Σχεδιασμός γραμματοκιβωτίου – Το γραμματοκιβώτιό σας ταιριάζει στο σπίτι σας;

πολυτελή εξοχική κατοικία κήπο οικόπεδο πέτρινες γραμματοκιβώτιο σχεδιασμό

Σχεδιασμός letterbox σύμφωνα με την πρόσοψη του σπιτιού

Το γραμματοκιβώτιο μπορεί να είναι ένα μικρό αλλά ουσιαστικό μέρος της εμφάνισης του σπιτιού. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά το κουτί, τη βάση και το κέλυφος. Στην ιδανική περίπτωση, το γραμματοκιβώτιο πρέπει να εγγράφεται άψογα στον χαρακτήρα του σπιτιού. Κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να είναι μια μικρή προβολή του.

Δεν εννοώ ότι θα πρέπει να μοιάζει ακριβώς όπως το σπίτι σε μικρή κλίμακα, αλλά ότι θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την ουσία του σπιτιού. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί από πλευράς στυλ, υλικού ή άλλων χαρακτηριστικών. Δείτε τα παρακάτω παραδείγματα ως μινιατούρα του σπιτιού.

Ειδικά τα σύγχρονα σπίτια χρειάζονται κάτι περισσότερο από “λύσεις off-the-shelf”. Εδώ βλέπουμε ένα σπίτι δύο κατοικιών στην Αυστραλία, το οποίο περιλαμβάνει κιβώτιο από ανοξείδωτο χάλυβα Cor Ten. Επίσης χρησιμεύει ως πίνακας με τη διεύθυνση. Επεκτείνεται από το κομμάτι στα αριστερά σε αυτό στα δεξιά. Το σχήμα του γραμματοκιβωτίου και οι δοκοί πάνω από το πεζοδρόμιο είναι μια σαφής αντανάκλαση του κτιρίου πίσω από αυτό.

 Σχεδιασμός γραμματοκιβωτίου με ελκυστική εμφάνιση

design letterbox σύγχρονη αρχιτεκτονική αρχιτεκτονικής σχεδιασμού κήπων
Ο ξεπερασμένος ανοξείδωτος χάλυβας φαίνεται να είναι μια δημοφιλής επιλογή για προσαρμοσμένα γραμματοκιβώτια σε σύγχρονα σπίτια. Αυτή η στήλη είναι επίσης ένα μέρος όπου η διεύθυνση μπορεί να τοποθετηθεί. Είναι ψηλό και κομψό, όπως και η γυάλινη πρόσοψη στο παρασκήνιο.

Εξαντλημένο γραμματοκιβώτιο ανοξείδωτου χάλυβα

αρχιτεκτονική κήπος με χαλίκι

Ακολουθεί ένα άλλο παράδειγμα ανοξείδωτου χάλυβα Cor Ten. Εδώ η πρόσοψη αντανακλάται με λιγότερο προφανή τρόπο. Οι στροφές των σκουριασμένων γραμματοκιβωτίων είναι περισσότερο στο πνεύμα των σύγχρονων σπιτιών. Έτσι είναι λιγότερο για μια μικρή έκδοση των σχημάτων και των υλικών.

Cor Ten γραμματοκιβώτιο ανοξείδωτου χάλυβα

μπροστινή αυλή σπίτι αριθμός σχεδιασμό letterbox μοντέρνα αρχιτεκτονικήΗ ελασματοποιημένη πλάκα από χάλυβα περιέχει ένα τυπικό γραμματοκιβώτιο από ανοξείδωτο χάλυβα Τα δύο υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για σύγχρονα σπίτια και αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν διαφορετικά υλικά (ξύλο, σκυρόδεμα και ούτω καθεξής).

γραμματοκιβώτιο από ανοξείδωτο χάλυβα

Ιδέες για το design letterbox μοντέρνα αρχιτεκτονική μπροστινή είσοδο σπιτιών στην αυλή

Αυτό το τελευταίο Cor Ten παράδειγμα δείχνει εδώ μια τυπική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει προσαρμοστεί σε μια παραμετρική πόρτα και η σχεδίαση αντικατοπτρίζει την εμφάνιση του πλαισίου ορείχαλκου και το χρώμα πίσω του.

