10 διάσημους σχεδιαστές επίπλων και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων από όλο τον κόσμο

διάσημους σχεδιαστές επίπλων σε όλο τον κόσμο

Δέκα επιλεγμένοι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και επίπλων

 

Όλα είναι μοντέρνα και δουλεύουν με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια. Προσλαμβάνονται από άτομα που μπορούν να προσφέρουν διακοπές σε ξενοδοχεία 6 αστέρων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι 10 σχεδιαστές επίπλων σε αυτό το άρθρο βρίσκονται στους Top 100 από τους καλύτερους αρχιτέκτονες και εσωτερικούς σχεδιαστές του περιοδικού Architectural Digest.

Διάσημοι σχεδιαστές από όλο τον κόσμο

σχεδιαστής επίπλων Thad Hayes εσωτερικές ιδέες σχεδιασμού τραπεζαρία
Charles Allem

Ο Charles Allem ζει και εργάζεται στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Σπούδασε εσωτερική διακόσμηση στις ΗΠΑ. Έχει σήμερα γραφεία στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Μαϊάμι. Συμβουλεύει οποιονδήποτε ασχολείται με έπιπλα επίπλων να εμβαθύνει τις γνώσεις τους για τις διάφορες εποχές της τέχνης όσο το δυνατόν.

Χαρακτηριστικό του στυλ του είναι η μαγευτική και σχεδόν σπάταλη προσέγγιση. Επιπλέον, τα έργα του Charles Allem δείχνουν υπέροχους συνδυασμούς.

Ο Charles Allen πιστεύει ότι το ενδιαφέρον για τον εσωτερικό σχεδιασμό αυξάνεται.

Στα πλαίσια των έργων εσωτερικού σχεδιασμού του, ο Charles συχνά σχεδιάζει τα στοιχεία ο ίδιος. Σχεδιάζει πίνακες, χαλιά, λαμπτήρες και πολυθρόνες.

Όλα πραγματικά δεν ανακαλύπτουν τίποτα νέο. Αυτός εμπλουτίζει τα γνωστά πράγματα με νέες πτυχές. Υποστηρίζει ότι το μοντέρνο στυλ αντιπροσωπεύει μια νέα ερμηνεία των παλαιών τάσεων. Ακόμη και οι πιο σύγχρονες λύσεις δεν αποτελούν εξαίρεση, λέει.

Ο Charles Allem και το ιδιαίτερο στυλ του

σχεδιαστής επίπλων εσωτερικός σχεδιασμός Charles Allem φωτογραφία

Πένυ Ντιέ Μπέιρντ

Η Penny Drue Baird είναι Αμερικανός σχεδιαστής. Ξοδεύει το χρόνο της στη Νέα Υόρκη, μισό στο Παρίσι.

Μοιράζεται επίσης την άποψη του Charles Allem για τη νέα ερμηνεία των παλαιών στυλ. Δραματικές νέες ανακαλύψεις δεν είναι σχεδόν ποτέ εκεί. Έχουμε να κάνουμε με επαναλήψεις. Οι περισσότεροι σχεδιαστές, σύμφωνα με την Penny Drue Baird, πέφτουν πίσω στο γαλλικό στυλ Art Deco της δεκαετίας του ’40 και στον διεθνή μοντερνισμό της δεκαετίας του ’70.

Πένυ Ντιέ Μπέιρντ

σχεδιαστής επίπλων Penny Drue Baird πορτρέτοΣύμφωνα με τον καλλιτέχνη, ο μοντέρνος σχεδιασμός φέρνει παλιές μορφές σε νέα, υψηλότερα επίπεδα. Φαίνονται όλο και πιο απλά, καθαρότερα. Τα μοντέρνα έπιπλα έχουν όλο και λιγότερο σταθμισμένες γραμμές.

Κλασσικά στοιχεία στο μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό

σχεδιαστής επίπλων Penny Drue Baird παραδείγματα εσωτερικού σχεδιασμού

Η Penny Drue Baird συνεργάζεται με διάφορους ζωγράφους. Δίνει στα διαμερίσματα των πελατών τους ένα πολύ εξελιγμένο χαρακτήρα. Οι ιδέες που φέρνει είναι συχνά μοναδικές. Ένα παράδειγμα είναι τα ράφια από γυαλί, κάτω από τα οποία ανοίγεται χώρος αποθήκευσης κρασιού.

