Τα είδη φοινίκων ως φυτά εσωτερικού χώρου – ανθεκτικά, εξωτικά διαλύματα

Τα είδη φοινίκων ως φυτά εσωτερικού χώρου ανθεκτικά γλάστρα

Δώστε στο σπίτι σας μια εξωτική φρεσκάδα

Όταν πρόκειται για φοινικόδεντρα, θυμόμαστε αμέσως τα ρομαντικά νησιά της Νότιας Θάλασσας με εξωτικά φρούτα, λευκές αμμουδιές, κρυστάλλινες λιμνοθάλασσες και χορεύτριες που είναι διακοσμημένες με λουλούδια. Δυστυχώς, πολλοί από εμάς δεν έχουν επισκεφθεί μέχρι τώρα μια τέτοια υποχώρηση, αλλά ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε αυτό το όνειρο κάποια μέρα.

Αλλά κάτι άλλο που μπορούμε εύκολα να συνειδητοποιήσουμε και, εξάλλου, τα εξωτικά Τα είδη φοινίκων ως φυτά εσωτερικού χώρου χρησιμοποιείτε. Μην μετανιώσετε την καλλιέργεια τέτοιων τροπικών φυτών και φέρνοντας μια εξωτική πινελιά στο εσωτερικό σας.

Αξιοσημείωτο, αυτό το κομψό πράσινο στις χλόες και το μπαμπού είναι ανεκτικό σε παραμέληση και ανθεκτικό σε ασθένειες και έντομα. Οι παλάμες είναι γνωστές για την ανοχή τους στις φρικαλεότητες όπως η χαμηλή φωτεινή ένταση, τα δοχεία των φυτών γεμάτα με ρίζες, οι σπάνιες άρδευση και τα κλιματιστικά.

Ακόμη και οι πρώτοι Αιγύπτιοι και οι Βαβυλώνιοι αποδέχτηκαν τα είδη φοινίκων ως βελούδινο drongo. Η ευελιξία τους εκτιμάται ιδιαίτερα από τους κηπουρούς. Με τα 210 γένη και 2.780 είδη, η οικογένεια φοινίκων προσφέρει ποικιλίες που προέρχονται από ένα ζεστό, εύκρατο κλίμα. Η πλειοψηφία προέρχεται από τη Νότια Ασία και τα τροπικά μέρη στην Αμερική, όπου ευδοκιμούν και, όπως λένε οι Άραβες, «με τα πόδια τους στο νερό και τα κεφάλια τους στις φλόγες» μεγαλώνουν.

Τα είδη φοινίκων ως φυτά εσωτερικού χώρου

Τα είδη φοινίκων ως φυτά εσωτερικών χώρων είναι διαφορετικά
Φτερά και μενταγιόν

Όπως μπορεί να μαντέψετε, οι φοίνικες είναι εύκολο να διατηρηθούν λόγω των διαφοροποιημένων ενδιαιτημάτων τους. Ο βοτανικός διαχωρισμός των φυτών, με βάση τη δομή του φυλλώματος, παρέχει ένα χρήσιμο πλαίσιο για εξερεύνηση.

Σε γενικές γραμμές, τα είδη των φτερών είναι οι πιο δημοφιλείς, διακοσμητικές φοίνικες. Μεταξύ αυτών εξακολουθούν να υπάρχουν Chamaedorea, Chrysalidocarpus, Howea, και Για να καλέσετε τον Φοίνιξ.

Τα περισσότερα μέλη αυτής της ομάδας ευδοκιμούν σε θερμά κλίματα, ορισμένα από τα οποία είναι φωτοφοβικά, επομένως πρέπει να τοποθετηθούν στο βόρειο παράθυρο. Άλλοι προτιμούν το ισχυρό φως, το οποίο προσφέρει τους ανατολικούς και δυτικούς προσανατολισμούς. Εάν επιλέξετε ένα ηλιόλουστο σημείο, κρεμάστε μια λεπτή κουρτίνα στο παράθυρο για να προστατεύσετε τους φοίνικες από το άμεσο ηλιακό φως. Υπό αυτήν την έννοια, έχουμε συγκεντρώσει μια συλλογή από τα δημοφιλή, πολυετή είδη φοινικιού ως φυτά εσωτερικού χώρου.
Εντυπωσιακό και εύκολο στη φροντίδα
Τα είδη φοινίκων ως φυτά εσωτερικού χώρου χρονοφυλάκιο είναι σκληρά μικρά
Διάφοροι φοίνικες
   Φυτά εσωτερικού χώρου παλάμη φύλλα φοίνικα σκληραγωγημένα ποικιλίαPalmtree φυτά εσωτερικού χώρου φυτών ημερομηνίας-παλάμης
Μεγάλο φύλλωμα
Τα είδη φοινίκων, όπως τα φυτά εσωτερικού χώρου, είναι εύρωστα
Τροπικά είδη
Palms ως φυτά εσωτερικού χώρου ημερομηνία-παλάμη σκληρό κομψό
Στερεά και ελκυστικά
Τα είδη φοινίκων ως φυτά εσωτερικού χώρου αειθαλή εξωτικά
Όλα φαίνονται ακόμα καλύτερα σε ένα λευκό δοχείο λουλουδιών
Είδη φοινίκων-όπως-σπίτι-φυτά-ημερομηνία-παλάμη-σκληρό-λευκό-γλάστρα
Μεγάλο φύλλωμα και λεπτό κορμό
Τα είδη Palm είναι ανθεκτικά ως φυτά εσωτερικού χώρου
Το φύλλωμα θυμίζει ανθρώπινο χέρι
Φυτά εσωτερικού χώρου παλάμη Palm trees σκληρή ιδέα
Λευκό βότσαλο
Φυτά εσωτερικού χώρου Ημερομηνία Palm Palm είδος Hardy χαλίκι
Εκτεταμένα είδη φοινίκων
  χρονοφυλάκιο των φοινικών δέντρων ως φυτά εσωτερικού χώρου
Κόκκινα λουλούδια

Φυτά εσωτερικού χώρου χρονοφυλάκιο σκληρό κόκκινο φοίνικα

  Hardy και τροπικά

Φυτά εσωτερικού χώρου Ημερομηνία Palm Palm είδος Hardy stem

Προσθέστε μια φυσική πινελιά στο διαμέρισμά σας
Τα είδη φοινίκων ως φυτά εσωτερικού χώρου χρονοφυλάκιο ανθεκτικά τροπικά
Βελτιώστε την ατμόσφαιρά σας!
Φυτά εσωτερικού χώρου Ημερομηνία Palm Palm Hard Hardy