Κλασικό γραμματοκιβώτιο από ανοξείδωτο χάλυβα Cor Ten

ιδέες για letterbox σχεδιασμό ανοξείδωτο χάλυβα σύγχρονη αρχιτεκτονική σπίτι εισόδου ξύλινη βεράντα

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα παρόμοιο σχήμα και ενσωματωμένο γραμματοκιβώτιο, αλλά έχει επιχρωμιωμένο ανοξείδωτο χάλυβα αντί για Cor Ten ανοξείδωτο χάλυβα

Σχεδιασμός ιδεών letterbox ανοξείδωτου χάλυβα σύγχρονη αρχιτεκτονική βήματα

Ωστόσο, αυτό το σχήμα δεν σχετίζεται με το υλικό. Μπορείτε να δείτε την απόδειξη εδώ. Αυτό είναι ένα πολύ παρόμοιο γραμματοκιβώτιο, αλλά ήταν κατασκευασμένο από ξύλο

σχεδιασμός επιστολόχαρτο ξύλο σύγχρονη αρχιτεκτονική πρόσοψη δρόμο κήπο

Τα σύγχρονα γραμματοκιβώτια δεν χρειάζεται να είναι προσαρμοσμένα για να είναι κατάλληλα.

Το κουτί κουτί λειτουργεί υπέροχα στο άγονο γκρίζο τοίχο

σχεδιασμός από ανοξείδωτο χάλυβα γραμματοκιβώτιο σπίτι πρόσοψη αρχιτεκτονική σκυρόδεμα

Αυτό το τοξοειδές κουτί ανοξείδωτου χάλυβα αντικατοπτρίζει το ρηχό κοίλωμα του επικλινούς οροφής του σπιτιού

Από ανοξείδωτο χάλυβα σχεδιασμός γραμματοκιβωτίου σύγχρονη αρχιτεκτονική μπροστινή αυλή ξύλινη περίφραξη

Το γραμματοκιβώτιο είναι ένα μικρό στοιχείο και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να είναι ενιαίο. Η τοποθεσία είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του λαού. Εδώ έχει σημασία το κατά πόσο η αλληλογραφία παραδίδεται με το χέρι ή με αυτοκίνητο και αν η κατοικημένη περιοχή είναι τόσο ασφαλής ώστε να μπορεί να αφαιρεθεί από το σπίτι. Συχνά, τα συνημμένα και ολοκληρωμένα γραμματοκιβώτια τίθενται υπό αμφισβήτηση και πρέπει να είναι σαφώς στο σχεδιασμό του σπιτιού εγγραφείτε.

Αυτό είναι κάτι που έχει δημιουργηθεί στην περίπτωση αυτού του σπιτιού μεγάλη

θυρίδα εισόδου θυρίδα ασφαλείας κάμερας ασφαλείας από ανοξείδωτο χάλυβα απαρατήρητη

Κοιτάζοντας πίσω στην άκρη, μπορείτε να δείτε το πρώτο από ορισμένα σχέδια γραμματοκιβωτίων που πραγματικά μοιάζουν με ένα μικρό σπίτι για αλληλογραφία. Αυτό το μικρό σπίτι στέκεται πάνω σε ξύλινα στηρίγματα και δείχνει τον ίδιο προσανατολισμό με το σπίτι πίσω του.

Το αναγνωρίσατε αμέσως εδώ; Εδώ, επέλεξαν ένα μοντέρνο, μινιμαλιστικό σχέδιο

πόρτα εισόδου ασφάλεια κάμερα σχεδιασμού letterbox ανοξείδωτο χάλυβα απαρατήρητη

Δεν βλέπουμε πολλά από το σπίτι για να δούμε αν το σπίτι είναι μια καλή ερμηνεία του αρχικού στα μαύρα ρολά.

Στην πραγματικότητα, αυτό το διαμέρισμα είναι ένα κέλυφος γύρω από ένα τυποποιημένο γραμματοκιβώτιο δώρο

σχεδιασμός letterbox ξύλο σύγχρονη εξοχική κατοικία βεράντα ξύλου

Όλες οι λεπτομέρειες των δύο προηγούμενων σχεδίων παρουσιάστηκαν σε μικρότερη κλίμακα. Σε αυτή την περίπτωση εδώ κλίμακες του μεγάλου σπιτιού – μια οροφή και πλευρικές επιφάνειες διατηρούνται. Είναι ένα ακριβές μοντέλο.

Το τυπικό γραμματοκιβώτιο σπρώχνει μέσα από ένα μικρό πλευρικό τμήμα

σχεδιασμός letterbox ξύλο birdhouse εξοχική κατοικία βεράντα ξύλου

Σχεδιασμός γραμματοκιβώτιο με τη μορφή ενός σπιτιού πουλιών

σχεδιασμός-γραμματοκιβώτιο-ιδέες-ξύλο-πέτρα-house

Στα τρία προηγούμενα παραδείγματα μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά σχεδιασμού που αντικατοπτρίζουν το σπίτι. Αυτή είναι μια καλή τακτική, μέσω της οποίας έχετε δημιουργήσει κάτι που εξαρτάται από την εμφάνιση του σπιτιού.

