Πέτρινες πλάκες στον κήπο – χρήσιμες συμβουλές για το εξωτερικό σχέδιο

Πέτρινες πλάκες στον κήπο και την τροπική βλάστηση

Πέτρινες πλάκες στον κήπο - χρήσιμες συμβουλές για τον εξωραϊσμό

Τοποθετήστε μια αυλή στον κήπο, χτίστε ένα μονοπάτι εκεί και δημιουργήστε μια μπάντα pit ... Μάθετε περισσότερα για το χειρισμό πέτρινων πλακών

Βεβαίως οι πέτρινες πλάκες είναι ένα υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικά πλαίσια.

Αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι, οπότε πιθανότατα θα πρέπει να ρωτήσετε τον πωλητή κάποιες ερωτήσεις προτού πάτε για ψώνια. Ποιο ποσό χρειάζεστε; Γιατί υπάρχουν τόσα διαφορετικές τιμές; Μπορούν οι πέτρινες πλάκες να χρησιμοποιηθούν χωρίς επαγγελματικές δεξιότητες;

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε με κάποιες συμβουλές, αλλά πρέπει να ζητήσετε από τους τοπικούς εμπειρογνώμονες ούτως ή άλλως!

Πρακτικές σκέψεις

Πουλάτε τις πέτρινες πλάκες σε κιλά και όχι ανά κομμάτι. Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο πέτρας.

Περιορίστε μονοπάτια και στοιβάζονται πέτρινες πλάκες

Πέτρινες πλάκες στον κήπο στενά μονοπάτια και βότανα
πάχος

Μπορείτε να αγοράσετε τις πέτρινες πλάκες με διαφορετικά πάχη. Πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ο τύπος χρήσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, προτιμάτε να χρησιμοποιείτε τις παχύτερες εκδόσεις, επειδή μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε χωρίς κονίαμα. Οι λεπτότερες θα σπάσουν πολύ εύκολα.

Πώς να επιλέξετε τις σωστές πλάκες πέτρας

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα κομμάτια με κονίαμα, τότε αυτά δεν μπορούν να είναι πάρα πολύ μεγάλα. Διαφορετικά έπρεπε να έχουν πλάτος τουλάχιστον 60 cm.

Οι πέτρινες πέτρες συχνά οργανώνονται με μορφή και συσκευάζονται σε παλέτες. Ρωτήστε τον έμπορο εάν μπορείτε να επιλέξετε κομμάτια από διαφορετικά.

Πόσα χρειάζεστε;

Πρέπει να υπολογίσετε την περιοχή που θα καλυφθεί. Ο πωλητής πρέπει να είναι σε θέση να καθορίσει το ποσό που χρησιμοποιήθηκε!

Ευρύχωρη βεράντα για να γιορτάσετε και να χαλαρώσετε

Πέτρινες πλάκες στον κήπο Ευρύχωρη καλοκαιρινή βεράντα

Η χρήση πέτρινων πλακών

 Οι πέτρινες πέτρες είναι το τέλειο υλικό για τη δημιουργία διαφορετικών περιοχών στους κήπους. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις πέτρινες πλάκες στην άμμο. Στη συνέχεια, μπορείτε να γεμίσετε τις αρθρώσεις με χαλίκι. Έτσι, θα επιτύχετε μια αποφασιστικά "απλή" ματιά.

Ωστόσο, χρειάζεστε σκυρόδεμα ή κονίαμα για μια βιώσιμη εμφάνιση.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει απλώς να τοποθετήσετε τις πέτρες πάνω στο πάτωμα και να γεμίσετε τις αρθρώσεις. Αυτός είναι ο τρόπος που θα σπάσουν.

καθιστικό

Απλά πρέπει να τοποθετήσετε τις πέτρινες πλάκες επάνω ο ένας στον άλλο. Στην επιφάνεια θα πρέπει να τοποθετήσετε μια πέτρα με άνετη επιφάνεια για να καθίσετε.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε χαμηλά καθίσματα όπως αυτά στις γωνίες των βεράντες ή γύρω από ένα πυράκτιο

Πέτρινες πλάκες στον κήπο στοιβάζονται σε στρογγυλά σχήματαΑλλά κατά τη γνώμη μου, ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αφήσετε το έργο στους ειδικούς.

