Πώς να επιτευχθεί μια μεγάλη γοητεία μέσα από την εξοχική κατοικία σπίτι

 εξωτερικές εξοχικές κατοικίες ιδέες επίπλωσης γοητευτικές προθέσεις

Ιδέες διακόσμησης εξοχικών κατοικιών

 

Κλασικό, κομψό και άνετο: αυτά είναι χωρίς χαρακτηριστικά εξαίρεσης που μπορούν να αποδοθούν στο αγροτικό στιλ. ο Έπιπλα εξοχικού σπιτιού Το να το κάνεις πρακτικό και άνετο δεν είναι δύσκολο έργο. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να κρατάτε τα πάντα απλά και οργανικά.

Αυτό το ύφος σας προσφέρει πολλές δυνατότητες που θα ήταν αδύνατο με τους άλλους. Μπορείτε να προσθέσετε πολλά αξεσουάρ και κομμάτια επίπλων στο εσωτερικό σχέδιο. Αυτά δίνουν στο σπίτι σας ένα μοναδικό χαρακτήρα.

Οποιοδήποτε σπίτι μπορεί να εσωτερικεύσει το αγροτικό πνεύμα και λειτουργεί υπέροχα ανεξάρτητο από το γύρω τοπίο. Αγροτική, μινιμαλιστική και άνετη, σας επιτρέπει να επισημάνετε τα στοιχεία που επιθυμείτε. Το όλο θέμα λειτουργεί με μια προτίμηση για τις λεπτομέρειες.

Πώς μπορούμε να κάνουμε την εξοχική μας κατοικία κομψή και άνετη

εξοχικές κατοικίες ιδέες επίπλων οργανικές υφές
Ένα από τα πιο αξιοσέβαστα χαρακτηριστικά του αγροτικού στυλ είναι ότι καθιστά δυνατή τη χρήση του σχεδιασμού των δικών σας demo συλλογών και των παλαιών επίπλων που διαφορετικά θα απορρίψατε.

  1. Σχεδιάστε την εξωτερική περιοχή

Κατά τη δημιουργία του σχεδιασμού της εξοχικής κατοικίας, προσοχή στο περιβάλλον καθώς και ο σχεδιασμός του εσωτερικού είναι σημαντική. Μου αρέσει να περιγράφω το συναίσθημα που προκαλείται εικαστικά από τον αγροτικό σχεδιασμό: μοιάζει με αυτή τη στιγμή, στην οποία το ένα είναι μόνο ένα βήμα έξω από την πόρτα και ήδη αισθάνεται την χαλάρωση της επιστροφής στο σπίτι.

Μια βεράντα γύρω από όλο το σπίτι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιτευχθεί μια κλασική αλλά αγροτική εμφάνιση. Αυτό είναι ένα στοιχείο που πράγματι καθορίζει τον τόνο των υπόλοιπων επίπλων. Εάν δεν έχετε αρκετό χώρο, αυτή η λειτουργία μπορεί να αναληφθεί και από την μπροστινή αυλή, τη βεράντα, το μπαλκόνι ή το προαύλιο. Εξαρτάται λιγότερο από το μέγεθος και πολύ περισσότερο από τον κατάλληλο σχεδιασμό της διακόσμησης.

Όμορφη αίθριο

εξοχικές κατοικίες εσωτερική διακόσμηση ιδέες εξωτερικού σχεδιασμού

Γεμίστε το περιβάλλοντα αίθριο ή την αυλή με λίγες κουνιστές καρέκλες. Επίσης, εξετάστε μερικά φυτά δοχείων και υπέροχα τριαντάφυλλα. Φανταστείτε πόσο όμορφη θα φανεί όταν τυλίγεται γύρω από ένα ξύλινο στύλο. Τα φώτα φανών αντιπροσωπεύουν έναν άλλο απλό και αποτελεσματικό τρόπο ομορφιάς του εξοχικού σπιτιού χωρίς να υπερβαίνουν ορισμένα όρια.

  Κρεμάστε σπίτια στο Luque της Παραγουάης - ένα σύγχρονο σχέδιο από την BAUEN

Ρομαντικό φωτισμό

εξοχική κατοικία έπιπλα φαναριών αίθριοΣχεδιασμός βεράντα εξοχικής κατοικίας

εξοχικές κατοικίες ιδέες έπιπλα patio

  1. Περιβάλλεται από ξύλο

Οι ξύλινοι τόνοι φαίνεται να γίνονται πιο δημοφιλείς καθημερινά. Στην πραγματικότητα, το ξύλο είναι το κύριο στοιχείο που δίνει στο εξοχικό σπίτι τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Κυριαρχεί σε όλο το σπίτι. Η χρήση πάνελ τοίχου, πατώματα από σκληρό ξύλο και ομοιόμορφα οροφές με εκτεθειμένες ξύλινες δοκίδες τονίζουν και τονίζουν τον κλασικό χαρακτήρα της καμπίνας. Hohloberflächen ηλικία με έναν εξαιρετικό τρόπο. Αυτό σημαίνει στην πράξη ότι το σπίτι που είναι εξοπλισμένο με αυτά θα γίνει πιο όμορφο με το χρόνο. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε κυρίως ξύλο, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πέτρα και το σκυρόδεμα που χρησιμοποιείτε έχει αγροτικό, τραχύ χαρακτήρα.

