Εκτεθειμένο σκυρόδεμα στο σπίτι – πώς μπορεί κανείς να τονίσει την ομορφιά του;

πλάκες αρχιτεκτονική σκυρόδεμα τοίχο τοίχο εκτίθεται σκυρόδεμα στο σπίτι

Πώς να φέρετε την ομορφιά των τσιμεντένιων τοίχων

Τολμήστε να είστε τολμηροί και θαρραλέοι με το εσωτερικό σχέδιο σας;

Στη συνέχεια, οι τοίχοι σκυροδέματος δεν είναι πιθανώς μια κακή επιλογή για εσάς. Μερικές φορές εμφανίζονται ως μια εργασία που πρέπει ακόμα να ολοκληρωθεί. Στην πραγματικότητα, όμως, χαλαρώνετε τα σχήματα και τοποθετείτε την έμφαση στην ίδια την αίθουσα με την απλή της κομψότητα και μοναδική προσωπικότητα.

Η ακατέργαστη και ημιτελή εμφάνιση του σκυροδέματος δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Το μοντέρνο βιομηχανικό στυλ κοσμεί τους τοίχους. Παρόλο που κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει στην αρχή, αυτό το στυλ είναι κάτι περισσότερο από φιλόξενο.

  1. Whistler Residence, Βρετανική Κολούμπια - εκτεθειμένο σκυρόδεμα στο σπίτι

σκάλες σκυρόδεμα τοίχο σχεδιασμό γυαλί κιγκλίδωμα εκτεθειμένο σκυρόδεμα στο σπίτι
Έξυπνο μείγμα σκυροδέματος και ξύλου

υποστήριξη τείχος διαχωριστικό τοίχο σκυρόδεμα τοίχο μπάνιο εκτίθενται σκυρόδεμα στο σπίτι

εγώβιομηχανική όραση και ανοικτούς χώρους

σκάλες κουζίνα ξύλο σκυρόδεμα τοίχο σχεδιασμό εκτίθενται σκυρόδεμα στο σπίτιΑυτό είναι ένα πανέμορφο σπίτι. Η αρχιτεκτονική της πιθανότατα θα προσελκύσει αμέσως την προσοχή σας. Πάνω απ 'όλα, τα εκτεθειμένα τσιμεντένια τοιχώματα ξεχωρίζουν και η αγάπη τους με το υψηλής ποιότητας ξύλο, το οποίο κοσμεί τον ανοιχτό και όμορφο χώρο της βίλας.

  1. Σκυρόδεμα και ανοξείδωτο χάλυβα από το Μπουένος Άιρες

 

Ίσως ήταν ο Ατλαντικός Ωκεανός με το δροσερό και δροσερό του αεράκι που ενέπνευσε αυτό το σπίτι. Αλλά μπορεί επίσης να είναι η συναρπαστική δημιουργικότητα των νέων και ταλαντούχων σχεδιαστών της Αργεντινής. Ήθελαν να σπάσουν ένα κομμάτι από τα στερεότυπα και να δημιουργήσουν ένα σπίτι με διακριτικό χαρακτήρα.

  1. Η κατοικία του Byrne, Φοίνιξ

Byrnes κατοικία Phoenix ξύλινα πάνελ μπανιέρα εκτίθενται σκυρόδεμα στο σπίτι

Πρόκειται για έργο των αρχιτεκτόνων του TheConstructionZone. Έχετε κάνει την ανακαίνιση αυτής της κατοικίας το 1998. Τι σας αρέσει περισσότερο για αυτό το σπίτι; Μου αρέσει ιδιαίτερα η υπέροχη στρατηγική της χρήσης του σκυροδέματος πάνω στον τοίχο προφοράς. Αυτό προσελκύει την προσοχή και από το υψηλής ποιότητας ξύλο και τον φανταστικό σχεδιασμό των επίπλων. Απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα έπιπλα βεράντας με το τζάκι και το τσιμεντένιο τοίχο. Ή τι πιστεύετε για αυτό το σύγχρονο σπίτι γραφείο ή τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να δείτε πώς το σκυρόδεμα αντικατοπτρίζεται στον καθρέφτη.

  1. Echo Beach, Βανκούβερ

Echo Beach Βανκούβερ σκυρόδεμα

Εδώ βλέπουμε το σπίτι μιας νεαρής οικογένειας και το εξίσου μικρό τους όραμα. Είναι μια βιώσιμη κατασκευή. Το κτίριο επιτρέπει την πράσινη ευθυγράμμιση και αν οι ιδιοκτήτες σπιτιού πρέπει να επιλέξουν, είναι επίσης έτοιμοι για μια ηλιακή εγκατάσταση. Είναι επίσης εύκολο να διατηρηθεί και παρέχει ένα γενικό παράγοντα WOW.

Αυτοί οι τοίχοι φαίνονται εντυπωσιακοί με το φως από πάνω. Αυτός είναι ένας δροσερός τρόπος ζωής.

