Τραπεζομάντιλο κόκκινο – δημιουργήστε μια γιορτινή και πρωτότυπη διακόσμηση τραπέζι

τραπεζομάντιλο κόκκινο εορταστική διακόσμηση πίνακα επιτραπέζια πιάτα πανί πετσέτα κόκκινο

Τραπεζομάντιλο κόκκινο - εορταστικό, δροσερό και μοναδικό

Έχετε προτίμηση στα κόκκινα στοιχεία κατά τη διακόσμηση; Αλλά γιατί δεν παίρνετε ακόμη τη σκιά αυτή ως χρώμα προφοράς; Κάποιοι ντροπαλοί από το δροσερό χαρακτήρα των κόκκινων τραπεζομάντιλων και άλλοι βρίσκουν αυτό το στυλ διακόσμησης πολύ γιορτινές.

Αλλά το κόκκινο φέρνει πολύ περισσότερο την αίσθηση των Χριστουγέννων και της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Σήμερα θέλουμε να σας δείξουμε πώς να περάσετε κόκκινο τραπεζομάντιλο μπορεί να επιτύχει δύο εντελώς διαφορετικές αναζητήσεις.

Το κόκκινο συναντά φυσική ομορφιά

Αυτή η στρατηγική καθορισμού πινάκων είναι εδώ για μεγαλύτερες ομάδες. Αλλά μπορεί επίσης να προσαρμοστεί για μικρότερες ομάδες ανθρώπων. Οι παρακάτω εικόνες είναι από το καλοκαιρινό πάρτι ενός μουσείου της Νέας Υόρκης. Αυτό δημιουργήθηκε από τον Ron Wendt Design και έγινε γιορτή για τα μάτια.

Καλοκαιρινό πάρτι ενός Μουσείου της Νέας Υόρκης

τραπεζομάντιλο κόκκινο εορταστικό πίνακα διακόσμηση εστιατόριο ron wendt design
Το κόκκινο αποτελεί τον πυρήνα του έργου, αλλά δεν είναι πάρα πολύ κυρίαρχο. Συνδυάζεται με γκρι και μαύρες καρέκλες και φρέσκα πράσινα κεντρικά κομμάτια. Αυτός ο εξοπλισμός θυμίζει υπέροχα λιβάδια λουλουδιών. Έτσι το κόκκινο φαίνεται καθαρό, μοντέρνο και ξυπνά την όρεξη.

Κόκκινο ως χρώμα προφοράς

τραπεζομάντιλο κόκκινο διακόσμηση τραπέζι κομψό floral διακόσμηση ron wendt design

Ακόμα καλύτερα είναι ο εξοπλισμός από τα λαμπερά φώτα πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων. Αυτά αντικατοπτρίζονται από τις επιφάνειες καθρέφτη των δρομέων του τραπεζιού. Θέλετε να επιτύχετε αυτό το βλέμμα στο σπίτι; Χρησιμοποιήστε τραπεζομάντιλα Tomantenrote, προσθέστε ένα ως κεντρικό τεμάχιο σε φρέσκο ​​πράσινο και κρατήστε τη συνολική διάθεση καθαρή και απλή. Τα μεταλλικά κομμάτια και οι προθέσεις συμπληρώνουν ιδανικά αυτές τις αποχρώσεις.

Τραπεζομάντηλα Tomantenrote που χρησιμοποιούνται

εστιατόριο γεγονός τραπεζομάντιλο κόκκινο διακόσμηση πίνακα κομψό floral διακόσμηση ron wendt designΟ κόκκινος συναντά vintage

Υπάρχει κάτι τόσο μαγειρικό στην κόκκινη σκίαση. Αυξάνει την όρεξή σας και όταν το συνδυάζετε με το τραγανό λευκό, φαίνεται απλά πολύ δελεαστικό. Υπάρχει επίσης κάποιο vintage στυλ!

Ο κόκκινος προάγει την όρεξη

τραπεζομάντιλο κόκκινο εορταστικό πίνακα διακόσμηση πίνακα άσπρο κόκκινο άκρα

Πριν από μερικά χρόνια, ο σχεδιαστής Eddie Ross δημιούργησε ένα γοητευτικό εορταστικό τραπέζι που περιλάμβανε παγωμένο γυαλί και μέντα. Πιστεύουμε ότι αυτός ο εξοπλισμός θα είναι ενημερωμένος καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Η σύζευξη των κόκκινων και λευκών κραυγών "vintage." Τα μοτίβα παρουσιάζουν θέματα καραμελών και κάνουν το τραπέζι σας να φαίνεται υπέροχο.

Τόσο παράξενο, τραγανό και κομψό!

τραπεζομάντιλο κόκκινο εορταστικό πίνακα διακόσμηση κομψό κομψό κόκκινο λευκό μαχαιροπίρουνα

Έχει πει κάποιος τίποτα για ρίγες σε χρώματα καραμελών; Το κόκκινο και το λευκό προκαλεί τις σχέσεις με τις καλές παλιές μέρες και δίνει εμπιστοσύνη για ένα καλό μέλλον. Σκεφτείτε τις τέντες τσίρκων και καρναβαλιού με τέτοιες ρίγες. Σηκώστε το τραπεζομάντιλο με χαρτοπετσέτες με κόκκινες και λευκές ρίγες για μια πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση.

Κόκκινο και λευκό σχέδιο λωρίδα

εστιατόριο γεγονότος τραπεζομάντιλο κόκκινο λευκό μοτίβο λουλουδιών μοτίβο λουλουδιών deco κόκκινο

Ο κόκκινος μπορεί επίσης να είναι παρακμιακός και λαμπερός. Αυτός ο πίνακας εδώ θυμίζει το στυλ των γάμων της δεκαετίας του '30. Μπορείτε να δείτε πολλά κύπελλα φρούτων και άλλα σπουδαία πράγματα εδώ.

Αυτός είναι ένας πολύ κομψός τρόπος διασκέδασης, δεν νομίζετε;

τραπεζομάντιλο κόκκινο εορταστικό επιτραπέζια διακόσμηση

Ο κόκκινος συναντά τη νεανική joie de vivre

Αναφέραμε ότι το κόκκινο είναι η τέλεια σκιά για τα τραπέζια των παιδιών; Το επόμενο παράδειγμα θα απεικονίσει ακριβώς αυτό. Εδώ μπορείτε να δείτε τις ετικέτες αντιστοίχισης με επιστολές vintage. Μην ξεχνάτε τις γκανγκάμ τόνους. [Κόμμα της αγοράς του αγρότη σύμφωνα με την οικοδέσποινα με τον Μωσтеτή]

Κόκκινο - η τέλεια σκιά για τα τραπέζια των παιδιών

τραπεζομάντιλο κόκκινο λευκό πούλι διακοσμήσεις πρωτότυπο πίνακα

Το τραπέζι Lollipop στον κάτω όροφο ήταν υπέροχο σε συνδυασμό με πολύχρωμες διακοσμήσεις. Έτσι έχετε εφοδιάσει το δωμάτιο με περισσότερο φρέσκο ​​αέρα. Το κόκκινο είναι το ιδανικό σκηνικό για ζωντανές τέχνες και τόνους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις περιπτώσεις όπου τα παιδικά τραπέζια μπαίνουν στο παιχνίδι. [Εικόνα του Gulnara Studio από το Ruffled]

Ιστορικό για ζωντανές χρωματικές πινελιές

τραπεζομάντιλο κόκκινο εορταστικό πλάκα διακόσμηση πίνακα μπλε πανί χαρτοπετσέτα κόκκινο γλειφιτζούρι

Έχετε τη διάθεση για μια καλοκαιρινή εμφάνιση που φέρνει κόκκινο, λευκό και μπλε στο προσκήνιο; Εδώ έχετε δημιουργήσει μια ναυτική ερμηνεία αυτού του κλασικού χρώματος. Ενώ τα παιδιά περιμένουν το φαγητό, μπορείτε να απολαύσετε το ύφασμα της τέχνης. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παιδικό πάρτι φιλικό μέρος. Ωστόσο, πρέπει να καλύψετε το τραπεζομάντιλο με χαρτί όπως φαίνεται παρακάτω. [σύμφωνα με τη φωτογραφία του Mathieu από την Elizabeth Anne Designs]

Καλοκαιρινή ματιά σε κόκκινο και λευκό

τραπεζομάντιλο κόκκινο εορταστικό πίνακα διακόσμηση κόκκινο λευκό καρέκλες τραπεζαρία

Είστε ήδη ονειρεύεστε μια μεγάλη δόση κόκκινου στο σπίτι σας; Και εγώ και ειδικά επειδή ταιριάζει πολύ καλά στον σύγχρονο τρόπο ζωής μου.