Αρχιτεκτονικά στυλ από το 2016 – εντυπωσιακά κτίρια και πολλά άλλα!

Θέλετε να χτίσετε ένα σύγχρονο σπίτι; Δείτε τις τάσεις στην αρχιτεκτονική από το 2016

Πάνω απ ‘όλα, το σύγχρονο σπίτι είναι ένα ατομικά σχεδιασμένο σπίτι. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού θα πρέπει να είναι πολύ έμπειρος στις τρέχουσες τάσεις και να τις προσαρμόζει στις δικές του ανάγκες. Θα μπορούσατε να αντλήσετε έμπνευση παντού. Οι τρέχουσες τάσεις δεν ήταν ποτέ πιο ολοκληρωμένες από ό, τι σήμερα: ανακαλύπτουμε συναφείς αρχές και ιδέες στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια λίστα από εντυπωσιακά δημόσια κτίρια από το 2016. Ελπίζουμε να φτιάχνετε όμορφες δημιουργίες για εσάς.

Αρχιτεκτονικά στυλ – Επέκταση του Εθνικού Μουσείου στη Ζυρίχη

Αρχιτεκτονικό στυλ Ανθεκτικά στοιχεία

Η επέκταση του Εθνικού Μουσείου στη Ζυρίχη ήταν από την εταιρεία Χριστός & Ο Γκαντεμπίν συνειδητοποίησε. Ο νέος ανθεκτικός σχεδιασμός έρχεται σε αντίθεση με το σχεδιασμό του αρχικού κτιρίου. Αυτή ακριβώς η αντίθεση συμβαίνει συχνότερα στις ιδιωτικές κατοικίες. Ως αποτέλεσμα, ξεχωριστά σημαντικά στοιχεία είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά.

Tate Modern στο Λονδίνο

αρχιτεκτονική στυλ london μουσείο επέκταση
Ελβετός αρχιτέκτονας από το Herzog& de Meuron έχει κατασκευάσει μια έκταση 64,5 μ. της γκαλερί του Λονδίνου Tate Modern. Η επέκταση τύπου πύργου στεγάζει έναν άλλο χώρο γκαλερί.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα αναφοράς στην ιστορική αρχιτεκτονική – κάτι που είναι πλέον μια τάση στις ιδιωτικές κατοικίες.

  Σύγχρονη επέκταση κατοικίας - μετατροπή παραδοσιακού, γερμανικού σπιτιού

Αρχιτεκτονικά Στυλ – Λιμάνι στην Αμβέρσα

διαφημίζουν στυλ αρχιτεκτονικής

Οι αρχιτέκτονες Zaha Hadid στέκονται πίσω από το τεράστιο κτήριο με γυαλί στο λιμάνι της Αμβέρσας. Κατασκευάστηκε για τη διοίκηση. Η επιτυχία είναι η πολύπλευρη πρόσοψη – ένα παράδειγμα της επιδίωξης ενδιαφερόντων επιδράσεων στον εξωτερικό σχεδιασμό των κτιρίων.

Γεωλογικό μουσείο στο Qinglong

αρχιτεκτονικό στυλ γεωλογικό μουσείοFacets διαμορφώνουν επίσης το κτίριο του Γεωλογικού Μουσείου στο Geopark Mountain Qinglong στην Κίνα. Το σχήμα προσαρμόζεται στις γραφικές γραμμές και περιβάλλει μια συγκεκριμένη περιοχή στην οποία εκτίθενται τα αυγά δεινοσαύρων. Το μήκος του κτιρίου είναι 70 μέτρα. Στο εσωτερικό, η υφή του κτιρίου συμπληρώνεται από σωλήνες μπαμπού.

Εδώ βιώνουμε μια αλληλεπίδραση σύγχρονων υλικών και οργανικών μορφών και υφών – κάτι που μπορεί να συμπεριληφθεί σε μια κλειστή κατοικία στη φύση ως ιδέα.

Αρχιτεκτονικά στυλ – Το Elbphilharmonie στο Αμβούργο

αρχιτεκτονικά στυλ σύγχρονη κατασκευή

δούκας & de Meuron έχουν ολοκληρώσει το δεκαετές τους έργο φέτος. Τα έξοδα υπερέβησαν τον αρχικό προϋπολογισμό δέκα φορές. Η πρόσοψη χωρίζεται κάθετα σε δύο κύριες περιοχές. Το χαμηλότερο αντιστοιχεί στην αστική αρχιτεκτονική και το επάνω έχει ένα πολύ μοντέρνο σχέδιο. Αυτό ισχύει και για τα υλικά – κάτω από το τούβλο και πάνω από το γυαλί. Ποια διαίρεση θα ήταν καταλληλότερη εάν θέλετε να οικοδομήσετε ένα σύγχρονο σπίτι, το οποίο θα πρέπει επίσης να εγγραφεί καλά σε μια ιστορική κατοικημένη περιοχή.

CKK Jordanki

Αρχιτεκτονικές μορφές νέες τάσεις

Ο Fernando Menis στέκεται πίσω από την αρχιτεκτονική της αίθουσας συναυλιών στην Τενερίφη. Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αποτέλεσμα ήταν ο συνδυασμός σπασμένων τούβλων και σκυροδέματος. Μέσα από εσάς αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε μια τεράστια σύγχρονη σπηλιά. Τα υλικά παρέχουν επίσης εξαιρετική ακουστική. Η χρήση των παλαιών σχεδίων στο μοντέρνο σχεδιασμό κατοικιών είναι μια άλλη τάση που θα συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Στέγες σπιτιών - πόρτα εισόδου και τέντες από γυαλί και ξύλο

Αρχιτεκτονικά στυλ – Εφαρμόστε τις ιδέες των μεγάλων αρχιτεκτόνων στο σπίτι σας!

αρχιτεκτονικά στυλ σύγχρονο

Αρχιτεκτονικά στυλ – Στερεά στοιχεία για λίγο πιο ευκινησία στο σπίτι σας

αρχιτεκτονικά στυλ μοντέρνα

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας!

αρχιτεκτονική στυλ μουσείο ελβετία

Αρχιτεκτονικά Στυλ – Μια εκπληκτική ατμόσφαιρα

τάσεις αρχιτεκτονικού στυλ

Ακολουθούν ορισμένες ιδέες για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική του σπιτιού σας

στυλ αρχιτεκτονικής hamburg

στυλ αρχιτεκτονικής hamburg μοντέρνο

χάμπουργκ φιλαρμονική αρχιτεκτονική στυλ

αρχιτεκτονικά στυλ εξαιρετική

χτίσει μοντέρνα αρχιτεκτονικά στυλ

αρχιτεκτονικά στυλ νέες ιδέες