Μάλτα διακοπές – ανακαλύψτε μια συναρπαστική χώρα

μάλτα διακοπές marsaxlokk αλιεία ιστορία χωριό βάρκες παλιά κτίριο παλάμες

Αξέχαστες στιγμές στο νότο με διακοπές στη Μάλτα

Η Μάλτα είναι μια απίστευτη χώρα σχεδόν με κάθε τρόπο που μπορεί να σκεφτεί ένας κοινός τουρίστας. Είναι πραγματικά δύσκολο να μην πάρετε αυτή την χώρα στην καρδιά, έχοντας περπατήσει στους δρόμους των πόλεων και των χωριών εκεί, που είναι γεμάτα με τόση ιστορία και υπέροχη μεσογειακή φύση.

Τα περισσότερα κτίρια είναι ζωγραφισμένα με κίτρινο χρώμα. Αυτό βοηθά επίσης τα πάντα να φαίνονται πιο ηλιόλουστα και πιο ακτινοβόλα.

Μπορείτε εύκολα να φτάσετε στη Μάλτα από οπουδήποτε

Η Μάλτα ζει από τον τουρισμό. Γι ‘αυτό οι συνδέσεις με όλες τις γωνιές της Ευρώπης είναι πολύ καλά αναπτυγμένες. Μπορείτε εύκολα να ταξιδέψετε εκεί για λίγες μέρες, καθώς επίσης και να συνδυάσετε θαυμάσια τη διαμονή σας με μια άλλη εκδρομή.

Azure Παράθυρο στο νησί Gozo

Μάλτα διακοπές γαλάζιο παράθυρο νησί Gozo
Λίγο περισσότερο ιστορία

Τα ταξίδια στη Μάλτα είναι πολύ κατάλληλα για τους ανθρώπους που αγαπούν την ιστορία. Λοιπόν, ας πούμε κάτι περισσότερο για αυτό. Πρόκειται για μια πρώην βρετανική αποικία. Η επίσημη γλώσσα είναι η αγγλική. Χρειάζεστε ειδικούς προσαρμογείς για τα τηλέφωνα και τα αυτοκίνητα που κινούνται στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο καθεδρικός ναός της Mellieha

Μάλτα διακοπές Mellieha θάλασσας καθεδρικός ναός

Όλα είναι πολύ άνετα

Οι αποστάσεις εδώ είναι αρκετά σύντομες και επίσης οι τιμές για τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι περισσότερο από φθηνές. Μπορείτε να πάρετε ένα ημερήσιο ή εβδομαδιαίο εισιτήριο και να φτάσετε εύκολα σε όλα τα μέρη που θέλετε.

Δυστυχώς, πρέπει επίσης να περιμένετε πολλές εμπλοκές κυκλοφορίας, ειδικά στην υψηλή περίοδο.

Η υπερήφανη εθνική σημαία

Μάλτα διακοπές κόκκινο λευκό σταυρόΌλη η χώρα με μια ματιά

Μάλτα γεωγραφικός χάρτης χάρτη διακοπών

Οι παραλίες

Αν θέλετε να επισκεφθείτε τις παραλίες, τότε προτιμάτε να πάτε στο δυτικό τμήμα του νησιού. Αλλά μην ανησυχείτε πάρα πολύ γι ‘αυτό. Οι παραλίες είναι καλυμμένες με βράχια και είναι γεμάτες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Εάν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στην παραλία, επιλέξτε μια διαφορετική χώρα.

Απολαύστε τον ήλιο στο Golden Bay

Μάλτα διακοπές χρυσή παραλία κόλπο

Περπατήστε το βράδυ στο λιμάνι του San Ġiljan

Μάλτα διακοπών San Ġiljan λιμάνι βράδυ

Μετά από όλα, υπάρχουν μερικοί όμορφοι προορισμοί, οι οποίοι αξίζουν πολύ από αυτή την άποψη. Υπάρχει κάποιο μικρό νησί κοντά στο San Ġiljan. Το Golden Bay είναι επίσης ένας εξαιρετικός προορισμός για να πάτε.

Επίσης, θεωρούν τον κόλπο Tuffieha

Μάλτα διακοπές Għajn Tuffieħa Bay

Τα αξιοθέατα

Μέσα σε δέκα ημέρες, θα μπορείτε να επισκεφτείτε τα περισσότερα αξιοθέατα. Αλλά για να σας δώσει περισσότερο χρόνο, είναι καλύτερο να διαρκέσει 2 εβδομάδες. San Ġiljan είναι ο μοναδικός προορισμός που δεν πρέπει να χάσετε. Στην πρωτεύουσα, τη Βαλέτα, πιθανότατα θα έρθετε πολλές φορές, καθώς ταξιδεύετε από μια πόλη στην άλλη.

Ρομαντικό ηλιοβασίλεμα – ο καθεδρικός ναός του San Ġiljan

Μάλτα διακοπές st john καθεδρικός ναός san giljan

Η μεγαλοπρεπή Βαλέτα

Μάλτα διακοπές Βαλέτα κεφαλαίου

Το Mdina / Rabat είναι η άλλη πόλη που μπορείτε να επισκεφθείτε επίσης. Είναι η παλιά πρωτεύουσα. Είναι γνωστή ως η ήσυχη πόλη. Αξίζει επίσης να έρθετε εδώ για μια βόλτα και μόνο. Ο καθεδρικός ναός είναι όμορφος και αξίζει να επισκεφθείτε.

Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Πέτρου και του Παύλου στη Mdina

Μάλτα διακοπές mdina καθεδρικός ναός st peter και paulus

Τυπικές αυλές και στενά δρομάκια στο Ραμπάτ

μάλτα διακοπές rabat στενό σοκάκια αυλές

Η τελευταία πρόταση που θέλουμε να κάνουμε είναι η Mellieha. Αυτό το χωριό βρίσκεται στα βόρεια της Μάλτας. Έχει μια πολύ μεγάλη αμμώδη παραλία. Εδώ είναι οι δύο μεγάλες παραλίες – Tuffieha και Golden Bay της οποίας μόλις αναφέρθηκε. Από εδώ οργανώνονται εκδρομές παραμυθιού που προσφέρονται πάνω από το νερό. Πρέπει να πάρετε το χρόνο για αυτό! Σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Το χωριό Sweethaven στο Anchor Bay

Μάλτα διακοπές Sweethaven Village άγκυρα κόλπο

Dwerja ή Blue Grotto στο νότο της χώρας

Μάλτα διακοπές μπλε σπηλιά dwejra

Blue Lagoon στο νησί Comino

Μάλτα διακοπών comino νησί μπλε λιμνοθάλασσα

Πάρτε μια ευχάριστη βαρκάδα

Μάλτα διακοπές βραχώδεις παραλίες βόλτες με βάρκα

Και αν προτιμάτε τα ψώνια και τα εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, πηγαίνετε στη Sliema

Μάλτα διακοπές sliema καταστήματα εστιατόρια της πόλης