορεί να είναι πλίνθοι με κονίαμα ή απλά στοιβάζονται. Σε πολλές περιπτώσεις, το βάρος του ίδιου του μπλοκ είναι αρκετό για να το κρατήσει εκεί. Κατά την κατασκευή ενός τέτοιου άκρου στήριξης, θα πρέπει επίσης να επιτρέψετε την αποστράγγιση οπών ή την εγκατάσταση ενός μικρού σωλήνα αποχέτευσης PVC ανάμεσα στις πέτρες.

Αφαίρεση για έλεγχο

findlings στο τοπίο κήπο όμορφο idirekt φωτισμού

. Εάν το τοπίο σας είναι απότομο, αλλά δεν θέλετε να φτιάξετε βεράντες ή τοίχους, τότε μπορείτε να βάλετε στερεά τετράγωνα στο έδαφος, έτσι ώστε το έδαφος να παραμένει σταθερό. Φυσική φύτευση ως γρασίδι και ανθισμένα πολυετή φυτά κατά μήκος ογκόλιθων που ελέγχουν ογκόλιθοι δημιουργούν μια οργανική εμφάνιση.

Ως έδρα στον κήπο

ογκόλιθοι στο τοπίο κήπο όμορφο μαξιλάρι πέτρα τράπεζα

Επίπεδα μπλοκ μπορούν να τοποθετηθούν στην άκρη της βεράντας, τους κρατήρες πυρκαγιάς και στον κήπο, όπου ο ήλιος δεν λάμπει άμεσα.

Για τονισμό τοπίων

ευρήματα στο τοπίο του κήπου όμορφη γλυπτική πρωτότυπο

 Οι ογκόλιθοι μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως διακοσμητικά στοιχεία.
Κάνετε μια βεράντα δίπλα σε ένα τεράστιο μπλοκ, δημιουργήστε ομάδες ογκόλιθων, δημιουργήστε παιδικές χαρές για τα παιδιά. Χρησιμοποιήστε τις πέτρες καλλιτεχνικά – τοποθετήστε τους σε πύργους, κάντε γλυπτά κήπου ή χαράξτε τον αριθμό του σπιτιού σε ένα μπλοκ δίπλα στην πόρτα.

Ως γειτονιά στον κήπο ευρήματα στο τοπίο του κήπου δροσερές όμορφες πέτρες

 Στην άκρη του κήπου υπάρχει συνήθως κάτι που διατηρεί το έδαφος και το κάλυμμα εδάφους. Οι μικρότεροι ογκόλιθοι μπορούν να αναλάβουν αυτή τη λειτουργία αρκετά φυσικά.

Πυρκαγιά μορφή

ευρήματα στο τοπίο κήπο όμορφα έπιπλα από μασίφ ξύλο

Οι ογκόλιθοι είναι πολύ βιολογικοί δίπλα σε αυτά τα σημεία συλλογής. Οι κρατήρες πυρός είναι πολύ εύκολο να χτιστούν, συμβουλευτείτε τους φίλους και τους εμπόρους πέτρας. Μην ξεχνάτε τις πτυχές ασφαλείας.

  Ενδιαφέρουσα, εντυπωσιακή σχεδίαση κήπου με ογκόλιθουςSledding στο τοπίο κήπο όμορφο χορτάρι φρέσκο ​​κάθισμα