Εδώ έχετε τοποθετήσει ένα γραμματοκιβώτιο στην πέτρα και υπάρχουν οι ξεπερασμένοι τοίχοι του σπιτιού πίσω

εξοχικό σπίτι φράχτη μπροστινό κήπο letterbox χτισμένο φυσικές πέτρες

Το γκαράζ μας φέρνει στην ιδέα ενός εξοχικού σπιτιού από τα μέσα του περασμένου αιώνα σε στυλ λιθάρων. Αναφέρθηκε στον Frank Lloyd Wright και τον έπαινο της φύσης εδώ.

Η αρχιτεκτονική της ανακαίνισης έχει τοποθετήσει το γραμματοκιβώτιο σε ένα βράχο

villa vila κήπος με χαλίκι γραμματοκιβώτιο χτισμένο σε φυσική πέτρα

Ο χαμηλός τοίχος στο μπροστινό μέρος αυτού του μεσογειακού σπιτιού παραβιάστηκε για να δημιουργήσει μια είσοδο. Το γραμματοκιβώτιο τοποθετήθηκε σε δύο λεπτά θέσεις δίπλα στον πεζόδρομο.

Εγγραφεί απρόσκοπτα στην εμφάνιση του σπιτιού και εξασφαλίζει σαφή ορισμό του τόπου εισόδου και εξόδου

πολυτελή εξοχική κατοικία κήπο οικόπεδο πέτρινες γραμματοκιβώτιο σχεδιασμό

Η παραδοσιακή μορφή αυτού του σπιτιού καθορίζεται από την λευκή εμφάνιση. Χάρη σε αυτό, οι τοίχοι και τα παράθυρα φαίνονται πολύ απλά και απλά. Ο εκσυγχρονισμός της παραδοσιακής εμφάνισης αντανακλάται στο κουτί από ανοξείδωτο χάλυβα. Εκεί μπορείτε να δείτε μια διεύθυνση που έχει ενσωματωθεί στο χιονισμένο τοίχο.

Κουτί από ανοξείδωτο χάλυβα ενσωματωμένο στο φράκτη

Ξύλο φυσικό πέτρινο φράχτη ξύλινα πόρτα γραμματοκιβώτιο ανοξείδωτο

Αυτό το σύγχρονο σπίτι είναι χαμηλό και οριζόντιο. Το γραμματοκιβώτιο, από την άλλη πλευρά, είναι υψηλό, είναι περήφανο και η επιφάνεια του φωτίζεται. Και οι δύο δείχνουν το σχήμα ενός κουτιού και δείχνουν τις λεπτές γραμμές οροφής.

Design letterbox – ψηλός και περήφανος

σχεδιασμός κήπου με ιδέες σχεδιασμού γρανίτη και πέτρας letterbox

Εδώ έχουμε μια περίπτωση όπου οι σύγχρονες πτυχές του σχεδιασμού στο σπίτι αντικατοπτρίζονται σε όλες τις πτυχές του ναυπηγείου. Τα τοιχώματα του γραμματοκιβωτίου και των δοχείων των φυτών συμπληρώνουν το ένα το άλλο υπέροχα.

Κάποιος έχει κόψει σε ένα μαύρο τοίχο και εκεί το γραμματοκιβώτιο έχει εγκατασταθεί με επιτυχία

σύγχρονη αρχιτέκτονα σπίτι-είσοδος-garage-είσοδο-γραμματοκιβώτιο

Design letterbox από ανοξείδωτο ατσάλι

σύγχρονη αρχιτεκτονική είσοδος σπιτιών ανοξείδωτο χάλυβα

Το τελευταίο παράδειγμα δείχνει ένα περίεργο σχέδιο. Αξίζει να το παρουσιάσουμε για άλλους λόγους από τους προηγούμενους. Δεν αντικατοπτρίζει τόσο πολύ τον σχεδιασμό του σπιτιού, αλλά προκαλεί μεγάλη εικόνα για τις κατά τα άλλα πολύ ζοφερές συνθήκες.

Τρεις από τις τέσσερις πλευρές της εισόδου έχουν καλυφθεί με γλυπτική εγκατάσταση. Αυτό αποτελείται από σχεδόν 1000 πυραμιδικά μπλοκ

Έχει τοποθετηθεί το γραμματοκιβώτιο της πόρτας εισόδου

Τοποθέτησε στην αριστερή πλευρά είναι ένα ενσωματωμένο γραμματοκιβώτιο. Αυτή είναι μια μεγάλη έκπληξη σε αυτή την ήδη συναρπαστική είσοδο

Θυροτηλέφωνο εισόδου πόρτα ενσωματωμένο σε 3d ξύλο μοτίβο

Τώρα έχετε πολλές ιδέες με βάση τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γραμματοκιβώτιο που ταιριάζει καλά με το σχεδιασμό του σπιτιού σας.