Τα ρετρό ψυγεία είναι πολύ μοντέρνα

Ρετρό Ψυγεία – Επισκόπηση καλός κατασκευαστής

 

Η χρήση των όρων “ρετρό” και “αντίκες” πιθανότατα δεν ήταν ποτέ τόσο έντονη όσο είναι τώρα. Γιατί είναι αυτό; Όλοι αισθανόμαστε ξαφνικά ότι γεννήσαμε σε λάθος εποχή; Ή μήπως είναι ένα φθόνο των προγόνων μας, που είχε πολύ πιο ενδιαφέροντα και πολύχρωμα μοντέλα ρούχων και επίπλων;

Μοντέρνο σχεδιασμό κουζίνας σε στυλ ρετρό

Ρετρό ψυγείο smeg άσπρες ιδέες σχεδιασμού κουζίνας

Οι ιδέες επίπλωσης στο ύφος της δεκαετίας του ’50

Smeg Retro Ψυγεία ιδέες κουζίνας λευκής κουζίνας
Πιθανώς μόνο μια αφή της νοσταλγίας κάνει το παρόν μας πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό.

Σε όλες τις περιπτώσεις, το στυλ ρετρό φαίνεται να κάνει θρίαμβο σε όλους τους τομείς. Το γεγονός ότι οι υψηλής τεχνολογίας συσκευές κουζίνας σε αυτό το ύφος είναι μία από τις πιο καυτές τάσεις στο εσωτερικό σχεδιασμό είναι πιθανώς ένα ασυναγώνιστο επιχείρημα για αυτή τη διατριβή.

Κουζινικά σκεύη σε παστέλ χρώματα

Ρετρό ψυγεία και συσκευές κουζίνας εσπρέσο ροζ μηχανή

Χρωματισμένο αλλά όχι μόνο

Μερικοί εμπειρογνώμονες σχεδιασμού αναφέρονται στην πολύχρωμη εμφάνιση ως το κύριο πλεονέκτημα των ψυγείων ρετρό. Κατά τη γνώμη μας, αυτό δεν μπορεί να είναι σωστό. Υπάρχουν πολλές πολύχρωμες συσκευές κουζίνας με φουτουριστικό και σούπερ μοντέρνο στυλ.

Ψυγείο ως κομψό αξεσουάρ

πατάκι Retro ψυγείο πορτοκαλί μαγειρικά σκεύη κουζίναςΤα ρετρό ψυγεία μιμούνται τις γραμμές, τις λεπτομέρειες και έπειτα τα χρώματα των παλιών συσκευών κουζίνας. Αναβιώνουν έτσι μια γοητεία που δεν υπάρχει στη σύγχρονη παραγωγή και ότι προφανώς χάνεται σε αυτή τη μορφή. Ο ραδιοερασιτέχνης δεν μπορεί να το δικαιολογήσει.

Μίνι ψυγείο με κόκκινο χρώμα

Μίνι Ψυγεία Retro Ψυγεία Κόκκινο

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε πόσο διαφορετικές κορυφαίες μάρκες ερμηνεύουν τη σειρά Retro ψυγείων. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθείτε σε αυτή την ποικιλία καθαρή και θα επιλέξετε το καλύτερο για τον εαυτό σας.

Ψυγείο Mini Smeg σε ροζ 

Ρετρό ψυγεία παγωμένο ρετρό ψυγείο ροζ μικρά ντουλάπια κουζίνας

SMEG Retro Ψυγεία

Το SMEG προσφέρει ρετρό ψυγεία, νεροχύτες και φούρνους. Τα σχέδια είναι πολύ αστεία. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών, η επιλογή ενός κατάλληλου αντικειμένου δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια κομψή έγχρωμη προφορά στην κουζίνα σας

Ρετρό ψυγείο smeg ροζ ιδέες κουζίνας σχεδιασμό

Ψυγείο σε μέντα πράσινο σε μια ρουστίκ κουζίνα

Ρετρό ψυγείο μέντα μέντα πράσινο ιδέες κουζίνας σχεδιασμό

Έγχρωμη προφορά με έντονο κόκκινο χρώμα

Ρετρό ψυγείο smeg κόκκινη ιδέες σχεδίου κουζίνας

Μια μοντέρνα κουζίνα εντελώς μαύρη και άσπρη

Retro ψυγείο smeg μαύρες ιδέες σχεδιασμού κουζίνας ρεζ ροζ ψυγείο ροζ μαγειρικά σκεύη κουζίνας συσκευές

Ψυγεία Gorenje Retro

Ο Gorenje δεν παραμένει πίσω από το SMEG σε οποιαδήποτε πτυχή. Τα μοντέλα έχουν τη δική τους γραμμή, η οποία πιθανότατα θα είναι η καλύτερη για τους οπαδούς αυτής της μάρκας.

