Εποξειδικό έναντι τσιμεντοκονίαμα – ποια είναι η διαφορά;

Εποξειδικό έναντι τσιμεντοκονίας με σπάτουλα από καουτσούκ

Εποξειδικό έναντι τσιμεντοκονίας

Το εποξειδικό κονίαμα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές μεταξύ των κατασκευαστών τούβλων και κατασκευαστών. Αυτό το υλικό παρουσιάζει νέα και νέα πλεονεκτήματα.

Το τσιμεντοκονία είναι κατασκευασμένο από τσιμεντοειδές μίγμα σκόνης. Σε αντίθεση με το εποξειδικό κονίαμα: Αποτελείται από εποξειδικές ρητίνες, που γεμίζουν με σκόνη.

Το προκύπτον κονίαμα έχει πολύ υψηλή αντοχή και είναι πρακτικά απωθητικό βρωμιάς. Γιατί είναι αυτό;

Το κανονικό κονίαμα δεν είναι υδατοαπωθητικό και ως εκ τούτου μπορεί να απορροφήσει νερό και ως εκ τούτου, δυσάρεστες μορφές λεκέδων. Έχετε κουραστεί να καθαρίζετε δυσάρεστες κηλίδες στον τοίχο;

Στη συνέχεια, το εποξειδικό κονίαμα είναι ίσως το πράγμα σας

Εποξειδικό έναντι τσιμεντοκονία μεγάλο γυαλιστερό
Το επόξυ δημιουργείται από δύο διαφορετικούς τύπους ρητινών αναμεμιγμένους με πληρωτικό. Γι 'αυτό είναι η σωστή επιλογή για ισχυρότερες προετοιμασίες και περιοχές που συχνά έρχονται σε επαφή με το νερό. Επιπλέον, αυτό το υλικό παρουσιάζει μεγαλύτερη πρόσφυση και χημική αντοχή από το τσιμεντοκονίαμα.

Ωστόσο, παρά τα πολλά πλεονεκτήματα, πρέπει να τονιστεί ότι η εργασία με το κονίαμα Exposid είναι πολύ πιο δύσκολη από ότι με το τσιμεντοκονίαμα. Επίσης, μερικές φορές μοιάζει με πλαστικό και πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών βρίσκουν ότι είναι δυσάρεστο.

Το κανονικό κονίαμα είναι πολύ πιο εύκολο να σχηματιστεί στις εξωτερικές άκρες (όπου τα κεραμίδια πρέπει να τοποθετηθούν στις γωνίες μεταξύ δύο τοίχων). Είναι πολύ πιο δύσκολο να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα με το εποξειδικό κονίαμα.

Χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για να γίνει σωστά ανάμεσα στα κεραμίδια

Εποξειδικό έναντι τσιμεντοκονίαμα γρανίτη σκούρο γκρι

Κατά τη γνώμη μου, κάποιος πρέπει να έχει το μπάνιο σε τρεις ή τέσσερις γύρους. Το εποξειδικό κονίαμα στερεοποιείται γρήγορα.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το μείγμα ταυτόχρονα, δεν μπορείτε να τα διανείμετε αρκετά καλά

Εποξειδικά ή τσιμεντοκονίαμα πλακίδια δαπέδου σε εμφάνιση ξύλουΗ εποξειδική ρητίνη ή το υπόλειμμα των επιφανειών πλακιδίων έχει γυαλιστερή επιφάνεια. Θα πρέπει να παρακολουθήσετε για να δείτε αν ο πλοίαρχος αντιμετωπίζει πραγματικά τα κεραμίδια προσεκτικά για να αποφευχθεί αυτό το φαινόμενο στα ανεπιθύμητα σημεία.

Ορισμένα αντικείμενα έρχονται επίσης με συσκευασίες για καθαρισμό, οι οποίες περιέχουν τις χημικές ουσίες που απαιτούνται ειδικά. Σας συστήνω να αγοράσετε ένα. Αξίζει, γιατί αλλιώς θα πρέπει να πληρώσετε τον κύριο υπερωρια για καθαρισμό και αυτό δεν είναι φθηνό.