  Φουτουριστική αρχιτεκτονική - πώς φανταζόμαστε το μέλλον;

Δείχνει ξανά και ξανά τον βαθύ ενθουσιασμό της για το κλασικό γαλλικό στυλ εσωτερικού σχεδιασμού. Εμπνευσμένος από αυτό, φορούσε τα τείχη ορισμένων διαμερισμάτων εντελώς με δέρμα.

John Barman

Ο John Barman είναι ίσως ο καλύτερος συνδυασμός των έπιπλα αντίκες και του μοντέρνου εσωτερικού σχεδιασμού. Δίνει χρώματα τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον εσωτερικό σχεδιασμό. Το νόημά της απεικονίζεται από τη σύγκριση μεταξύ της δεκαετίας του ’80 και της δεκαετίας του ’90 του 20ού αιώνα. Η πρώτη δεκαετία είναι πολύχρωμη και η δεύτερη – μονόχρωμη μπεζ.

Τα έπιπλα αντίκες είναι κομψά 

John Barman σχεδιαστής επίπλων παγκοσμίως παραδείγματα

Ο John Barman συνεργάζεται με μια ομάδα έξι ατόμων. Ένας από τους υπαλλήλους είναι ο Γιώργος Στεφανόπουλος. Τα έργα του περιλαμβάνουν το σχεδιασμό ορισμένων γιοτ. Χρησιμοποιεί μια ποικιλία υλικών. Ο John Barman προσπαθεί να τα επιλέξει ανάλογα με το κλίμα.

Η βασική του έμπνευση είναι η Νορμανδία. Η κομψότητα και ο αναβαθμισμένος χαρακτήρας αυτής της επαρχίας αντανακλώνται σε πολλές από τις εσωτερικές σχεδιαστικές της έννοιες.

Κομψές χρωματικές πινελιές με κόκκινο χρώμα

Σχεδιαστής επίπλων John Barman δημιουργικές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού

Απλό και ευρύχωρο

Σχεδιαστής επίπλων John Barman δημιουργικό εσωτερικό σχεδιασμό σαλόνι

Μοντέρνο υπνοδωμάτιο με πολύ φυσικό φως

σχεδιαστής επίπλων John Barman ιδέες κρεβατοκάμαρων εσωτερικού χώρου

Peter Roy Baumann 

Ο Peter Roy Baumann δίνει έμφαση στο στοιχείο ψυχαγωγίας του εσωτερικού σχεδιασμού του. Τα σπίτια και τα διαμερίσματα πρέπει να είναι διασκεδαστικά και όχι μόνο για να ζουν.

Ο Peter Roy Baumann έχει τη δική του γκαλερί που δείχνει τη μεξικανική λαϊκή τέχνη. Σε αυτή τη χώρα, πιο συγκεκριμένα στο Puerto Vallarta, πέρασε αρκετά χρόνια.

Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων από Peter Roy Baumann 

peter roy bowman εσωτερική διακόσμηση ιδέες σαλόνι με τζάκι

Είναι εσωτερικός, σχεδιαστής και συντηρητής επίπλων ταυτόχρονα.

Ο Peter Roy Baumann δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα συμφέροντα των ιδιοκτητών. Ειδικά συλλογές, π.χ. από αντικείμενα αντικειμένων ή αναμνηστικά ταξιδιού που λαμβάνει υπόψη στα έργα του πολύ δυνατά.

Ellie Cullman

Της αρέσει να φέρει τους ιδιοκτήτες σπιτιού, που χαϊδεύουν για κάποιες ουράνιες έννοιες εσωτερικού σχεδιασμού, στο έδαφος και πάλι. Κάθε ιδέα τις ελέγχει για τη λειτουργικότητα και τις συνθήκες του διαμερίσματος. Επιπλέον, θα ήθελε να έχει ένα σαφές δημοσιονομικό πλαίσιο.