  1. Βουνό Homestyle, Capitol Creek

Υπάρχει κάποιο καλύτερο μέρος για τσιμεντένιους τοίχους από μια φανταστική υποχώρηση οπουδήποτε στα βουνά; Εδώ φαίνεται σαφώς ότι η ιδέα του σκυροδέματος ως ψυχρού και αποστειρωμένου υλικού είναι ξεπερασμένη. Εδώ, το ύφος hippie παίρνει ένα σημερινό νόημα και την ίδια στιγμή, το όλο θέμα είναι εξαιρετικά άνετο και ζεστό. Με πολύ γυαλί τελικά φτάνετε στην τελειότητα.

  1. Dorsey Residence, Σιάτλ

Dorsey κατοικία Σιάτλ τείχος τοίχου τοίχο εκτεθειμένο σκυρόδεμα στο σπίτι

Οι αρχιτέκτονες αυτού του σπιτιού είναι από τους Coates Design Architects. Έχουν μια πραγματικά μεγάλη προσέγγιση στο σκυρόδεμα. Το σπίτι αυξάνει το εμβαδόν του δαπέδου στο μέγιστο χρησιμοποιώντας τον κατακόρυφο χώρο. Από την απόσταση, μοιάζει με ένα ανώνυμο, νηφάλιο, μνημειακό διώροφο κτίριο, με μπροστά στο νερό. Μετά την είσοδο, ανοίγει ένας νέος κόσμος: ζεστό, φωτεινό και ανοιχτό.

  1. Λίμα, Λος Άντζελες

Lima κατοικία Λος Άντζελες σύγχρονη αρχιτεκτονική

Η πολυτέλεια δεν είναι πάντα συνώνυμη με διάσημα σήματα και σύγχρονα ιταλικά έπιπλα. Επιμένει πολύ περισσότερο στις λεπτομέρειες. Αυτό ισχύει σίγουρα για το Residence Lima, το οποίο μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες. Σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες της Abramson Teiger. Απλές, μοντέρνες, καθαρές γραμμές κοσμούν τα όμορφα σχεδιασμένα τσιμεντένια τοιχώματα. Οι επεκτατικοί χώροι και τα όμορφα χρώματα είναι μερικά από τα στοιχεία που προσελκύουν την προσοχή. Αυτό είναι ένα θαυμάσιο παράδειγμα του πώς να συνδέσετε τον έξω κόσμο με τον εσωτερικό κόσμο ... σωστά;

Οι σχεδιαστές των αρχιτεκτόνων της E. Cobb ξεπέρασαν το κτίριο αυτό. Συνεπή γκρίζα χρώματα, κομψά ακόμη περισσότερα που έχω να πω εδώ είναι σπασμένα από ζεστές αποχρώσεις και τολμηρές αποχρώσεις. Συμπληρώνουν με θαυμάσιο τρόπο τις υπέροχες απόψεις του ωκεανού. Το αποτέλεσμα ενισχύεται από τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Χάρη σε αυτά τα παράθυρα μπορείτε να ορίσετε το κτίριο ως γυάλινο σπίτι. Είναι εκπληκτικό το πόσο ισχυρό και δυνατό υλικό όπως το σκυρόδεμα μπορεί να είναι τόσο υπέροχα συνδεδεμένο με το γυαλί ....

  1. Kurth Residence, Σάντα Μπάρμπαρα

Kurth Residence Σάντα Μπάρμπαρα θέα σκυρόδεμα

Φαντάζεστε ένα συμβατικό, ορθογώνιο σπίτι; Φυσικά έχετε το δικαίωμα! Αλλά πρώτα, κοιτάξτε τι δημιούργησαν οι αρχιτέκτονες του Neumann Mendro Andrulaitis στη Σάντα Μπάρμπαρα. Πρόκειται για ένα άτυπο σπίτι με καμπύλα σχήματα και εκτεθειμένους τοίχους από σκυρόδεμα

Πρέπει να υπάρχει κάτι συναρπαστικό για τον συνδυασμό άμμου και τη χρήση του σκυροδέματος. Είναι απολύτως απλό να ενσωματώσετε το περιβάλλον στην εσωτερική διακόσμηση. Φαίνεται να υπάρχει η τάση να χρησιμοποιούνται τσιμεντένια τοιχώματα που εξυπηρετούν τόσο την καλή μόνωση όσο και ως οπτικό εστιακό σημείο. Όπως και πολλές άλλες ιδιότητες σε αυτήν την περιοχή, αυτό το σπίτι είναι μαγευτικό, ζεστό και φιλόξενο. Το σπίτι έχει επίσης κάτι τρελό για αυτό, γεγονός που το καθιστά ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο το κτίριο αυτό ονομάζεται Box House. Όμως, υπάρχει κάτι πολύ περίεργο: ο σχεδιασμός αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της αρχιτεκτονικής, και το όλο θέμα παραμένει κομψό και τακτοποιημένο. Για να αντισταθμιστεί το σκυρόδεμα, το σπίτι ενσωματώνει πολύ γυαλί, κάνοντας το εσωτερικό να φαίνεται ευρύχωρο και καλά αεριζόμενο. Μπορούμε να πούμε ότι ο συνδυασμός σκυροδέματος και γυαλιού κερδίζει και αυτή την περίπτωση.

