Άνοιγμα διαβίωσης – τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κατεδαφιστεί ένας τοίχος

ανοιχτό τοίχο του σπιτιού που σκίζει την κουζίνα με τραπεζαρία

Ανοιχτό καθιστικό - Διευκολύνετε την κίνηση στο διαμέρισμά σας

Έχετε δεσμευτεί για μια πιο ανοικτή ζωή για το 2014; Στη συνέχεια, η κατεδάφιση ενός τείχους είναι πιθανόν στον κατάλογό σας. Αυτό μερικές φορές φαίνεται τόσο απλό: ρίχνετε από τον τοίχο και έχετε πολύ μεγαλύτερο χώρο.

Ανάλογα με το πού βρίσκεται ο τοίχος και το υλικό που υπάρχει, αυτή η πρόκληση μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε.

Γιατί πρέπει να κάνουμε μια τέτοια αλλαγή στην αρχιτεκτονική;

Τις περισσότερες φορές θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο ανοιχτό σχέδιο και ένα πιο σύγχρονο σχέδιο. Έτσι θα μπορούσατε να διευκολύνετε την κίνηση στο διαμέρισμα και να την κάνετε πιο φωτεινή.

Ένας λόγος που συμβαίνει συχνά. είναι να δημιουργηθεί μια μετάβαση και περισσότερες θέσεις.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα από το Λος Άντζελες όπου ο τοίχος έχει σχιστεί για να ανοίξει την κουζίνα στην τραπεζαρία. Η χερσόνησος παρέχει περισσότερο χώρο καθισμάτων και χώρου εργασίας.

Σπάτε τον τοίχο και έχετε πολύ μεγαλύτερο χώρο

ανοιχτό τοίχο σαλόνι κατεδάφισης κουζίνα με τραπεζαρία bar μπαρ σκαμπό
Ποιος θα έπρεπε να προσλάβεις;

Εξαρτάται από τη δομή του τοίχου και από όλα τα πράγματα που περιέχονται σε αυτό. Πρέπει να ελέγξετε αν υπάρχουν σωλήνες νερού ή ηλεκτρικά καλώδια.

Πιθανότατα πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν αρχιτέκτονα για να αποφύγετε κινδύνους. Η επένδυση στη γνώμη εμπειρογνωμόνων θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Αυτό λέει ο αρχιτέκτονας Jeffrey Veffer. Η απομάκρυνση ολόκληρου του τείχους θα αλλάξει εν πολλοίς το χαρακτήρα του δωματίου. Συχνά μια καλή ιδέα είναι να κρατήσετε κάποια τμήματα του τοίχου όρθια.

ενημερωθείτε Εσείς με τον εμπειρογνώμονα 

ανοιχτό τοίχο του σπιτιού που σκίζει την κουζίνα με τραπεζαρία

Άλλα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Το σχίσιμο των τοίχων στα δωμάτια σε έναν όροφο είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι σε εκείνους σε δύο ορόφους. Το κόστος θα είναι επίσης πολύ διαφορετικό, στο στάδιο της ανασυγκρότησης ή αργότερα.

Επιπλέον, σε όλες τις περιπτώσεις, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για τοίχο στήριξης ή όχι, πρέπει να αποκτήσετε έναν ειδικό.

Ο εμπειρογνώμονας θα σας πει τι θα συμβεί στην οροφή και στο πάτωμα μετά την αποκοπή του τοίχου. Για παράδειγμα, θα είναι δύσκολο να τραβήξετε ένα αξιοπρεπές δάπεδο από σκληρό ξύλο σε ολόκληρη την περιοχή.

Συνδέστε την κουζίνα στην τραπεζαρία

ανοιχτό τοίχο του σπιτιού που κουρεύει την κουζίνα με το δείπνοΣε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να έχετε καλά αποτελέσματα προσαρμόζοντας τα κομμάτια, αλλά ποτέ δεν είναι τέλεια. Έτσι, πρέπει να γνωρίζετε ότι μετά από αυτό το χαλί μπορεί να είναι η μοναδική ιδανική λύση.

Κατεβάστε το διαμέρισμα - πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

ανοιχτό τοίχο του σπιτιού που κουρεύει κάτω από την κουζίνα με πάτωμα τραπεζαρίας

Το περιεχόμενο της αρχιτεκτονικής των τειχών

Αυτό είναι ένα θεμελιώδες πρόβλημα κατά το σχίσιμο των τοίχων. Θα πρέπει να ξανακτίσετε το νερό, το φυσικό αέριο ή τις γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας και υπάρχει συνήθως πολλή εργασία εμπειρογνωμόνων. Μερικές φορές υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Ο Veffer είχε μια θήκη με ένα κτίριο της δεκαετίας του 1920, όπου είδε ένα αχρησιμοποίητο σωλήνα αερίου. Ένας ειδικός έπρεπε να το αφαιρέσει τότε.

Βασικά προβλήματα κατά την αποκόλληση ενός τοίχου

ανοιχτό τοίχο καθιστικού που καταστρέφει την κουζίνα με τραπεζάκια

Πόσο διαρκεί ένα έργο;

Μια τέτοια αλλαγή στην αρχιτεκτονική του διαμερίσματός σας μπορεί να διαρκέσει έως δύο εβδομάδες. Ωστόσο, αυτό δεν περιλαμβάνει τις εργασίες στο πάτωμα και την οροφή, οι οποίες θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.

Πάρτε αρκετό χρόνο

ανοιχτό τοίχο του σπιτιού που κουρεύει κάτω από την κουζίνα με τραπεζαρία που συνδέειάδεια

Σίγουρα πρέπει να πάρετε ένα, επειδή το σχίσιμο των τοίχων μπορεί να είναι πολύ επιζήμια για ολόκληρη την κατασκευή υπό ορισμένες συνθήκες. Ρωτήστε τις αρμόδιες αρχές.

Η καλύτερη στιγμή για να πραγματοποιήσετε ένα τέτοιο έργο

Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποκόψετε τους τοίχους μαζί με τον επανασχεδιασμό των δαπέδων. Το όλο θέμα συνδέεται επίσης με πολλή σκόνη και θόρυβο. Το καλοκαίρι μπορείτε να ξεφύγετε ευκολότερα στην ύπαιθρο! Διαφορετικά, πρέπει να εξεταστεί και η δυνατότητα διαμονής στο ξενοδοχείο.

Στο τέλος θα είστε ικανοποιημένοι, επειδή όλη η προσπάθεια αξίζει τον κόπο

ανοιχτό τοίχο σαλόνι που καταστρέφει την τραπεζαρία της κουζίνας χωρίς διαχωριστικό τοίχο