Έπιπλα εξοχικών κατοικιών από ξύλο

μοντέρνα έπιπλα ιδέες εξοχική κατοικία ξύλο σπίτι

Εδώ βιώνουμε κλασικές γαλλικές πόρτες και άλλα ανοίγματα φωτός μέσα σε μια ενιαία αντίληψη. Αν το αγνοήσετε αυτό, έχετε κάνει μια προσπάθεια να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν μικρότερο ποτήρι. Επειδή αυτό το υλικό καταστρέφει τον αγροτικό χαρακτήρα των σπιτιών. Τα έπιπλα από φυσικό ξύλο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε περισσότερη ζεστασιά στο εξοχικό σπίτι.

Παραδοσιακό σαλόνι

έπιπλα σαλόνι έπιπλα βίλα

  1. Φως και χαλάρωση

Τα πιο χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά της εξοχικής κατοικίας είναι η οικονομία και η προσβασιμότητά της. Το λευκό είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη σκιά στις σύγχρονες εξοχικές κατοικίες και αυτό έχει νόημα. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες έχουν έναν περιορισμένο προϋπολογισμό, έχουν επιλέξει μια απλή, λευκή εμφάνιση.

Αν θέλετε να προσθέσετε λίγο περισσότερο χρώμα τότε το ανοιχτό μπεζ ή κρέμα θα λειτουργήσει καλά. Ωστόσο, κρεμάστε στο λευκό όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι θα φτάσετε στην παραδοσιακή Landhausaura.

Έγχρωμες προθέσεις για περισσότερο χρώμα

σαλόνι εξοχική κατοικία επίπλωση φωτεινά χρώματα

  1. Προσκαλώντας κουζίνα και μεγάλη τραπεζαρία

Η κουζίνα είναι η ψυχή και η καρδιά των πιο σύγχρονων σπιτιών, και εμείς σε νέες ιδέες ποτέ δεν κουράζουμε να το τονίζουμε ξανά και ξανά. Αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό σε μια έννοια εξοχικό σπίτι. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με το σχεδιασμό τους και στη συνέχεια να διαδώσετε το στυλ που έχετε ορίσει εδώ στα υπόλοιπα δωμάτια.

  Μοντέρνα, δροσερά σχέδια κήπων - μοναδική αρχιτεκτονική

Βάλτε μαζί κουζίνα και τραπεζαρία

εξοχικές κατοικίες ιδέες επίπλωσης κουζίνας τραπεζαρία

Στη χώρα κουζίνα όλα είναι απλό και ζωντανό. Η παλέτα χρωμάτων είναι συνήθως ουδέτερη και παρέχει το τέλειο σκηνικό για ένα εκλεκτικό μίγμα επίπλων. Το ξύλο κάνει μια ισχυρή δήλωση εδώ. Το τελευταίο καταναλώνει τόσο το χώρο εργασίας για την προετοιμασία του κρέατος, όσο και το νησί της κουζίνας.

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε ένα άλλο μέρος του εξοπλισμού. Αυτά είναι ράφια για δοχεία λουλουδιών, νεροχύτες μπροστά και ξύλινα τραπέζια, τα οποία συνδυάζονται με τραπέζια τραπεζαρίας, τα οποία δίνουν έμφαση στον χώρο. Μπορείτε να προσθέσετε αντίκες πολυέλαιους και να χρησιμοποιήσετε κλασικά γραφικά. Μέσω αυτών θα είστε σε θέση να αναλάβετε ένα ταξίδι στο παρελθόν, το οποίο θα εξασφαλίσει μια πιο άνετη εμφάνιση.

Διακοσμήστε μικρή κουζίνα με στυλ

εξοχικές κατοικίες ιδέες επίπλωσης κουζίνα και τραπεζαρία

Απλές γραμμές

κουζίνα εγκατεστημένο εξοχικό σπίτι έπιπλα κουζίνας ξύλο νεροχύτη

  1. Ανοίξτε τα ράφια και τα γραφεία

Έχετε παρατηρήσει ήδη τα μεγάλα ανοιχτά ράφια και ντουλάπια με γυάλινες πόρτες; Νομίζω ότι το ξύλινο πλαίσιο είναι απλά πανέμορφο. Έχουμε να κάνουμε με απολύτως απλά και αγροτικά ράφια. Μέσα από αυτά φτάνετε αμέσως στην εμφάνιση της εξοχικής κατοικίας. Ο Dabai δεν αξιώνει τόσο μεγάλο χώρο και προϋπολογισμό για την ανακαίνιση. Αυτά τα ανοιχτά ράφια δίνουν στον τοίχο μια χαρακτηριστική εμφάνιση και κάνουν την αλλαγή μεταξύ των διαφόρων διακοσμήσεων πολύ απλή. Θα πρέπει να τονίσουμε και πάλι ότι η ανάμειξη και η προσαρμογή ραφιών διαφορετικών στυλ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτύχετε το δικό σας στυλ.

