Με ένα εξωτερικό τζάκι αερίου, το καλοκαίρι μπορεί να επεκταθεί όπως επιθυμείτε

υπαίθρια τζάκι αερίου σφυρήλατο σίδερο κήπο τζάκι κηπουρική ιδέες

Εξωτερικά τζάκια αερίου – το ζωντανό παιχνίδι των φλογών

 

Όταν οι βραδινές θερμοκρασίες πέφτουν με το φθινόπωρο, η ζεστή βεράντα και ο χρόνος στον κήπο τελειώνει. Τώρα πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με το σαλόνι και πάλι. Ή όχι; Το καλοκαίρι μπορεί να επεκταθεί με υπαίθριες καμινάδες αερίου και ακόμη και όταν χιονίζει, η βεράντα και ο κήπος γίνονται μια υπαίθρια απόλαυση.

Τον Δεκέμβριο, το πάρτι μπάρμπεκιου θα πραγματοποιηθεί και στην τρίτη εκδήλωση μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό ζεστό κρασί στη βεράντα με την ζεστή ζεστασιά του υπαίθριου τζακιού αερίου. Είτε πρόκειται για τον ιδιωτικό τομέα είτε για υπαίθρια τροφοδοσία, τα τζάκια εξωτερικού χώρου προσφέρουν όλο το χρόνο μια θαυμάσια ευχάριστη ζεστασιά και το ζωντανό παιχνίδι των φλογών.

Απολαύστε τη ζεστασιά του τζάκι φυσικού αερίου στην εξωτερική περιοχή σας

υπαίθριο τζάκι τζάκι κήπος τζάκι γύρο κομψό έπιπλα κήπου
Εξωτερικό τζάκι αερίου

υπαίθρια τζάκι αερίου οφέλη κήπο τζάκι γύρο βότσαλα

Αέριο τζάκι κήπων σε πολλά σχέδια

 

Με τη μεγάλη ποικιλία τζακιών που λειτουργούν με αέριο, θα βρείτε το κατάλληλο τζάκι για κάθε σκοπό. Από το μικρό τζάκι πάνω από το σχεδιασμένο τζάκι αερίου έως τον πυλώνα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, μπορείτε πραγματικά να ζεστάνετε οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο. Το εξωτερικό τζάκι φυσικού αερίου μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί και να τεθεί σε λειτουργία. Δεν υπάρχει καπνός, δεν υπάρχουν σπινθήρες, δεν υπάρχει στάχτη και δεν υπάρχουν κάρβουνα. Μόνο ο κύλινδρος αερίου πρέπει να αντικατασταθεί. Οι βεράντες, τα τραπέζια μπύρας και οι χώροι καπνίσματος ζεσταίνονται σε χρόνο μηδέν και οι εξωτερικές φωτιές αερίων είναι πιο διακοσμητικές και ασφαλείς από οποιαδήποτε άλλη πηγή θερμότητας. Η θερμότητα μπορεί να ρυθμιστεί με το πάτημα ενός κουμπιού και με διαφορετικά μοντέλα, το ύψος της φλόγας μπορεί να ρυθμιστεί.

DIY τζάκι κήπου από ένα παλιό ξύλινο βαρέλι

εξωτερική τζάκι τζάκι τζάκι γύρο γύρουπαίθριο τζάκι φυσικό αέριο τζάκι κήπος έπιπλα κήπου υπαίθρια τζάκι αερίου σφυρήλατο σίδερο κήπο τζάκι γύρο

Απολαύστε τη ζεστή ζεστασιά του υπαίθριου τζάκι αερίου

 

Το παιχνίδι των φλογών και η ζεστή ζεστασιά των εξωτερικών τζακιών αερίου δημιουργούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ο σχεδιασμός ενός υπαίθριου τζάκι αερίου μπορεί να προσαρμοστεί ιδανικά στο περιβάλλον. Παρέχονται σύνθετα υλικά που είναι αδιάβροχα, χάλυβας επικαλυμμένο με σκόνη και πραγματική επένδυση από ξύλο. Από το μικρό τραπέζι υπαίθριο τζάκι αερίου στο μεγάλο πυλώνα πυρκαγιάς, υπαίθρια τζάκια φυσικού αερίου μετατρέπουν κάθε δροσερό ή κρύο βράδυ σε μια πολύ ιδιαίτερη υπαίθρια εμπειρία.

Συμβουλή: κάποια εξωτερικά τζάκια μπορούν επίσης να μετατραπούν σε μπάρμπεκιου, επομένως έχετε δύο χρήσεις με ένα τζάκι.

υπαίθριο τζάκι με τζάκι στον κήπο δίπλα στην πισίνα υπαίθρια τζάκι τζάκι κήπο τζάκι γύρο κήπο επίπλων rattan