Δημιουργικοί λαμπτήρες σχεδιαστών από φυσικό ξύλο

Η συλλογή χωριστών κόκκων - λαμπτήρες σχεδιαστών από τον Paul Foeckler

Αν ψάχνετε για μεγάλους λαμπτήρες σχεδιαστή τότε είστε στο σωστό μέρος. Ήμασταν εντελώς γοητευμένοι όταν πρόσφατα συναντήσαμε τη μοναδική συλλογή λαμπτήρων Split Grain από τον σχεδιαστή Paul Foeckler από το Λος Άντζελες. Όλα τα φώτα είναι πραγματικά κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο ή καλύτερα λέγεται καυσόξυλα. Οι τραχιά ξύλινα μπλοκ μεταμορφώθηκαν έξυπνα σε απλά γλυπτά λαμπτήρων, κόβοντας τα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Έτσι, δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος κόκκος του κάθε κομμάτι του ξύλου για να δει, αλλά και ισοδυναμεί με περισσότερη άνεση στο δωμάτιο. Ο λαμπτήρας ρέει μέσα από τις ρωγμές και φαίνεται κάπως οικείο και καθησυχαστικό. Με μια τέτοια λάμπα μπορείτε να δημιουργήσετε αμέσως μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στους δικούς σας τέσσερις τοίχους και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε ένα αναμφισβήτητο eye-catcher.

Οι δημιουργίες δημιουργού είναι διαθέσιμες ως λαμπτήρες δαπέδου και επιτραπέζιων. Αποτελούνται από περιφερειακό, ανακτημένο ξύλο. Ως κατασκευή και ενίσχυση, ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε χάλυβα και αλουμίνιο. Το τελικό αποτέλεσμα - τα μινιμαλιστικά φώτα που προβάλλουν την ομορφιά της φύσης μέσω της σύγχρονης έκκλησής τους. Η βιωσιμότητα και ο καθαρισμός έχουν την ύψιστη προτεραιότητα. Παρατηρείτε ακόμη και μια σκάνδαλη από τη Σκανδιναβία, όπου η λειτουργία και ο σχεδιασμός βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία. Καλή κομψότητα!

Οικολογικοί λαμπτήρες σχεδιαστών

λαμπτήρες σχεδιαστών φωτιάς λάμπα λαμπτήρα δαπέδου

Τέτοιες πρωτότυπες και κομψές λάμπες σχεδιαστών αποτελούν μια επιτυχημένη προσθήκη σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο και μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με πολλά άλλα αξεσουάρ στο σπίτι. Είναι επίσης κατάλληλα ως αποκλειστικά δώρα, ειδικά για φανατικούς σχεδιαστές και πραγματικούς γνώστες. Μας άρεσε ιδιαίτερα η ξύλινη κολώνα κάτω.

Λαμπτήρας γλυπτικής από ξύλο κέδρου

λάμπες σχεδιαστής καυσόξυλα φυσικό ξύλο holzklotz σύγχρονο φως
Το αρωματικό ξύλο κέδρου βρέθηκε μετά από μια μεγάλη πυρκαγιά στο Εθνικό Δρυμό του Angeles, αφού οι αρχές αγωνίστηκαν με τα επακόλουθα της φωτιάς. Αυτό ήταν σχεδόν ό, τι έμεινε από το παλιό δέντρο. Τώρα βρίσκεται εκεί, πολύ μετριοπαθής και εκπληρώνει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο.

Βρείτε το αγαπημένο σας προσωπικό! Δείτε επίσης τις άλλες δημιουργίες λαμπτήρων από τον Paul Foeckler, είτε στην επίσημη ιστοσελίδα του είτε στο Etsy.

Απλό φανάρι με σκανδιναβικό άγγιγμα

λαμπτήρες σχεδιαστών καυσόξυλα ελαφρύς λαμπτήρας δαπέδου φυσικό ξύλο

λαμπτήρες σχεδίασης λαμπτήρες πυρακτώσεως λαμπτήρα πυρακτώσεωςλαμπτήρες σχεδιαστών καυσόξυλα ελαφρύ φυσικό ξύλο

λαμπτήρες σχεδιαστών φωτιά λάμψη φυσικά υλικά

λαμπτήρες σχεδιαστών καυσόξυλα ελαφρύς λαμπτήρας δαπέδου φυσικό ξύλο

σχεδιαστών λαμπτήρων μοντέρνου σχεδιασμού φυσικού ξύλου

σχεδιαστές λαμπτήρες καυσόξυλα ξύλινο σχέδιο λαμπτήρα ξύλου

σχεδιαστές λαμπτήρων φως σχεδιασμό ξύλου φυσικού ξύλου

σχεδιαστές λαμπτήρες φυσικό ξύλο φως λαμπτήρα lampstand