Αυτή η αντισυμβατική δομή ξεκίνησε από τον Jonathan Segal FAIA. Μιλάμε για την πολυτελή κατοικία Cresta στην Καλιφόρνια. Εδώ, η δημιουργικότητα φτάνει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Παρέχει μια βιομηχανική αφή χάρη στους εκτεθειμένους τοίχους από σκυρόδεμα. Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, η κατοικία εξασφαλίζει έναν τέλειο εσωτερικό-υπαίθριο τρόπο ζωής. Αναφέραμε επίσης τον ενσωματωμένο φωτισμό που χρησιμοποιείται μετά το ηλιοβασίλεμα;

  1. Τσεχία

Θέλετε ένα άλλο παράδειγμα δημιουργικού χειρισμού σκυροδέματος; Εδώ έρχεται αυτό το υλικό σε χρήση ως απόδειξη του πολυτελούς εσωτερικού σχεδιασμού. Χτισμένο από την Oooox, το σπίτι περιλαμβάνει λεπτές υφές αναμειγμένες με ξύλο και λευκά έπιπλα, τα οποία φέρνουν μέρος της τυπικής εμφάνισης του βιομηχανικού σχεδιασμού. Διότι αυτό είναι το στυλ σχεδιασμού από το οποίο οι αρχιτέκτονες αντλούν την έμπνευσή τους εδώ.

Εδώ έχουμε ένα καλό παράδειγμα του σύγχρονου μινιμαλισμού που αναμιγνύεται με το ιαπωνικό σχέδιο. Το σπίτι είναι ένα δημιουργικό έργο του Atelier Boronski. Ο εσωτερικός σχεδιασμός βασίζεται κυρίως σε μαύρο και άσπρο και οι τοίχοι από σκυρόδεμα έχουν υπέροχη επιφάνεια. Αυτός ο σχετικά κενός χώρος φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακός.

Πολλές περισσότερες ιδέες για τσιμεντένιους τοίχους και τσιμεντένια τοιχώματα για την προσοχή σας

Διακόσμηση τοίχου εκτίθεται σκυρόδεμα στο σπίτι βιομηχανική παράθυρο οροφής

Αυτά είναι ταπετσαρία από σκυρόδεμα, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο

διακόσμηση τοίχων βιομηχανικά εκτεθειμένο σκυρόδεμα στο σπίτι λίγο χρώμα

Περαιτέρω συνδυασμός ξύλου και σκυροδέματος, αυτή τη φορά στη μελέτη

διακόσμηση τοίχων βιομηχανικά εκθεμένο σκυρόδεμα τραπεζαρία έπιπλα τραπεζαρίας

Το μονοχρωματικό εσωτερικό δείχνει καθαρές γραμμές και καθαρά σχήματα

Σχεδιασμός τοίχου βιομηχανικό γκρι εκτεθειμένο σκυρόδεμα στο σπίτι σχέδιο χρώματος

Μεγάλες πλάκες από σκυρόδεμα στην τραπεζαρία

σχεδιασμός τοίχου εκθεμένο σκυρόδεμα στο σπίτι βιομηχανικό έμμεσο φως

Εμπιστευτική ατμόσφαιρα του Φενγκ Σούι

τοίχο διακόσμηση βιομηχανικά εκτεθειμένο σκυρόδεμα στο σπίτι φως μαλακό

Δωμάτιο βουδιστικού στυλ

τοίχο διακόσμηση βιομηχανικό μονοχρωματικό εκτεθειμένο σκυρόδεμα στο σπίτι

Η τραπεζαρία φαίνεται αρσενική

τοίχος σχεδιασμός βιομηχανική οπτική τοίχο τοίχου

Κομψή κρεβατοκάμαρα έχει κομψή γοητεία

Εκθετημένος σχεδιασμός τσιμεντένιου τοίχου βιομηχανικά πρωτότυπο

Ο έμμεσος φωτισμός τονίζει τους τοίχους του σκυροδέματος

μινιμαλιστικό σκυρόδεμα τοίχο σχήμα σαλόνι

Μινιμαλιστικό αλλά εντυπωσιακό

Exposed τσιμεντένιο τοίχο βιομηχανική στυλ τζάκι

Στολισμένη κρεβατοκάμαρα

τοίχο σχεδιασμό βιομηχανική στυλ υπνοδωμάτιο

Σχεδιασμός τοίχου με σκυρόδεμα κατάλληλο και για γραφεία

Exposed concrete τείχος σχεδιασμός βιομηχανικός καναπές στυλ

Μεταβαλλόμενη μεταλλική σκάλα

μινιμαλιστική τοίχο βιομηχανική σκάλες

Εξευγενισμένο καθιστικό

Εκθετημένο σκυρόδεμα τοίχο σχεδιασμό βιομηχανικό οικιστικό τοπίο