Τραπέζι από κορμό δέντρου – δροσερά έπιπλα εμπνευσμένα από τη φύση

Πίνακας του τζακιού

Ξύλινα τραπέζια από τα ξυλουργικά παλιά

Η προσθήκη τόνων στο δωμάτιο είναι ένας τέλειος τρόπος για να προσφέρει περισσότερη ζεστασιά και άνεση στο δωμάτιο. Χρησιμοποιώντας κορμούς δέντρων ως έπιπλα έχει κερδίσει εξαιρετική δημοτικότητα σε αυτή τη σεζόν. Υπάρχουν διάφορα κομμάτια που μπορούν να κοπούν με ποικίλο τρόπο.

Το γεγονός ότι μπορείτε να συμβάλλετε σε μια φυσική εμφάνιση χωρίς φυτά είναι μεγάλη, σωστά; Έτσι, θα ζήσετε την ομορφιά των δέντρων στη μέση του σπιτιού σας.

Τραπέζι από κορμό δέντρου

Τραπέζι από σκαμπό κορμού δέντρου
Ο αγροτικός κορμός δέντρου είναι πραγματικά συμπαγής. Μου αρέσει να τοποθετώ τροχούς σε αυτό το κομμάτι. Πρόκειται προφανώς για μια πολύ πρακτική προσέγγιση, αν και είναι φυσικό. Ο φλοιός έχει αφαιρεθεί, αλλά οι γωνίες είναι λίγο τραχιά και το χρώμα είναι πολύ φυσικό.

Θα παρατηρήσετε ότι αυτή η λύση είναι εξαιρετικά λειτουργική. Οι κορμούς των δένδρων είναι βαριές ώστε να μπορείτε εύκολα να τις μετακινήσετε μπρος-πίσω. Μπορείτε να κάνετε μεγάλες καρέκλες έξω από αυτό και να εξασφαλίσετε επιπλέον έδρες για τους καλεσμένους, οι οποίοι πιθανότατα θα έρθουν ξανά και ξανά.

Πόσο μεγάλη είναι η μορφή των επίπλων που εμφανίζονται εδώ! Νομίζω ότι είναι υπέροχο ότι ο κορμός δέντρου δεν δείχνει μόνο στρογγυλό σχήμα, αλλά ότι αναγνωρίζετε και το σχήμα του δέντρου εδώ. Έχουν εκτελεστεί σε λευκό και φαίνονται πανέμορφα. Αλλά έχουν μια γυαλισμένη εμφάνιση από τα κομμάτια με τραχιά άκρα και φυσική σκίαση. Αυτό θα ήταν μια μεγάλη προσθήκη σε ένα δωμάτιο στυλ παραλία.

Τραπέζια από συμπαγή δέντρα

Τραπέζι από τραπεζομάντιλα κορμό δέντρου

Αυτός ο κορμός δέντρου έχει σκαλισμένα πόδια, γεγονός που συμβάλλει επίσης στην ελαφριά του εμφάνιση και μεγαλύτερη ευελιξία. Λατρεύω τον ευάερο και ελαφρύ χαρακτήρα της διακόσμησης εδώ. Τα γκρι σχήματα εμφανίζονται πολύ καλά σε αυτόν τον κορμό του δέντρου. Αυτό οφείλεται κυρίως στο σβηστό γκρίζο φόντο στο δωμάτιο. Δεν είναι αυτός ο μεγάλος συνδυασμός ζεστών και δροσερών αποχρώσεων;

Αξίζει να σημειωθεί στο σαλόνι με γκρι χρώμα

Επιτραπέζιο τραπέζι τραπεζάκι σαλονιού τραπεζάκιΟριζόντιοι δίσκοι κορμού δέντρων ως επιφάνειες τραπεζιών

Τραπέζι από ξύλο κορμό από συμπαγές ξύλο

Και πάλι, έχουμε μια μεγάλη ευάερη και ελαφριά εμφάνιση. Αλλά το τραπέζι είναι ίσως ένα βαρύ τόνο! Τα λεπτά μεταλλικά πόδια δίνουν στον κανονικά ογκώδη κορμό δέντρου ένα πολύ ελαφρύ χαρακτήρα. Τώρα φαίνεται τελείως ευγενής. Αλλά πρέπει να ήταν δύσκολο να χάσεις αυτό το δέντρο, δεν σκέφτεσαι;

