πλακάκι

Πλακάκια στέγης διάφανο ποτήρι ηλιακής ενέργειας

Τα ενεργειακά αποδοτικά κεραμίδια του μέλλοντος

Ψάχνετε για μια κομψή εναλλακτική λύση για το σύστημα θέρμανσης; Η καινοτομία του συστήματος SolTech έχει ήδη λύσει το πρόβλημά σας. Πρόκειται για τα διαφανή κεραμίδια από ειδικό γυαλί, τα οποία μπορούν να ενσωματώσουν την ηλιακή ενέργεια σε κάθε κτίριο. Αντί για σκυρόδεμα ή πηλό, αυτά τα κεραμίδια είναι κατασκευασμένα από γυαλί και με αυτό τον τρόπο οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να διεισδύσουν στο παρασκήνιο.

Υπάρχει η απορροφητική επιφάνεια, η οποία στη συνέχεια μεταδίδει την ηλιακή ενέργεια με τη μορφή θερμότητας απευθείας στο σύστημα θέρμανσης ή στο ηλεκτρικό δίκτυο. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του συστήματος SolTech είναι ότι δεν λειτουργεί μόνο σε ηλιόλουστες μέρες, αλλά και όταν είναι συννεφιασμένη.

 Οι κατασκευαστές εξηγούν τη διαδικασία με αυτό τον τρόπο:

Τα γυάλινα κεραμίδια αφήνουν τις ακτίνες του ήλιου να διεισδύσουν και το ειδικό υλικό απορροφά την ενέργεια. Κάτω από αυτό το υλικό, οι ειδικές ακτίνες σχηματίζουν μια στήλη όπου ο αέρας θερμαίνεται με τεχνολογία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αρχίζει να κυκλοφορεί. Αυτός ο θερμός αέρας είναι ενσωματωμένος απευθείας στο υπάρχον σύστημα θέρμανσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στο πλαίσιο του συστήματος SolTech.

Διαφανή κεραμίδια και ηλιακή ενέργεια

στέγη τούβλο διαφανή ηλιακή ενέργεια στέγηΦιλικό προς το περιβάλλον και βιώσιμο
διαφανές πρωτοποριακό γυαλί από τούβλα
Κομψό και αποτελεσματικό
στέγη τούβλο διαφανή closeupsΗ ηλιακή ενέργεια χρησιμοποιείται βέλτιστα
στέγη τούβλο διαφανή ηλιακή ενέργεια
Έτσι τοποθετούνται τα γυάλινα πλακάκια
στέγη τούβλο διαφανή θέσει ηλιακή
Πρωτοποριακή κομψότητα στην οροφή
Αποθήκευση ενέργειας από γυαλί κεραμιδιών στέγης

 

  Retro šaldytuvas atneša nuotaiką ir magiją virtuvėje