Παραγγελία στο γκαράζ – πώς να οργανώσετε σωστά το γκαράζ

Διαρρύθμιση στα συστήματα ράφι ιδεών κάδοι γκαράζ

Παραγγελία στο γκαράζ – Πώς να οργανώσετε σωστά το γκαράζ

Θέλετε να απαλλαγείτε από το χάος στο γκαράζ; Αυτό μπορεί ασφαλώς να επιτευχθεί με μερικές απλές λύσεις αποθήκευσης. Σήμερα έχουμε μερικές ιδέες για σας που θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε περισσότερο χώρο και να φιλοξενήσετε περισσότερα αντικείμενα.

Εγκαταστήστε γραφεία

Αυτά δεν είναι μόνο κατάλληλα για την κουζίνα και το μπάνιο. Στο γκαράζ μπορείτε να αποθηκεύσετε υπέροχα εργαλεία, είδη καθαρισμού και πράγματα για ολόκληρη την εποχή. Μπορούν να είναι καλά κρυμμένα και να καθαρίζονται από την όραση. Μπορείτε να σχεδιάσετε διαφορετικές ζώνες οργανώνοντας τα πράγματα ανά κατηγορία, έργο ή δραστηριότητα. Έτσι μπορείτε Παραγγελία στο γκαράζ και όλα θα έχουν τη θέση της. Οργανώστε συχνά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα σε ντουλάπια και συρτάρια που είναι εύκολα προσβάσιμα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην αποθήκευση απορρυπαντικών, χρωμάτων και λαδιών κινητήρων. Πρέπει να φυλάσσονται σε ξηρό μέρος μακριά από παιδιά και ζώα.

Τα πρακτικά ντουλάπια και τα συστήματα ραφιών δημιουργούν τάξη στο γκαράζ

Περικοπή στα ποδήλατα εργαλείων γκαράζ πρακτικών εργαλείων
Η συμβουλή μας:

Οι πίνακες μπορούν να σας βοηθήσουν να θυμηθείτε από πού πήρατε κάτι. Μπορείτε επίσης να επισυνάψετε την ημερομηνία εκεί. Ιδιαίτερα κατάλληλα γι ‘αυτό είναι αυτά τα ντουλάπια με μαυροπίνακα μπροστά.

Κρατήστε τα πράγματα ορατά

Η ρύθμιση στα συστήματα ραφιών γκαράζ κρατάει ανοιχτά ράφια τοίχων σε σκεύη κήπου

Χρησιμοποιήστε σωστά το χώρο του γκαράζ και οργανώστε τα πάντα πολύ τακτοποιημένα. Οι μικρές και ανοιχτές μονάδες είναι ιδανικές για την οργάνωση μικρών, συχνά χρησιμοποιούμενων αντικειμένων, όπως αθλητικού εξοπλισμού και παιδικών παιχνιδιών. Τα ποικίλα μεγέθη των ανοιχτών δοχείων σας βοηθούν να προσαρμόσετε το γκαράζ σας και τα αντικείμενα σας για μέτρηση.

Εξοικονομήστε χώρο με κρεμαστά μονάδες αποθήκευσης

Επιδιορθώσεις εργαστηρίου κατάστημα ποδηλάτων σε συστήματα αποθήκευσης ιδεών αποθήκευσης γκαράζΑν δεν έχετε αρκετό χώρο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την περιοχή των τοίχων και των θυρών σας για να αποκτήσετε περισσότερο χώρο. Τα προσαρμόσιμα ράφια παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία. Αυτό θα διευκολύνει την οργάνωση του χώρου σας ανάλογα με τις ανάγκες της οικογένειας. Έχει τοποθετηθεί με διαφανείς λάστιχο από καουτσούκ δίπλα στα ράφια για να δώσει περισσότερο χώρο και να καθαρίσει καλύτερα τα αξεσουάρ. Έτσι, μπορείτε να οργανώσετε τα επιπλέον στοιχεία με έναν εξαιρετικό τρόπο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε περίπτωση που το γκαράζ είναι πολύ υγρό.

Σκεφτείτε να κρεμάσετε τα πράγματα σας στο γάντζο. Αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο όταν παρέχεται μεγαλύτερη απόσταση και τα πράγματα αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είναι εφικτά. Οι γάντζοι είναι μια μεγάλη πρόταση για αξεσουάρ με μακριές λαβές και αντικείμενα που χρησιμοποιούνται μόνο σε ορισμένες χρονικές στιγμές του έτους.

Κατάλογος βοηθών κινητής τηλεφωνίας

Τα κυλιόμενα καροτσάκια, τα ερμάρια και οι κάδοι απλά κινούνται μέσα από το γκαράζ. Μπορείτε να συλλέξετε χόρτο, προμήθειες κήπου και απορρίμματα δίπλα στην πόρτα. Μπορείτε εύκολα να τα μετακινήσετε εμπρός και πίσω για εσωτερικά και εξωτερικά έργα.

Προσαρμόστε τα πάντα στις προσωπικές σας ανάγκες

Ρύθμιση στα ανοικτά ράφια τοίχων στα συστήματα ραφιών γκαράζ

Πολλά συνεργεία έχουν ομοιόμορφες ανάγκες. Ωστόσο, δεν μπορείτε πάντα να εφαρμόσετε το ίδιο σχέδιο σε όλους εξίσου καλά. Μονάδες που προσφέρουν τόσο ανοιχτό όσο και κλειστό χώρο αποθήκευσης είναι ιδανικές για το γκαράζ. Κάντε κράτηση πρώτης κατηγορίας, εύκολα προσβάσιμων δωματίων για τα πιο χρησιμοποιημένα αντικείμενα και αποθηκεύστε τα εποχιακά και υπο-χρησιμοποιημένα αντικείμενα σε ψηλά ράφια ή γενικά.

Λοιπόν, πώς σας αρέσουν οι ιδέες; Δεν είναι όλες εφικτές;

Διαρρύθμιση στο χώρο αποθήκευσης γκαράζ αποθήκη κήπου υπόστεγο