Εικόνες Feng Shui

feng shui εικόνες σύμβολα χρήματα τύχη talismans

Χρησιμοποιήστε αυτές τις εικόνες του Feng Shui για να μάθετε την έννοια των συμβόλων

 

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι οι εικόνες, τα σύμβολα και οι κανόνες του Φενγκ Σούι είναι μια μόδα που θα εξασθενίσει γρήγορα. Η πρακτική δείχνει ακριβώς το αντίθετο. Κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στη σύγχρονη επίπλωση επίπλων.

Αυτό δεν μπορεί να είναι διαφορετικό. Αυτό κατανοείται αμέσως μόλις κατανοήσετε καλύτερα την ιστορία του Φενγκ Σούι. Η ιστορία τους είναι παλιά και η κύρια ιδέα είναι πολύ βαθιά.

Φενγκ Σούι τυχερή γοητεία

feng shui σύμβολα εικόνων και χρήματα τυχεροί γοητεύει
Για αιώνες, πολλά σύμβολα έχουν χρησιμοποιηθεί στην Κίνα για να αντλούν αποτελεσματικά θετική ενέργεια από τα πάντα γύρω μας. Η αγάπη, η ευτυχία και το πεπρωμένο είναι μερικά από τα δόγματα στα οποία στηρίζεται αυτή η τέχνη.

Ο συμβολισμός των εικόνων του Φενγκ Σούι αναφέρεται σε αυτά.

Χρήματα που κάνουν ταλμάσματα

feng shui σύμβολα εικόνων και τυχερά χρήματα γοητεύει

Βάτραχος για χρήματα

Πολλές εικόνες του Feng Shui δείχνουν βατράχους. Είναι σύμβολο της κατοικίας και των χρημάτων. Μας φέρνουν μοιραία γεγονότα που συνδέονται με την οικονομική ευημερία.

Επίσης καλή τύχη γενικά αντιπροσωπεύεται από τον χαρακτήρα βατράχων.

Ο βάτραχος είναι ένα σύμβολο της κατοικίας και των χρημάτων

feng shui εικόνες σύμβολα χρήματα βάτραχοςΌσον αφορά τα στοιχεία της φύσης, οι ζωγραφιές και τα γλυπτά των βατράχων Feng Shui είναι για το φως και τη φύση.

Οι βατράχοι πρέπει να βρίσκονται στην είσοδο της πόρτας σας. Κοιτάζοντας βόρεια, προσελκύει επαγγελματική επιτυχία. Στα νοτιοδυτικά, παρέχει καλό οικονομικό εισόδημα.

Το βόδι

Οι εικόνες και τα σύμβολα του Feng Shui περιλαμβάνουν συχνά τα βόδια. Η επιτυχία και το πλεόνασμα αντιπροσωπεύονται από αυτό. Αυτό είναι επίσης ένα βασικό σύμβολο του πλούτου. Αυτό είναι ένα καλό και σταθερό ζώο. Για την οικογενειακή ευτυχία και την ανάπτυξη των σχέσεων προς το καλύτερο, το ζώο θα πρέπει να κοιτάξει προς τα νοτιοανατολικά.

Οι άνθρωποι που έχουν παντρευτεί πρόσφατα θα έπρεπε απαραίτητα να πάρουν αυτό το σύμβολο.

Το βούδι αντιπροσωπεύει την επιτυχία και το πλεόνασμα

feng shui εικόνες σύμβολα και ταλμάζια κατευθύνουν

Η τυχερή γάτα γοητεία

Οι γάτες έχουν ιδιαίτερη συμβολική σημασία. Αλλά δεν το εννοούμε αυτό, αλλά το ζευγάρι Maneki Neko. Παράγουν επίσης καλή τύχη, καλή τύχη και ευημερία. Δεδομένου ότι οι γάτες μπορούσαν να δουν στο σκοτάδι, είναι σε θέση να απομακρύνουν τα κακά πνεύματα στο σκοτάδι.

Η τυχερή γάτα

feng shui εικόνες σύμβολα και talismans γάτα τυχεροί γοητεύει

Φενγκ Σούι εικόνες των ελεφάντων

Άλλες σημαντικές εικόνες του Feng Shui είναι αυτές των ελεφάντων. Είναι πολύ σοφός και ισχυρός ταυτόχρονα. Εμπνέουν τους ανθρώπους που τους έχουν στο σπίτι να αναπτύξουν τις ίδιες ιδιότητες από μόνοι τους. Αυτοί είναι χαρακτήρες με εικονική σημασία στη φιλοσοφία του Φενγκ Σούι.

Όταν κοιτάζετε τις εικόνες των ελεφάντων Feng Shui, συνειδητοποιείτε αμέσως ότι συμβαδίζουν με ορισμένα εξαρτήματα. Επιπλέον, τα στοιχεία των ζώων πρέπει να φαίνονται προς τα πάνω, στην πραγματικότητα, για να προσελκύσουν καλή τύχη.

Οι ελέφαντες στη φιλοσοφία του Φενγκ Σούι

feng shui σύμβολα εικόνων και τυχερός ελέφαντας

γερανοί

Με τις εικόνες και τα σύμβολα του Feng Shui θα ανακαλύψετε αυτά τα πουλιά πολύ συχνά. Συμβολίζουν επίσης καλή τύχη και σοφία. Φέρνουν πολύ μεγάλη ζωή και υγεία μαζί τους.

Οι γερανοί συμβολίζουν την ευτυχία και τη σοφία

feng shui σύμβολα εικόνων και γερανοί talismans

Το άλογο

Αυτό το άλογο είναι μια τυχερή γοητεία. Ειδικά οι άνθρωποι που θέλουν να είναι σε θέση να διαπραγματευτούν, μπορεί να είναι πολύ σημαντικό.

Άγαλμα άλογο ως καλή γοητεία τύχης

feng shui σύμβολα εικόνων και τυχερό άλογο γοητεία

Koi ψάρι

Ας ολοκληρώσουμε την απεικόνιση των εικόνων και των συμβόλων του Feng Shui με τα ψάρια Koi. Αυτό συμβολίζει τη μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτός είναι ο τρόπος που είναι, επειδή έχει κάτι τέτοιο! Αυτό το ψάρι ζει για περισσότερα από 100 χρόνια.

Τα ψάρια Koi συμβολίζουν τη μεγάλη διάρκεια ζωής

feng shui σύμβολα εικόνων και καλή τύχη ψάρι koi

Όμορφα ψάρια koi 

feng shui εικόνες σύμβολα και talismans koi ψάρια

Αυτό θα σας φέρει γρήγορα στον πλούτο 

feng shui σύμβολα εικόνων και τυχεροί γοητείες

Δέντρο χρήματος Feng Shui

feng shui σύμβολα εικόνων και τυχερός γοητεία δέντρο

Κινεζικά σύμβολα

feng shui εικόνες σύμβολα και talismans

Κινέζικα νομίσματα κασμίρ με παραδοσιακό κόκκινο νήμα

feng shui εικόνες σύμβολα και talismans κόκκινο νήμα