Κόκκινα τριαντάφυλλα – σύμβολο αγάπης και πάθους

“Rose είναι ένα τριαντάφυλλο είναι ένα τριαντάφυλλο είναι ένα τριαντάφυλλο.”

Αυτό το παγκοσμίως διάσημο απόσπασμα προέρχεται από τον Αμερικανό συγγραφέα Gertrude Stein και έχει ληφθεί από το ποιήματά της Ιερή Emily που ελήφθη από το έτος 1922. Έχει κατά πάσα πιθανότητα στο μυαλό κόκκινα τριαντάφυλλα. Γενικά, ο όρος σημαίνει ότι τα πράγματα είναι όπως είναι. Πρόκειται για τον κανόνα ταυτότητας: Α είναι Α. Ναι, σήμερα έχουμε να κάνουμε με την αδιαμφισβήτητη “Βασίλισσα των λουλουδιών” – το κόκκινο τριαντάφυλλο. Ορισμένα πράγματα είναι απλά διαχρονικά και δεν γίνονται ποτέ κλισέ. Όλοι έχουμε πιθανώς ήδη κόκκινα τριαντάφυλλα και δίνουμε ως δώρο. Τι ένιωσες εκεί;

Σκεφτήκατε τη σημασιολογία του τριαντάφυλλου;

κόκκινα τριαντάφυλλα σταγόνες νερού κοντά

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Το όνομα του ίδιου του τριαντάφυλλου προέρχεται από την Παλαιά Περσία και μεταφράστηκε στα Λατινικά ως ροζ υιοθέτησε. Τα τριαντάφυλλα ανήκουν στο γένος της οικογένειας των τριαντάφυλλων. Υπάρχουν περίπου 250 είδη αυτού του λουλουδιού γνωστά. Αυτό το βασιλικό φυτό έχει εκτραφεί για περισσότερο από 2000 χρόνια ως διακοσμητικό φυτό.

Από τα πέταλά της εξάγεται το πολύτιμο τριαντάφυλλο, το οποίο θεωρείται μία από τις σημαντικότερες πρώτες ύλες της βιομηχανίας αρωμάτων. Κατ ‘αρχήν, τα τριαντάφυλλα είναι θάμνοι. Μερικά από αυτά είναι συμπαγή και μικρά, ενώ άλλα είναι ψηλά ή αναρριχητικά. Τα λουλούδια είναι συνήθως fünfzählig. Τα τριαντάφυλλα αγαπούν κυρίως τα ασβεστολιθικά εδάφη. Τα είδη στελεχών των πιο καλλιεργημένων τριαντάφυλλων προέρχονται από την Κεντρική και Νοτιοδυτική Ασία. Σήμερα, οι περιοχές της Κεντρικής Ευρώπης, όπως η Ελβετική Jura και οι κοιλάδες των Άλπεων όπως το Veltlin και το Lower Engadin, θεωρούνται πολύ πλούσιες σε τριαντάφυλλα.

  Βελτιώστε ή επανασχεδιάστε το περίφραξη της ιδιωτικής ζωής

Glamorous θάμνος λουλουδιών

κόκκινα τριαντάφυλλα αυξήθηκε θάμνο κήπο
Είναι αλήθεια ότι ένα τριαντάφυλλο είναι ένα τριαντάφυλλο, ανεξάρτητα από το χρώμα που έχει και τι είδους ανήκει. Πιστεύουμε ακόμα ότι το αρχέτυπο είναι το τριαντάφυλλο – το κόκκινο τριαντάφυλλο. Τι πραγματικά συμβολίζει αυτή η όμορφη βασίλισσα λουλουδιών;

Είναι αναμφισβήτητο ότι το κόκκινο τριαντάφυλλο είναι ένα ισχυρό σύμβολο της αγάπης. Αλλά σημαίνει επίσης ομορφιά, γενναιότητα και σεβασμό, ρομαντισμό και πάθος.

Η αισθησιασμό και η τελειότητα των κόκκινων τριαντάφυλλων δημιουργούν δημιουργικότητα και δίνουν έμπνευση.

Έτσι το τριαντάφυλλο είναι ένα δημοφιλές μοτίβο στη λογοτεχνία και την τέχνη

κόκκινα τριαντάφυλλα άνοιξε βιβλίο ρομαντικά όμορφη

Είναι επίσης ένα καυτό θέμα της υψηλής ραπτικής

κόκκινο τριαντάφυλλα δημοφιλής μόδα μόδας γυναικώνΗ καλοκαιρινή συλλογή από Dolce και Gabbana, για παράδειγμα, χαρακτηρίζεται από όμορφα αξεσουάρ για τα μαλλιά από φρέσκα κόκκινα τριαντάφυλλα. Με μεγάλη ευαισθησία οι Ιταλοί σχεδιαστές έχουν συνδυάσει τη λεπτή θηλυκότητα με την εκφραστική έκφραση των τριαντάφυλλων.

Η καλοκαιρινή συλλογή γυναικών Dolce και Gabbana 2015

κόκκινο τριαντάφυλλα σχεδιαστής μόδας συλλογή γυναικών dolce gabbana μόδας

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα κάνουν απλά μια υπέροχη εμφάνιση, είτε το δίνετε σαν ένα μοναδικό λουλούδι είτε ως στρουθοκάμηλο. Δείτε παρακάτω ποιες άλλες εκδηλώσεις μπορείτε να σχεδιάσετε με τη βοήθεια κόκκινων τριαντάφυλλων. Έκπληξη τους αγαπημένους σας και να εισαγάγει λίγο περισσότερη θεραπεία στην καθημερινή ζωή!

 Βασιλική ομορφιά και αισθησιακό χάρισμα

κόκκινο τριαντάφυλλα ομορφιά θηλυκό

Μια υπέροχη προσθήκη σε κάθε δώρο

κόκκινο δώρο μπουκέτο τριαντάφυλλα

Κάντε ένα κομπολόι σε σχήμα καρδιάς

κόκκινα τριαντάφυλλα έκπληξη σχήμα καρδιάς

Ένας πιστός σύντροφος στους εορτασμούς του γάμου

κόκκινο τριαντάφυλλα ρομαντικό γάμο

Διακοσμήστε το αυτο-ψημένο κέικ μαζί του

Διακόσμηση ψησίματος κέικ κόκκινων τριαντάφυλλων

Για περισσότερο ρομαντισμό και διακοσμήστε με ροδοπέταλα

κόκκινα ροζ ρομαντικά πέταλα

Μη συμβατική διακόσμηση τραπεζιών με τριαντάφυλλα και καρδιές

κόκκινο τριαντάφυλλα πίνακας διακόσμηση εορτασμός επετείου γάμου

κόκκινο τριαντάφυλλα έκπληξη πάθος στρουθοκαμήλου