Αγγλικό στυλ εξοχικής κατοικίας – σημαντικά χαρακτηριστικά και πρακτικές συμβουλές και κόλπα

Καλή εκπαίδευση και αριστοκρατικό στυλ στο αγγλικό στυλ στο εσωτερικό σχεδιασμό

Όταν μιλάμε για εθνοτικές μορφές στο εσωτερικό σχεδιασμό, κάποιος συχνά αντιλαμβάνεται κάτι εξωτικό. Στην πραγματικότητα, τα εθνικά στυλ, όπως οι Άγγλοι, μπορούν σίγουρα να μετρηθούν.

Αυτός, όπως και ο βρετανικός πολιτισμός, έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Το αγγλικό στυλ επηρεάζεται από τη δική του παράδοση στο νησί, αλλά και φέρει χαρακτηριστικά όλων των πολιτισμών, με τα οποία ήρθε σε επαφή κατά τη διάρκεια του αποικισμού. Από τα έντυπα φέρει επίσης τα χαρακτηριστικά πολλών ιστορικών χρόνων τέχνης. Αλλά το αγγλικό στιλ το δείχνει όλα με τον δικό του τρόπο. Είναι πολύ υψηλό, και μερικές φορές αυταρχικός και ταυτόχρονα δεσμευμένος.

Ένα τυπικό εσωτερικό σε αγγλικό στιλ

Η περιγραφή μέχρι τώρα είναι αρκετά γενική και δεν θέλουμε να σας συγχέουμε. Με όλες τις εκτεταμένες επιρροές και διεπαφές του αγγλικού στυλ με άλλους, αυτό είναι πολύ πιθανό. Εδώ είναι η περιγραφή ενός τυπικού δωματίου που έχει εκτελεστεί σε αγγλικό στιλ. Έχουμε έναν καναπέ Chesterfield, ένα τζάκι, βιβλιοθήκη βιβλίων, πλούσιες αποχρώσεις στους τοίχους, έπιπλα από σκούρο ξύλο, ύφασμα και ταπετσαρία με εκτυπώσεις λουλουδιών. Έχουν την τέλεια διάθεση να συνταξιοδοτηθούν και να προβληματιστούν σε πνευματικά θέματα όπως η ιστορία, ο πολιτισμός και η φιλοσοφία.

Το αγγλικό στυλ εξοχικής κατοικίας απλά σημαίνει ζεστασιά

Αγγλικά τραπεζαρία στυλ χώρα που δημιουργήθηκε τζάκι γύρο τραπεζαρία τραπέζι

Άνεση σε αγγλικό ύφος χώρας

Το αγγλικό στυλ είναι άνετο, αλλά με μοναδικό τρόπο. Αυτό συμμορφώνεται με τους κανόνες της καλής εκπαίδευσης, του σεβασμού και του συντηρητισμού. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία για την καλή γεύση καθόλου.

Τα χρώματα στο αγγλικό ύφος

  Patchwork χαλί ως μια σύγχρονη και δημιουργική λύση για το σπίτι σας

Το αγγλικό ύφος χρησιμοποιείται κυρίως σε πολύ σκούρα χρώματα και κυριαρχεί στις φυσικές αποχρώσεις.

Χαρακτηριστικά είναι καφέ, ώχρα, κόκκινο, τερακότα, σκούρο πράσινο, χρυσό, σμαράγδι. Οι παστέλ και οι σκασμένες αποχρώσεις είναι επίσης κατάλληλες: μπεζ, γάλα, λευκό. Είναι σημαντικό να συνδυάσετε ένα ανοιχτό φόντο με σκούρα έπιπλα. Αυτό συμβαίνει συχνά, αλλά ο λανθασμένος συνδυασμός είναι επίσης πιθανός. Έλεγχος μοτίβα, εγκεφαλικά επεισόδια και floral μοτίβα είναι επίσης αρκετά κατάλληλο.

Υλικά σε αγγλικό στυλ χώρας

Όπως και με τα περισσότερα στυλ πολυτέλειας, το πολύτιμο ξύλο παίζει τον ηγετικό ρόλο στα έπιπλα. Είναι κατασκευασμένα από δρυς, ακόμη και σκούρο καρυδιά και κόκκινο ξύλο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλινα πλαίσια για το σχεδιασμό του τοίχου, και στο πάτωμα μπορείτε ιδανικά να επιλέξετε κεραμικά πλακίδια με απομίμηση φυσικών υλικών. Με αυτά μπορείτε να σχεδιάσετε όλα τα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου και της τουαλέτας. Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα αν θέλετε να έχετε μια ομοιόμορφη εμφάνιση.

