Κτίριο με παλέτες – εικόνες και οδηγίες για αρχάριους

χτίζετε με σχέδιο σχεδιαστή παλετών

Επαναχρησιμοποίηση ξύλινων παλετών

Εάν βασίζεστε σε ανακυκλωμένα και επαναχρησιμοποιούμενα υλικά, ίσως Κτίριο με παλέτες να ενδιαφερθείτε. Αυτό είναι πολύ δημοφιλές αυτή τη στιγμή και χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς, από την ιδιωτική αποθεματοποίηση μέχρι την εναλλακτική στέγαση για τους άστεγους.

Απαραίτητα υλικά: Europlatten, σανίδες κόντρα πλακέ, σφυρί, βίδες και βίδες 10 cm, τρυπάνια, πριόνι χειρός, προκατασκευασμένες πόρτες και παράθυρα.

οδηγίες:
Προετοιμάστε ένα σχέδιο της δομής του κτιρίου. Μετρήστε τις παλέτες πριν σχεδιάσετε την κατασκευή. Ευθυγραμμίστε το σχέδιο σας με τις διαστάσεις των παλετών, ώστε να τις κόψετε όσο το δυνατόν λιγότερο, βεβαιωθείτε ότι οι διαστάσεις των θυρών και των παραθύρων αντιστοιχούν στο σχέδιο σας.

Τραβήξτε έξω μερικές από τις παλέτες. Νύχτα 2 × 4 στα ανοικτά άκρα κάθε παλέτας για να σχηματίσουν ένα εύρωστο πλαίσιο.

Κατασκευάστε το πάτωμα της δομής σας. Συνδέστε τις παλέτες στις σανίδες κόντρα πλακέ για να έχετε το επιθυμητό μέγεθος δαπέδου. Τοποθετήστε δύο συμβούλια μαζί και ένα τρίτο συμβούλιο μαζί. Αν σχεδιάζετε το δάπεδο, μην το παραβλέπετε, είναι προτιμότερο να κόψετε τις σανίδες από κόντρα πλακέ αντί να κόψετε τις παλέτες. Για ένα συμπαγές πάτωμα, συνδέστε περισσότερες ξύλινες σανίδες στο κάτω μέρος της παλέτας.

Κτίριο με παλέτες

οικοδομήσουμε με εικονογράφηση παλέτας
Τοποθετήστε τις παλέτες για να διαμορφώσετε τους τοίχους. Εάν είναι απαραίτητο, κόψτε τις παλέτες με το πριόνι χειρός. Οι παλέτες πρέπει να είναι κοχλιωμένες. Για το σκοπό αυτό, επιλέγετε καλύτερα ελαφρές παλέτες. Μια κεκλιμένη οροφή θα αποστραγγίσει το νερό.

Δημιουργήστε τις πόρτες και τα παράθυρά σας. Εάν σχεδιάσατε τη δομή με ενσωματωμένες πόρτες και παράθυρα, θα αποφύγετε πολλά προβλήματα. Αλλά αν δεν το σκοπεύετε, κόψτε το με το χέρι.

Τώρα τοποθετήστε την οροφή. Να καρφώσετε τις παλέτες ανάμεσα στους τοίχους. Δημιουργήστε σταθερή οροφή και στήριξη στέγης. Θα πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τα άλλα συστατικά.

Ντύστε τους τοίχους και εγκαταστήστε τις πόρτες και τα παράθυρα. Αδιάβροχο ξύλινο εξωτερικό με στεγανωτικό που χρειάζεστε ακόμα.

Παρουσιάζεται εικονικό – μέγεθος και διαστάσεις

σχέδιο χτίζοντας παλέτα σχεδίαση εικονική

 Σχεδιασμός σχεδιαστή

χτίστε με ανακυκλωμένες παλέτεςσχεδιασμός φωτισμού

Κατασκευάστηκε με παράθυρα φωτισμού παλετών

Διάφορες υφές ξύλου

οικοδομήσουμε με υφές παλετών

Εξοπλισμένο με πόρτες και παράθυρα

οικοδομήσουμε παλέτες φιλικές προς το περιβάλλον

  οικοδομήσουμε με σανίδες παλετών

Μεγάλη οικία κήπου από παλέτες

χτίσει παλέτα κήπο υπόστεγο  Κατασκευάστηκε με σχέδιο παλετών

χτίζει με παλέτες μέσα

  Συμπαγές, χρήσιμο υπόστεγο κήπου

χτίσει χλόη σκιά καλοκαίρι παλέτες DIY

  Οδηγίες σε εικόνες – χώρος αποθήκευσης καυσόξυλων

παλέτες κτιρίων με ευρωπαλέτες

  Ρουστίκ, στιβαρή δομήκατασκευάστε το επιστόμιο της οροφής

Βαμμένο με μπλε χρώμα    κατασκευάστε παλέτες από γυάλινο τοίχο βαμμένες μπλε