Ιδέες σαλονιού: Πώς να φτιάξετε το σαλόνι σας κομψό και μοντέρνο

Σαλόνι ιδέες διακόσμηση σχεδιαστών σαλόνι

Σύγχρονες ιδέες σαλόνι: Έτσι το καθιστικό σας είναι κομψό και σύγχρονο ταυτόχρονα

 

Το σαλόνι είναι κομψό και μοντέρνο και η επιλογή των σωστών επίπλων και αξεσουάρ δεν είναι εύκολη για όλους. Η προσφορά είναι τεράστια και συχνά δεν ξέρετε τι ταιριάζει καλά μαζί. Θα σας δώσουμε συμβουλές για το πώς να μετατρέψετε ένα απλό δωμάτιο σε ένα κομψό σαλόνι.

Ιδέες επίπλων για το σαλόνι

Σαλόνι ιδέες έπιπλα σαλόνι σχεδιασμό ιδέες διαβίωσης
Γιατί ο καναπές και τα ράφια αποτελούν τη βασική δομή;

Με έναν όμορφο καναπέ και τα ράφια που ταιριάζουν, βάζετε τη βάση για ένα μοντέρνο και κομψό σαλόνι. Γιατί; Επειδή οι επισκέπτες αρχικά θέλουν να καθίσουν στον καναπέ στο σαλόνι και να χαλαρώσουν ή να κοιτάξουν γύρω από το σαλόνι και να ρίξουν μια ματιά σε DVD και βιβλία στα ράφια. Αναζητήστε αντίστοιχες αποχρώσεις από καναπέ και ράφια και παρόμοια υλικά. Το ξύλο και το μέταλλο συχνά συνεργάζονται πολύ καλά.

Σαλόνι ιδέες έπιπλα σαλόνι μόδας ρετρό στυλ

Γιατί είναι το όμορφο έδαφος σημαντικό;

Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο χαρακτήρας ενός σύγχρονου καθιστικού στέκεται και πέφτει με το πάτωμα. Αν αυτό δεν είναι πειστικό, μπορείτε ακόμα να έχετε τέτοια όμορφα αξεσουάρ και έπιπλα. Το Toll είναι επομένως ένα ξύλινο πάτωμα υψηλής ποιότητας κατασκευασμένο από όμορφο ξύλο. Αυτό μπορεί να βρεθεί στο ίδιο χρώμα ή ελαφρώς αλλάξει στη βεράντα.

Πηγή: Purnatur.com

Ιδέες σαλόνι ανοιχτό σαλόνι σχεδιασμό σαλόνιDouglas βεράντες ας αφήσει το σαλόνι να λάμψει “έξω”

Κατευθύνετε τους καλεσμένους σας από το σαλόνι στην βεράντα, εάν η ατμόσφαιρα είναι επίσης εδώ. Όμορφα σανίδες είναι πιο άνετα και υψηλής ποιότητας από ένα πέτρινο δάπεδο και η ηλικία με το χρόνο ακόμα πιο όμορφη.

  ▷ 1001+ γκρι καναπέ - παραδείγματα γιατί χρειάζεστε έναν καναπέ ...

Πηγή: Purnatur.com

Ιδέες σαλόνι ιδέες διακόσμηση ξύλινο πάτωμα σχεδιασμός σαλόνι

Ένα τεράστιο ξύλινο τραπέζι είναι πρακτικό και κομψό

Τα μεγάλα, συμπαγή ξύλινα τραπέζια έχουν δύο πλεονεκτήματα: μπορεί να διαρκέσουν μια ζωή και να φαίνονται πραγματικά κομψά και όμορφα. Δεν χρειάζεστε τραπεζομάντιλο, αλλά μόνο σουβέρ για να προστατεύετε το τραπέζι από φαγητό και ποτά. Διαφορετικά, οι μαζικοί πίνακες κρατούν πολλά και προσφέρουν χώρο για αξεσουάρ, όπως αγγεία, μπολ ή άλλα διακοσμητικά αντικείμενα της επιλογής σας.

Πηγή: Dieter Molitor / pixelio.de

Ιδέες για σαλόνι deco ξύλινα έπιπλα σχεδιασμό σαλόνι

Ποιες λάμπες συνιστώνται για το μοντέρνο σαλόνι;

Ο φωτισμός παρέχεται καλύτερα στο μοντέρνο σαλόνι με λαμπτήρες δαπέδου. Το έμμεσο και ζεστό φως σε κίτρινο και πορτοκαλί δημιουργεί μια ζεστή και ευγενή ατμόσφαιρα. Μπορείτε να εφαρμόσετε δημιουργικές ιδέες, όπως οι ίδιοι οι ξύλινοι λαμπτήρες. Οι αντίστοιχες οδηγίες μπορούν να βρεθούν στο Διαδίκτυο.

Πηγή: Rainer Sturm / pixelio.de

Διακόσμηση ιδεών σαλονιού Living Room Deko Vasen Steinwand

Οι εικόνες δημιουργούν χαρακτήρα στο σαλόνι

Οι εικόνες στους τοίχους δημιουργούν μια δημιουργική και μοντέρνα ατμόσφαιρα στο σαλόνι. Επιπλέον, το σαλόνι σας έχει ένα δικό του χαρακτήρα. Να είναι λίγο άγρια ​​εδώ και να συνδυάσει διαφορετικά στυλ και μοτίβα. Μια οθόνη στην οποία οι διαφορετικοί τύποι εικόνων μπορούν να συγκεντρωθούν στο σαλόνι για να είναι ένα πραγματικά eye-catcher.

Ιδέες σχεδιασμού τοίχων σαλόνι με εικόνες σαλόνι

Ποια αξεσουάρ είναι μοντέρνα και κομψά;

Με την αφθονία των καταστημάτων διακόσμησης δεν είναι εύκολο να αναγνωρίσετε μοντέρνα και κομψά αξεσουάρ και να διακοσμήσετε και να συνδυάσετε ελκυστικά στο σαλόνι. Βρίσκουμε ότι τα αξεσουάρ πρέπει πάντα να ταιριάζουν ξεχωριστά στο σαλόνι. Τα ξύλινα έπιπλα μπορούν να συνδυαστούν καλά με ξύλινα μπολ και ξύλινες μπάλες. Το γυαλί ταιριάζει από χρώμιο χάλυβα και δέρμα. Ακόμη και στην τεχνολογία, όπως στερεοφωνικά και επίπεδες οθόνες, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο ελκυστικό σχέδιο που ταιριάζει στο σαλόνι. Ραβδί στις άκρες, δύσκολα μπορεί να πάει στραβά!

  Εγκατάσταση μικρών κουζινών - μικρά δωμάτια θέτουν τη δημιουργικότητα στη δοκιμασία

* Πηγή: καθαρή φύση – κατασκευαστής για τα terraces Douglasie

Σαλόνι ιδέες διακόσμηση προϊόντων και ζωντανή σχεδίαση σχεδίου σαλόνι