  Σύγχρονες σκάλες - χρήση της περιοχής κάτω από τις σκάλες - ωραίες ιδέες

Σχεδιαστής Ellie Cullman

Ellie Cullman εσωτερικά και έπιπλα σχεδιαστής εσωτερικών χώρων παραδείγματα σχεδιασμού

Κομψά έπιπλα τραπεζαρίας από ξύλο

Ellie Cullman έπιπλα σχεδιαστής δείγματα εσωτερικού σχεδιασμού

Πριν έχει κάποια σαφήνεια σχετικά με αυτές τις πτυχές, δεν πηγαίνει να δουλέψει.

Συμβουλεύει τους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και επίπλων να αντλούν έμπνευση από άλλους πολιτισμούς. Επιπλέον, πιστεύουμε ότι πρέπει να βασιζόμαστε μάλλον στα δικά μας γούστα και όχι στις ιδέες των άλλων.

Σαλόνι σε αποικιακό στιλ

Ellie Cullman σχεδιαστής εσωτερικών χώρων σχεδιασμός σαλόνι επαγγελματικές συμβουλές

Μελετήστε με μια ιδιαίτερη γοητεία

Ellie Cullman έπιπλα σχεδιαστής εσωτερικών χώρων παραδείγματα σχεδιασμού

Mariette Himes Gomez

Ο ίδιος ο σχεδιαστής καθορίζει το ύφος της ως μινιμαλιστικό. Δεν είναι όλα όσα μας άρεσαν πολύ, πρέπει να πάμε στο σπίτι μας. Έτσι σκέφτεται. Όλο και περισσότερο, αν είναι το μόνο πράγμα που έχουμε.

Σχεδιαστικές λύσεις από τον Mariette Himes Gome

Έπιπλα σχεδιαστής Mariette Himes Gomez γυναίκες σε όλο τον κόσμο

Η ομάδα σας αποτελείται από 20 άτομα. Βρίσκεστε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Πριν από οκτώ χρόνια, ανοίγει το δικό της κατάστημα με τίτλο “The Shop”.

Εκεί πωλεί έπιπλα από τη δική της γραμμή.

Οι λύσεις σχεδιαστών της Mariette Himes Gomez φροντίζουν πολύ τις επιθυμίες των πελατών. Προσπαθεί να μην τους μιλήσει, αλλά προσαρμόζεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τρέχουσες τάσεις είναι περισσότερο στο παρασκήνιο. Δεν μπορεί να υποδουλωθεί από αυτούς με κανέναν τρόπο.

Σχεδιασμός σαλόνι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη

Mariette Himes Gomez έπιπλα σχεδιαστής επίπλων κομψό και μοντέρνο

Στα μάτια της, το σπίτι είναι ένα ιερό. Σε αυτό κρύβουμε από τις εξωτερικές επιρροές. Το διαμέρισμα είναι ένα μέρος για εμάς, για την οικογένειά μας, για τους φίλους. Στο σπίτι πρέπει να έχουμε χώρο και χρόνο για τις αναμνήσεις μας.

Η Mariette Himes Gomez αγωνίζεται για την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην αισθητική και την οπτική επίπλωση. Είναι ένας από εκείνους τους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και επίπλων που αναπτύσσουν προσωπικές ιδέες, αναζητούν συγγένεια στον εξοπλισμό διαφορετικών δωματίων και δίνουν μεγάλη αξία στην επιλογή ποιοτικών επίπλων.

Ταντ Χέιζ

Αυτός ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων και επίπλων, όπως ο Mariette Himes Gomez, λατρεύει τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Η εταιρεία του είναι στη Νέα Υόρκη. Η ομάδα του έχει οκτώ μέλη. Ο Thad Hayes είναι γνωστός για την άψογη γεύση του. Γνωρίζει ιδιαίτερα την επιλογή των χρωμάτων και των υφασμάτων.

