Ωροσκόπιο 2016: Τι μας λένε τα αστέρια γύρω στο 2016;

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2016 Zodiac Sign

Ωροσκόπιο 2016

 

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε ένα λεπτομερές ωροσκόπιο για το 2016 για όλα τα ζώδια. Μπορείτε να βρείτε δύο παραλλαγές - μία κοινή και μία σε συνδυασμό με την κινεζική Zodiac.

Τώρα θα θέλαμε να σας προσφέρουμε μια μικρή εισαγωγή σε αυτό το θέμα.

Υπάρχουν πάντα ορισμένες τάσεις που είναι περισσότερο ή λιγότερο καθολικές.

Όλα στο γράφημα του 2016 δείχνουν ότι φέτος θα συσχετιστούν με πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα. Οι περισσότεροι από μας έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν το νόημα των δικών μας ανησυχιών.

Αυτό είναι το πώς τα αστέρια σας στέκονται το 2016

κινεζικό ωροσκόπιο 2016 αστέρι σημάδι
Σύμφωνα με το κινεζικό ωροσκόπιο το 2016 είναι η χρονιά του φλογερού κόκκινου πιθήκου. Αυτή είναι η μεταφυσική συμβολισμός του ανθρωπογενούς παράγοντα. Με άλλα λόγια, αυτή είναι η χρονιά της ανθρωπότητας. Το κινεζικό νέο έτος ξεκινάει στις 7 Φεβρουαρίου 2016 και λήγει στις 27 Ιανουαρίου 2017. Γενικά, μπορεί να ειπωθεί ότι ο πίθηκος αντιστοιχεί στο στοιχείο του μετάλλου. Ο πίθηκος πρέπει να ενθαρρύνει τις προσπάθειές μας να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες στον κόσμο. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην υποτάξουμε την πραγματικότητα στη θέλησή μας. Αντίθετα, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε αρμονία με το σύμπαν.

Διάφορα στοιχεία: φωτιά, γη, αέρας, νερό

κινέζικο ωροσκόπιο 2016 ζωδιακά στοιχεία

Επιστήμονες και διανοούμενοι

Το 2016, τα αστέρια θα ενθαρρύνουν τους ερευνητές, τους ανθρώπους με περιπετειώδη πνεύμα και εκείνους που δεν τους αρέσει η στατική. Ποικιλία, αλλαγές, έρευνα τώρα είναι σε ζήτηση. Ανεξάρτητα από τα μεμονωμένα σημάδια του ζωδιακού κύκλου, ο καθένας από εμάς πρέπει να προσπαθήσει να αναπτύξει καλύτερα τη δουλειά μας. Προσπαθήστε να κάνετε σταθερή πρόοδο, ανεξάρτητα από τον τομέα. Για μερικούς, αυτό μπορεί να σημαίνει περισσότερη τάξη στο σπίτι, για άλλους - αναρρίχηση κορυφής βουνού.

Το έτος θα πρέπει να θεωρηθεί συμβολικά ως ορειβασία. Μη φοβάστε να πάτε ψηλότερα! Ανακαλύπτουν νέους και νέους ορίζοντες.

Στοιχεία Fiery - Κριός, Λέων Τοξότης

Τα φλογερά στοιχεία είναι γνωστά για ιδιοσυγκρασία και ισχυρά συναισθήματα. Φέτος θα εκπλαγείτε από τις δυνατότητες της συναισθηματικής σας ενέργειας. Αυτά οφείλουμε στην υψηλότερη δυναμική του ηλιακού συστήματος. Ο Κριός, τα Λιοντάρια και ο Τοξότης υφίστανται μεταμόρφωση και στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν υγιή μυαλά.

Πράξη λογική: το νέο σύνθημα των φλογεών ζωδιακών σημείων

Pietari post zodiac απεικόνιση Κριός horoscope 2016Pietari post ζωγραφικη ζωγραφικη ζωγραφικη Lion horoscope 2016Pietari post zodiac απεικόνιση Τοξότης Τοξότης 2016

Στοιχεία νερού - καρκίνος, σκορπιός, ψάρια

Τα καβούρια, οι σκορπιές και τα ψάρια αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις που σχετίζονται με την εσωτερική πλευρά της ζωής. Θα μπορούσαν πιθανώς να συνειδητοποιήσουν το μεγάλο τους όνειρο το 2016. Τα στοιχεία του νερού θα το επιτύχουν σε μεγάλο βαθμό χάρη στην ενισχυμένη διαίσθηση. Οι άνθρωποι στο ζώδιο του στοιχείου του νερού έχουν σχεδόν άπειρες δυνατότητες για πνευματική πρόοδο.

Νέες προκλήσεις για τα ζώδια Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς

Pietari post zodiac εικόνες Ορατό ωκεανό καρκίνου 2016

Pietari post ζωγραφική Ζωολογικός εικονογράφηση Σκορπιός ωροσκόπιο 2016

Pietari post ζωγραφική Ζωολογικοί εικόνες Ωροσκόπιο 2016

Στοιχεία αέρα - Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος γενικά έχουν λίγα προβλήματα που συνδέονται με την αγάπη. Φυσικά, ο καθένας έχει τη δική του ατομικότητα και τα πράγματα σχετίζονται με πολλούς παράγοντες. Μπορείτε να εναρμονίσετε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις φέτος.

Ακόμα κι αν υπάρχουν απογοητεύσεις, συμβαίνουν ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.

Αρμονία στη σχέση 

Pietari post ζωγραφική Ζωολογία Gemini ωροσκόπιο 2016

Pietari post ζωγραφική Ζωολογία Libra ωροσκόπιο 2016

Pietari post ζωγραφική Ζωολογικός εικονογράφηση Υδροχόος ωροσκόπιο 2016

Γήινα στοιχεία - ταύρος, παρθένος, ιβέξ

Τα γήινα στοιχεία είναι υπό σχετικά μικρή επιρροή των αστεριών. Τουλάχιστον σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες των ζωδιακών σημείων. Ο σημαντικότερος ρόλος διαδραματίζει ο Ερμής. Αυτός ο πλανήτης θα επηρεάσει έντονα τη δυναμική των ανθρώπων με γήινα στοιχεία. Αυτά είναι άτομα με σημάδια αστέρι Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως. Θα φτάσετε τα πάντα σχετικά εύκολα το επόμενο έτος. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με την αδράνεια. Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν κάποιες ριζικές αλλαγές στην ψυχική τους ανάπτυξη.

Υπό την επιρροή του Ερμή

Pietari post ζωγραφικη ζωγραφικη ζωγραφικη ταυροσκοπια 2016

Pietari Post Zodiac Εικονογράφηση Παρθένος Ωροσκόπιο 2016

Pietari Post Zodiac Εικονογραφίες Ζωοκοκκινό Ωροσκόπιο 2016

* Δικαιώματα εικόνας (Ζωδιακά εικονογράμματα):

© Pietari Posti