βήματα

Τα βήματα από πέτρινους τοίχους στον κήπο δημιουργούν μια πολύ οργανική, φυσική εμφάνιση. Αυτό μπορεί να είναι πολύ ανθεκτικό εάν το φτιάξετε με τον σωστό τρόπο. Μόνο με πολύ μεγάλες και παχιές πέτρες μπορεί απλά να ξαπλώνουν ο ένας στον άλλο. Συνήθως πρέπει να χρησιμοποιήσετε κονίαμα.

Σε αυτό το σημείο, ανακοινώνεται μεγάλη ασφάλεια. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γλιστρήσει κάποιος εδώ.

Επιτυχής ξηρή τοποθέτηση

πέτρινες πλάκες στον κήπο σκάλες φαρμακευτικά βότανα

Ογκώδεις πέτρες λατομείων και ανθεκτικές πέτρες

πέτρινες πλάκες στον κήπο ανθεκτικές σκάλες

τοίχου αντιστήριξης

Αυτά είναι κατάλληλα αν έχετε μια τάση στον κήπο, ή αν θέλετε να επισημάνετε μια περιοχή για περισσότερο δράμα.

Εάν θέλετε να χτίσετε πάνω από 1 μέτρο υψηλό τοίχο, πιθανότατα θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός αρχιτέκτονα κήπου.

Μικρό τοίχο, πολλά σκουπίδια και υποτροπικά φυτά

πέτρινες πλάκες στα υποτροπικά φυτά σκουπιδιών του κήπου

μονοπάτια κήπου

Αυτή είναι η πρώτη ιδέα στο μυαλό πολλών ανθρώπων όταν πρόκειται για τη χρήση πέτρινων πλακών. Στην περίπτωση αυτή ισχύουν οι ίδιοι κανόνες όπως και σε άλλα μέρη. Οι μικρότεροι λίθοι χρειάζονται κονίαμα και οι υπόλοιποι - όχι απαραίτητα.

Μια ζουμερή φυσική τεχνική άρθρωσης

πέτρινες πλάκες στον κήπο ζουμερό χορτάρι κόκκινα φυτά

Μπορείτε επίσης να βασιστείτε σε ένα μωσαϊκό σχεδιασμό. Εκτελέστε μια φορά στο δρόμο για να διασφαλίσετε την καλή ποιότητα της εγκατάστασης. Εάν δεν χρησιμοποιείτε κονίαμα, συμπληρώστε τα κενά μεταξύ τους με σπάτουλα, βολές ή φυτά.

Μετά από τη βροχή οι πέτρινες πλάκες φαίνονται ακόμα πιο όμορφες

πέτρινες πλάκες στον όμορφο κήπο καμπυλών πολύ mulch

τρύπες φωτιά

Ποιος δεν συμπαθεί τις πυρκαγιές στη μέση των χώρων ψυχαγωγίας. Τέτοιες είναι οι βεράντες στον κήπο. Οι πέτρινες πλάκες θα τους δώσουν μια πολύ φυσική και οργανική εμφάνιση. Μέσα εσείς χρειάζεστε ένα πυρίμαχο υλικό και στο εξωτερικό μια επιφάνεια από πέτρινες πλάκες και κονίαμα.

Βραχώδης στρογγυλή - το τζάκι έχει ήδη τελειώσει

πέτρινες πλάκες στο τζάκι γύρω από τον κήπο

Θέλετε να φτιάξετε κάτι από πέτρινες πλάκες στον κήπο σας; Σίγουρα αυτό είναι ένας καλός λόγος για τη βελτίωση στο σπίτι. Αλλά βάλτε τις σκάλες, τον τοίχο και ειδικά για τις λάκκους πυρκαγιάς στην επαγγελματική βοήθεια! Η υγεία σας αξίζει πολύ περισσότερο από τα ελαφρώς υψηλότερα έξοδα!

Μια κομψή, ρουστίκ ατμόσφαιρα με πτυσσόμενες πολυθρόνες και ξύλινο τροχό

πέτρινες πλάκες στον κήπο απλή ρουστίκ ατμόσφαιρα

Κομψή σκάλα με μεταλλικό κιγκλίδωμα - Σχεδιασμός από την Sunny Hills Landscape, Inc

πέτρινες πλάκες στον κήπο των ηλιόλουστων λόφων τοπίο inc