  Ιαπωνικά αρχιτεκτονικά σπίτια του Shigeru-Ban

Ο Thad Hayes στο χώρο εργασίας του

σχεδιαστής επίπλων Thad Hayes σχεδιαστής εσωτερικών χώρων

Η βασική αρχή των εννοιών του είναι η λειτουργικότητα. Πρώτον, σύμφωνα με τον Thad Hayes, οι άνθρωποι θα πρέπει να αισθάνονται άνετα στα διαμερίσματά τους.

Κατά την άποψή του, μια έννοια εσωτερικού σχεδιασμού είναι επιτυχής μόνο εάν υπάρχει χημεία μεταξύ κατοίκων και σχεδιαστών.

Stephen Knollenberg

Αυτός ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων και επίπλων προέρχεται από το Μίτσιγκαν. Είναι γνωστός για τις επιτυχημένες συγχωνεύσεις του παλιού στυλ και του μοντερνιστικού οράματος.

Έχει συχνά πρόσβαση σε οπτικοποιήσεις στον υπολογιστή για να διευκολύνει την επικοινωνία με τους πελάτες του. Σύμφωνα με τον Stephen Knollenberg, οι σχεδιαστές θα πρέπει να “αισθάνονται” τα υλικά με τα οποία ασχολούνται.

Ο Stephen Knollenberg συνδυάζει επιδέξια διαφορετικά στυλ

Stephen Knollenberg σχεδιαστής επίπλων αρχιτέκτονας σχεδίασης εσωτερικών χώρων

Κλασικές και ρουστίκ προθέσεις

Stephen Knollenberg έπιπλα σχεδιαστής παραδείγματα εσωτερικού σχεδιασμού

Martin Lawrence Bullard

Ο Μάρτιν επισκέπτεται πάντα τους πελάτες του στα σπίτια τους πριν ξεκινήσει να εργάζεται σε ένα συγκεκριμένο έργο μαζί τους. Θέλει να πλησιάσει τον τρόπο ζωής και τη γεύση της. Ο Sir Elton John, ο Cher και η Christina Aguilera είναι μερικοί από τους εξέχοντες πελάτες του.

Martin Lawrence Bullard

Martin Lawrence Bullard έπιπλα σχεδιαστής εσωτερική αρχιτεκτονική

Ακολουθεί πάντοτε την αρχή της απόλυτης ειλικρίνειας με τους πελάτες του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτύχουμε μόνιμα, ικανοποιητικά αποτελέσματα, λέει.

Ο Sir Elton John, ο Cher και η Christina Aguilera είναι μερικοί από τους πελάτες της Bullard

Martin Lawrence Bullard παραδείγματα σχεδιαστή επίπλων

Ο Martin συμβουλεύει τους πελάτες του να κόψουν όλα όσα βρήκαν στα περιοδικά και να τα θεωρήσουν όμορφα. Ακόμα και η εικόνα μιας όμορφης λαβής μπορεί να είναι νόημα και εμπνευσμένη.

Λεπτό χρώμα τόνους σε ροζ χρώμα

Martin Lawrence Bullard σχεδιαστής έπιπλα σχεδίαση σαλόνι παράδειγμα

Σούζαν Τάκερ

Το 1986 ίδρυσε τη δική της εταιρεία. Καλεί τον εαυτό της “Τάκερ & Σήματα». Αυτό συνέβη μετά το θάνατο του μέντορά της – Μάικλ Τέιλορ.

Η Susan βρίσκει έμπνευση στα μοναδικά πράγματα. Ακόμα και από τα μαραμένα τριαντάφυλλα, θα μπορούσε να εμπνευστεί για ένα υπέροχο νέο χρώμα.

Είναι εσωτερικός και σχεδιαστής επίπλων. Η Σούζαν αποκαθιστά τα έπιπλα. Πολλά από τα αντίκα αντικείμενα χρησιμοποιούνται στην εσωτερική διακόσμηση των πελατών τους.

σχεδιαστής Σούζαν Τάκερ

σχεδιαστές επίπλων Susan Tucker ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού

Ανακαινισμένα έπιπλα, όπως τα μάτια-catcher στο σαλόνι

Suzanne Tucker έπιπλα σχεδιαστής εσωτερικών χώρων ιδέες σχεδίου εσωτερικού χώρου