Gorenje ψυγείο σε μοβ με ρετρό σχεδιασμό

Gorenje Retro Ψυγείο Μωβ ιδέες κουζίνας

Adélia Works Retro Ψυγεία

Αν θέλετε ρετρό εξοπλισμό κουζίνας, θα γοητευτείτε από τα τελευταία μοντέλα της Adélia Works. Το όνομα προέρχεται από τον πιγκουίνο Adelie. Η εικόνα αυτών των ζώων κοσμεί πολλά ρετρό ψυγεία σε όλο τον κόσμο. Ο σχεδιασμός είναι ατομικός και επεξεργάζεται με το χέρι. Είναι κατασκευασμένα από ευγενή υλικά και είναι από όλες τις απόψεις πολύ πιο φιλικά προς το περιβάλλον από τα συνηθισμένα ψυγεία.

Ψυγεία μεγάλης ψύξης

Τα μοντέλα των ψυγείων Bigchill retro θα σας αφήσουν με ανοιχτό στόμα θαυμασμού. Διατηρούν τα λόγια. Επιπλέον, είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Big Chill Retro Ψυγείο σε μαύρο

Ρετρό ψυγεία μαύρες ιδέες σχεδιασμού κουζίναςΡετρό Ψυγεία Mint Πράσινο Διακοσμήσεις Home Ρετρό στυλ Ρετρό ψυγεία μέντα πράσινο συσκευές κουζίνας vintage σχεδιασμό κουζίνας

Ψυγεία Mobicool Retro

Στη συνέχεια θα δείτε τα ρετρό ψυγεία με το εμπορικό σήμα Mobicool. Ιδιαίτερα ελκυστικά και δημοφιλή είναι τα μίνι μοντέλα τους.

Μίνι ψυγείο Mobicool

Ρετρό ψυγείο μίνι ψυγείο retro Mobicool

DIY ρετρό ψυγεία

Από περιβαλλοντική άποψη, είναι αμφίβολο, ποιο είναι το καλύτερο – τα πραγματικά ρετρό μοντέλα για να αγοράσετε, ή πραγματικά μοντέλα ρετρό, τα οποία έχουμε βελτιώσει με DIY μέσα. Το πρώτο θα εξοικονομήσει περισσότερη ενέργεια και πόρους, αλλά με τη διατήρηση του δευτέρου θα αποφευχθεί η εξάπλωση περισσότερων αποβλήτων. Και αυτό καλύπτει όλο και μεγαλύτερες περιοχές της γης μας.

Ένα ψυγείο DIY με το λογότυπο VW

Ρετρό ψυγείο DIY ψυγείο Volkswagen

Θα ήταν ίσως καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τα μοντέρνα μοντέλα για τη μεγάλη χωρητικότητα και επιπλέον σε μερικά δωμάτια ή παλιά σπίτια – τα παλιά.

Από τη σκοπιά του σχεδιαστή, τα ντουλάπια της κουζίνας DIY που στροβιλίζονται σε στυλ ρετρό είναι μια καυτή τάση που με πολλούς τρόπους ξεπερνά τα νέα μοντέλα.

Coca Cola Retro Ψυγείο, φυσικά με κόκκινο χρώμα

Coca Cola ψυγεία ρετρό κόκκινο κουζίνεςΡετρό ψυγεία πορτοκαλί ψυγείο ρετρόΑμερικανική ρετρό ψυγεία κίτρινο σχεδιασμό κουζίνας Αμερικανικά ρετρό ψυγεία μέντα πράσινο μεγάλο Αμερικανική ρετρό ψυγείο ρετρό κουζίνα που έχει συσταθείμίνι ψυγείο ρετρό κόκκινο κουζινικά σκεύη κουζίναςΡετρό ψυγεία μέντας πράσινο ιδέες κουζίνας σχεδιασμό Ρετρό ψυγεία μέντα πράσινο μίνι ψυγείο ρετρό Ρετρό ψυγεία μέντας πράσινο νεκρό ψυγείο smeg Ρετρό ψυγεία ροζ μικρές ιδέες σχεδιασμού κουζίναςΡετρό ψυγεία smeg ροζ κουζίνα ιδέες σχεδιασμούΡετρό ψυγείο smeg γαλάζια μπλε ιδέες σχεδίου κουζίναςΡετρό ψυγείο με ιδέες σχεδίασης κουζίνας με μοτίβο