Κάντε το μπάνιο σας πιο άνετο σε αγγλικό στιλ

Αγγλικά εξοχικά στυλ μπάνιου έπιπλα μαρμάρινο ξύλο ενσωματωμένη μπανιέρα
Το αγγλικό στιλ είναι αδιανόητο χωρίς την ταπετσαρία με πανέμορφη κόκκινη ή πράσινη επιφάνεια. Μεταξύ αυτών, οι τοίχοι επεξεργάζονται με ξύλο. Βελούδι, μετάξι, μαλλί, βαμβάκι και λινό ανήκουν στα ευγενή υφάσματα, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση. Το φυσικό δέρμα χρησιμοποιείται για την επένδυση επίπλων.

Έπιπλα σε αγγλικό στιλ

Τα έπιπλα πρέπει να είναι πολύ προστατευμένα και κλασικά. Είναι μαλακά και άνετα, κατασκευασμένα από ακριβά υλικά. Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας δέρμα και άλλα υλικά υψηλής ποιότητας για να τα ντύσουμε. Ο αριθμός των επίπλων, συμπεριλαμβανομένων των μικρών, όπως τα σκαμνιά και τα τραπέζια, θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος. Στο σχεδιασμό, κοιτάξτε καλύτερα την τυπική μινιμαλιστική τάση. Πρέπει να αισθάνονται περισσότερο ή λιγότερο ότι το δωμάτιο είναι κλειδωμένο.

  Σχεδιάστε δωμάτια για παιδιά χρησιμοποιώντας θαλάσσια στοιχεία

Άψογη άνεση στην ώρα τους για το τσάι

αγγλικά εξοχικό σαλόνι έπιπλα δωματίων ξύλινα έπιπλα ταπετσαρισμένα έπιπλα καναπέδες τραπεζάκι καφέ

Ο φωτισμός

Ο φωτισμός είναι μάλλον υποτονικός σε αγγλικό στιλ. Οι κουρτίνες και άλλα εμπόδια εμποδίζουν την επίδραση του φωτός στο εσωτερικό. Ο τεχνητός φωτισμός είναι πολύ σημαντικός. Προέρχεται από πολυελαίους και αρκετούς λαμπτήρες πλευρικού και τοίχου. Έχουν τόσο διακοσμητική όσο και λειτουργική αξία.

Διακόσμηση σε αγγλικό στυλ χώρας

Το πιο σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο στο αγγλικό στιλ είναι το τζάκι. Είναι περίτεχνα συγκαλυμμένο, που χρησιμοποιείται από τα υλικά, ειδικά από την φυσική πέτρα. Τα σχετικά χαρακτηριστικά διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο – πρέπει να είναι ορατά και να έχουν και διακοσμητική αξία. Για την εξατομίκευση της αίθουσας, αλλά και για την συνέχιση της οικογενειακής παράδοσης, κάποιος χρησιμοποιεί στην οικογενειακή διακόσμηση φωτογραφίες, πορσελάνη και κρυστάλλινα γλυπτά, άλλα μικροσκοπικά.

Οι πίνακες στους τοίχους είναι ως επί το πλείστον ακουαρέλα και λάδι.

Υπάρχει πολύ αυστηρός κανόνας για τη χρήση των ταπετσαριών. Τα ακριβά είναι απλά και τα φθηνότερα είναι σε επιχρυσωμένα πλαίσια. Η διακόσμηση των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων έχει ιδιαίτερη σημασία για το αγγλικό ύφος. Τα δάπεδα καλύπτονται με χαλιά σε άφθονα χρώματα. Στα καθίσματα θα βρείτε βελούδινα μαξιλάρια. Οι κουρτίνες είναι πλούσια διακοσμημένες με φούντες. Για τη διακόσμηση, τα στοιχεία που είναι χαρακτηριστικά για το κυνήγι, επίσης σημαντικό.