Ορισμένα εποξικά κονιάματα παράγονται ειδικά για πλακίδια από γυαλί. Πολλές μάρκες προσφέρουν τις δύο παραλλαγές. Η διαφορά έγκειται στο τμήμα πλήρωσης του κονιάματος. Αυτό για το γυαλί είναι πολύ λεπτότερο και αποφεύγει το ξύσιμο.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι το πιο σημαντικό πράγμα - από τον Jason Ball Interiors, LLC

Εποξειδικό έναντι τσιμεντοκονίαμα Λεπτές ρίγες και λευκές ορχιδέες

Συμβουλή: Αναρωτιέστε πώς να ρυθμίσετε το κονίαμα στο χρώμα σας; Αυτό είναι σημαντικό, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα!

Σπάνια μπορείτε να εγκαταστήσετε τέλεια τα κεραμίδια και ως εκ τούτου θα πρέπει να επιλέξετε μια απόχρωση που είναι παρόμοια με τα κεραμίδια

Εποξειδική ή τσιμεντοκονία καμπίνα ντους με κάθισμα

Ορισμένες ουδέτερες αποχρώσεις όπως καφέ ή μοχτά μπορούν να επιτευχθούν με το κανονικό κονίαμα πολύ δύσκολη. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν το εποξειδικό κονίαμα ακριβώς λόγω του ομοιόμορφου χρώματος. Η σκιά αυτού του τύπου κονιάματος οφείλει το πληρωτικό και εξαπλώνεται εντελώς ομοιόμορφα. Επίσης, δεν έχει το ακόλουθο μειονέκτημα: η χρωματισμό του δεν θα εξαφανιστεί κατά τη διαδικασία καθαρισμού.

Ζητήστε από τον πωλητή σας να προετοιμάσει πολύ χρώμα εκ των προτέρων. Τότε μπορείτε να υπολογίσετε πόσο πραγματικά χρειάζεστε για όλη τη δουλειά.

Θα μπορούσατε να κάνετε το κονίαμα σας σπινθήρων προσθέτοντας ιριδίζοντα σωματίδια στο μίγμα σας. Μπορείτε επίσης να προετοιμάσετε ένα δείγμα εκ των προτέρων πριν συμπληρώσετε ολόκληρο το ποσό μαζί του. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες επιλογές που μπορούν να επιτευχθούν μέσω μιγμάτων.

Γιατί να μην κυριαρχήσει ένα μπάνιο με τζακούζι στο σπίτι

εποξειδικό έναντι τσιμεντοκονίας chic whirlpool

υπαινιγμός: Το μεσαίο γκρι είναι η ασφαλέστερη επιλογή για το κανονικό κονίαμα. Τα περισσότερα από τα μείγματα θα γίνουν γκρίζα με την πάροδο του χρόνου, ειδικά αν καθαρίζονται με σαπούνι και νερό.

Πολύ μεγάλος σπόγγος για την έγχυση

εποξείδιο έναντι τσιμεντοκονίας λεμόνι κίτρινο σφουγγάρι

OΑν και οι επιλογές είναι πολύ διαφορετικές, θα πρέπει να επιλέξουμε μια εξειδικευμένη παραλλαγή. Τουλάχιστον αυτό νομίζω. Δεν μπορείτε να πάρετε τα ίδια αποτελέσματα με ένα κανονικό σφουγγάρι.

Έχω γράψει αυτό το άρθρο σε απάντηση σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη διαφορά μεταξύ των δύο τύπων κονιάματος. Τώρα ελπίζω να έχω δώσει αρκετές γενικές γνώσεις για όλους τους αναγνώστες.

Εποξειδική έναντι τσιμεντοκονίας ρητίνη