Τα ανοιχτά ράφια στην κουζίνα είναι απλά και φιλόξενα

λευκή κουζίνα εξοχική κατοικία επίπλωση τραπέζι ανοιχτά ράφια

Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε το χρώμα στο ελάχιστο.

  1. Όμορφα χρώματα και κλασικές εστίες

Δεν θέλετε να δοκιμάσετε μια μικρή διακόσμηση και λιγότερα υφάσματα; Έτσι, θα μπορούσε κανείς να φτάσει σε στυλ αγροικίας στο καθιστικό και το υπνοδωμάτιο. Απλές ρίγες και μια ματιά με καλαίσθητα σχέδια φαίνονται καλά όταν πρόκειται για accents και demo μαξιλαροθήκες. Εξασφαλίζουν ότι έχετε αρκετή δόση σκιάς. Ανησυχείτε ότι δεν θα βρείτε κατάλληλα κομμάτια που να ταιριάζουν απόλυτα στον εξοπλισμό σας; Το στυλ του εξοχικού σπιτιού διευκολύνει τη φιλοξενία ενός εκλεκτικού συνδυασμού καρεκλών, κρεβατιών, καναπέδων και υφασμάτων.

  Φουτουριστική αρχιτεκτονική - πώς φανταζόμαστε το μέλλον;

Το σωστό πνεύμα της χώρας

σαλόνι έπιπλα εξοχικό σπίτι καναπέ τραπέζι ντουλάπι

Ένα ρουστίκ τζάκι είναι λίγο πιο δύσκολο να δημιουργηθεί. Πρέπει να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα εδώ, διαφορετικά δεν θα φανεί καλό. Εξετάστε ένα vintage γείσο και ένα εξωτερικό τούβλο. Έτσι, θα έχετε μια αυθεντική εμφάνιση. Επιπλέον, εξασφαλίζετε μια ζεστή, ονειρική εμφάνιση. Με αυτό θα νιώσετε άνετα και ωραία ακόμα και στις πιο κρύες χειμωνιάτικες μέρες.

Έπιπλα εξοχικού σπιτιού – ενσωματώστε ένα τζάκι

εξοχικό σπίτι ιδέες επίπλωσης σαλόνι τζάκι ξύλινο τραπέζι

  1. Vintage μοντέρνο άγγιγμα

Υπάρχουν πολλές μικρές συμβουλές για εσωτερικούς λόγους, μέσω των οποίων μπορείτε να κάνετε την διακόσμηση του εξοχικού σπιτιού όμορφη. Δεν χρειάζεται αναγκαστικά να κάνετε μια μεγάλη ανανέωση. Εξετάστε ένα απλό λουτρό ποδιών. Όταν γίνεται σε μια υποτονική σκιά, φαίνεται μοντέρνα και απρόσκοπτα ενσωματώνεται στο θέμα. Ωραία ξύλινα ντουλάπια και τραπέζια παρέχουν επίσης ωραίους τόνους ξύλου, χωρίς να χρειάζεται να επανασχεδιάσετε ολόκληρο το δάπεδο. Έτσι, έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε vintage με σύγχρονες (σε αυτή την περίπτωση, δεν συγχέεται με το σύγχρονο). Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι στην περίπτωση αυτή η λειτουργία της φόρμας είναι ανώτερη.

Η απομόνωση της βίλας

επιπλώσεις ιδέες εξοχική κατοικία υπνοδωμάτιο στέγη pitch

Έχετε πολλά vintage αντικείμενα διαθέσιμα; Κάντε ένα ταξίδι αγορών στο τοπικό κατάστημα με αντίκες. Λίγο αργότερα θα αποκτήσετε ένα μοναδικό deco το οποίο μπορείτε να παρουσιάσετε περήφανα.

Υπνοδωμάτιο με κεκλιμένη οροφή

επιπλώσεις ιδέες εξοχική κατοικία υπνοδωμάτιο στέγη κλίνη

Εάν επιλέξετε το στυλ εξοχικής κατοικίας, θα πρέπει πάντα να αντλήσετε έμπνευση από αυτή τη μοναδική εμφάνιση. Μπορείτε να το επισυνάψετε με έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Θα είναι επίσης το τέλειο σκηνικό μέσα από το οποίο μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε με τις προσωπικές σας πινελιές. Σε αντίθεση με πολλά άλλα στυλ σχεδιασμού, το σχεδιασμό εξοχικό σπίτι φαίνεται απλό και γοητευτικό με το χρόνο.

Χωριά ιδέες μπάνιου σπίτι

εξοχικές κατοικίες ιδέες επίπλων μπάνιου ανεξάρτητη μπανιέρα

Ξύλινο πάτωμα στο μπάνιο

ξύλινο δάπεδο ξύλινο ξύλινο πάτωμα υπουργικό συμβούλιο

Είστε fan του country style και έχετε ένα κατάλληλο μέρος για να το επιβάλλετε; Αν ναι, ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε.