Τα αμερικανικά ψυγεία είναι μοντέρνα και πολύ πρακτικά

Αμερικανικά ψυγεία για τη μοντέρνα κουζίνα σας

 

Ενδιαφέρεστε για αμερικανικά ψυγεία; Αυτό θα ήταν μια καλή και μοντέρνα παραλλαγή για το εσωτερικό σας σχέδιο. Θα θέλαμε να μοιραστώ μαζί σας μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες.

Ωστόσο, προτού προχωρήσουμε στις εικόνες, θα θέλαμε να δούμε πιο προσεκτικά τον όρο "αμερικανικά ψυγεία" και άλλους σχετικούς όρους.

Τι είναι μια αμερικανική κουζίνα; Η αμερικανική κουζίνα συνδέεται συνήθως με το ανοιχτό σχέδιο. Είναι σωστό αυτό; Ναι, αλλά όχι αρκετά!

Θα θέλατε να παραδώσετε την αμερικάνικη κουζίνα σας;

Αμερικανική κουζίνα ψυγείων με ανοιχτό κατώφλι

Η "αμερικανική κουζίνα" έχει καθιερωθεί στη Γερμανία ως συνομιλητικός όρος για την έννοια της ανοιχτής κουζίνας. Η πραγματική αμερικανική κουζίνα αλλά περιλαμβάνει πολύ περισσότερα.

Μια πραγματική αμερικανική κουζίνα μπορεί να συνδέεται με έναν άλλο λειτουργικό χώρο. Αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Επιπλέον, τα σχέδια ανοιχτού δαπέδου έχουν επίσης πολύ ξεκάθαρο διαχωρισμό. Οι αμερικανικές κουζίνες είναι σχεδόν πάντα εξοπλισμένες με ένα νησί κουζίνας. Αυτό έχει όλες τις απαραίτητες συσκευές μαγειρέματος.

Η αμερικανική κουζίνα χαρακτηρίζεται από ένα ανοιχτό σχέδιο

Αμερικανικά ψυγεία κουζίνα Αμερικάνικου στιλ




Τα πολυτελή έπιπλα και συσκευές κουζίνας

Η ακριβή και μεγάλη έπιπλα κουζίνας είναι χαρακτηριστική της πραγματικής αμερικανικής κουζίνας. Εξ ου και τα ειδικά μοντέλα αμερικανικών ψυγείων. Είναι πολύ μεγάλα και ως επί το πλείστον διπλό δωρεά. Η λειτουργία πάγου σύγκρουσης είναι επίσης απαραίτητη.

Το ψυγείο δίπλα-δίπλα είναι πολύ χαρακτηριστικό για το αμερικανικό νοικοκυριό

δίπλα-δίπλα ψυγείο αμερικανικά ψυγεία

Chic έπιπλα κουζίνας με κόκκινο χρώμα accents

Αμερικανικά ψυγεία Husky Red ρετρό ψυγείο κόκκινο



Αμερικανική κουζίνα με στυλ της δεκαετίας του '50

Αμερικανικά ψυγεία Ρετρό Κουζίνα Εγκατάσταση Κουζίνας

Τα τελευταία χρόνια, τα μοντέλα ρετρό έχουν επικρατήσει στο σχεδιασμό της κουζίνας. Είναι γνωστά για την πρωτότυπη και πολύχρωμη εμφάνισή τους. Αυτό επιτυγχάνεται συνήθως με δύο τυπικούς τρόπους. Μπορείτε να εμπλουτίσετε το σχέδιο ουδέτερης κουζίνας με έντονο χρώμα. Εναλλακτικά, είναι δυνατόν να προσθέσετε μια φούρνο κουζίνας με ένα ρετρό ψυγείο, σε ένα ωραίο χρώμα όπως το κρεμώδες λευκό.

Ρετρό ψυγεία σε διαφορετικές αποχρώσεις

Gorenje ρετρό ψυγείο ελεφαντόδοντο αμερικανικά ψυγεία

Τοποθετήστε μια τολμηρή έγχρωμη προφορά στην κουζίνα μέσω ενός κόκκινου ψυγείου

Αμερικανικά ψυγεία Servis κόκκινο

Με τις ρετρό παραλλαγές αναφέρεται σε διαφορετικές εποχές. Κυρίως είναι η δεκαετία του '50 του περασμένου αιώνα. Θέλουμε να εξετάσουμε μαζί μερικά τέτοια παραδείγματα;

Το ψυγείο λατρείας SMEG σε λευκό

Ρετρό Αμερικανικά Ψυγεία SMEG Ψυγείο Λευκό

Η φόρμα

Το σχήμα είναι το πρώτο χαρακτηριστικό των αμερικανικών ψυγείων στο ύφος του ρετρό. Η κλασική έκδοση έχει μόνο μία πόρτα. Για περιβαλλοντικούς λόγους, η έννοια αυτή ερμηνεύεται κάπως διαφορετικά στα μοντέρνα αμερικανικά ρετρό ψυγεία. Έχετε μια διπλή πόρτα, επειδή αυτή η παραλλαγή είναι πιο οικονομική από την άποψη της κατανάλωσης ενέργειας.

Ο σχεδιασμός εξακολουθεί να είναι πολύ ομοιόμορφος.

Το δημοφιλές είναι το λεγόμενο σχήμα diner, το οποίο είναι ελαφρώς διαφορετικό από τα άλλα σχέδια.

Αμερικανικό ρετρό ψυγείο

Swan ρετρό ψυγείο Αμερικανική ψυγεία φωτεινή κουζίνα

Αμερικάνικο ψυγείο δίπλα-δίπλα

Κουζίνα με ψυγείο πλάι-πλάι αμερικανικών ψυγείων

Αναδρομικά χρώματα

Τα ρετρό χρώματα ερμηνεύουν τις τυπικές αποχρώσεις των αρχικών μοντέλων με έναν σύγχρονο τρόπο. Είναι εν μέρει αυθεντικά, αλλά πάντα λίγο πιο πρωτότυπο και αποτελεσματικό από τα μοντέλα ρόλων.

Τα τυπικά χρώματα για τα αμερικανικά ψυγεία σε στυλ ρετρό είναι πορτοκαλί-καφέ, ανοιχτό κίτρινο, κρέμα στυλ, μπλε του ωκεανού, ροζ κλπ.

Gorenje ρετρό ψυγείο σε φρέσκο ​​πράσινο 

Ψυγεία Green American Ψυγείο Gorenje

Να εκφράσει τη λατρεία του για τις εποχές του παρελθόντος

Η τάση στις παρελθόντες εποχές είναι μια λατρεία. Αν αισθάνεστε την ανάγκη να εκφράσετε αυτό, τότε τα αμερικανικά ρετρό ψυγεία είναι μια καλή επιλογή. Μερικοί σχεδιαστές έχουν εμπνευστεί από μερικές από τις συγκεκριμένες εικονικές δημιουργίες της εποχής. Για παράδειγμα, το SMEG προσφέρει ένα ψυγείο σε στιλ ντιζάιν στο λαϊκό χρώμα Cadillac Blue.

Ρετρό ψυγείο και άλλες συσκευές κουζίνας σε λαμπερό μπλε χρώμα

Αμερικανικά Ψυγεία Ρετρό Ψυγείο Μεγάλη Ψύχρα Ανοιχτό Μπλε

Ευρύχωρη κουζίνα αμερικάνικου στιλ

Η αμερικανική κουζίνα έχει δημιουργήσει πρακτικές ιδέες

Αμερικανικά ψυγεία 
Αμερικανικά ψυγεία δίπλα στο ψυγείομαύρο ψυγείο δίπλα-δίπλα-ψυγείο Αμερικανικά ψυγεία δίπλα-δίπλα ψυγείο Αμερικανικές ιδέες κουζίνας
δίπλα-δίπλα ψυγείο με μεγάλα καταψύκτες αμερικανικά ψυγείαδίπλα-δίπλα ψυγείο Αμερικάνικες ψυγεία ντουλάπια κουζίνας λευκόΑμερικανικά ψυγεία Retro Ψυγείο SMEG λευκό δίπλα-δίπλα ψυγείο Αμερικάνικο ψυγείο φωτεινή κουζίνα δίπλα-δίπλα ψυγείο αμερικανικά ψυγεία φωτεινά κουζινικά ξύλα