Παρά τα παρόμοια πόδια πρέπει κανείς να κάνει εδώ με ένα εντελώς διαφορετικό κομμάτι. Ο φλοιός έχει αφαιρεθεί, αλλά έχει διατηρηθεί η φυσική μορφή και τα κατάγματα. Έτσι, ένας άνθρωπος πέτυχε πολύ πιο ζεστό και πιο αγροτικό χαρακτήρα από ό, τι στο τελευταίο παράδειγμα. Θα μπορούσα να φανταστώ αυτά τα κομμάτια τέλεια στο δωμάτιό μου. Αυτό θα αποφέρει πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής φυσικών αποχρώσεων, αναζωογόνησης του σύγχρονου χώρου με φυσικές πινελιές.

Μικρά τραπέζια

vintage τραπέζι καφέ πίνακα ξύλο τμήμα από κορμό δέντρου

Θέλετε να έχετε ένα σκαμνί ή τραπέζι με αγροτικά και μοντέρνα χαρακτηριστικά; Αυτό το μικρό κομμάτι εδώ είναι ο τέλειος συνδυασμός δύο στοιχείων που συνήθως δεν βλέπετε μαζί. Αλλά αν κάνετε τα πάντα σωστά, λειτουργεί πολύ καλά. Και ξέρετε τι είναι σπουδαίο: πρέπει να κάνουμε στην περίπτωση αυτή ένα έργο DIY.

Ρουστίκ και χαριτωμένο

vintage στυλ μεταλλικά πόδια από τον κορμό του δέντρου

Κάθετοι δίσκοι κορμών δέντρων ως επιφάνειες τραπεζιών

Λάμπα παράθυρο καθιστικό τραπεζαρία από κορμό δέντρου

Θα εξακολουθούν να μιλάνε για τροχούς, αλλά αυτή τη φορά είναι χαμηλά τραπέζια καφέ. Με την κοπή των δέντρων δέντρων κάθετα, μπορείτε να κερδίσετε περισσότερη έκταση. Αυτό είναι μεγάλο για τη δημιουργία μιας μεγάλης επίπεδης επιφάνειας. Σημειώστε επίσης τα μαξιλάρια ταπετσαριών! Δεν είναι υπέροχα;

Μεγάλη τραπεζαρία

ξύλινη τραπεζαρία τραπέζι μεγάλο τραπέζι από κορμό δέντρου

Πάρτε ένα πολύ μεγάλο δέντρο και κόψτε το από πάνω προς τα κάτω. Έτσι θα δημιουργήσετε ένα μοναδικό, υπέροχο τραπέζι. Τα χρώματα, οι κόμβοι και οι στροφές θα έρθουν στο δικό τους. Είναι όλα μοναδικά και προκαλούν demensprechend για μια μοναδική εμφάνιση. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μείγμα μινιμαλιστικών και αγροτικών.

Στο πρώτο μέρος της περιγραφής του επόμενου κομμάτι, θέλω να αναφέρω ότι έχουμε να κάνουμε εδώ με τα πόδια του ΙΚΕΑ. Είναι αρκετά παράξενο και αρκετά βιομηχανικό σε συνδυασμό με έναν κορμό δέντρου ως επιφάνεια τραπέζι, σωστά;

Μου αρέσει η αντιπαράθεση της ματαιοδοξίας, η οποία έχει γίνει λίγο πιο σκληρή θέτοντας μια μη επεξεργασμένη ξύλινη επιφάνεια σε χρήση στην επιφάνεια.

Επιτραπέζια επιφάνεια από μασίφ ξύλο

Τραπέζι από τον καθρέφτη δέντρου δέντρο μινιμαλιστικό ύφος

Προσωπικά, έχω τρία κορμούς στο γκαράζ μου που περιμένουν να υποβληθούν σε επεξεργασία. Ψάχνω τώρα για πηγές έμπνευσης για την επεξεργασία τους. Είσαι όμοια; Έχετε περισσότερα σχέδια για έργα DIY ή προτιμάτε να αγοράσετε μεγάλα κομμάτια;