Δημιουργήστε έναν φούρνο πίτσας τον εαυτό σας: πρέπει να το λάβετε υπόψη!

Η οικοδόμηση μιας πίτσας ανοιχτή στον εαυτό σου αξίζει τον κόπο για πολλούς λόγους. Εξασφαλίζουν μια μαγειρική απόλαυση όλο το χρόνο, εξοικονομούν πολλά χρήματα και εγγυώνται την ποιότητα της ίδιας της κατασκευής. Στο Διαδίκτυο υπάρχουν διάφορα μαθήματα σχετικά με το θέμα. Δείχνουν με σαφήνεια πώς μπορείτε να φτιάξετε τον εαυτό σας ένα φούρνο πίτσας βήμα προς βήμα. Έχουμε προσθέσει ένα τέτοιο βίντεο στο τέλος αυτού του άρθρου. Ωστόσο, συνιστούμε να αναζητήσετε και άλλες παρόμοιες συμβουλές και ιδέες. Υπάρχουν όμως ορισμένα πράγματα που πρέπει να εξεταστούν σε όλα τα έργα. Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σε αυτά τα στοιχεία στη διαδικασία κατασκευής του φούρνου πίτσας.

Το τούβλο θα ήταν ένα πιθανό υλικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το φούρνο πίτσας

πίτσα φούρνο τούβλα δύο σφαίρες

Ποιο υλικό θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τον εαυτό σας τον φούρνο πίτσας;

Ανάλογα με τις οδηγίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά δομικά υλικά για το φούρνο πίτσας. Τα πιο χρησιμοποιημένα είναι από σκυρόδεμα και φυσική πέτρα. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για τη βάση όσο και για την επιφάνεια εργασίας. Και τα δύο υλικά μπορούν να συνδυαστούν. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά ανάλογα με το έργο.

Εάν χρησιμοποιείτε σκυρόδεμα, πρέπει να αναμίξετε αυτές τις μεταλλικές ράβδους. Ο συνδυασμός των δύο υλικών φέρνει μαζί του και άλλες ιδιαιτερότητες. Αν π.χ. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πέτρες πάνω σε μια βάση από σκυρόδεμα, τότε αυτό πρέπει πρώτα να στεγνώσει πολύ καλά. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εργάζεστε αργά και πολύ προληπτικά.
Για έναν φούρνο πίτσας, δεν πρέπει πάντα να αγοράζετε νέα υλικά. Συχνά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απομεινάρια από άλλα κατασκευαστικά έργα.

Για αυτό χρησιμοποιείται φυσικό, τούβλο και σκυρόδεμα

φούρνο πίτσας δύο επιπέδων
Άλλα υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν είναι η άμμος, το χαλίκι, το άχυρο, το τζετ δίχτυ και ο πηλός.
Εάν ο φούρνος πίτσας είναι επίσης καμπύλος, χρειάζεστε τα κατάλληλα υλικά, όπως είναι οι πεπιεσμένες ινοσανίδες. Οι οδηγίες για ένα τέτοιο φούρνο πίτσας μπορούν να βρεθούν εδώ. Με την έννοια της παραδοσιακής εμφάνισης χρησιμοποιείτε επίσης τούβλα. Αυτά καλύπτουν την τοξωτή επιφάνεια. Υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις όσον αφορά τα υλικά. Μάθετε από το ακόλουθο άρθρο πώς να χρησιμοποιήσετε μια μπάλα γυμναστικής για να φτιάξετε έναν φούρνο πίτσα.

Αντί να φτιάξετε ένα φούρνο για πίτσα, μπορείτε να βρείτε μια σύγχρονη εναλλακτική λύση

φούρνος πίτσας σε μαύρο μέταλλο

Το σχήμα και το μέγεθος του φούρνου πίτσας

Φυσικά, το σχήμα και το μέγεθος του φούρνου πίτσας έχει και πολλές διαφορετικές παραλλαγές. Προσαρμόστε τις στις δικές σας ανάγκες, καθώς και τον σχεδιασμό κήπων και σπιτιών. Όπως σε όλους τους τομείς του σχεδιασμού, το σχήμα L έχει επίσης γίνει πολύ δημοφιλές με φούρνους πίτσας τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται πολύ εμφανής και ταυτόχρονα εξοικονομείτε πολύ χώρο.

Μπορείτε επίσης να τοίσετε τον φούρνο πίτσας στον τοίχο

ενσωματωμένο φούρνο πίτσας να χτίσετε τον εαυτό σαςΠροσαρμόστε το φούρνο πίτσας στην καθημερινή σας ζωή!

Δημιουργήστε μια λίστα με κουκκίδες με τα δικά σας κριτήρια για τον φούρνο πίτσας. Πόσο ψηλός πρέπει να είναι; Ποια μορφή θα ήταν ιδανική για το σπίτι και τον κήπο σας; Πόσο κρύος, υγρός και θυελλώδης θα είσαι το χειμώνα; Πώς τοποθετείτε και κατασκευάζετε το φούρνο πίτσας για να το προστατεύσετε από αυτές τις εξωτερικές συνθήκες; Απαντήστε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις για τον εαυτό σας, καθώς αξιολογείτε όλες τις δυνατότητες. Σας ευχόμαστε μεγάλη επιτυχία και μια πραγματικά μεγάλη γαστρονομική απόλαυση.

αυτόματη ψησταριά

οικοδομήστε έναν παραδοσιακό φούρνο πίτσα

μικρό φούρνο πίτσας για το εξωτερικό

μεταλλικό φούρνο πίτσας

Φούρνος πίτσας στο εξωτερικό του ξύλου

πίτσα φούρνο χρώμα τούβλο

το ίδιο το φούρνο για πίτσα

φούρνος πίτσας να χτίσει το δικό του λευκό τοίχο

φούρνος πίτσας σπιτικό λευκό

οικοδομήστε έναν μαύρο φούρνο πίτσα

σπιτικό πίτσα φούρνο χρώμα τούβλο

σπιτικό φούρνο πίτσας λευκό

μεγάλο φούρνο πίτσας για να χτίσετε τον εαυτό σας από τούβλα
οικοδομήστε έναν παραδοσιακό φούρνο πίτσα

Λευκός φούρνος πίτσας σε κήπο