14 Εξωραϊσμός Παραδείγματα για το πώς ο κήπος σας Feng Shui γίνεται ακόμα πιο αρμονικός

Feng Shui κήπο τέσσερα μπαμπού

Νέα ευρήματα σχεδιασμού κήπου Feng Shui σε παραδείγματα

Έχετε ανακαλύψει ότι το καλοκαίρι ο κήπος του Feng Shui είναι εξίσου σημαντικός για εσάς, όπως ο σχεδιασμός της εσωτερικής ατμόσφαιρας; Χρειάζεστε νέες γνώσεις επειδή δεν είστε πλέον σίγουροι αν οι γνώσεις σας για την κηπουρική του Feng Shui είναι ενημερωμένες; Αν ναι, διαβάστε παρακάτω.

Στη φιλοσοφία του Φενγκ Σούι, όλα βασίζονται στις διαδικασίες στη φύση

Γέφυρα κήπου Φενγκ Σούι
Ποικιλία και ισορροπία

Ο κήπος του Φενγκ Σούι πρέπει να δείχνει ποικιλία. Ταυτοχρόνως, πρέπει να επιτευχθεί ισορροπία στο πλαίσιο αυτής της αλλαγής. Αυτό δημιουργεί τη θετική ενέργεια που θα εντυπωσιάσει επίσης την οικογένειά σας.

Μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών. Αλλά οι κορυφές και τα άκρα πρέπει να αποφεύγονται. Προκαλούν επιθετικότητα και συνεπώς συγκρούσεις και άλλα παρόμοια αρνητικά γεγονότα.

Στόχος είναι η απόλυτη τελειότητα

Feng Shui κήπο απολύτως

Τα θεϊκά ζώα

Αλλά και εδώ υπάρχει πολλή δεισιδαιμονία. Υπάρχουν πολλά θεϊκά ζώα. Πρέπει να είστε παρόντες σε έναν κήπο Feng Shui. Σε μία ή την άλλη μορφή, πρέπει να βρεθεί ένας δρόμος προς την παρουσίασή της. Διαφορετικά, υπάρχει ο κίνδυνος να ενοχλήσουν και να σας κάνουν δυσάρεστες.

Δράκοι, τίγρεις και χελώνες πρέπει να είναι παρόντες σε έναν κήπο του Φενγκ Σούι. Αλλά μην ανησυχείτε πάρα πολύ! Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μισθώσετε έναν σχεδιαστή κήπου αμέσως. Υπάρχει επίσης ένας συμβολικός τρόπος για να αναπαρασταθούν αυτά τα ζώα.

Η ενέργεια της ζωής πρέπει πάντα να είναι σε μια αδιάκοπη ροή

Παραδείγματα σχεδίου κήπου Φενγκ Σούι γέφυρα στον κήποΟ δράκος μπορεί να παρουσιαστεί συμβολικά μέσα από ένα πέτρινο μονοπάτι. Αυτό θα συνέβαινε καλύτερα σε ένα κήπο του Φενγκ Σούι στο αριστερό μισό. Μια τίγρη μπορεί να είναι παρούσα με τη μορφή χαμηλών θάμνων. Για τη χελώνα, θα μπορούσε να υπάρχει ένας κορμός δέντρου ή ένα σύνολο καθισμάτων.

Βάλτε την ενέργεια Chi

Στο τέλος, το Φενγκ Σούι, είτε είναι ο κήπος είτε το εσωτερικό, θα απαιτούσε Chi ενέργεια. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη φροντίδα του κήπου ως προφύλαξη.

Εκτός από τα ζώα εξουσίας, βρίσκουμε για παράδειγμα μικρούς, κρυμμένους αριθμούς δύναμης, όπως ο γέλιος Βούδας

Φενγκ Σούι κήπο το γέλιο Βούδα

Δεν πρέπει να επιτρέπονται τα εξής:

  • Πτώση σάπια φύλλα?
  • Ξηρά κλαδιά.
  • Σπαρμένα λουλούδια.

Όλα αυτά εμποδίζουν τη ροή της ροής ενέργειας και επηρεάζουν άσχημα την υγεία των φυτών.

Τα ζώα και τα φυτά διατηρούνται και επιλέγονται προσεκτικά

Παραδείγματα σχεδιασμού κήπου Feng Shui κήπο τέσσερις χρυσόψαρο

Σκιά και ήλιος

Τα παραδείγματα σχεδιασμού κήπου Feng Shui έχουν επιτύχει, αν είναι ορατή μια καλή εναλλαγή μεταξύ σκιερών και ηλιόλουστων θέσεων. Έτσι επιτυγχάνεται μια ισορροπία μεταξύ του Γινγκ και του Γιανγκ – των ενεργειών αρσενικής και γυναικείας προέλευσης.

Δεν πρέπει να υπάρχουν σάπια φύλλα. Επίσης, το νερό θα πρέπει πάντα να ρέει

Feng Shui κήπο πέτρινα παραδείγματα εξωραϊσμού κρήνη

Τα φυτά σε έναν κήπο του Φενγκ Σούι

Ακόμη και τα φυτά, μέσω του συμβολισμού τους, του χρώματος και της θέσης τους, μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την ενέργεια στον κήπο του Φενγκ Σούι. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να έχετε φυτά που ανθίζουν όλο το χρόνο, πάντα έτοιμα. Πώς να προωθήσετε την ενέργεια chi.

Επίσης σημαντική είναι η ποικιλία στο σχήμα των φύλλων. Αυτά τα μυτερά σχήματα φέρνουν περισσότερη ενέργεια Ying, και τα στρογγυλά άφησαν στο Yang.

