Δημιουργήστε το δικό σας στεφάνι τοίχου και πόρτας – Πώς διακοσμείτε το σπίτι σας;

Τα στεφάνια των τοίχων και των πορτών κάνουν τα τριαντάφυλλα κίτρινο ύφασμα

Κάντε τα στεφάνια τοίχου και πόρτας τον εαυτό σας - και πώς διακοσμείτε το σπίτι σας;

Το φθινόπωρο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανανεώσετε και να διακοσμήσετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας Συμφωνείτε; Χιλιάδες DIY ιδέες σχεδίου στο σπίτι από έπιπλα σχεδιασμού έως τις μικρότερες προφορές βασίζονται στην εξωραϊσμό του εσωτερικού.

Ένα στοιχείο του σπιτιού που συχνά παραμελούμε είναι στην πραγματικότητα το πρώτο πράγμα που βλέπετε στην είσοδο - την μπροστινή πόρτα. Δημιουργήστε ένα κομμάτι ομορφιάς και κάντε ένα στεφάνι πόρτας που θα ανανεώσει σίγουρα τον χώρο εισόδου σας.

Το στεφάνι της πόρτας στην πρώτη απεικόνιση είναι ένα επιδέξιμο μείγμα από υφάσματα και χρώματα που ταιριάζουν και χρησιμεύει ως μια ιδιαίτερη έμφαση στην μπροστινή πόρτα. Ορισμένοι κλάδοι από την πίσω αυλή σας και τα ροζέτα από ύφασμα αποτελούν ένα ηλιόλουστο στεφάνι φθινοπώρου που θα επηρεάσει ευτυχώς κάθε επισκέπτη. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα τέτοιο στεφάνι, επιλέξτε χρωστικές που αντίθεση με το χρώμα της πόρτας.

Fabulous υφάσματα - ζωντανή προσθήκη στο εσωτερικό

Τα στεφάνια των τοίχων και των θυρών καθιστούν το γύρο ύφασμα πολύχρωμο ενδιαφέρον
Δώστε στο σπίτι σας ένα λαμπερό, δροσιστικό άγγιγμα! Αυτό το στεφάνι είναι ένα πολύχρωμο ένθετο που μπορεί να καρυκευθεί ακόμα και στα πιο σκοτεινά δωμάτια. Εάν είστε ραπτική, ασχολείστε με τα απορρίμματα σας και δημιουργήστε ένα χαριτωμένο στεφάνι από ύφασμα.

Πώς θα μπορούσατε να ανανεώσετε το εσωτερικό σχέδιο με λίγα απλά κόλπα!

Τα στεφάνια των τοίχων και των θυρών καθιστούν τα σκουπίδια καναπέδες από ύφασμα καθιστικό

Πιλήματα καρδιές και εορταστική διάθεση

Τα στεφάνια των τοίχων και των θυρών καθιστούν αισθητές τις καρδιές του valentintstagΓυρίστε το στεφάνι της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου σε στεφάνι φθινοπώρου

Τα στεφάνια των τοίχων και των θυρών κάνουν το φθινόπωρο τις καρδιές του Αγίου Βαλεντίνου

Εορταστικό στεφάνι διακλαδισμένων κλαδιών

Τα στεφάνια των τοίχων και των θυρών κάνουν τις καρδιές να νιώθουν κλαδιά των Ημέων του Αγίου Βαλεντίνου

Τα στεφάνια είναι αστεία έργα DIY που μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε εποχή ή διακοπές. Αρχικά, το εικονογραφημένο στεφάνι έγινε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως φθινοπωρινή διακόσμηση. Απλά ανταλλάξτε τις καρδιές με διακοσμητικά φύλλα και πασπαλίζετε με το χρυσό αντί για το ασημένιο σπρέι.

Φύλλα σε σχήμα φύλλου σε χρώματα του φθινοπώρου

Οι τοίχοι και οι πόρτες δένουν εαυτούς, κάνουν τα φύλλα σε σχήμα εγκοπές χρυσό κόκκινο

Φυσικά στοιχεία

Στεφάνια τοίχου και πόρτας κάνουν την κορδέλα στεφάνι ξύλου αφρώδη Τα στεφάνια τοίχου και πόρτας κάνουν κορδέλα ξύλου ξύλου που κόβει το ξύλο Τα στεφάνια τοίχου και πόρτας κάνουν ξύλινη κορδέλα κοπής χρυσοκίτρινη

Σίγουρα υπάρχουν πεσμένα δέντρα στην αυλή στην πίσω αυλή σας. Ο Jess και η Monica βρήκαν εκείνους στο κατώφλι τους και αποφάσισαν μια δημιουργική, πρωτότυπη ιδέα κατασκευής. Έχουν φτιάξει ένα χρυσό στεφάνι από μια επιφάνεια κοπής ξύλου. Ένα κομμάτι ψεκασμού και μια αφρώδη κορδέλα κάνουν αυτό το στεφάνι να φαίνεται πολύ κατάλληλο για την εποχή.

Στεφάνια τοίχου και πόρτας κάνουν μπάλες νήματα γκρι και άσπρο

Μπορείτε να πλέκει; Αυτό το σπιτικό στεφάνι από βιρτζίνια tinkers μιλάει για τον εαυτό του. Ο καθένας που θέλει να χρησιμοποιήσει το νήμα ως ύφασμα μπορεί να το δοκιμάσει. Ο συνδυασμός των κώνων πεύκου, των μπομπίνων νήματος και των μεταλλικών διακοσμητικών στοιχείων καθιστά την είσοδο του σπιτιού χαρούμενη.

   Τα στεφάνια των τοίχων και των θυρών καθιστούν τον εορτασμό καλύτερο από το φθινόπωρο

Η Τόνια της αγάπης της οικογένειας και του σπιτιού έκανε ένα στεφάνι εμπνευσμένο από το φθινόπωρο για να συγχαρεί τον μεταβαλλόμενο καιρό. Ένα κουβάρι, ένα χυλοπίτες και λίγο σπρέι από το τοπικό κατάστημα χόμπι είναι όλα όσα χρειάζεστε για αυτό το θεματικό έργο DIY. Χρησιμοποιήστε πολύχρωμα νήματα και προσθέστε βάθος και υφή στο στεφάνι.

Τοίχος και πόρτα wreaks οι ίδιοι κάνουν γυαλί γυαλιού διακοσμητικά λουλούδια   Τα στεφάνια των τοίχων και των θυρών καθιστούν το στεφάνι αφρού σπινθήρα κόκκινα λουλούδια