Κατοικίδια WOW – φανταχτερά ζώα που σας προσφέρουν μεγάλη χαρά

wow κατοικίδια ζώα iguana κατοικίδιο ζώο

Κατάλογος των κατοικίδιων ζώων WOW που δεν αναμένετε αναγκαστικά στο σπίτι σας

Τα κατοικίδια ζώα είναι συνήθως αυτά που είναι ήσυχα και απλά και μπορούν εύκολα να συντηρηθούν σε ένα διαμέρισμα. Είναι πραγματικά αλήθεια; Υπάρχουν μόνο μερικά που παρέχουν μάλλον ένταση και αδρεναλίνη. Θα προκαλέσει επίσης έντονες συγκινήσεις στους επισκέπτες σας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε την υπομονή των γειτόνων!

Κουνέλια ως κατοικίδια ζώα WOW

Τα κουνέλια είναι σίγουρα κατοικίδια ζώα που επιτυγχάνουν ένα αποτέλεσμα WOW. Ωστόσο, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για προσεκτική φροντίδα. Επειδή αρχίζουν να μυρίζουν άσχημα γρήγορα, αν δεν τα παίρνετε αρκετά σοβαρά.

Οι λαγοί μπορούν να τρέξουν σε εξωτερικούς χώρους ή να κοιμηθούν σε ένα κλουβί. Εξαρτάται από το τι ακριβώς τους διδάσκετε. Ο Castration, όπως και όλα τα άλλα ζώα, είναι μια καλή επιλογή για πολλούς λόγους, που σας φέρνει στην ασφαλή πλευρά.

Μια συμπαθητική οικογένεια κουνελιών

wow κατοικίδια ζώα λαγουδάκι λαγουδάκι οικογένεια
Χαριτωμένο και χαριτωμένο

Wow ζευγάρι κατοικίδια ζώα

polecat

Αυτή είναι και μια εξωτική επιλογή για κατοικίδια ζώα. Χρειάζονται ένα μεγάλο κλουβί για το ζώο του ψαριού και στην πραγματικότητα δεν θα ήταν κακό αν είχε τη δυνατότητα να τρέξει έξω από αυτό. Λόγω της συνήθειάς του να κρύβεται σε μικρές θέσεις, δεν πρέπει να αφήσετε το ζώο Iltis χωρίς επιτήρηση. Αυτό σας εξοικονομεί πολύ άγχος.

Άγριο ζώο στο σπίτι;

wow κατοικίδια ζώα iltisch ευρωπαϊκόΓλυκά μικρά μωρά ζώα

wow κατοικίδια ζώα iltis λίγο άγρια ​​ζώα

Ευρωπαϊκή πόρπη

ζώα wow άγρια ​​ζώα

Ο αρουραίος ως κατοικίδιο ζώο

Από τη λίστα των κατοικίδιων ζώων WOW δεν μπορείτε να χάσετε τους αρουραίους. Είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο φιλικοί από τους περισσότερους ανθρώπους. Η κακή φήμη που οφείλουν σε πολλούς θρύλους που προέρχονται από τον Μεσαίωνα, όπως οι αρουραίοι χωρίς αυτοί ενοχές, για τους οποίους οι άνθρωποι μεταδίδουν θανατηφόρες ασθένειες. Αλλά αν διατηρούνται σε αποστειρωμένο περιβάλλον, ο κίνδυνος αυτός σταματά.

Ποιος λέει ότι οι αρουραίοι είναι άσχημοι;

wow κατοικίδια ζώα αρουραίος διακοσμητικά

Χαριτωμένο λευκό αρουραίο

wow κατοικίδια ζώα σπίτι αρουραίων αρουραίων λευκό

Ασυνήθιστο κατοικίδιο ζώο

χαριτωμένο housewarm κατοικίδια ζώα wow

Το ποντίκι ως κατοικίδιο ζώο

Θέλουμε να συνεχίσουμε με τις φωλιές; Εάν θέλετε να έχετε ένα ποντίκι ως κατοικίδιο ζώο, συνιστούμε να επιλέξετε ένα θηλυκό δείγμα. Επειδή τα αρσενικά έχουν έντονη οσμή. Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο ευτυχισμένα είναι αυτά τα ζώα και πόσο διασκεδαστικά μπορούν να είναι. Είναι καλύτερο να εξοπλίσετε το κλουβί με διάφορα παιχνίδια για να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα εκεί.

