Μερικές δροσερές ιδέες διακόσμησης για την αυλή σας

Μερικές δροσερές ιδέες διακόσμησης για την αυλή σας

Ιδέες για αίθριο αίθριο

Μια ρουστίκ ιδέα deco για σας από εμάς   Ιδέες για στυλ εξοχικής βεράντας
Όπου και αν ζείτε, μπορείτε να έχετε ένα άνετο δωμάτιο έξω για να έχετε μια γνωστή διαφυγή ακριβώς έξω από την πίσω πόρτα σας.

 Τι γίνεται με την αυλή σας; Φαίνεται τόσο το κατάλληλο – μόνο μια τρυπώντας πλάκα από μπετόν ακριβώς έξω από την πίσω πόρτα. Τίποτα για αυτό δεν σας ενθαρρύνει να απολαύσετε το ύπαιθρο.

Τουλάχιστον εκείνο που σκεφτήκατε τότε. Οι σημερινές εκδόσεις είναι φυσικά διαφορετικές. Τώρα έρχονται σε διάφορα υλικά: από τα τούβλα μέχρι τα πλακάκια δαπέδου. Οι άνθρωποι αρχίζουν να συνδέουν αυτά τα εξωτερικά πατώματα με υπερκατασκευές, όπως κιόσκια και πεζοδρόμια με κέδρους. Στο επίπεδο του εδάφους, ο πολλαπλασιασμός των διακοσμητικών δοχείων καθιστά ευκολότερη από ποτέ τις απλές αυτές πλάκες. Με τα σωστά υλικά και διακοσμητικούς τόνους, η αυλή μπορεί να γίνει ένα καταφύγιο που δεν θα φαίνεται σκονισμένο ή ποτέ τεθεί σε τερμίτες ή θα χρειαστεί ένα φρέσκο ​​παλτό χρώματος ή σφραγιστικό κάθε λίγα χρόνια.

Το μυστικό του πώς να το κάνετε αυτό είναι ότι πρέπει να κοιτάξετε το δωμάτιο διαφορετικά από ένα επιπλέον δωμάτιο. “Αυτό που κάνω είναι μια επέκταση του σπιτιού”, λέει ο Buck Buchan, Kansas City, Μισσούρι, αρχιτέκτονας τοπίου. Όταν βρίσκεστε στο σπίτι σας, η θέα στην αυλή είναι τέτοια που όταν κοιτάζετε έξω, χρειάζεστε ένα σημείο εστίασης στην αυλή σας.

Τα έπιπλα από σφυρήλατο σίδερο προσκαλούν στο φαγητό alfresco, ενώ ένας καταρράκτης με τερακότα καθιστά τον προορισμό χαλαρωτικό και μοναχικό.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο ο αρχιτέκτονας τοπίου του Σαν Ντιέγκο Cindy Benoit τοποθέτησε μια αυλή ενός πελάτη με ένα επίσημο κιόσκι από σφυρήλατο σίδερο αγγλικού στιλ. Ένα ξύλινο κιόσκι χρησιμοποιούσε για να στέκεται στο κέντρο της αυλής, αλλά ήταν ερειπωμένο και αργότερα κατεδαφίστηκε. Μια νέα εστία έπρεπε να γεμίσει αυτό το σημείο, έτσι Benoit αναρωτήθηκε τι θα μπορούσε να κάνει αν έζησε εκεί. «Θα ήθελα να έχω πρωινό πρωινό και απογευματινό τσάι εκεί», λέει. Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα εξωτερικό δωμάτιο με ένα κλασικό βλέμμα που θα προσελκύσει τον ιδιοκτήτη έξω. Έψαχνε για έμπνευση στους καταλόγους κήπου και όταν είδε το επίσημο αγγλικό κιόσκι, ήξερε ότι ήταν η ιδέα για αυτή την αίθουσα. Έβρασε τη δομή με το λευκό κουνουπιέρικο και διακοσμούσε το δάπεδο του χαλικιού με τα έπιπλα “λυγαριά και σίδερο” για να συμπληρώσει την ατμόσφαιρα της ρομαντικής φαντασίας του δωματίου.

Μια καλή ιδέα διακόσμησης – μια υδρομασάζ στον κήπο της 

Ιδέες για τζακούζι στη βεράντα

Μετατρέποντας την αυλή σε διαφυγή στην αυλή – αυτή είναι μια μεγάλη ιδέα για το πώς το έκανε ο Benoit. Ο Buchan επαναλαμβάνει τα χρώματα του υφάσματος και του τόνου από το εσωτερικό του σπιτιού για να κάνει τον κενό χώρο έξω σε μια προέκταση του σπιτιού. Το Benoit περιλαμβάνει έναν τύπο δομής ή ένα αίθριο, όπως κιόσκι ή φράχτη, για τον ορισμό του χώρου.

Και οι δύο αρχιτέκτονες τοπίου δοκιμάζουν τον προσωπικό χαρακτήρα των πελατών τους, όπως για να αντικατοπτρίζει ένα αγαπημένο birdbath ή έργα σχεδιασμού έξω για να αντιπροσωπεύουν σωστά τον εξωτερικό χαρακτήρα.

