Αποτελεσματικός προσανατολισμός κρεβατιού Feng Shui – σωστή κατεύθυνση ύπνου

feng shui επένδυση κρεβάτι μπεζ μαξιλάρι ταινία πρόσοψης

Αρκετές συμβουλές Feng Shui για τον προσανατολισμό των κρεβατιών – σωστή κατεύθυνση ύπνου

ερώτηση: Το κρεβάτι μου αντιμετωπίζει την πόρτα του μπάνιου και την τουαλέτα, δώστε μου, παρακαλώ, οποιαδήποτε συμβουλή του Feng Shui;
Έχω ακούσει ότι είναι πραγματικά κακό feng shui ότι το κρεβάτι στην κρεβατοκάμαρα βλέπει την πόρτα του μπάνιου.

Το κρεβάτι μου είναι επίσης σε άμεση γραμμή με την τουαλέτα. Μπορώ να αισθανθώ ότι αυτό είναι πραγματικά κακό feng shui, μπορείτε να βοηθήσετε με αυτό;

Κομψό, άνετο υπνοδωμάτιο Feng Shui – μωβ κρεβάτι

feng shui επένδυση κρεβάτι μωβ κρεβάτι
απάντηση: Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η τέλεια κρεβατοκάμαρα Feng Shui είναι δύσκολο να δημιουργηθεί. Ακριβώς όπως και οτιδήποτε τέλεια, πραγματικά … Αυτό είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε το σχεδιασμό κρεβατοκάμαρα κακό φενγκ σούι για ένα καλύτερο feng shui να αλλάξει.
Ναι, το κρεβάτι δεν πρέπει να ευθυγραμμίζεται με οποιαδήποτε πόρτα, είτε πρόκειται για υπνοδωμάτια, πόρτες μπάνιου ή πόρτες ντουλάπας.
Αρχικά, στρέψτε τις συμβουλές προσανατολισμού κρεβάτι του Feng Shui. Μετά από αυτό, επικεντρωθείτε στην εξουδετέρωση κάθε αρνητικής ενέργειας στο μπάνιο.

Βασικά, θέλετε να δημιουργήσετε μια αόρατη διαμέρισμα μεταξύ του μπάνιο και το υπνοδωμάτιο, και εδώ είναι μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό με καλό Feng Shui στο μυαλό (ή ορατές!):
Αφήστε το υπνοδωμάτιο, καθώς και την πόρτα του μπάνιου σχεδόν όλη την ώρα. Αυτή είναι μια απλή συμβουλή που συχνά ξεχνιέται.

Μωβ λευκά είδη και τοίχοι στο υπνοδωμάτιο – φωτεινή, ζεστή ατμόσφαιρα

Feng shui επένδυση κρεβάτι μοβ λευκή στρωμνή

Βρείτε έναν τρόπο να ενισχύσετε την πόρτα του υπνοδωματίου και να μαλακώσετε την πόρτα του μπάνιου. Μπορείτε να το κάνετε με το χρώμα, για παράδειγμα, ή να βρείτε τον δικό σας τρόπο για να δηλώσετε σαφώς ποια από τις δύο πόρτες είναι πιο σημαντική και χρειάζεται να προσελκύσετε περισσότερη ενέργεια.
Αν επιλέξετε να το κάνετε αυτό, ένας καθρέφτης στην πόρτα του μπάνιου για να κρεμάσει (ένα δημοφιλές θεραπείες Feng Shui για πόρτες μπάνιο), επιλέξτε ένα μικρό καθρέφτη. Είναι ένα καλό Feng Shui για να αντιμετωπίσετε έναν μεγάλο καθρέφτη καθώς φεύγετε από το υπνοδωμάτιο.

  Κρεβατοκάμαρα - δημιουργώντας ένα ονειρεμένο ντιζάιν

Γκρι, ουδέτερες υφές, τελειώματα και χρώματα στο υπνοδωμάτιο – διακόσμηση Feng Shui

feng shui κρεβάτι ευθυγράμμιση σχέδιο βελούδινη υφήΦροντίστε το μπάνιο σας και κρατήστε την ενέργεια του φρέσκια, δ. h. χρησιμοποιήστε κεριά, λάμπες αιθέριου ελαίου ή μπανιέρα, δημιουργήστε και ομορφύνετε αυτό το χώρο.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να “χαλαρώσετε” την ενέργεια κοντά στην τουαλέτα, η οποία μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα μεγάλο μπολ με ποταμίσιες πέτρες ή κρύσταλλα και τα βάζουμε σε ένα μικρό ράφι πάνω από την τουαλέτα ή να τα επισυνάψετε σε ένα μεγαλύτερο ράφι στον τοίχο πάνω από την τουαλέτα.

Αν θέλετε να δώσετε προσοχή στην ενέργεια στο μπάνιο σας και να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική πρόστιμο διαίρεση ανάμεσα στο μπάνιο και το υπνοδωμάτιο, είμαστε σίγουροι ότι η ημέρα έρχεται όταν αυτό ενδεχομένως κακή ενέργεια Feng Shui, δεν θα ανησυχείτε.

Φωτεινά, ζεστά χρώματα στο υπνοδωμάτιο – χαλαρωτικό και χαρούμενο Feng Shui

  feng shui επένδυση κρεβάτι κόκκινο κίτρινο κλινοσκεπάσματα

Θέσεις σώματος ενώ κοιμάται

feng shui κρεβάτι ευθυγράμμιση κρεβάτι σχέδιο

Σχέδια, σχέδια και έννοιες σχεδίασης υπνοδωματίου και διαρρύθμισης κρεβατιών σύμφωνα με τους κανόνες του Feng Shui

σχεδιασμός σχεδίου ευθυγράμμισης κρεβατιού feng shui

Μειονεκτικός και δυσμενής προσανατολισμός σε κρεβάτι

feng shui κρεβάτι ευθυγράμμιση σχέδιο σωστή ιδέα

Προσανατολισμός κρεβατιών στο Feng Shui

   Φενγκ Σούι κρεβάτι ευθυγράμμιση επιλογή του σχεδίου