Διακοσμητικό ποντίκι σπίτι

wow κατοικίδια ζώα σπίτι ποντίκι γκρι χαριτωμένο

Μικρή και λεπτή

wow κατοικίδιο ζώο mouse ποντίκι σπίτι

χάμστερ

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι χάμστερ, οι οποίοι είναι επίσης διαφορετικοί σε μέγεθος. Εκείνοι με περισσότερη ένταση, θα πρέπει να γαμπρός μεμονωμένα στο κλουβί, και οι άλλοι - σε ζευγάρια. Ανήκουν στα κατοικίδια ζώα WOW, επειδή είναι υπέροχα για να παρακολουθήσουν. Κάνουν όλα τα τρελά πράγματα με τα παιχνίδια που έχουν μέσα τους.

Τα χάμστερ είναι αστεία και πολύ ενεργητικά

wow κατοικίδια ζώα χάμστερ αναρρίχηση

Μικρά πόδια και μεγάλα, βρεγμένα μάτια

wow κατοικίδια ζώα χάμστερ χαριτωμένα

ινδικά χοιρίδια

Τα ινδικά χοιρίδια είναι επίσης φανταχτερά κατοικίδια ζώα. Αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ προσαρμόσιμοι και μπορούν να εκπαιδευτούν καλά. Είναι πολύ κοινωνικοί και πρέπει να τους φροντίζετε τουλάχιστον σε ζεύγη, αλλά κατά προτίμηση και σε ομάδες. Χρειάζονται πολύ χώρο στους κλωβούς. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν και έξω από αυτό. Είναι απίστευτα δυνατά. Αυτό δείχνει ότι ειδικά όταν οδηγούνται να αναζητήσουν το φαγητό τους κάπου.

Τα ινδικά χοιρίδια είναι απλώς μεγάλα για την αγκαλιά

wow κατοικίδια ζώα ινδικό χοιρίδιο αγγούρι

Γλυκά φωτογενή ζώα

wow κατοικίδιο ζώο ινδικό χοιρίδιο

νυχτερίδες

Φιλιά κατοικίδια ζώα είναι επίσης τα νυχτερίδες. Είναι πολύ δραστήριοι και ζωντανοί. Ασχολούνται συνήθως με τους ανθρώπους που τους φροντίζουν πολύ καλά. Προκειμένου να τους φιλοξενήσετε, χρειάζεστε πολύ μεγάλα κλουβιά. Αλλά αν θέλετε να κρατήσετε τον εαυτό σας υγιές και μακρύ, θα πρέπει να επενδύσετε πολλά χρήματα και χρόνο.

Νυχτερίδες με μια διαφορά

wow κατοικίδια ζώα νυχτερίδες μικρά

Ανακαλύψτε τη μικρή γνωστή πλευρά αυτών των ζώων

wow κατοικίδιο ζώο ρόπαλο

Άλλα φανταστικά ζώα

Τα φανταχτερά ζώα που μπορείτε να φροντίσετε στο σπίτι είναι πάρα πολλά. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να αναφέρουμε μερικά ακόμα. Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο να ενημερώσετε τον εαυτό σας για το καθένα. Μπορείτε να φροντίσετε με επιτυχία τους σκαντζόχοιροι καθώς και τους βατράχους στο σπίτι. Ακόμα και τα ερπετά είναι μια όλο και πιο δημοφιλής επιλογή.

Για όσους από εσάς έχετε μια μεγαλύτερη αυλή και μια γραμμή για την άγρια ​​φύση, υπάρχουν επίσης αρκετά εξωτικά είδη που είναι συνήθως διαθέσιμα μόνο σε ενυδρεία. Αυτά είναι, για παράδειγμα, τα διαφορετικά ασυνήθιστα crawlers νιφάδων.

Πάρτε ένα χαριτωμένο οικογενειακό φίλο       

wow κατοικίδια ζώα σκαντζόχοιρος άγριο κατοικίδιο ζώο χαριτωμένο

Οι Pitons είναι οι τέλειοι φύλακες

wow κατοικίδιο ζώο piton κατοικίδιο ζώο

Τα Tarantula έχουν επίσης τη γοητεία τους

wow κατοικίδια ζώα αράχνη tarantula