Σχεδιασμός παιδικού δωματίου – Μεγάλο παιδικό δωμάτιο για δύο κορίτσια

δωμάτιο του κοριτσιού του παιδικού δωματίου φρέσκο ​​ατμόσφαιρα

Σχεδιασμός δωματίου για δύο κορίτσια – όμορφες εσωτερικές λύσεις

Σχεδιασμός φυτωρίου δεν είναι εύκολο έργο. Τα μικρά παιδιά των οποίων τα δωμάτια θέλουμε να σας πούμε σήμερα είναι 2 και 5 ετών. Συνολικά, καταλαμβάνουν έκταση 30 τετραγωνικών μέτρων. Αυτή η περιοχή έχει χωριστεί λαμβάνοντας υπόψη τις λειτουργίες μέσα.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε είναι το λακαρισμένο πάνελ MDF. Αυτό καλύπτει περίπου το μισό τοίχο. Μεταξύ άλλων, εκπληρώνει τη λειτουργία της κατασκευής της μονάδας στο δωμάτιο. Από το ίδιο υλικό, έχει δημιουργηθεί το μεγαλύτερο μέρος των υπόλοιπων επίπλων. Ο πάγκος είναι 56 εκατοστά ψηλά. Αυτό θα παραμείνει το ίδιο τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια. Κάποιος έχει παραιτηθεί από το τυπικό ροδοκόκκινο χρώμα.

Έχει αποφασιστεί για τις απαλές ανοιχτοί αποχρώσεις του μπλε σε αυτή την περίπτωση

αίθουσα σχεδιασμού παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια
Στο υπόλοιπο τμήμα, δεν έχετε κάνει μεγάλη διαφορά στην ηλικία των δύο κοριτσιών. Συχνά συμβαίνει με τη σύγχρονη προσέγγιση ότι όλα διανέμονται σε δύο και στο ίδιο ποσό. Η πλευρά με τα κρεβάτια χωρίζεται από ένα στοιχείο, συνήθως διακοσμητικά σε δύο ίσα μέρη. Τα κρεβάτια, τα κλινοσκεπάσματα, τα διακοσμητικά μαξιλάρια, τα ρούχα είναι περίπου τα ίδια. Υπάρχουν επίσης στοιχεία σύνδεσης.

Σε αυτή την περίπτωση, η λυχνάρι και το ξυπνητήρι είναι πολύ διαφορετικά, τα οποία τοποθετήθηκαν στο τραπέζι ανάμεσα στα δύο κρεβάτια

ιδέες δωματίου για τα κορίτσια των δωματίων για παιδιά

Τα έπιπλα στην περιοχή μάθησης και εργασίας έχουν βρεθεί στον τοίχο. Λόγω του λευκού τους χρώματος, ωστόσο, φαίνεται να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο απ ‘ότι συνήθως. Τέτοιες λύσεις που εξοικονομούν χώρο οπτικά είναι πολύ δημοφιλείς. Η εμφάνιση μονάδων ραφιών από τα ίδια υλικά στον τοίχο εξασφαλίζει την ομοιομορφία της έννοιας.

Τα παιχνίδια, μαζί με τις αστείες καρέκλες με έντονες αποχρώσεις, φέρνουν έντονες πινελιές στο δωμάτιο

σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσιαΣτην πραγματικότητα, τα ίδια τα καθίσματα φαίνεται να έχουν πολύ παιδικό χαρακτήρα. Λόγω του υλικού και των χρωμάτων, δεν φαίνονται πολύ διαφορετικά από αυτά των κούκλων. Τέτοιες λύσεις δίνουν επίσης στα παιδιά μια αίσθηση αισθητικής και οικονομικής χρήσης των πόρων. Μια τέτοια μεγάλη ιδέα για να στοιβάζεις τα περιοδικά κάτω από το φως ή; Πρέπει να τα διαβάσετε με σταθερό ρυθμό, ώστε να μην είναι πολύ μεγάλοι.

Ελέγξτε τις παρακάτω προτάσεις μας για το πώς να κάνετε το νηπιαγωγείο ελκυστικό για το παιδί σας, ίσως να εμπνευστείτε!

Το κρεβάτι σε δύο ορόφους είναι μια ενδιαφέρουσα εσωτερική λύση για το νηπιαγωγείο

παιδικό δωμάτιο για κορίτσια ξύλινα έπιπλα

Το παραμυθένιο σχέδιο θα απευθυνθεί σε όλα σχεδόν τα κορίτσια

ιδέες για παιδιά παραμύθι ιδέες

Φρέσκο ​​εσωτερικό στο φυτώριο είναι απαραίτητο

κορίτσι σχεδιασμό δωμάτιο πράσινο εσωτερικούς τόνους

Δωμάτιο ροζ κορίτσι

Σχέδιο δωματίου κοριτσιών για δύο παιδιά

Ευχάριστος συνδυασμός χρωμάτων

νηπιαγωγείο διακοσμούν κορίτσι

Κάθε κορίτσι έχει το σπίτι του

τα κορίτσια βρεφών πολύ ιδέες σχεδίασης

Το χαλί είναι η έμφαση σε αυτό το φυτώριο

όμορφα ζωντανά σχέδια κορίτσι σχεδιασμό ιδέες

Απλό αλλά άνετο εσωτερικό

μοντέρνα παιδική αίθουσα για τα κορίτσια