Μεταλλικά έπιπλα με κυρτά στοιχεία και κρυστάλλινο πολυέλαιο

Αγγλικά εξοχικό στυλ έπιπλα υπνοδωματίου καναπέ κρεβάτι ντουλάπαΓιατί το αγγλικό στιλ παραμένει τόσο σημαντικό σήμερα;

Ένα θεμιτό ερώτημα θα ήταν γιατί ένα τέτοιο περίπλοκο, ιστορικό και από τη σημερινή εποχή τόσο άκρως πρακτικό στυλ εξακολουθεί να ισχύει;

Πάνω απ ‘όλα, το αγγλικό ύφος είναι δημοφιλές τόσο στην πολυτέλεια όσο και στους ανθρώπους που αποδίδουν μεγάλη σημασία στην ιστορία και την παράδοση. Θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Ορισμένα στοιχεία και ιδέες διακόσμησης στο σπίτι είναι επίσης πολύ χρήσιμες όταν μετακομίζουμε σε ένα ιστορικό σπίτι, όπως το εσωτερικό του σχεδιασμό και θέλουμε να το διατηρήσουμε.

  Παραδείγματα επίπλων για νέους ηλικιωμένους

Αυτό που μπορούμε να μάθουμε από το αγγλικό στυλ για οποιοδήποτε εσωτερικό είναι το πώς δημιουργούμε ένα δωμάτιο κομψό και αποκλειστικό.

Μια σύγχρονη ερμηνεία του αγγλικού στιλ

αγγλικά εξοχικό στυλ chesterfield καναπέδες λευκό δερμάτινο ψηλό πασσάλων χαλί γκρι πολυέλαιο

Οι ταπετσαρίες μοτίβων είναι πολύ σημαντικές για αυτό το στυλ

Αγγλικά εξοχικό στυλ ύπνου έπιπλα ξύλινη επίπλωση ταπετσαρία ταπετσαρία κομοδίνο

Ειδικά οι άνδρες διατηρούν τη μελέτη τους στο αγγλικό στιλ

αγγλικά χώρα στυλ μελέτη γραφείο γραφείο ξύλο πολυθρόνα ψηλό χαλί πασσάλων

Το μπάνιο σε αγγλικό στιλ, ερμηνεύεται εκ νέου

Αγγλικά μπαλκόνι στυλ χώρα που έχουν έπιπλα μπάνιου ξύλινα πλακάκια δαπέδου

Αγγλικά μπαλκόνι στυλ χώρα που δημιουργήθηκε πολυτελή μπάνιο χρυσά πλακάκια τοίχο

Αγγλικά έπιπλα μπάνιου στυλ μπάνιου ριγέ μπανιέρα πλακάκια τοίχου

αγγλικά εξοχικό σαλόνι σαλόνι τοίχο κεραμίδι κρύσταλλο πολυέλαιος ματαιοδοξία μπανιέρα

Ακόμα και η αίθουσα και η σκάλα είναι πολύ υψηλότερες

Αγγλικός διάδρομος χώρα στυλ που δημιουργήθηκε ξύλινη σκάλα ξύλινη σκάλισμα

Αγγλικά χώρα στυλ διάδρομο σκαλιστό ξύλινο μεταλλικό πολυέλαιο

Παστέλ χρώματα και λευκό για το φυτώριο

αγγλικό στυλ παιδικό δωμάτιο στυλ διαμορφωμένο παιδικό κρεβατάκι υψηλό πακέτο χαλί πασσάλων

Μια ρουστίκ κουζίνα ενδυναμώνει την όρεξή σας

Αγγλικά στυλ τραπεζαρία στυλ τραπεζαρία με ξύλινο τραπέζι

αγγλικά χώρα στυλ διακόσμηση κέικ ρουστίκ στυλ γύρο τραπεζαρία σοφή καρέκλες

Η πονηρή κομψή και αγγλική στυλ εξοχικής κατοικίας συμβαδίζουν συχνά με το χέρι

χώρα στυλ μεταλλικό κρεβάτι δαντέλα κρεβάτι τραπεζαρία τραπέζι ρουστίκ πολυέλαιοι πολυθρόνες

Αγγλικά στυλ εξοχής σαλόνι ιδέες σαλόνι καρέκλα ντουλάπα κομοδίνο νυκτερινή κονσόλα

Φυσικά, το κρύσταλλο και ο σφυρήλατος σίδηρος δεν πρέπει να λείπουν

Αγγλικά χώρα στυλ διακόσμηση πίνακα vintage επιτραπέζιων ειδών επιτοίχια καθρέφτη κρυστάλλινο πολυέλαιο  Αγγλικά στυλ εξοχής σαλόνι ιδέες σφυρήλατο σίδερο λευκό καναπέ καφέ πίνακα