Τα νύχια, καθώς και οι άκρες και τα αιχμηρά αντικείμενα, προκαλούν επιθετικότητα. Αυτά θα πρέπει κατά προτίμηση να τοποθετούνται στην άκρη του σπιτιού.

Ένας επιτυχημένος κήπος του Φενγκ Σούι είναι ισορροπημένος, αυτό καθησυχάζει τους ανθρώπους

Κήπος Feng Shui στη βόρεια Ιρλανδία

Τα χρώματα των φυτών και τις κατευθύνσεις σε έναν κήπο του Φενγκ Σούι

Τα χρώματα των φυτών και των λουλουδιών τους πρέπει να είναι σε αρμονία με τις κατευθυντήριες οδηγίες. Στα ανατολικά, θα πρέπει να είναι τα αειθαλή. Έτσι βοηθάτε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Ο Λευκός θα πρέπει να κυριαρχεί στη δύση, έτσι έχετε μεγάλη ρομαντική εμπειρία. Το μπλε στα βορειοδυτικά εξασφαλίζει καλή επαγγελματική εξέλιξη. Το κόκκινο στο νότο αντιπροσωπεύει πολλές επαφές και ενεργό κοινωνική ζωή.

Οι κατευθυντήριες διευθύνσεις χρησιμεύουν ως ένας σημαντικός προσανατολισμός για την τοποθέτηση

Feng Shui Κηπευτικά κερασιές

Αρωματικά φυτά

Σύμφωνα με τον κανόνα του σχεδιασμού ενός κήπου Feng Shui, τα αρωματικά φυτά πρέπει να τοποθετούνται γύρω από την μπροστινή πόρτα. Λεβάντα μπορεί να διανεμηθεί σε όλο τον κήπο. Είναι πάντα πηγή καλού χιούμορ και χαμόγελου.

Ο διαλογισμός είναι επίσης μέρος της φιλοσοφίας του Φενγκ Σούι

Πέτρες κήπου Feng Shui

γιασεμί

Ακόμα και το γιασεμί φέρνει καλή διάθεση και διάθεση μαζί του. Αλλά το νόημά της απομακρύνεται από τόπο σε τόπο όπου βρίσκεται το γιασεμί. Στην ανατολή προωθείτε την υγεία μέσω αυτού του λουλουδιού στον κήπο, στα νοτιοανατολικά φροντίζετε για οικονομική σταθερότητα. Με τη φύτευση του γιασεμιού στα νοτιοδυτικά θα εξασφαλίσετε περισσότερη αρμονία στο σπίτι.

Παραδείγματα τοπίου jasmin feng shui

Τέσσερα ζώα δύναμης μπορούν να βρεθούν στο δράκο του κήπου, τίγρη, χελώνα και αετός

Φενγκ Σούι ζώα κήπου παραδείγματα κηπουρικής δράκος

Τα δέντρα στον κήπο του Φενγκ Σούι

Τα δέντρα του κήπου Feng Shui έχουν πολύ σοβαρό νόημα. Τα κωνοφόρα είναι από τα πιο σημαντικά. Στέκονται εκεί ως σύμβολα σοφίας και λήθαργου. Αλλά δεν πρέπει να μεγαλώνουν, έτσι ώστε να μην διαταραχθεί η ισορροπία μεταξύ των θεϊκών ζώων.

Τα σχήματα και τα χρώματα επιλέγονται και συνοψίζονται σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες

Feng Shui κήπο τέσσερα σύκα παραδείγματα κηπουρικής

Διακόσμηση στον κήπο του Φενγκ Σούι

Η διακόσμηση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον κήπο Feng Sui. Παρέχει την ποικιλία σε αυτό.

Πιστεύεται ότι το νερό φέρνει την πιο ευτυχισμένη. Γι ‘αυτό πρέπει να εξετάσετε μικρές βρύσες και τεχνητές λίμνες. Κατάλληλες οδηγίες για αυτές θα ήταν βόρεια, ανατολικά ή νοτιοανατολικά.

Σε καμία περίπτωση το νερό δεν πρέπει να σταματήσει ή να μολυνθεί. Αυτό φέρνει πολλή αρνητική ενέργεια.

Ο σχεδιασμός του κήπου πρέπει να δημιουργήσει μια αίσθηση κοσμικής τάξης

Φενγκ Σούι κήπο τέσσερα παραδείγματα κηπουρικής λωτού

Κατά τη διακόσμηση του κήπου Feng Shui, κάποιος θα προτιμούσε τις καμπύλες και καμπύλες γραμμές. Αποφύγετε έτσι τις αιχμηρές άκρες. Διαφορετικά, θα χρειαστούν ειδικά μέτρα για την κάλυψη των άκρων και των άκρων.

Ένας κήπος feng shui υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει την αιώνια πηγή της ζωής

Φενγκ Σούι κήπου chi ενεργειακά παραδείγματα σχεδιασμού κήπου

Έπιπλα κήπου στον κήπο του Feng Shui

Συνδυάστε τα έπιπλα κήπου με διαφορετικά υλικά. Έτσι, κανένας δεν επικρατεί και κερδίζει σε υπερβολική έννοια. Ισορροπία είναι πάνω από όλα άλλες αρχές σε αυτή την πτυχή των επίπλων κήπου Feng Shui. Το ίδιο ισχύει για τα διακοσμητικά στοιχεία. Αναμίξτε τουλάχιστον τρία υλικά, κατά προτίμηση κεραμικά, ξύλο και μέταλλο.

Σας ευχόμαστε υπέροχες και χαλαρές καλοκαιρινές μέρες στον κήπο σας Feng Shui!

..και να προστατεύσει και να απολαύσει την ομορφιά σε όλες τις εκφράσεις του

Feng shui κρουνός νερό κρίνος