 

Προσαρμόστε την αυλή σας

Είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσετε ένα δωμάτιο με τα αγαπημένα σας στοιχεία, όπως τα αγαπημένα σας χρώματα ή την αγαπημένη σας ζωγραφική. Αυτό επηρεάζει επίσης την αυλή. Εδώ είναι μερικές συμβουλές από τους αρχιτέκτονες τοπίου Cindy Benoit και Dollar Buchan για το πώς να μετατρέψετε αυτά τα σημαντικά σημεία σε έναν προσωπικό παράδεισο:

Προσωπικά σχεδιασμένη βεράντα – απλή και όμορφη

Ιδέες για αίθριο ιδιωτικό αίθριο· Επιτρέψτε στον εαυτό σας χρόνο να ονειρευτείτε

Πριν σπάσετε την παλιά βεράντα σας ή αρχίσετε να φτιάξετε τούβλα στη νέα σας, σκεφτείτε τις συμβουλές του Benoit. Συμβουλεύει, σκεφτείτε προσεκτικά τι θέλετε και ποια θα είναι η αίθουσα της αυλής. Πώς θα το χρησιμοποιήσετε; Ως οικογενειακό υπαίθριο τραπεζαρία ή καθιστικό; Σκοπεύετε να έχετε επισκέπτες εκεί; Εάν ναι, πόσοι άνθρωποι σχεδιάζετε να προσκαλέσετε από 8 έως 10 ή από 25 έως 50 εκεί; Θέλετε να είναι ένας ονειρεμένος προστατευμένος χώρος ή θέλετε να αποκαλυφθεί ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε τα αστέρια τη νύχτα; Δεν έχει σημασία τι κάνετε, πρέπει να σκεφτείτε το κλίμα σας και αν χρειάζεστε προστασία από τον άνεμο ή τον ήλιο. Διαβάστε σε περιοδικά σχετικά με επιφανειακά στυλ, δομές και υλικά.

· Το αίθριο για να προσαρμοστεί στο αρχιτεκτονικό στυλ του σπιτιού

Μια εξωτερική υποχώρηση θα πρέπει να συμπληρώνει την αρχιτεκτονική του σπιτιού – δεν χρειάζεται να την καταπολεμήσετε. Για παράδειγμα, μια αυλή του νοτιοδυτικού ύφους ανυψώνει ένα αλεξίπτωτο τούβλο με λάσπη, ενώ ένα τυπικό υπαίθριο σαλόνι στο εξωτερικό δίνει έμφαση στο παραδοσιακό ύφος. Χρησιμοποιήστε το χρώμα του σπιτιού σας στη διακόσμηση της βεράντας για να συνδέσετε τα δωμάτια σε διαφορετικά χρώματα.

Ιδέες για χώρο επέκτασης βεράντας

· Επεκτείνετε το εσωτερικό προς τα έξω.

Επιλέξτε τα χρώματα, τα υφάσματα και τα έπιπλα που βρίσκονται μέσα στο σπίτι σας και τα βγάλτε έξω για μια αρμονική σύνδεση μεταξύ του σπιτιού και του εξωτερικού χώρου.

Ιδέες για μια βεράντα απλά απλή

· Καθορισμός του δωματίου ως εξωτερικού χώρου.

Η δομή βοηθά να οριστεί το εξωτερικό ως «δωμάτιο». Η προσθήκη μιας κορυφαίας δομής δίνει τη σημασία μιας κουβέρτας. Κατά την τοποθέτηση πυλώνων, 3-πόδι-ψηλό εμπορευματοκιβώτια, ή θέσεις – που βοηθούν να δώσει το δωμάτιο μια αίσθηση της άνεσης.

Τα χρώματα πρέπει πάντα να συντονίζονται

Ιδέες για συντονισμό της ταράτσας

· Γυρίστε τη βεράντα σε ένα εστιακό σημείο.

Μια βεράντα πρέπει να πάρει το βλέμμα σας. Ο Buchan λέει ότι είναι καλύτερο να σκεφτείς πώς βλέπεις την αυλή από το σπίτι και τι θέλεις να δεις από τα παράθυρα. Ο Benoit προσπαθεί να δείξει αρκετά από το εξωτερικό δωμάτιο από το σπίτι για να αιχμαλωτίσει έναν θεατή να βγει έξω και να το δει εντελώς

Το στυλ μπορεί να είναι επίσης εύκολο. Επίσης, οι βεράντες σας μπορούν να υποχωρήσουν να είναι.

Ιδέες για αίθριο κλασικό αίθριο.

 · Πηγαίνετε για ψώνια.

Ψάξτε για κόλπα που σας ενδιαφέρουν ή μπορεί να είναι ένα πουλί ή κάτι πλαστικό. Αυτά τα κομμάτια θα κάνουν την βεράντα ακόμα πιο άνετη και προσωπική.

Ιδέες για τέχνη τέχνης βεράντας